امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کـــــمک مشکل با کریپت شدن فرمت عکس ها
نویسنده پیام
godvb غایب
مدیر بازنشسته بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 77

تشکرها : 886
( 1338 تشکر در 343 ارسال )
ارسال: #12
RE: کـــــمک مشکل با کریپت شدن فرمت عکس ها
کد:
To decrypt the file, follow these steps:
1. Disable antivirus (and firewall) installed on your computer
2. Enable internet connection
3. Unpack the archive C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\JOzzqhjr\UIhmgFgK.zip (or archive with the same name on your desktop). Password ngjChlvi
4. Run the unzipped yxRpXJPY.exe
5. Enter the correct code voucher Ukash, Paysafecard or MoneyPack
6. Do not restart the computer. Expect complete decoding

فکرکنم فایل اتچ شده در هر دوپست یکسان هستش ...

خوب دوست عزیز این فایل و مسیرهایی که قرار داده رو اتچ کنین شاید با آنالیز اون بشه کاری کرد. یعنی فایل UIhmgFgK.zip که پسورد اون رو هم توی متن نوشته. (البته اگر فایل ها رو پاک نکردین و یا در قرنطینه آنتی ویروستون وجود داره)

تا برنامه و یا خود ویروس آنالیز نشه کارخاصی نمیشه کرد (نکه نشه کاری کرد) حکم این رو داره که بگین برنامه نویس ویروس یه خواب دیده حالا یکی بیاد تعریفش کنه ! Biggrin

ساختار فایل rtf در واقع بدین صورت هست :

کد:
{\rtf1\ansi{\fonttbl\f0\fswiss Helvetica;}\f0\pard
This is some {\b bold} text.\par
}

اگر فایل rtf رو با notepad++ هم باز کنین بعد از {} میتونین فایل عکس تون که کد شده رو ببینید چون خارج از ساختار هست دیده نمیشه.

آنچه توانسته ایم انجام دهیم، لطف پرودگار بوده است.

XMen For Ever
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۹:۳۷:۱۶، توسط godvb.)
۱۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۹:۱۹:۰۷
تشکر شده توسط : babyy, Di Di, kazemn
ahar_11 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13
دوستان این هم فایل من هستیش اتچ کردم میشه ببیندش .
فایل : عکس
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۴:۳۴:۵۲، توسط ahar_11.)
۱۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۴:۳۳:۰۶
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #14
متاسفانه اين فايل ها توسط الگوريتم RSA اينكريپت شدن و خوب براي برگردوندن اونها احتياج به دوتا كليد هست كه يكيش روي

سيستم آلوده ذخيره مي شه ( احتمالا ) و ديگريش پس از پرداخت پول به ويروس نويس تحويل داده مي شه.

طول كليدهاي اين الگوريتم مي تونه 1024 بايت باشه و اين يعني اگر كليد اصلي رو نداشته باشيد صدها سال طول مي كشه تا

با سعي و خطا كليد صحيح رو پيدا كنيم.

روي وب اسكريپست هايي به زبان پيتون وجود داره كه مي شه براي ورژن هاي قديمي تر اين ويروس كه از كليدهاي كوچكتر

( 128 عددي ) استفاده كردن به كار برد اما من واقعا بعيد مي دونم بتونه به شما كمك كنه.

واقعا متاسفم

۱۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۷:۴۱:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, kazemn
hamidrmn آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #15
(۱۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۷:۴۱:۰۴)Di Di نوشته است: متاسفانه اين فايل ها توسط الگوريتم RSA اينكريپت شدن و خوب براي برگردوندن اونها احتياج به دوتا كليد هست كه يكيش روي

سيستم آلوده ذخيره مي شه ( احتمالا ) و ديگريش پس از پرداخت پول به ويروس نويس تحويل داده مي شه.

طول كليدهاي اين الگوريتم مي تونه 1024 بايت باشه و اين يعني اگر كليد اصلي رو نداشته باشيد صدها سال طول مي كشه تا

با سعي و خطا كليد صحيح رو پيدا كنيم.

روي وب اسكريپست هايي به زبان پيتون وجود داره كه مي شه براي ورژن هاي قديمي تر اين ويروس كه از كليدهاي كوچكتر

( 128 عددي ) استفاده كردن به كار برد اما من واقعا بعيد مي دونم بتونه به شما كمك كنه.

واقعا متاسفم
دوستان سلام
برای من این مشکل پیش اومده مکانیسم ایجادش رو کامل میگم شاید برای پیداکردن راه حل کمک کنه
من از IP کشور انگلستان جهت دیدن صفحات ف8ی8ل8ت8ر شده استفاده میکردم صفحات تصویر کودکان نداشت ولی پاستوریزه هم نبود یک دفعه سیستمم قفل کرد و صفحه ای آمد روی سیستم که بالای اون 3 عکس پ8و8ر8ن8وی ضایع از کودکان بود و یک لیست از آدرسهایی که به نظر عکسهای غ8یر8اخ8لاقی کودکان بوده که از اون ip قبلا دیده شده بود مطالبی هم در مورد قانونی نبودن آن و پلیس احتمالا سایبری انگلستان و اخباری از دستگیری افراد که فکر کنم ازآوریل 2013 اجرا میشه بود(متاسفانه صفحه از دست رفته)از اون به بعد به محض روشن کردن کامپیوتر فقط همون صفحه ضایع می اومد و هیچ کاری نمیشد کرد مجبور شدم فرمت کنم بقیه موارد همانی بود که دوستان گفتند
۲۸-فروردین-۱۳۹۳, ۰۹:۲۶:۳۶
saba2014 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #16

.rar   4redcracker[1].rar (اندازه: 472.78 KB / تعداد دفعات دریافت: 81) سلام دوستان.
برای یکی از دوستان منم هم این اتفاق افتاده و فایلهای عکس و فیلم و داکیومنت هاش اینکریپت شده. ولی پسوند عکس ها و فیلم ها تغییر نکرده.تو هر پوشه ای هم سه فایل html notpad gif با محتوای یکسان که چگونه فایلها رو دیکریپت کنم هست ولی باید هزینه ای پرداخت بشه تا دیکریپت بشن.
برای مثال براتون یه عکس که اینکریپت شده رو میفرستم
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۳۸:۲۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ويروسي كه با اجراي اون هارد بايد فرمت بشود zer0tent 6 9,610 ۱۹-دى-۱۳۸۸, ۱۶:۵۴:۳۱
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS