امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برترين هاي سايت ايران ويج ( نظر بديد)
نویسنده پیام
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #45

ميگم هركي فقط درد خودشو به سينه ميزنه [تصویر:  21.gif]
خوب فرضا يكي شد بهترين برنامه نويس ايران ويج كه هيچكي نميتونه لايق اين باشه
فرضا هم شد كه چي [تصویر:  12.gif]
هيچكي بهتر نيست [تصویر:  103.gif]
بهر حال ادامه دادن اين تاپيك بيهودست و جز كدورت فايده ديگه اي نداره [تصویر:  98.gif]
اقاي ويسكرمي شما هم بيا بيخيال شو ميخواي اصلا تو بشو بهترين برنامه نويس اينجا
ولي خواهشن تموم كن [تصویر:  36.gif]
۲۲-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۰۴:۴۹
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #46

مهدي عزيز اينطوري هيچ كس دلخور نميشه چون يه نفر قضاوت نميكنه كه بگيم پارتي بازي شده.همه ميتونيم راي بديم هركسي هم ميتونه به خودش راي بده.پس اينجوري اگه كسي ناراحت بشه خيلي عجيبه!

در هر صورت انگيزه اي ميشه كه بچه ها سعي كنن برنامه هاي همديگه رو كپي نززنن و حد اقل اگه اين كارو ميكنن دقيقا سورس رو برسي كنن و چيزهاي لازم رو اضافه كنن.بعضي وقتها توي برنامه هايي كه گزاشته ميشه يه چيزهايي تابلو هست كه دقيقا از فلان سورس كپي شدهAmaze

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۲-آذر-۱۳۸۴, ۱۷:۵۲:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
تشکر شده توسط : HoseinVig
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #47

مساله اين نيست بهتره اول يه راي گيري كنيم ببينيم كسي ميخواد شركت كنه؟
۲۲-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۱۷:۲۴
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 477
( 2479 تشکر در 611 ارسال )
ارسال: #48

lolohacko نوشته است:مهدي عزيز اينطوري هيچ كس دلخور نميشه چون يه نفر قضاوت نميكنه كه بگيم پارتي بازي شده.همه ميتونيم راي بديم هركسي هم ميتونه به خودش راي بده.پس اينجوري اگه كسي ناراحت بشه خيلي عجيبه!

در هر صورت انگيزه اي ميشه كه بچه ها سعي كنن برنامه هاي همديگه رو كپي نززنن و حد اقل اگه اين كارو ميكنن دقيقا سورس رو برسي كنن و چيزهاي لازم رو اضافه كنن.بعضي وقتها توي برنامه هايي كه گزاشته ميشه يه چيزهايي تابلو هست كه دقيقا از فلان سورس كپي شدهAmaze
دمت گرم منم موافقم

۲۳-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۴۲:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 477
( 2479 تشکر در 611 ارسال )
ارسال: #49

قسمت راي گيري غير فعال شد.... 8O 8O 8O 8O

۲۴-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۱۷:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #50

ببين از اين كارت زياد خوشم نيومد :evil: :evil: :evil:
خوب ميدوني كه منم ميتونم از اختياراتم استفاده كنم :x
بهر حال مهم نيست :?
ترجيح ميدم ديگه به اين تاپيك نيام :)
۲۴-آذر-۱۳۸۴, ۲۳:۲۵:۵۴
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #51

mehdvirus نوشته است:خوب ميدوني كه منم ميتونم از اختياراتم استفاده كنم :x

8O 8O 8O 8O
هااااا ايكه گفتي يعني چه؟!

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۰۴:۱۸:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #52

با سلام به همه ايران ويجي هاي عزيز خصوصا آقا اشكان - اميرجان - مهدي ويروس و ... كه دلم براتون شده بود يه ذره . به هرحال اميدوارم هرجا هستيد روز به روز موفقتر باشيد . انشا الله .
اما در مورد اين تاپيك بايد بگم كه در مورد انتخاب بهترين برنامه نويس سايت به نظر من از پايه و بن اشكال دارد چون برنامه نويسي انقدر وسيع است و زمينه هاي مختلف دارد كه به هيچ وجه نميتوان يك نفر را انتخاب كرد . مثلا فردي در زمينه دايركت ايكس و گرافيك تبحر كامل دارد و ديگري در زمينه سيستمهاي امنيتي و ديگري در مولتي مديا و يا بانكهاي اطلاعاتي و ... و هر كدام از آنها نيز در زمينه كاري خود حرفهاي زيادي براي گفتن دارند . حالا ما بر اساس چه معيار يا معيارهايي ميخواهيم از بين آنها بهترين را انتخاب كنيم در حالي كه همه آنها بهترينند .
در ضمن من خودم جزو اولين افرادي هستم كه در سايت عضو شدم و تا آنجا كه يادم هست قرار بود در اين سايت ياد بگيريم و ياد بدهيم . قرار بود اطلاعاتمان را هرچند ناچيز به اشتراك بزاريم تا همه استفاده كنند و قرار نبود كه كسي اطلاعاتشو به رخ كسي بكشه و يا كسي برتر باشه و ديگري در رتبه پايينتر . قرار بر اين بود و هست و خواهد بود كه همه ايرانويجي ها در يك رتبه قرار دارند و تنها كاري كه وظيفه ما ايرانويجي هاست كمك به هم بي هيچ چشمداشتي است . اگر سزي به تاپيكهاي قديمي بزنيد متوجه ميشويد كه بارها پيش آمده كه كسي سوالي را مطرح كرده و تمام افرادي كه آن زمان عضو سايت بودند خود را موظف ميدانستند كه به فرد سوال كننه احترام بگذارند و حتي اگر بلد نيستند رسما بنويسند كه من بلد نيستم ولي تلاش ميكنم برات پيدا كنم و تا جايي كه از دستم بر مياد كمكت كنم بالاخرا از ميان صد نفر كه ميآمدند و مينوشتند من بلد نيستم يكي هم پيدا ميشد كه بلد بود و راه حل را ميگفت و همه استفاده ميكردند . حالا شما بگوييد اونهايي كه برحسب وظيفه مي امدند و رسما اعلام ميكردند من بلد نيستم برنامه نويس نبودند يا هيچي حاليشون نبود . چرا از گفتن بلد نيستم خجالت نميكشيدند ؟ يا اوني كه جواب را بلد بود و ميگفت بهترين برنامه نويس سايت بود ؟ نه عزيزان همه اين مطالب را گفتم كه ثابت بكنم ما اينجا جمع نشديم تا به رخ بكشيم يا بهترين و بدترين را مشخص كنيم بلكه جمع شده ايم تا فقط و فقط به هم كمك كنيم آنهم به صورت كاملا دوستانه و بدون هيچ چشمداشتي .
الانم به جاي معرفي بهترين ( كه به نظرم همه بهترينند ) اگر خيلي همت داريد و خيلي تبحر داريد بياييد دانسته هاي خود را به صورت برنامه يا مقاله در سايت قرار دهيد تا برنامه نويسان ناشي و بيتبحري چون من بتونيم از اطلاعات شما استفاده كنيم و به گرد پاي شما برسيم .
چاكر آقا اشكانم هستيم . شرمنده ام آقا اشكان خداييش من بيوفا نيستم ولي سرم كمي شلوغه كه كم به سايت سر ميزنم ولي به خدا قسم هميشه به ياد شما و تمام دوستان عزيزم در اين سايت هستم و خواهم بود . خلاصه ما نوكر همه شما هم هستم و اميدوارم هر روز موفق تر از ديروز باشيد .
به اميد موفيت همه ايران ويجي ها

قربان شما علي 110
۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۱۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #53

سلام به همگي
منم با علي آقا كاملا موافقم . ما كارهاي مهمتري داريم . تا اينكه بشينيم با هم گردو بازي كنيم . متاسفانه اهداف ايرانويج روز به روز در حال كمرنگ شدنه . از تاپيكها گرفته تا برنامه هاي ارسالي . اميدوارم بازم همون بروبچ قديمي و با صفا بيان و ايرانويجو بكشن بالا .
يا حق
۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۲۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
vblove آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

( 19 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #54

behzad-hacker نوشته است:سلام به همگي
منم با علي آقا كاملا موافقم . ما كارهاي مهمتري داريم . تا اينكه بشينيم با هم گردو بازي كنيم . متاسفانه اهداف ايرانويج روز به روز در حال كمرنگ شدنه . از تاپيكها گرفته تا برنامه هاي ارسالي . اميدوارم بازم همون بروبچ قديمي و با صفا بيان و ايرانويجو بكشن بالا .
يا حق

سلام

من كه قديمي نيستم ولي اين روو هستم

ميگم چرا تو ايران يه شركت جهاني نباشه ؟ مثل Adobe

با اين همه برمانه نويس خوب ميشه :idea: :idea: :arrow: :arrow:
۲۶-آذر-۱۳۸۴, ۰۳:۰۸:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #55

ميترسم اگه ادامه بدم اينترنت رو روي سرم خراب كنيدAmaze (شوخي)

بلاخره اقا علي شما بزرگتري و استاد ما من هم حرفي ندارم.تا حدودي هم موافقم.البته اگه بچه ها اين كاري كه شما گفتي رو بكنن و بي چشم داشت بيان همه اطلاعاتشون رو در اختيار همه بزارن.

اصلا به نظر من يه مسابقه بزاريم ببينيم كي هيچي نوفهمه بعد كه مرد روي قبرش بنويسيم اي هيچي نوفهميد.Amaze

۲۶-آذر-۱۳۸۴, ۰۵:۰۰:۳۶
وب سایت ارسال‌ها

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارسال اطلاعات از برنامه به سايت AsefSoft 11 9,597 ۲۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۳:۴۱:۳۷
آخرین ارسال: kaspian
Toungue سورس افزايش آمار سايت يا وبلاگ mOSTEFEA 17 11,504 ۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۳۵:۰۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  پر كردن فيلد در يك سايت و ارسال--> كارت شارژ هم ميدم m.talaie 14 10,448 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۳۸:۴۴
آخرین ارسال: m.talaie
  هديه من به ايران ويچ skh1300 0 1,957 ۱۰-دى-۱۳۸۸, ۱۱:۰۶:۳۳
آخرین ارسال: skh1300
  درخواست يك برنامه نا قابل از دوستان ايران ويچ yaghoob.ekrami 20 14,459 ۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۲:۲۵:۲۰
آخرین ارسال: s4m4n
  سرچ در يك سايت با vb jaber 7 4,979 ۲۰-آبان-۱۳۸۶, ۱۸:۳۵:۵۵
آخرین ارسال: ▬DELTA▬
  ُسورس سايت msn_vb 3 2,443 ۳۰-شهریور-۱۳۸۵, ۱۳:۵۰:۵۴
آخرین ارسال: msn_vb
  اتصال به ديتا بيس داخل سايت msn_vb 1 1,935 ۳۰-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۳۳:۰۶
آخرین ارسال: msn_vb
  سرچ كردن در سايت هاي كرك jaber 9 5,930 ۱۱-اسفند-۱۳۸۴, ۰۰:۳۹:۱۶
آخرین ارسال: jaber
  هر چه زودتر اين مزخرفات رو از روي سايت برداريد veyskarami 8 5,409 ۰۷-اسفند-۱۳۸۴, ۲۱:۳۲:۵۷
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS