امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در برنامه ی ربات مسیریاب
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #12
RE: مشکل در برنامه ی ربات مسیریاب
خوب همون آرایه مناسب ترینشه دیگه :|

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۰۶:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
rekima آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13
متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۴۲:۲۸
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #14
برو تو گوگل بنویس آرایه عددی در بسکام.
متوجه میشی چطور باید ازش استفاده کنی.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۰۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, a.mehran, milad15m
Amir_Esh آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 6
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #15
(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۰۲:۳۵)h.unique نوشته است: برو تو گوگل بنویس آرایه عددی در بسکام.
متوجه میشی چطور باید ازش استفاده کنی.

آقا میشه طریقه استفاده از آرایه هم به من یاد بدین ؟ در زبان سی ؟
من میخوام وقتی سنسور هام تو ربات مکسیریاب همه روی زمینه ی سفید رفت حرکت قبلیشو انجام بده ! یکی به من گفت که تو زبان سی خود به خود خودش حرکت قبلی رو میره اما وقتی تست کردم نمیشد ! من دقیقا نمفهمم ک من چ جوری حرکت ها رو بریزم تو آرایه که هر دفعه یک آرایه بزارم و چ جوری بفهمم که حرکت قبلیم مال شماره کدوم آرایه بوده ! ممنون میشم توضیحی بدین !

بعد یک سوال دیگه من 24 سنسور دارم ! میخوام هر سنسور رو توی یک متغیریک بینی یا همون بیت بریزم ! توی کدویژن من نمیتونم یک آرایه از جنس بیت تعریف کنم ! کدویژن ارور میده !وقتی هم میام 24 تا متغیر بیت تعریف میکنم بازم ارور میده ! چی کار کنم به نظرتون ؟ چون مجبورم هر سنسور رو توی یک متغیر یک بیتی بریزم که وقتی زمین مشکی با خط سفید شد منطق رو عوض کنم !

خیلی ممنون
۲۱-شهریور-۱۳۹۳, ۲۳:۲۸:۴۵
Amir_Esh آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 6
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #16
speem
۲۲-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۵۷:۱۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  موقعیت ربات در زمین دارای ابعاد مشخص farshad1195 8 3,972 ۱۰-مرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۵۶:۱۸
آخرین ارسال: farshad1195
Wink یادگیری زبان انگلیسی با ربات انسان نمای دانشگاه شریف! ROBOTICS 12 9,839 ۲۴-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۱۳:۵۱
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [فوری] حرکت قبلی در مسیریاب Amir_Esh 1 2,091 ۲۵-شهریور-۱۳۹۳, ۰۰:۰۳:۰۰
آخرین ارسال: modj.ir
Question [سوال] برنامه ربات مسير ياب5سنسوره se2010 18 14,635 ۲۰-شهریور-۱۳۹۳, ۱۱:۳۷:۴۲
آخرین ارسال: s.h.h
  [پروژه] کمک در برنامه ربات ميکروموس با 3 سنسور التراسونيک elnino99 3 4,058 ۲۸-تير-۱۳۹۳, ۱۴:۵۴:۳۲
آخرین ارسال: behzady
  کالیبره کردن سنسور مادون قرمز برای ربات تعقیب خط invmechrobonic 0 2,514 ۲۳-تير-۱۳۹۳, ۱۹:۵۵:۳۱
آخرین ارسال: invmechrobonic
  خريد ربات آدم نما hamid67fathi 3 9,825 ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۲۲
آخرین ارسال: mahan_0766
  مدار فلزیاب برای ربات مین یاب omid_phoenix 14 18,576 ۱۱-آذر-۱۳۹۲, ۲۰:۳۲:۵۹
آخرین ارسال: a.mehran
  ربات انسان نما سورنا 3 ROBOTICS 3 4,801 ۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۲۶:۴۲
آخرین ارسال: ROBOTICS
  [سوال] ربات برای نمایش یا تزئینی؟ Ambassador 21 16,934 ۰۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۵۰:۵۱
آخرین ارسال: رسول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS