امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این ال سی دی چطور کار می کنه؟
نویسنده پیام
PRO غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1061
( 400 تشکر در 136 ارسال )
ارسال: #1
این ال سی دی چطور کار می کنه؟
سلام دوستان .من این ال سی دی رو از تو دستگاه دی وی دی در اوردم و می دونم سالمه ولی نمی تونم پایه های آند و کاتدشو پیدا کنم و اصلا کار نمی کنه.
طرحش عجیبه . انگار از سمت راست با پمپ خلا هواش خارج شده .همچنین به چهار تا خط یا سیم سفید افقی در اون دقت کنید .یه خورده عجیب غریب به نظر میاد.تو اینترنت هرچی گشتم نتونستم دیتا شیتشو پیدا کنم .ساخت شرکت سامسونگه و مدلش HNV-08SS53 است و چینیه.عکسشو گذاشتم.چطوری میشه پیکسلاشو روشن کرد؟تو اینترنت فقط فهمیدم قیمتش 9.24 دلاره.Biggrin(الکی الکی پولدار شدیمCool)
به سمت چپش دقت کنید یه دایره سیاه بزرگ که شبیه سوختگی و جای جرقه در رله هست، دقت کنید .وقتی از کنار بهش نگاه کردم بالای دوتا پایه ی تکی سمت چپ یه چیزی مثل همون چیزی که تو رله قطع و وصل میشه دیدم که روی اون این دایره سیاه شکل گرفته.یعنی این ال سی دی رله داره؟
می خوام به میکرو وصلش کنم ولی نمی تونم بفهمم آند و کاتدش کدومه شما می دونید؟اصلا با چند ولت کار می کنه؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

غریق دریای تکنولوژی  :lol:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-تير-۱۳۹۲, ۰۶:۴۶:۵۹، توسط PRO.)
۳۱-تير-۱۳۹۲, ۰۶:۴۱:۳۲
تشکر شده توسط : Ambassador
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #2
RE: این ال سی دی چطور کار می کنه؟
به نظرم این سون سگمنته و یه ای سی داخلی داره که میاد اطلاعات bcd رو بخونه و روی سون سگمنتها نمایش بده

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۳۱-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۵۸:۲۰
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, orange signal, aKaReZa75, PRO
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #3
سلام

این نوع سگمنت ها دو نوع هستن .. یک نوع ساده که آی سی هدایت کننده شون داخل برد دستگاه هستش و از سگمنت جداست

یک نوع دیگه هم هست مثل همین مدل سگمنت شما که اختصاصی هستن و در همون شرکت خودشون برنامه ریزی شدن (همون قسمت سیاه که میگین در اصل ریز پردازنده هستش و اصطلاحا بهش میگن قیری)

بهمین خاطر نمیشه به تنهایی راه اندازیشون کرد!!

اما نوع اول رو میشه .. من یدونه از نوع اولش که بدون آی سی قیری هستش رو برات راه اندازی کردم و عکسشو میذارم:

محمد جان بالاخره تاریخ دوربینمو درست کردم Biggrin

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   segment.zip (اندازه: 5.39 MB / تعداد دفعات دریافت: 81)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۵۹:۰۵، توسط رسول.)
۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۵۵:۴۷
تشکر شده توسط : Ambassador, sharin, babyy, kimiafars, omid_phoenix, aKaReZa75, PRO
PRO غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #4
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۵۵:۴۷)رسول نوشته است: سلام

این نوع سگمنت ها دو نوع هستن .. یک نوع ساده که آی سی هدایت کننده شون داخل برد دستگاه هستش و از سگمنت جداست

یک نوع دیگه هم هست مثل همین مدل سگمنت شما که اختصاصی هستن و در همون شرکت خودشون برنامه ریزی شدن (همون قسمت سیاه که میگین در اصل ریز پردازنده هستش و اصطلاحا بهش میگن قیری)

بهمین خاطر نمیشه به تنهایی راه اندازیشون کرد!!

اما نوع اول رو میشه .. من یدونه از نوع اولش که بدون آی سی قیری هستش رو برات راه اندازی کردم و عکسشو میذارم:

محمد جان بالاخره تاریخ دوربینمو درست کردم Biggrin
به ضرص قاطع(BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin) می تونم بگم قیری نیست.یعنی ریز پردازنده ای مثل این اسباب بازی چینیا نداره.فقط یه چیزی مثل رله زیر شیشه ی اون هست. در ضمن برد مدار چاپی هم نداره.

این تصویری هم که گذاشتی خیلی جالبه . این سون سگمنته که نشون دادی آیا پایه هاش مثل مال منه؟ یعنی دو تا راست بیست و یک پایه وسط و دو تا سمت چپ؟

تازه اینی که من دارم اصلا سون سگمنت نیست بلکه هر کدومش به جای هفت پیکسل ، 30 تا پیکسل داره! یعنی غیر از عدد حروف انگلیسی هم میتونه بنویسه.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۱۱:۰۲، توسط PRO.)
۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۵
تشکر شده توسط : orange signal
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #5
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۵)PRO نوشته است: این تصویری هم که گذاشتی خیلی جالبه . این سون سگمنته که نشون دادی آیا پایه هاش مثل مال منه؟ یعنی دو تا راست بیست و یک پایه وسط و دو تا سمت چپ؟

پایه هاش مثل سون سگمنت های معمولی هستش و راحت توی برد بورد جا میگیره ..
۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۴۸:۴۶
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, aKaReZa75, PRO
PRO غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #6
(۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۴۸:۴۶)رسول نوشته است:
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۵)PRO نوشته است: این تصویری هم که گذاشتی خیلی جالبه . این سون سگمنته که نشون دادی آیا پایه هاش مثل مال منه؟ یعنی دو تا راست بیست و یک پایه وسط و دو تا سمت چپ؟

پایه هاش مثل سون سگمنت های معمولی هستش و راحت توی برد بورد جا میگیره ..
نه داداش . به قول گلپایگونی ها :"این اون نی" Biggrin یعنی این که تو داری مثل مال من نیست.Amaze
این کلا فرق می کنه.
انگار اول باید پایه های چپ و راست به تغذیه وصل بشه تا بعدا کار کنه.
ببینید دوستان ، از پشتش میشه دید که هر پایه به کجا وصله .هر کدوم از همون به قول شما سون سگمنتا ، توی یه بلوک قرار داره.که چهار طرف بلوک روی شیشه عقبی نصب شده.روی هر کدوم از بلوک ها هم یه چیز نازک مثل توری نصب شده که روش حالت لونه زنبوری هست.AmazeAmazeاون بلوک لونه زنبوری ها تقریبا توی تصویری که گذاشتم توی پست اول پیداست.
واسه هفتا سون سگمنت و اون علامت های play و pause که سمت چپه.در جمع هشت تا بلوک لونه زنبوری وجود داره.AmazeSadQuestionConfused
کلا چیز عجیبیه .AmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmaze
من که هنوز نتونستم راهش بندازم.کسی تا حلا از اینا ندیده؟
اینم عکسش.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۵۱:۱۲، توسط PRO.)
۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۳۵:۲۹
تشکر شده توسط : Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  این برنامه چطور کار می کنه؟ Di Di 5 3,120 ۱۲-شهریور-۱۳۹۳, ۱۷:۳۰:۱۵
آخرین ارسال: رسول
  چطور مي تونم فركانس توليدي سنسور hs1101 را بخوانم؟ sheikholeslam 16 14,534 ۱۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۳۳:۰۹
آخرین ارسال: z.f.k
Question چطور سيمهاي استپ موتور 8 سيمه رو بهم وصل کنم؟ Abbaspour 16 17,759 ۲۹-تير-۱۳۹۱, ۰۰:۰۲:۰۰
آخرین ارسال: asgar110
Question چطور پين هاي مخفي رو در پورتيوس از حالت مخفي دربيارم ؟ Abbaspour 5 3,467 ۰۵-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۰۲
آخرین ارسال: Abbaspour
  چطور می شه کیبرد usb با بسکام به AVR وصل کنم ؟ mehdi_shz11 1 2,953 ۱۳-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۴۷:۲۹
آخرین ارسال: 1nafar
  چطور میشه از یه فایل txt خوند؟ iman-63 12 6,954 ۱۵-تير-۱۳۸۷, ۱۴:۱۹:۳۳
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS