امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با خط انتقال و RS-485
نویسنده پیام
ashaebani2002 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 9
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
مشکل با خط انتقال و RS-485
سلام
من برای ارسال و دریافت اطلاعات از یک کابل دارای 4 رشته و پروتکل rs-485 استفاده میکنم. از دوتا سیم برای انتقال ولتاژ تغذیه و زمین و از دوتای دیگه برای سیگنال استفاده میکنم. طول کابل 400 متر بوده و مقاومت dc آن 37 اهم میباشد. امپدانس مشخصه اش 50 اهم ذکر شده (البته معتبر نیست) ولی من با دو روش اندازه گیری مقدار 78 اهم بدست آورده ام.
وقتی فقط از دو سیم کابل (برای انتقال اطلاعات) استفاده میکنم، یعنی vcc و زمین را مستقیم از منبع تغذیه به دوتا آی سی adm485 متصل میکنم، اطلاعات کاملا درست ارسال میشوند. (با سرعت 38400bps و بدون Termination)
ولی وقتی از سیم سوم کابل برای انتقال زمین استفاده میکنم، یعنی یک کابل 400 متری را بین زمین دوتا آی سی adm485 وصل میکنم، اطلاعات معمولا اشتباه دریافت میشوند. همیشه فقط بایت اول (برای ارسال متغیر int) دریافت میشود. اگر 100 تا بایت هم بفرستم بازهم فقط بایت اول دریافت میشه.
یک مورد جالبی که وجود داره اینه که بین زمین انتها و ابتدای کابل اختلاف ولتاژ 0.6 ولت وجود دارد. (ولتاژ انتهای کابل افزایش پیدا میکند. فکر کنم تو درس بررسی سیستم ها همچین چیزی داشتیم ولی یادم رفته! :) )
برای حل مشکل من یک مقاومت 10 اهم را با کابل موازی کردم که مشکل حل شد. ولی در عمل به علت اینکه فقط 4 رشته سیم موجود هست، امکان این کار وجود ندارد.
با تشکر
۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۳۸:۵۳
student-p آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 18
( 125 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل با خط انتقال و RS-485
ابتدا در فاصل کوتاه امتحان کنید ببینید نتیجه میده یا ن؟
در غیر اینصورت بهتره از کابلی با سیم های ب هم تابیده شده استفاده کنید.
اگه میتونید از بافر هم استفاده کنیدExclamation

در جایی هم دیده بودم ک در سمت فرستنده و گیرنده دو عدد مقاومت در حدود 120 تا 180 اهم استفاده کرده بود.(ی مقاومت متصل شده بود به پین های فرستنده و به همین صورت در گیرنده)

موفق باشید.
خواهشا نتیجه رو اعلام کنید.Smile

موفقيت توانايي رفتن از شكستي به شكست ديگر بدون از دست دادن شور و حرارت است. (وينستون چرچيل)

بهترین لینک دنیا اینجا رو کلیک کن(هر چی بخوای هست)

۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۳:۵۴:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ashaebani2002, رسول
ashaebani2002 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 9
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
با تشکر از شما
در فاصله کوتاه که خیلی خوب جواب میده. البته اگر سیم زمین هم کوتاه باشه.
بافر در کدام قسمت؟
اینها مقاومت termination هستند که بستگی به امپدانس مشخصه کابل دارند. مثلا امپدانس مشخصه کابل من 78 اهم هست و بنابراین باید از مقاومت 78 اهم استفاده کنم. ولی وقتی سیم زمین رو متصل نکنم بدون مقاومت terminate به خوبی جواب میده ولی وقتی بین زمین این دوتا آی سی rs485 یک کابل 400 متری میگذارم اطلاعات خراب دریافت میشوند.
۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۶:۰۷:۳۷
delazad آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 44
( 32 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #4
به نظر من مدار دارای ground loop بدی هستش زیرا بدون وصل کردن سیم زمین ۴۰۰ متری کار میکنه و وقتی‌ وصل هست ۰.۶ ولت ولتاژ داره. از ۲ منبع تغذیه جدا در ۲ طرف استفاده کنید، اگر ایراد رفع شد، مشکل در ground loop هستش که باید ببینید از کجا دارید یه ground اضافی به مدار میدید.

در ضمن ایمپدنس و terminator را وقتی‌ باید چک کرد که در بالا بردن سرعت BAUD مشکل دارید.

Saeed: Think outside the box to find infinit solutions
اگر خارج از محدودیت‌هایت فکر کنی‌، بی‌ نهایت راه حل پیدا می‌‌کنی‌.

چگونه؟ با ایجاد فرصتها برای خودت.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۰۷:۳۸، توسط delazad.)
۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۵۶:۰۷
تشکر شده توسط : رسول
student-p آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 18
( 125 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #5
(۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۳۸:۵۳)ashaebani2002 نوشته است: سلام
من برای ارسال و دریافت اطلاعات از یک کابل دارای 4 رشته و پروتکل rs-485 استفاده میکنم. از دوتا سیم برای انتقال ولتاژ تغذیه و زمین و از دوتای دیگه برای سیگنال استفاده میکنم. طول کابل 400 متر بوده و مقاومت dc آن 37 اهم میباشد. امپدانس مشخصه اش 50 اهم ذکر شده (البته معتبر نیست) ولی من با دو روش اندازه گیری مقدار 78 اهم بدست آورده ام.
وقتی فقط از دو سیم کابل (برای انتقال اطلاعات) استفاده میکنم، یعنی vcc و زمین را مستقیم از منبع تغذیه به دوتا آی سی adm485 متصل میکنم، اطلاعات کاملا درست ارسال میشوند. (با سرعت 38400bps و بدون Termination)
ولی وقتی از سیم سوم کابل برای انتقال زمین استفاده میکنم، یعنی یک کابل 400 متری را بین زمین دوتا آی سی adm485 وصل میکنم، اطلاعات معمولا اشتباه دریافت میشوند. همیشه فقط بایت اول (برای ارسال متغیر int) دریافت میشود. اگر 100 تا بایت هم بفرستم بازهم فقط بایت اول دریافت میشه.
یک مورد جالبی که وجود داره اینه که بین زمین انتها و ابتدای کابل اختلاف ولتاژ 0.6 ولت وجود دارد. (ولتاژ انتهای کابل افزایش پیدا میکند. فکر کنم تو درس بررسی سیستم ها همچین چیزی داشتیم ولی یادم رفته! :) )
برای حل مشکل من یک مقاومت 10 اهم را با کابل موازی کردم که مشکل حل شد. ولی در عمل به علت اینکه فقط 4 رشته سیم موجود هست، امکان این کار وجود ندارد.
با تشکر

نتیجه ایی حاصل نشد؟

موفقيت توانايي رفتن از شكستي به شكست ديگر بدون از دست دادن شور و حرارت است. (وينستون چرچيل)

بهترین لینک دنیا اینجا رو کلیک کن(هر چی بخوای هست)

۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از SIM900 برای انتقال دیتا از طریق GPRS amirtebyan 12 12,379 ۳۰-آذر-۱۳۹۸, ۱۰:۵۶:۳۷
آخرین ارسال: hadikh73
  انتقال داده از طریق اترنت (Network) iman-63 36 33,755 ۲۰-آذر-۱۳۹۶, ۲۰:۲۹:۳۱
آخرین ارسال: اکبرو
  انتقال صدا به صورت دیجیتال rssia 4 3,890 ۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۲۶:۳۱
آخرین ارسال: rssia
  انتقال اطلاعات ABISHSJ 6 3,775 ۲۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۶:۴۸:۱۰
آخرین ارسال: nex2004
  ساخت مدار انتقال صدا از کامپیوتر به اسپیکر توسط اینفرارد parham144 2 4,443 ۰۱-خرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۵۰:۲۶
آخرین ارسال: parham144
  انتقال اطلاعات به EEPROM namesis 0 1,956 ۲۱-تير-۱۳۸۹, ۰۱:۵۷:۰۵
آخرین ارسال: namesis
  طرز انتقال اطلاعات از رسيور به پوزيشنر tiger123456789 2 5,155 ۰۶-دى-۱۳۸۸, ۰۳:۳۰:۱۶
آخرین ارسال: morad_birjandi
  خطا در انتقال اطلاعات با USART mohammadjp 8 8,554 ۱۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۴۹:۰۵
آخرین ارسال: 1nafar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS