امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای ورود به سورس این نرم افزار
نویسنده پیام
milad_95158 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 4
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
کمک برای ورود به سورس این نرم افزار
سلام من یه نرم افزار حسابداری خریدم به قیمت 750000 تومان به نام مهسان سیستم پارسا و الان یک سال هست که باهاش کار میکنم خیلی باگ داره پشتیبانیش هم در حد 0 هستش احتیاجی به کرک کردنش ندارم چون کامل دارم ازش استفاده میکنم فقط میخوام با سلیقه خودم یه تغییراتی توش بدم مثلا توی فاکتور خرید یه دکمه واسه رفتن مستقیم به تنظیمات کالا تعریف کنم و از این جور تغییر ها حالا میخوام دوستان بهم بگن چطور من به سورس این برنامه وارد بشم و با چه نرم افزاری این هم سایت دانلود آپدیت این برنامه نسخه های فروش مهسان ver 8 سایت دانلود نرم افزار اگر احتیاج به نسخه کامل این نرم افزار بود بگوئید تا آن را کامل آپلود کنم فقط من خیلی مبتدی هستم خیلی ساده برام بیان کنید ممنون میشم
۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۲۲:۲۶
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک برای ورود به سورس این نرم افزار
دوست عزيز

خيلي ساده بايد بگم بهتره انجام همچين كاري رو فراموش كني، گرچه از نظر تئوري ميشه اين كار رو تا حدودي انجام داد

اما دستبردن داخل برنامه به چنين بهانه اي اصلا منظقي نيست و در نهايت نتيجه كار هرگز كامل و مطلوب نخواهد بود.

۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : milad_95158
milad_95158 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
(۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹:۰۳)Di Di نوشته است: دوست عزيز

خيلي ساده بايد بگم بهتره انجام همچين كاري رو فراموش كني، گرچه از نظر تئوري ميشه اين كار رو تا حدودي انجام داد

اما دستبردن داخل برنامه به چنين بهانه اي اصلا منظقي نيست و در نهايت نتيجه كار هرگز كامل و مطلوب نخواهد بود.
میشه بیشتر توضیح بدین
این دکمه که بره به تنضیمات کالا را قبلا داشت ولی تو آپدیت جدیدشون انگار یادشون رفته بزارند
۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶:۱۰
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #4
براي انجام همچين كاري حتما بايد سورس اون برنامه رو داشته باشيم در غير اين صورت اضافه كردن چنين آپشن هايي

بستگي زيادي به كامپيالر برنامه داره و ممكنه ساده يا خيلي پيچيده و سخت باشه و در هرصورت ريسك خرابي برنامه ويا

از دست دادن اطلاعات ثبت شده وجود داره.

۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : milad_95158
milad_95158 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
(۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵:۴۳)Di Di نوشته است: براي انجام همچين كاري حتما بايد سورس اون برنامه رو داشته باشيم در غير اين صورت اضافه كردن چنين آپشن هايي

بستگي زيادي به كامپيالر برنامه داره و ممكنه ساده يا خيلي پيچيده و سخت باشه و در هرصورت ريسك خرابي برنامه ويا

از دست دادن اطلاعات ثبت شده وجود داره.
میشه شما امتحانش کنید ببینید میشه سورسشو بدست آورد یا نه میتونید برنامشو تو همون آدرسی که گذاشتم دانلود کنید ممنون میشم
۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۵:۰۱:۵۶
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #6
بهتره بیخیالش بشی :d
همچین کار راحتی نیست
میتونی هر فورم و کدی رو که دوست داری داخل یه dll قرار بدی مثلا به روش subclassing و اینجکت کنی به برنامه اصلی

من خودم با این روش + یه کم دستکاری با استفاده از olly کاری کردم که برنامه یاهو dll منو موقع اجرا تو خودش لود کنه و این dll وقتی پنجره pm یاهو باز میشد یه دکمه بهش اضافه میکرد که شکلکهای مخفی یاهو توش بود که با اومدن نسخه جدید یاهو همه شکلکها رو داره و دیگه نیازی به این همه جینگولک بازی نیست

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۸:۲۵:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : milad_95158, saeedsmk

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست کمک برای کرک یک نرم افزار bi_kas_kar 3 3,236 ۰۳-اسفند-۱۳۹۱, ۰۳:۱۳:۳۳
آخرین ارسال: babyy
  درخواست راهنمایی برای کرک یک نرم افزار saeedsmk 19 11,131 ۰۴-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۰۰:۱۰
آخرین ارسال: saeedsmk
  درخواست کرک برای نرم افزار DRMsoft Excel To exe (حاضرم دستمزد هم بدم) parisasasa 1 2,681 ۱۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۹:۱۸
آخرین ارسال: Sh4DoVV
  کمک برای کرک یک نرم افزار ساده - 99 درصد راهو رفتم MoonLight_Flyer 9 7,177 ۲۱-شهریور-۱۳۹۰, ۲۰:۰۱:۲۷
آخرین ارسال: MoonLight_Flyer
  درخواست نرم افزار برای ساختن پچ برای فایلهایی که کرک میکنیم hamed2006 7 9,948 ۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۷:۵۲:۵۴
آخرین ارسال: IISecurity.C
  راهنمائی برای کرک یک نرم افزار mojtaba79 12 8,983 ۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۲۹:۲۳
آخرین ارسال: civilmans
  درخواست سورس Patch Maker ویژوال sevdaboy 7 5,689 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۵۳
آخرین ارسال: IT.M@N

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS