امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شروع برنامه‌نویسی اندروید
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #1
شروع برنامه‌نویسی اندروید
سلام
سوالات رو اینجا بپرسید

توی این پست برنامه‌های لازم رو برای شروع کارمون نصب میکنیم و ....

۱ - نصب eclipse :

این برنامه یه IDE هستش که درجالت معمول برای نوشتن برنامه‌هایی به زبان java میتونیم ازش استفاده کنیم؛ قابلیت نصب پلاگین روی این IDE اینو به یکی از قدرتمندترین IDE ها تبدیل کرده؛
برای نوشتن برنامه‌ها بر روی اندروید باید در قدم اول این IDE رو نصب کنیم....

سایت برنامه
برای دانلود (نسخه‌ی استاندارد رو بگیرید)

نصب در ویندوز ساده‌ است؛ برنامه‌رو دانلود کنید و به راحتی نصب کنید!!
برای نصب در لینوکس (خود من از لینوکس استفاده میکنم) از این دو روشی که توسط behzady و من نوشته شده استفاده کنید
(با تشکر از بهزاد؛ اون روشی که من نوشتم بی درد سر تره)

پست بعدی: نصب jdk java
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۳:۱۰:۳۳، توسط babyy.)
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus, Ambassador, hadikh73, lord_viper, omid_phoenix, number17, sharin, javaweb, orange signal, salehjg, ha_60, alaska, ترانسپورتر
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #2
RE: شروع برنامه‌نویسی اندروید
قبل از ادامه‌ی کار باید جاوا رو در سیستم نصب کنیم؛
توضیح : jdk یعنی java dvelopment kit - یعنی ابزارهایی برای توسعه - یا همون کامپالیر و مفسر و اینچیزا...

برای دانلود جاوا باید به این لینک بریم سربرگ download رو انتخاب و Accept License Agreement روانتخاب کنید سپس متناسب با سیستم عاملمون نرم افزار مورد نیاز رو دانلود کنید؛

در لینوکس من فایل زیر رو دانلود کردم (سیستمم ۳۲ بیت هست)
jdk-7u45-linux-i586.tar.gz
برای ویندوز هم متناسب با ویندوزتون (۳۲ بیت یا ۶۴ بیت) فایل رو دانلود کنید

در لینوکس علاوه بر همین جاوا اصلی؛ یه نسخه دیگه از جاوا بنام openjdk وجود داره که یک پیاده سازی ازاد از زبان java هستش؛ قبلا باهاش کرده بودم مشکلی نداشت؛ اما طبق اصولش از jdk اصلی استفاده میکنم؛

همونطور هم که میبینید شرکت oracel ایران رو تحریم کرده!! که لازمه از روش‌های دور زدن تحریم برای گرفتن نرم‌افزاراتون استفاده کنید.

در لینوکس نسخه‌ی گرفته شده بصورت باینری هستش و احتیاج به نصب نداره؛ فقط باید چندین متغیر رو مقداردهی کرد تا jdk رو به عنوان کامپایلر پیش فرض بشناسه
این لینک رو هم از سایت روز نوشت بخوانید

در ویندوز هم احتمالا نیاز به تنظیم خاصی نیست (مطمن نیستم یکی اینو امتحان کنه بی زحمت) ؛

ویرایش: برای ویندوز احتیاج هست که متغیر تعریف کنید؛ این پست رو از صالح بخونید؛

------
ویرایش:
لینک‌های مستقیم برای دریافت جاوا برای لینوکس 3۳۲ و ۶۴ بیت و ویندوز ۳۲ و ۶۴ بیت:

لینوکس ۳۲ بیت - bin
لینوکس ۳۲ بیت - rpm
لینوکس ۶۴ بیت - bin
لینوکس ۶۴ بیت - rpm
ویندوز ۳۲ بیت
ویندوز ۶۴ بیت

لینک‌های تا یک هفته دیگه معتبرند (زمان کنونی: ۱-آبان-۱۳۹۲)

پست بعدی: ANDROID SDK
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۱۶:۵۲، توسط babyy.)
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۰۹:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, hadikh73, Ghoghnus, lord_viper, omid_phoenix, number17, sharin, javaweb, orange signal, salehjg, alaska, ترانسپورتر
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 270

تشکرها : 1652
( 3938 تشکر در 1453 ارسال )
ارسال: #3
امورش جاوا گفتم شاید بدرد بخورهRolleyes

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   java3-p30eng (3).pdf (اندازه: 235.45 KB / تعداد دفعات دریافت: 88)
.pdf   java3-p30eng (1).pdf (اندازه: 383.54 KB / تعداد دفعات دریافت: 83)
.pdf   java3-p30eng (2).pdf (اندازه: 246.9 KB / تعداد دفعات دریافت: 66)
.pdf   java3-p30eng (4).pdf (اندازه: 335.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 68)
.pdf   java3-p30eng (5).pdf (اندازه: 236.72 KB / تعداد دفعات دریافت: 59)

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد

چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۷:۵۱:۲۳، توسط babyy.)
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۲۳:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, omid_phoenix, babyy, Ambassador, number17, sharin, javaweb, orange signal, salehjg, alaska
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #4
لینک دانلود جاوا در پست قبلی گذاشته شد...
----------

Android SDK :
اول یه توضیح کوتاه میدم ؛ بعد لینک ها رو معرفی میکنم ؛ در مرجله بعد روش نصب استاندارش رو با هم مرور میکنیم و در نهایت چون ما تحریمیم و نمیتونیم نصبش کنیم روشهایی برای دور زدن تحریم رو آموزش میدم...

توضیح:
برای ارتباط برقرار کردن با هر محیطی باید از api هایی که برای اون محیط تعریف شده استفاده کرد (api یعنی شرکت سازنده‌‌ی محصول، در محصول خودش یسری کتابخونه تعریف میکنه که سایر برنامه‌ها میتونن توسط اون api با اون محصول تعامل داشته باشند!)

هر نسخه از اندرویدی که بیرون اومده (مثلا ۱/۱ و ۲/۱ و ۲/۳ و ۳/۰ و ۴/۰ و . . . .) یه api داره؛ ما قبل اینکه برنا‌مهای بنویسم باید مشخص کنیم برای چه نسخه‌ای از اندروید میخواییم برنامه بنویسیم! خوبیه اندروید اینه که اگه مثلا با api نسخه ۲/۳ برنامه بنویسیم؛ روی ورژن‌های بالاتر (۳ ۴ ..) نصب میشه ولی اگه مثلا با ورژن ۴ برنامه‌ای بنویسیم فقط روی خود نسخه ۴ و نسخه‌های بالاترش میتونیم برنامه رو نصب کنیم (یعنی روی نسخه ۲ ۳ نمیشه...)

خب یه سوال پیش میاد! چرا همیشه با api نسخه ۲ برنامه ننویسیم تا روی ۹۰٪ درصد گوشی ها تبلت ها نصب بشه؟
جوابش سادست! در هر ورژن از api یسری امکانات اضافه میشه که کار رو برای برنامه‌نویس و . . آسون تر میکنه!

میریم سر android sdk ؛ این یه برنامه‌ای هستش که میتونیم توسط اون هر api که گوگل برامون اماده کرده رو روی سیستم نصب کنیم . با اون api به برنامه نویسی بپردازیم؛ خوبیش اینه که میتونم چندین api مختل رو در کنار هم داشته باشیم با android sdk اونا رو مدیریت کنیم؛
علاوه بر این وقتی یه api رو نصب میکنیم؛ توسط android sdk میتونیم یه میحط مجازی از گوشی رو روی سیستتمون داشته باشیم؛ این محیط مجازی کملا شبیه گوشی اندروید خواهد بود و تمام برنامه‌های اندرویدی روش نصب میشه؛ برای تست برنامه‌ها و اجرای اونا از همین شبیه ساز استفاده میکنم

سایت:
آدرس سایت
http://developer.android.com/sdk/

همونطور که میبینید تحریمیم

بعد باز کردن سایت با ابزارهای ضد تحریم:

----لینک مستقیم----
ویندوز - بدون نصب کننده
ویندوز - با نصب کننده - پیشنهاد میشه اینو نصب کنید
لینوکس

لینک‌های تا یک هفته دیگه معتبرند (زمان کنونی: ۱-آبان-۱۳۹۲)

بعد از نصب و اجرای اون به طور اتوماتیک به سایت گوگل متصل میشه و لیستی از api هایی رو که قابل نصب شدن هستند رو برایتون لیست میکنه؛
(در لینوکس فایل android-sdk-linux/tools/andoird رو اجرا کنید)

عکس بالا نشون میده که api7 برای اندروید های ۲.۱ هست؛ و با انتخاب اون و android sdk tools و انتخاب installl packages ؛ برنامه به سایت گوگل به آدرس https://dl-ssl.google.com/android/repository متصل میشه (که ما تحریمیم) ؛ و فایلهای مورد نیازشو میگیره (بدون تحریم شکن با اررور مواجه میشید)

توجه: شما در برنامه‌ی خودتون لیست بیشتری از api ها رو مشاهده میکنید؛ چون من دستکاریش کردیم فقط همبن یدونه api رو نشونم میده

همونطور که معلومه روش نصب استانداردش در کشورهایی که تحریم هستند کار نمیکنه؛
برای نصب api ها چندین راه وجود داره که به چندتاش اشاره میکنم:

راه اول: استفاده از prxoy ؛ به این طربق که در android sdk به منوی tools برید؛ option رو انتخاب و تنظیمات پروکسی رو اونحا انجام بدید (آدرس و پورت)

راه دوم: توی یه سری از سایت‌ها طریقه‌ی نصب افلاین api ها رو نوشته بودند؛ این روش رو امتحان نکردم و بلد نیستم؛ کسی اینو امتحان کرده آموززشو بزاره

راه سوم: نرم افزار android studio توش یه نسخه از android sdk با api برای اندروید ۴ روش نصب هست؛ میتونید اونو دانلود کنید ازش استفاده کنید

ویرایش: صالح جان روشی رو ارائه کردند که ترکیبی از دو روش بالاست ؛ واسه دیدن نحوه کاری که انجام داده کلیلک کنید؛

راه چهارم: روشی که خودم با در کنار هم گذاشتن چند تا برنامه درست کردم!! (چند ساعت دیگه آموزشش رو میزارم)

پست بعدی: آموزش نصب api از روش چهارم و اجرای برنامه‌های اندرویدی در شبیه ساز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۲۰:۴۹، توسط babyy.)
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۹:۲۸:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, sharin, Ghoghnus, javaweb, omid_phoenix, orange signal, salehjg, Ambassador, alaska, ترانسپورتر
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #5
خب توی این اموزش نحوه‌ی نصب api ها رو آموزش میدم

لینک‌هایی که استاده کردم تا یک هفته دیگه معتبرند (زمان کنونی: ۱-آبان-۱۳۹۲)

همونطور که گفته بودم برای دور زدن تحریم باید از روش‌های غیر استانداری استفاده کنیم؛ روشی که به ذهن من رسید (و حتما به ذهن خیلی‌های دیگه) و خوب هم کار میکنه خیلی سادست!

در روش استاندارد؛ android sdk متصل میشه به سایت گوگل و اطلاعات رو از روی مخازن سایت بر میداره و دانلود میکنه نصب میکنه!

محازنش در این ادرس هست:
کد:
http://dl-ssl.google.com/android/repository/

خب من اومدم با روشهایی که خارج از بحث این تاپیک هست؛ متوجه شدم چه فایلهایی رو از مخازن دانلود میکنه؛
رفتم فایلهای مورد نیازم رو با ساتفاده از سایتهایی که لینک رو مستقیم میکنند دانلود کردم
یک برنامه به زبان perl نوشتم که نقش وب سرور مخازن رو بازی میکنه

برنامه‌ی android sdk رو طوری تنظیم کردم که بجای اینکه فایلها رو از سایت گوگل برداره از سیستم من برداره Biggrin

به همین سادگی تونستم کاری کنم که از دید android sdk همه چیز داره طبق روال استانداردش پیش میره؛ در نتیجه مطمن میشیم که همه چی درست نصب شده و خیالمون از این بابت راحت خواهد بود!

حالا وقتش رسیده که مرحله به مرحله باهم پیش بریم:

--------------

توجه: این اموزش و برنامه‌‌ای که اتچ شده برای android sdk ورژن (revisoin) ؛ ۲۲ هست
برای ورژن‌های قبلی تر باید یسری تغییرات ایجاد کنید که خارج از حوصله‌ی این تاپیک هست

--------------

۱ - اجرای android sdk
در بار اولی که اجراش میکنید با چنین پیغامی مواجه میشید؛ به معنی این که نمیتونه اطلاعات رو دریافت کنه (به علت تحریم)

۲ - باید برنامه‌ی خودمون که به زبان perl هست رو اجرا کنیم؛
در لینوکس مشکلی ندارم چون به صورت پیض فرض نصب هست؛ برای ویندوز باید activestate perl رو نصب کنید؛ (اگه دوستان بتونند برای ویندوز یه وب سرور کوچیک بنویسند خیلی خوب میشه - اگه کسی از دوستان میتونه بنویسه؛ ثواب دارهShy)

فایل رو از پیوست دریافت کنید؛ این فایل شامل یک برنامه به زبام perl بنام http.pl هستش؛ و یک پوشه بنام android که داخل این پوشه یه پوشه دیگه بنام repository هست؛
به فایلهای داخل repository کاری نداشته باشید؛

۳ - به چندتا فایل دیگه احتیاج داریم؛ برای این فایل ها باید اونا رو دانلود کنید و توی پوشه‌ی repository با همون نام ذخیره کنید؛

فایلها عبارت‌اند از:

برای قسمت build tools لازم هست دانلود کنید:
برای دوستان لینوکسی
برای دوستان ویندوزی

برای قسمت platform tools لازم هست دانلود کنید:
برای دوستان لینوکسی
برای دوستان ویندوزی

در این مرله باید خودتون انتخاب کنید میخوایین از چه api ای استفاده کنید؛
من روی لینوکس خودم ورژن ۲.۱ اندروید (api7) رو داشتم؛
و بعد برای اینکه منبعی که قرار هست بخونم داره از روی ورژن ۴.۰ اندروید (api14) آموزش میده در نتیجه این رو هم نصب کردم؛
علاوه بر اینها برای دوستانی که علاقه‌مند به به‌روز شدن هستند؛ اخرین ورژن از api یعنی api18 رو هم آماده دانلود کردم؛

به هر حال شما میتونید یکی از ۳ تا api ای که واستون اماده کردم رو بگیرید و نصب کنید؛

ورژن ۲.۱ با api7

ورژن ۴.۰ با api14
برای ورژن ۴.۰ اگر میخواهید از شبیه ساز هم استفاده کنید این فایل هم احتیاج هست دانلود کنید

ورژن ۴.۳ با api18

بعد از دانلود فایلها همونطور که اشاره کردم اونا رو به پوشه‌ی repository منتقل کنید؛

۴ - اجرای فایل http.pl
در ویندوز روی http.pl ۲ بار کلیک کنید
در لینوکس کامند لاین باز کنید و به محل مورد نظر برید (با cd) و بنویسید:
کد php:
perl http.pl 
وقتی خروجی شبیه زیر رو دید یعنی برنامه داره درست اجرا میشه

۵ - بر میگردیم به andtoid sdk ؛ میریم به منو tools و سپس options

طبق عکس تنظیم کنید؛ یعنی آیپی 127.0.0.1 ؛ پورت 5030 ؛ و اون چک باکس رو که نوشته force https ...‌ رو هم بزنید؛

6 - از منو packages گزینه reload رو بزنید
باید در android sdk چیزی شبیه این ببینید

7 - اینا همون api هایی هستند که میگم؛ حالا چون ما فقد چندتاش رو دانلود کردیم در نتیجه فقط همونا رو میتونیم نصب کنیم؛

مرحله اول: تمام گزینه‌هایی که تیک خوردن رو از حالت تیک در بیارید
مرحله دوم: روی علامت + یا علامت < کنار tools کلیک کنید؛ گزینه های زیر و انتخاب کنید:

android SDK platform-tools ورژن 18.0.1
android SDK Build-tools ورژن 18.1.1

و بعد Install 2 package رو بزنید

و ازتون میخواد که لایسنش رو قبول کنید؛ بعد از قبول گزینه‌ی install فعال میشه و بعد Install کنید

یکم بمونید؛ و بعد نصب به این شکل میبینیدش:

اگه جلوی اون دوتا بسته که انتخاب کرده بودید نوشته بود installed یعنی درست نصب شدن و هر پیغامی هم داد مهم نیست

مرحله سوم نصب api هست؛ این مرحله بستگی داره شما چه فایلهایی رو دانلود کردید؛
اگه 4.3 رو دانلود کردید باید کنار گزینه ( android 4.3 ( api 18 که علامت + یا < داره کلیک کنید و SDK Platform رو انتخاب کنید

اگه 4.0 رو دانلود کردید باید کنار گزینه ( android 4.0 ( api 14 که علامت + یا < داره کلیک کنید و SDK Platform رو انتخاب کنید
+برای ورژن ۴.۰ همچنین باید کنار گزینه ( android 4.0 ( api 14 که علامت + یا < داره کلیک کنید و و ARM EABI v7a System Image رو نصب کنید (اگه قصد دارید از شبیه ساز استفاده کنید باید نصب کنید)

اگه 2.1 رو دانلود کردید باید کنار گزینه ( android 2.1 ( api 7 که علامت + یا < داره کلیک کنید و SDK Platform رو انتخاب کنید

توجه کنید که باید ما فقط SDK Platform رو دانلود کردیم؛ واسه همین شما اگه چیزی به غیر از SDK Platform ها رو انتخاب کنید با اررور مواجه میشید

برای مثال من ورژن 4.0 رو انتخاب و سپس نصب کردم (در تصویر زیر ARM EABI v7a System Image انتخاب نشده؛ که اگه اونو همن دانلود کردید پیشنهاد میکنم نصبش کنید)

ممکنه چندین دقیقه این عملیات به طول بیانجامه؛ تا وقتی ارروری دریافت نکردید یعنی کارتون داره درست پیش میره...

چون پست طولانی شد و من هم خسته ادامه‌ رو در پست حدا کانه مینویسم

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   android-local-res-babyy-iranled.com.zip (اندازه: 22.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 54)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۱۲:۱۸، توسط babyy.)
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۵۱:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, javaweb, sharin, lord_viper, hadikh73, Ambassador, omid_phoenix, Ghoghnus
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #6
خب تا اینجای کار ما andropid sdk رو نصب کردیم؛چندتا api رو هم نصب کردیم؛ حالا میخواییم شبیه ساز اندروید رو بیاریم بالا و تا با محیطش آشنا بشیم

توجه: دوستان لینوکسی باید opengl روی سیستمشون نصب باشه (کتابخونه freeglut3 و freeglut3-dev رو باید نصب کنید)

android sdk رو اجرا میکنیم؛

از منوی tools گزینه manage AVDS... رو میزینیم:

روی new کلیلک میکنیم؛ شما میتونید هر تنظیماتی انجام بدید؛ من این تنظیمات رو انجام دادم:

تنظیمات رو انجام میدیم و ok میکنیم

avd ای که ایجاد کردیم رو انتخاب میکنیم و از سمت راست دگمه start رو میزنیم

شبیه ساز باز میشه و مراحل لود شدن android رو نشون میده و بعد از یه مدت که وابسته به قدرت سخت افزار شما داره؛ کوشیتون بالا میاد

این یه شبیه ساز گوشی با قابلیت‌های گوشی اندرویدی واقعی هست؛ میتونید روش برنامه نصب کنید و توی اینترنت بچرخید و . . .

برای نصب برنامه‌های اندرویدی (apk) میتونید از adb استفاده کنید؛

پست بعدی: نصب پلاگین (ADT) برای eclipse
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۰۹:۱۵، توسط babyy.)
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۰۸:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, Ghoghnus, omid_phoenix, hadikh73, sharin, Ambassador
robojalal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 125
( 463 تشکر در 142 ارسال )
ارسال: #7
سلام به دوستان
ببخشید که میون پست های شما پست زدم
فقط اینکه به این لینک هم سر بزنید

موفق باشید .......

در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool

http://robo-elec.blogfa.com

۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۹:۲۷:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, omid_phoenix
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #8
این آخیر مرحله از انجام نصب پیشنیازها برای شروع برنامه‌نویسی هستش

۱ - adt رو دانلود کنید

درحالت معمول باید از سایت اندروید استفاده کنید؛ که چون تحریمیم واستون اینجا آپلود کردم:

http://bayanbox.ir/id/3052842109821018696?info

۲ - elipse رو اجرا کنید
۳ - به مسیر HELP و بعد new install software .. برید
۴ - در صفحه باز شده add رو بزنید
۵ - گزینه Archiove رو بزنید
۶ - فایل ADT رو دانلود کردید بهش معرفی کنید
۷ - ok , Ok

تا اینجا باید چنین تصویری داشته باشید:

۸ - هر دو گزینه رو انتخاب کنید و next رو بزنید
۹ - یکم بمونید یه سری محاسبات میکنه؛ تصویر زیر رو میبینید و next رو بزنید:

۱۰ - لایسنس رو قبول کنید (i accept the terms of the license agreements)
۱۱ - finish
۱۲ - از اینترنت یه چیزایی دانلود میکنه که باید صبور باشید... .. ... .. ..
۱۳ - بعد از اتمام ازتون میپرسه که برای اعمال تغییرات ایا مایل هستید که eclipse رو ریست کنید؟ yes رو انتخاب میکنید .

۱۴ - بعد از ریست و بالا اومدن نرم افزار بهتون میگه که پوشه‌ی sdk اندروید رو نمیتونه پیدا کنه؛ و ازتون میخواد که بهش معرفی کنید؛ بعد از معرفی و ok خودش دیوایس‌هایی که ساخته بودید رو بهتون نشون میده

(تصویر بالا در سیستم شما متفاوت با این تصویر هست)

۱۵ - تمام
۱۵-آبان-۱۳۹۲, ۲۱:۳۴:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, lord_viper, Ambassador
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #9
یه برنامه‌ی تست ساحتم و فیلم گرفتم که مطمن بشید چیزهایی که توی سیستم نصب کردید درسته

http://bayanbox.ir/id/316850326298392364?info

حجمش ۱۱ مگ هست
۱۵-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۰۰:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی برای برنامه نویسی student-p 6 5,999 ۲۴-آبان-۱۳۹۵, ۱۳:۳۸:۰۵
آخرین ارسال: leyla_93
  مجموعه کتاب های آموزشی اندروید bghad1 3 3,593 ۲۰-دى-۱۳۹۴, ۲۰:۲۵:۳۴
آخرین ارسال: javad917
  برنامه نویسی اندروید ؟؟ EBKA 8 7,513 ۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۴۳:۲۲
آخرین ارسال: bghad1
  [آموزشی] پیشنیازهای نصب و استفاده اندروید bghad1 0 2,670 ۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۳۶:۵۷
آخرین ارسال: bghad1
  [آموزشی] کتاب برنامه نویسی آندروید mitraahmadi 0 2,001 ۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۵۴:۲۷
آخرین ارسال: mitraahmadi
  ساخت نقشه افلاین برای اندروید Ghoghnus 0 2,530 ۱۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۰:۰۷:۵۵
آخرین ارسال: Ghoghnus
  سوالات برنامه‌نویسی اندروید babyy 52 34,415 ۱۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۵۹:۰۷
آخرین ارسال: omid_phoenix
  دانلود Document و API های اندروید از repository گوگل godvb 0 7,063 ۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۳۶:۱۲
آخرین ارسال: godvb
  برنامه نویسی اندروید با Google Android Studio babyy 3 13,288 ۰۷-خرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۵۵:۵۱
آخرین ارسال: Di Di
  آموزش برنامه نویسی برای موبایل توسط جاوا NabiKAZ 66 95,372 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۹:۴۴:۲۱
آخرین ارسال: mmghp75

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS