امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بچه هاي الكترونيك كمك كنيد :
نویسنده پیام
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #1
بچه هاي الكترونيك كمك كنيد :
اقا دستم به دامنتون تا سه روز دیگه باید شماتیک LM741 رو همراه با Av , Ai , Ro , Ri رو با PsPice بکشم حالا جای بدش اینه که اصلا هم این کار رو بلد نیستم.و تاحالا اصلا با PsPice کار نکردم.حتی اگر بتونید فقط شماتیک داخلی LM741 رو هم برام بکشید ممنون میشم .

یه نرم افزار هم میدم به کسی که یه کمکی بهم بکنه که دیگه نخواهد کارت اینترنت بخره (بدون فرستادن فایل).يه PDF اموزش کرک رو هم اماده میکن براش میفرستم.فقط تروخدا زودتر.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۷-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۱۰:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
C_DPlus آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2

خدا خيرت بده عزيزم 8) از اين جماعت بخاري بلند نميشه :? ما فقط يه بار يه چيزي مشابه مال
شما خواستيم كه بچه ها بقدري تحويل گرفتن كه شرمنده شديم !

رحم بر گرگ تیز دندان ستم بود بر گوووسفندان
۰۷-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۴۰:۴۱
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #3

C_DPlus نوشته است:خدا خيرت بده عزيزم 8) از اين جماعت بخاري بلند نميشه :? ما فقط يه بار يه چيزي مشابه مال
شما خواستيم كه بچه ها بقدري تحويل گرفتن كه شرمنده شديم !
دست شما درد نكنه ! اينهمه بچه با مرام اينجاست !
من كه چيزي از الكترونيك نمي دونم ، اما به خاطر اينكه ديگه كسي همچين حرفي نزنه ، خودم يه كاريش ميكنم ! :?

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۷-دى-۱۳۸۴, ۲۳:۰۶:۲۳
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #4

خداييش من يه چيزي فهميدم اونم اينكه امير جان خيلي با معرفته خودم دربست چاكرتم همين كه اومدي اينجا و تو فكر كمك كردن هستي خيلي چاكرتم.اقاي C_DPlus اگر سوالی پرسیدی بی جواب مونده بخاطر اینکه شاید کسی بلد نبوده.چون اینجا همه دوست دارن هر کاری از دستشون بر میاد انجام بدن.

اقا حتی اگر جایی رو هم میشناسید که پول میگیره و این کارو انجام میده حزینشو میفرستم به حسابتون برنامه کارت اینترنت زنی هم میشه پورسانت خودتون :wink:

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۰۰:۲۹:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #5

از ترس اينكه نكنه زايع بشم 175 صفحه كتاب رو خوندم و تا همین الان هم که ساعت 2:45 دقیقه صبح هست نخوابیدم و بلاخره تونستم شماتيكش رو بكشم تروخدا كمك كنيد Av , Ai , Ro ,Ri رو چه جوری باید نشون بدم.دیگه حال ندارم 200 صفحهش مونده و منم از بس خوابم گرفته دارم میمیرم نمیدونم هادی جون و اقا بهزاد کجا هستن بابا شما دانشگاه رفتید من هنرستان رو هم به زور تموم کردم به دادم برسید.

اینم شماتیکی که کشیدم : http://h1.ripway.com/jojohacko/741Schematic.zip

۰۸-دى-۱۳۸۴, ۰۳:۵۵:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #6

خوب جيگر 2 ساعته دارم دنبال Pspice‌ مي گردم پيدا نوشد كه نوشد يه دونه با pspice دارم ولي orcad يكمم ناقصه درستش مي كنم مي زارم رو. سايت تو هم يه سر برو orcad رو با pspice ش نصب كن
راستي به چه دردت مي خوره؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۱۸:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #7

من هيچي نوفهمم !! Ri يعني چي ؟! 8O http://www.soe.ucsc.edu/classes/ee171/Wi..._LM741.pdf
http://icc.skku.ac.kr/~rfic/image/lectur...ec/ch2.pdf
( شماتيكش كه من هيچي نوفهمم ازشون ! )
http://www.engr.uky.edu/~cathey/pspice/Ps5_3.zip
http://www.engr.uky.edu/~cathey/pspice/Ps9_1.zip
اينام كه معلومه چي هستن ، يكي رو دانلود كردم كه بازم هيچي نوفهميدم ! :roll:
شرمنده ، توانم همين قدر بود ! :wink:

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۵۵:۵۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #8

http://www.iranled.com/modules.php?name=...=0&thold=0
داشتم كمكم ولش مي كردما :wink:

هادی امین زاده
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۵۴:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #9

اقا خيلي باحاليد من ديگه نميدونم با چه زباني ازتون تشكر كنم.چاكر هر دوتاتون هم هستم.
اقاهادي خودمونيم مخي هم هستي ها.اميرجان هم انصافا خيلي كارش درسته.

خوب ايني كه بهتون ميخوام بدم در برابر كارتون خيلي كوچيك هست.شرمنده هردوتاتون شدم.باوجود اينكه اينو اقا هادي كامل كشيدن ولي نميتونم بگم دست كدمتون بيشتر درد نكنه چون امير جان هم خداييش معرفت به خرج داد و با وجود اينكه الكترونيك كار نكرده بود اينهمه زحمت كشيدن.

اقا هادي گفتن به چه دردم ميخوره ؟ ‌ :oops: :oops: يه خالي بستم طرف هم دودستي چسبيد و گفت برام اينو بكش من بدبخت هم از دنيا بيخبر اومدم يه كتابي خريدم و دهن خودمو سرويس كردم تا يه چيزهايي ياد گرفتم و نقشه بالايي رو كشيدم.

اگر كتاب خوبي هم سراغ داريد معرفي كنيد ممنون ميشم.

۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۶:۴۹:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #10

خواهشا اقا هادي و اميرجان ايميلي كه ميخواهند رو بنويسند تا براشون همونجور كه قول دادم برنامه رو سند كنم همراه با اموزش استفاده.چاكر هر دوتاتون هستم ايشالا بتونم جبران كنم.

۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۱۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #11

نقل قول: اگر كتاب خوبي هم سراغ داريد معرفي كنيد ممنون ميشم.
كتاب PSpice نص خوبه ولي PSpice به دردت نمي خوره OrcadLayout و Schematic رو ياد بگيري بهتره
نقل قول: خواهشا اقا هادي و اميرجان ايميلي كه ميخواهند رو بنويسند تا براشون همونجور كه قول دادم برنامه رو سند كنم
يه روز به يكي گفتم يه راحي بلدم كه مي توين مجاني تلفن بزني گقت من اگه پول كنا رخيابون هم افتاده باشه ور نمي دارم حالا اين همه كار بكنم كه مجاني تلفن بزنم؟
ولي اگه يه باگي داري كه بشه به ISP‌ فروختش يه پولي از اون ور در آورد توپه :wink: ها به اين وي گولنزج كلاه سفيد بازي :wink: يه چيزي بود مي گفتن با هايپر ترمينال كانكت بشي و ... همونه؟

هادی امین زاده
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۳۵:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خوهشآ كمك كنيد hamed_Arfaee 2 2,288 ۲۳-اسفند-۱۳۸۵, ۱۴:۵۸:۱۰
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
  كمك كنيد: برنامه ايي به زبان c براي پرسنل و دانشجويان hhhhh 1 2,470 ۱۸-اسفند-۱۳۸۵, ۱۲:۴۹:۲۶
آخرین ارسال: Mamad2003

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS