امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه یوزرهایی از یک Isp به اینترنت متصل هستند
نویسنده پیام
shamsoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
چه یوزرهایی از یک Isp به اینترنت متصل هستند
چطوری میشه فهمید که از یک ISP چه یوزرهایی به اینترنت متصل هستند؟
اصلا این کار ممکن هست؟
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۰۸:۳۷:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
shamsoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2

كسي قصد كمك نداره؟ :( :( :cry:
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۴۶:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #3

با پورت 79 صحبت کن مثلا

Telnet IspIp 79
یا
nc -vvv IspIp 79

اگر netcat داری از فرمان دوم ولی اگر نداری از فرمان اولی استفاده کن.جای IspIp هم ادرس ایپی ISP رو بده.

پورت 79 رو معمولا بلاک میکنند ولی ممکنه بعضی از ISP ها هنوز این کار رو نکرده باشند.

فکر میکنم میدونم اینو میخوای برای چی ! اگر همون برنامه رو میخوای باهاش کار کنی کر پسوردها رو روی سایت ISP چک میکنه باید بگم این روش دیگه جواب نمیده تاریخ مصرفش گزشته.روشهای جدید تری اومده برای این کار :wink:

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۵۱:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
shamsoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #4

آره می خواستم همین کار رو بکنم البته با CMD.Amaze ولی حالا که می گید تاریخ مصرفش گذشته و روش های جدیدتری اومده. :cry:
میشه یه روش صد در صد عملی که دردسر هم نداشته باشه مطرح کنید.اگه آموزشش رو نمی خواید بدید اشکالی نداره، لااقل طرز کارش رو بگید. :wink:

راستی یه سوال خارج از این بحث:
شما برنامه ND150-PS رو دارید؟ :?:
یه جایی خوندم که این برنامه نیازی به سرور نداره.شما یه Pm برای قربانی ارسال می کنید و طرف هم اگه جوابتون رو بده پسورد ایمیلش هم همراه Pm برای شما ارسال میشه.اونجایی که خوندمش می گفت باید 15000 تومان بدید تا برنامه رو بهتون بدم.منم برای تستش یه آی دی بهش دادم و گفتم اگه پسورد اینو بتونه بدست بیاره برنامه رو ازش می خرم.ولی از پسورد خبری نشد.

اینم یه برنامه دیگه:
http://hack-mailer.blogfa.com

ببخشید که سرتون رو درد آوردم.منتظر جوابتون هستم.
Amaze Biggrin
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۰۰:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #5

دوست عزيز اين نعيم از اون كلاه بردارهاي بزرگ هست در ضمن اسم برنامش هم ND170-PS هست نه ND150-PS Amaze اخر مجبور میشم یه تایپیک باز کنم به اسم این بنده خدا بگم چه ادمی هست.

این سوال هزاران بار پرسیده شده باید بگم اصلا دنبال یه برنامه ساده نباشید هک معمولا از روشهای ترکیبی استفاده میشه حالا بعضی ها میان یه روش ترکیبی رو برنامه نویسی میکنند و همه رو جمع میکنند که بشه با زدن یه دکمه این کار رو کرد ولی اون کسانی که با این برنامه ها کار میکنند پایه ای یاد نمیگیرند و هیچ وقت هیچ چیزی نمیشند.

بعضی چیزها هستند که به خاطر امنیت تا وقتی اون باگ وجود داره برای همه گفته نمیشه یا به زبان هکرها Public نمیشه.راه برای این کار زیاده ولی مطعصفانه به خاطر خطری که برای همه داره نمیتونم اینجا بیان کنم.

کارت اینترنت مفتکی گناه داره میری تو جهنم هاAmaze .

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۱۶:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
shamsoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #6

آقای لولوهکو از توضیحاتتون متشکرم.
آره؛ اسمی رو که شما گفتید درسته.اینم وبلاگش:www.nd170-ps.mihanblog.com

بابت باگها هم که نمی تونید رو کنید اشکالی نداره.امنیتی باشه بهتره این طوری احتمال هک شدن ما هم کمتر می شه.

اینترنت مجانی هم دیگه فکر نکنم نیاز داشته باشم و این سوال رو برای اطلاعات بیشتر پرسیدم.شاید شما هم فهمیده باشید که اداره آموزش و پرورش استان فارس به هر کارمندش ماهیانه 10 ساعت اینترنت مجانی میده.منم از طریق اقواممون تونستم 20 ساعت در ماه کاسب بشم که فکر می کنم کافیه.راستی شما هم که بچه شیراز هستید و می تونید از این مزیت استفاده کنید.گر چه فکر نکنم نیاز داشته باشید چون شما دیگه ... در هر صورت اگه خواستید ثبت نام کنید تا 15 دی مهلت دارید.اگه خواستید ثبت نام کنید تا بقیه مراحل رو براتون توضیح بدم.

راستی شما جزو گروههای هک هم هستید یا به تنهایی کار می کنید؟
اگه تنهایی کار می کنید اطلاعات جدید و اکسپلویتهای جدید رو از کجا تهیه می کنید؟
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۵۴:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #7

من روم نميشه بگم هكر هستم ولي هكرهاي زيادي رو ميشناسم حالا هم دارم شاگرديشون رو ميكنم :wink:

اطلاعات جديد و باگهاي جديد رو ميشه تو سايتهاي مرجع مثل ايران ويج(اين براي برنامه نويسي هست) بدست اورد براي هك هم سايتهايي مثل سكورتي فكوس و فرست و ميلورم و... ميشه بدست اورد.

۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۲:۰۹:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
shamsoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #8

از بابت سایتها متشکرم.
Amaze شکسته نفسی نکنید.شما با این کارهایی که می کنید و حرفهایی که می زنید معلومه که خودتون یه پا استاد هستین.ولی احتمالا با بقیه هکرها تبادل اطلاعات می کنید نه اینکه شاگردیشون رو می کنید.کاشکی من هم می تونستم شاگردی شما رو بکنم.
:cry: :(
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۱۷:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
a_persian_boy آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 4
( 40 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #9

lolohacko نوشته است:دوست عزيز اين نعيم از اون كلاه بردارهاي بزرگ هست در ضمن اسم برنامش هم ND170-PS هست نه ND150-PS Amaze اخر مجبور میشم یه تایپیک باز کنم به اسم این بنده خدا بگم چه ادمی هست.
: .
عزيز تو مگه اين شخص رو از نزديك مي شناسي كه اين طوري مطين در موردش صحبت مي كني ؟ :roll:
البته اين كه خالي بنديه تقريبا 100 درصده ولي ميخاستم بدونم اگه اين آدمو ميشناسيش بيا يه كم بيشتر در مورش توضيح بده ببينيم چي ميگه :roll:
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۳۰:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #10

رفتار هر كسي نشان از اينه كه چيزي بلد هست يا نه.اين چيزي كه اين بنده خدا گفته تنها راهش استفاده از اكسپلويت هست كه كشف يه باگ و نوشتن اكسپلويت براي اون كاره هر كسي نيست و حتي اگر هم بنويسه توي سايتهاي امنيتي اخطار ميدن كه يه همچين باگي توي ياهو مسنجر كشف شده و مطمعنا ياهو يك روز رو هم معطل نميكنه و اون باگ رو پچ ميكنه.

اولين چيزي كه ميتونه باعث شكست يه هكر بشه اينه كه حرفهاي همه رو قبول كنه يعني در اصل توي تور يه مهندس اجتماعي بيفته.يه باگي رو اشيانه توي ياهو كشف كرده بود نميدونم يادتون هست يا نه ولي حتي اكسپلويت اون رو هم با ويبي نوشتن حتي توي سايتهاي امنيتي هم مثل سكورتي فكوس اين باگ تعيد شد.ولي هنوز اين اكسپلويت وجود داره شما بريد نگاهش كنيد ببينيد اصلا چه كدهاي مسخره اي براش نوشتن.اكسپلويت از نوع بافر اورفلو بود ولي هيچ تابعي كه براي كار با ممري باشه توش نبودAmaze .هر چند فكر كنم يكي با اين كار ميخواست ابروي اشيانه رو زير سوال ببره.

هكر شدن راه دشواري هست و هكرهايي هم كه پا گرفتن براي تست برنامه ها شون از همين هكرهاي تازه به دوران رسيده استفاده ميكنند.حواستون جمع باشه گول نخوريد براي رفتن توي سايتهاي هك اسكريپتهاي بروزرتون رو غير فعال كنيد.دايما پچهاي مايكروسافت رو بگيريد و نصب كنيد چون با هكر طرف هستيد و هكر هم هكر يا غير هكر نميشناسه.

دوست عزيز shamsoft من خودم هم نو اموز هستم اگر ميخواي زود پيشرفت كني يه اف براي من بزار تا يه راه بهت بگم كه بتوني خيلي زود مراحل ابتدايي هك رو بگزروني.

۱۱-دى-۱۳۸۴, ۲۱:۴۱:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #11

خوب تو اينجا علني بزار ما هم فيض ببريم

البته من هكر نمي خواهم بشم و در راه مقابله
با هك مي خواهم كار كنم و قاعدتآ هر كي بخواهد
اينكار كنه بايد هك رو هم بلد باشه
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۴۵:۰۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حفره امنیتی خطرناک در اینترنت اکسپلورر 10 شاید 11 !! Ghoghnus 3 4,482 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۳۵:۵۷
آخرین ارسال: aKaReZa75
Cool کارت اینترنت مجانی mahyar 69 6 12,891 ۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۱۱:۴۰
آخرین ارسال: dreamvbfox
  حفره امنیتی جدید در اینترنت اکسپلورر (همه نسخه ها) IISecurity.C 7 8,285 ۲۲-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۰۹:۲۲
آخرین ارسال: IISecurity.C
  گرفتن Data از اینترنت بدون اجازه کاربر arian_vc 17 14,839 ۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۲:۴۶
آخرین ارسال: Behrooz1441
  هک اینترنت در LAN mri_6889 1 5,643 ۰۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۲۴:۵۸
آخرین ارسال: faridbardia
  آی پی در اینترنت اکسپلورر GILANE-MA 7 5,128 ۳۰-شهریور-۱۳۸۶, ۲۳:۵۷:۰۰
آخرین ارسال: محمد حسینی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS