امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با موتور جستجوگر سلام.
نویسنده پیام
akbar8 آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 1080
( 2045 تشکر در 565 ارسال )
ارسال: #1
آشنایی با موتور جستجوگر سلام.
سلام
تویه این تاپیک میخام دوستان با موتور جست جو گر سلام آشنا کنم.
سلام خیلی وقته آمده من خودمم تازه باهاش آشنا شدم اینو میزارم تا دوستانی که آشنا نشدن آشنا شن.

یه سری از ویژگی های این موتور به شرح زیر( تویه خود سایتش هم توضیح داده):

سلام چیست؟
سلام، یک ابَر جستجوگر (Meta Search Engine) هوشمند و پیشرفته اینترنتی است. سلام، عبارت مد نظر کاربر را به طور هم زمان و موازی در چندین موتور جستجوگر جستجو کرده و با به کارگیری الگوهای هوش مصنوعی، ترکیب بهینه همه آنها را نمایش می دهد . http://www.salam.ir
چرا سلام ؟

1- وسعت دامنه جستجو:
از آنجا که هر یک از موتورهای جستجو از قبیل google ، bing ، ask ،blekko ، yahoo ، yandex و zal تنها بخشی از دنیای وسیع اینترنت را تحت پوشش خود دارند، استفاده از سلام وسعت دامنه جستجو را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

2- افزایش دقت:
در سلام با به کارگیری روش های نوین هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) و استفاده از مدل های پیشرفته ریاضی، دقت نتایج جستجو در همه زبان ها افزایش یافته است. همچنین طراحی الگوریتم های اختصاصی سازگار با ویژگی های زبان فارسی، افزایش مضاعف دقت جستجوهای فارسی را به همراه داشته است.

3- توجه به زبان فارسی
سلام با توجه به ویژگی های زبان شیرین فارسی طراحی شده است. کاربرانی که سروکار بیشتری با موتورهای جستجو داشته اند، به خوبی متوجه این نکته خواهند شد که سلام زبان فارسی را بهتر می فهمد و نیازهای کاربران فارسی زبان را بهتر برآورده می کند. این ویژگی در امکاناتی از قبیل تکمیل خودکار(Auto Complete)، ریشه یابی لغات (Stemming)، تصحیح غلط های املایی، پیشنهادات مشابه(Related Suggestions)، ابهام زدایی (Clarifying) و دسته بندی مفهومی نتایج (Conceptual Classification) بیشتر نمایان می شود.

4- حذف دام های تبلیغاتی: (تله های تبلیغاتی)
یکی دیگر از ویژگی های سلام، فناوری منحصر به فرد حذف هوشمند دام های تبلیغاتی (Spam) در آن است. ضعف موتورهای جستجوی رایج در تشخیص این دام ها زمینه ای برای رشد قارچ گونه آنها به خصوص در فضای وب فارسی شده است. برای حل این معضل، فرایند های محاسباتی پیچیده و دقیقی مبتنی بر روش های داده کاوی(Data Mining) و یادگیری ماشینی (Machine Learning) در سلام طراحی و پیاده سازی شده است که نتیجه آن تشخیص و حذف هوشمند بیش از 5 میلیون نتیجه غیرواقعی است.

5- صرفه جویی در زمان:
با افزایش دقت در انتخاب و پالایش نتایج (Smart Refinement) و چینش بهینه آنها در فهرست نتایج و همچنین حذف موارد ناخواسته و تبلیغاتی، میانگین زمان صرف شده توسط کاربران برای یافتن نتایج دلخواه کاهش می یابد.
* مواردی که ذکر شد تنها بخشی از ویژگی های سلام است. دسترسی آسان به امکانات منحصر به فرد دیگری نیز در سلام تعبیه شده است که برای اطلاع از آنها کافی است چند بار در سلام جستجو کنید.
سلام محصول بیش از دو سال و نیم تلاش متخصصان و برنامه نویسان شرکت بیان است. بیان به عنوان مجموعه ای دانش محور و پیشتاز در فناوری های نوین اینترنتی امیدوار است توانسته باشد گامی کوچک برای دسترسی بهتر و آسان تر ایرانیان به دنیای اینترنت برداشته باشد.

اینا ویژگی هایی بود که خودشون گفتن اما من طی این مدتی که به جای گوگل ازش استفاده کردم خیلی راضی بودم چون باتوجه به پایین بودن سرعتم خیلی کارم راه مینداخ.
برای مقایسه سرعتش هم میتونید از اینترنت ایرانسل استفاده کنید و گوگل و سلام با هم باز کنید و یک کلمه رو جستجو نمایید این جوری مقایسه اش راحتتر میشه.
در ضمن همین که یک موتور جست جو گر فارسی خودش واسه ما ایرانیا خیلی افتخاره.
به امید روزی که همه از این موتور جست جو گر استفاده کنند.

اینم آدرسش:
http://salam.ir/
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۲۸:۱۳، توسط akbar8.)
۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۲۷:۱۴
تشکر شده توسط : hadikh73, omid_phoenix, sharin, aKaReZa75
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: آشنایی با موتور جستجوگر سلام.
والا من همین الان که https مشکل داره اینو با google مقایسه کردم
با کلمه کلیدی
یکی از راه میرسه
خیلی زودتر از گوگل بالا اورد نتیجه رو البته به خاطر اینه که دیتا سنترش تو ایرانه
هایلایت کلماتش تو نتیجه جستجو ضعیفه

یه مقایسه کوچیک کنین بین نتایج صفحه اول (به نظر من گوگل خیلی بهتر بود)

و اینکه با این همه هوشمند بودنش تفاوت متن فارسی رو با
من هر سه PART جزوه رو کامل خوندم و دوره کردم
حالا چکار کنم؟ برای درس مدار دیگه چی بخونم؟؟؟؟
تشخیص نمیده

یا *جزوه درسی*مدار 2 - دکتر کراری *یکی از طراحان سوال آزمون
که هفتمین نتیجه این جستجو هست چه سنخیتی یا جستجوی من داره :d

خیلی جای کار داره اون الگوریتم هوشمندش ولی برای نسخه ازمایشی بازم خوب بود
(برای نسخه های بالاتر انشا الله بهتر خواهد شد )

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۰۰:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, akbar8, hadikh73, aKaReZa75
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #3
RE: آشنایی با موتور جستجوگر سلام.
در واقع موتور جست و جو نیست !
موتور ابر جست و جو هست که نتایج موتورهتی جست و جوی دیگه رو با هم ترکیب میکنه!

یدونه موتور جست و جو نوشتند بنام زال ! که اونم هنوز نسخه آزمایشیه؛ بکار نیافتادهه
۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۳۷:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, akbar8, hadikh73, aKaReZa75

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فروش تعداد بسیار بالای استپر و دی سی موتور و کلاچ و سرو موتور به صو TOM-CAT 0 2,035 ۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۰۴:۴۵:۲۳
آخرین ارسال: TOM-CAT

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS