امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
COMBO BOX
نویسنده پیام
hossein8862 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
COMBO BOX
    باسلام.
دوستان من میخواستم:

1) از طریق یک COMBO BOX مقادیر متفاوتی رو بعنوان ورودی های یک برنامه بدم که کارلر به انتخاب خودش مقادیر متفاوت رو به عنوان ورودی چند پارامتر بده؛ فرضاً وردی های برنامه d,L,K باشه که کاربر برای هر کدومشون بخواد مقادیر متفاوتی بده مثلا برای d مقادیر 0.025,0.028,0.035 و برای L مقادیر 1,3,4,4.1 رو بتونه انتخاب کنه. کدشو نمیدونم باید چطور بنویسم، میشه راهنماییم کنید؟ برای همین d به طور مثال و همینطور میخوام به گونه ای باشه در همون ران برنامه کاربر بتونه در صورت امکان اعداد رو تغییر بده تا اثر اون پارامتر رو بر خروجی مشاهده کنه.

2) چطور میشه تو همون Combo box این امکان رو داشت که کاربر به غیر از مقادیر مشخص شده اعداد دلخواه دیگه ای به عنوان ورودی به برنامه بده؟

در واقع من میخوام با کلیک بر یک دکمه باتن OK داده های داده شده در ورودی، که همین داده های کمبوباکس ها هستن، برن تو یه سری توابع که در یک ماژول دیگه ان و خروجی رو بدن؛ تو عکس زیر من یک سری ورودی های تکست دارم که مشکلی ندارن و یک سری کمبو باکس که اینارو نمیدونم چطور به پارامترهای D,L,K مرتبط کنم تا با کلیک بر OK جواب ها در خانه های زیر آن نمایش داده شوند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۲:۵۲، توسط hossein8862.)
۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۲:۰۱
تشکر شده توسط : mahdi321
ترانسپورتر آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 4435
( 3658 تشکر در 1648 ارسال )
ارسال: #2
RE: COMBO BOX
نقل قول: 1) از طریق یک COMBO BOX مقادیر متفاوتی رو بعنوان ورودی های یک برنامه بدم که کارلر به انتخاب خودش مقادیر متفاوت رو به عنوان ورودی چند پارامتر بده؛ فرضاً وردی های برنامه d,L,K باشه که کاربر برای هر کدومشون بخواد مقادیر متفاوتی بده مثلا برای d مقادیر 0.025,0.028,0.035 و برای L مقادیر 1,3,4,4.1 رو بتونه انتخاب کنه. کدشو نمیدونم باید چطور بنویسم، میشه راهنماییم کنید؟

سلام-

شما باید با کدهای اسکی اینکارو بکنید.یعنی بگید اگر اعدادی که روی صفحه کلید فشار داده می شه از فلان تا فلان رقم بود این اتفاق بیفته.

شما رو کمبو باکس دابل کلیک کنید و داخل یکی از رویدادهای keydown یا keypress دستورات رو بنویسید.
۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۵۹:۴۹
تشکر شده توسط : babyy, hossein8862, mahdi321
hossein8862 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
سلام-

نقل قول: شما باید با کدهای اسکی اینکارو بکنید.یعنی بگید اگر اعدادی که روی صفحه کلید فشار داده می شه از فلان تا فلان رقم بود این اتفاق بیفته.

شما رو کمبو باکس دابل کلیک کنید و داخل یکی از رویدادهای keydown یا keypress دستورات رو بنویسید.

ببخشید من مبتدی هستم. میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی میشه یک نمونه کد برای یکی از کمبوباکس های شکل بگید؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۲۷:۰۹، توسط babyy.)
۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۰۲:۰۵
تشکر شده توسط : mahdi321
ترانسپورتر آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 4435
( 3658 تشکر در 1648 ارسال )
ارسال: #4
برای هر عملی که میخواهیم کاربر در برنامه ما انجام دهد می بایست در هر رویداد کد خاصی را بنویسیم تا نسبت به رفتار خاصی پاسخگو باشیم این رویدادها تعیین میکنند که برنامه ما نسبت به چه اعمالی حساس باشد کلیک کردن یا فشردن دکمه ای خاص.

یکی از این رویدادها keydown هست و زمانی اجرا میشود که یکی از کلیدهای صفحه کلید فشرده شوند.
دارای دو آرگومان است.آرگومان keycode کد اسکی کلید فشرده شده را معین می کند.

مثال:برنامه ای که با فشردن کلیدی از صفحه کلید کد اسکی اون کلید رو بر می گردونه ، حالا ما میایم و بررسی می کنیم که اگه مثلا کد مورد نظر 13 بود ، متوجه میشیم که کاربر کلید اینتر(enter)رو فشار داده و بقیه کلیدها هم یک کد مختص به خود داره ، الی آخر:

private sub combobox1_keydown(keycode as integer , shift as integer)
if keycode=13 then
msgbox "کاربر کلید اینتر رو فشار داده است"
end if

متاسفانه vb رو سیستمم نصب نیست تا برنامه رو تست کنم.نگاه کنید شما توی صفحه کدهاتون کدهای بالا رو اضافه کنید.این برنامه میاد و بررسی می کنه کلیدی که کاربر زده چه کلیدی هست و اون موقع به شما می گه.شما باید جدول کدهای اسکی رو داشته باشید تا بفهمید هر کدی مال چه کلیدی هست.

متوجه نشدید بگید تا بیش تر توضیح بدم.شب خوش!
۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۰۰:۳۳
تشکر شده توسط : babyy, mahdi321

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation نمایش لیست Combo در TextBox 00936 2 3,231 ۲۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۱:۲۲:۵۵
آخرین ارسال: 00936
  به کاربردن مقادیر Textbox یا Combo در SQL وی بی 6 park 1 2,797 ۰۶-دى-۱۳۸۷, ۱۶:۱۱:۱۰
آخرین ارسال: mbza11
  نمایش محتوای یک فیلد در list یا combo siana_k1980 4 4,604 ۱۳-اسفند-۱۳۸۶, ۱۲:۲۷:۳۲
آخرین ارسال: Di Di
  در خواست یک multi column combo box mehdi0016 2 2,728 ۰۵-خرداد-۱۳۸۶, ۱۲:۵۲:۰۹
آخرین ارسال: areza
  combo box parsa_egt 1 1,718 ۰۵-خرداد-۱۳۸۶, ۱۲:۰۹:۱۹
آخرین ارسال: areza
  Combo Box & Data base saeedmasih 2 4,272 ۰۷-تير-۱۳۸۵, ۰۶:۱۳:۴۹
آخرین ارسال: BlueRose

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS