امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی در مورد این کد چیزی میدونه ؟؟؟
نویسنده پیام
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 22
( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #12
RE: کسی در مورد این کد چیزی میدونه ؟؟؟
پس چه دلیلی داره که از alcd.h استفاده کنیم»»»»»»»»» از lcd.h استفاده میکنیم »»»نظرت چیه؟؟؟

اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

1) فرق آدم مرده با آدم بی تفاوت چیه؟
2) مردن با عزت و شرافت از زندگی با ذلت بهتر است ( سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) )
3) هرکاری را بخواهید بکنید، راهش را پیدا می کنید. هرکاری را نخواهید بکنید بهانه اش را پیدا می کنید.
4) وقتتون رو هدر ندید، قبل از پرسیدن سوال بسرچید (از ما گفتن از شما نشنفتن)

یکی از بچه های خمینی کبیر و فدایی امام خامنه ای

۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۴۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 22

تشکرها : 4898
( 4577 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #13
alcd.h استفاده کنی دیگه نیاززی به کد هاس اسمبلی نیست و به صورت ویژوال میتونی پایه هارو تعیین کنی.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۳۰:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, md3848
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #14
دادا فقط یه چیزShy

من میخام تو یه LCD 16 کاراکتری

تو سطر اول یه متن حرکت کنه
و تو سطر دوم هم یه متن کلمه کلمه نمایش داده بشه
برنامش رو نوشتم و کار هم میکنه
فقط یه مشکل Confused

چطور میشه مثلا بگیم که فخط سطر اول رو پاک کن و با سطر سوم کاری نداشته باش
یا اصلا
فقط سطر ایکس و ستون وای رو پاک کن

------------------------------------------
یه چیزای دیگهWhistleWhistleShyShy

1)انواع LCD >>>>>>>کاراکتری و گرافیکی--->غیر از این هم هست؟؟

2)برا فارسی نوشتن تو LCD کاراکتری چند روش وجود داره؟؟؟؟
(مثلا من با ذخیره کاراکتر تو حافطه CGRAM ال سی دی یه کلمه فارسی نوشتم)
غیر ا این هم روشی هست؟؟؟؟؟

3) دادا مقاله ای جامع در مورد LCD داری؟؟؟؟؟
(البته هرچی داشت ازت پرسیدمBiggrinBiggrinBiggrin)

2) مردن با عزت و شرافت از زندگی با ذلت بهتر است ( سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) )
3) هرکاری را بخواهید بکنید، راهش را پیدا می کنید. هرکاری را نخواهید بکنید بهانه اش را پیدا می کنید.

۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۴۴:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #15
نقل قول: دادا فقط یه چیزShy
من میخام تو یه LCD 16 کاراکتری
تو سطر اول یه متن حرکت کنه
و تو سطر دوم هم یه متن کلمه کلمه نمایش داده بشه
برنامش رو نوشتم و کار هم میکنه
فقط یه مشکل Confused
چطور میشه مثلا بگیم که فخط سطر اول رو پاک کن و با سطر سوم کاری نداشته باش
یا اصلا
فقط سطر ایکس و ستون وای رو پاک کن
من خودم تو پروژه هایی که توش ال سی دی دارم از دستور Cls استفاده نمیکنم.
بجاش اون از کارکتر اسپیس استفاده میکنم.
2تا راه داری.
که من راه دومی رو پینهاد میکنم که از حافظه اسرم ( Sram ) کمتر استفاده میکنه.

1:
یه رشته رو تعریف میکینم با طول دلخواه و از دستور space استفاده میکنم :
کد:
Dim S As String * 1
S = Space(1)
Locate 1 , 4
Lcd S
الآن تو این دستور ستون 4 از سطر 1 پاک میشه.
اگه طول رشته رو مثلاً 2 بزاری و دستور space هم 2 بزاری هم ستون 4 از سطر 1 رو پاک میکنه و هم ستون 5 از سطر 1 و ...

2:
بجای تعریف متغر و اینا از دستور زیر استفاده کنی:
کد:
Locate 1 , 4
Lcd " "

الآن این دستور ستون 4 از سطر 1 رو پاک میکنه.

نقل قول: یه چیزای دیگهWhistleWhistleShyShy
1)انواع LCD >>>>>>>کاراکتری و گرافیکی--->غیر از این هم هست؟؟
انواعش که زیاده ، مثلاً تو پیلر های خودرو اکثراً از 7 سگمنت ، 14 سگمنت و 16 سگمنت استفاده میشه.
یه نوع هم هست بیشتر تو تلفن های خونه استفاده میشه به اسم پنل ال سی دی.
یه نوع دیگه هم هست به اسم دات ماتریکس که تو تابلو روان ها و دستگاه نوبت دهی بانک استفاده میشه.
و نحوه ی راه اندازی هرکدوم متفاوته ، مثلا ماله بعضی گوشی ها از نوع i2c هست و ...
نقل قول: 2)برا فارسی نوشتن تو LCD کاراکتری چند روش وجود داره؟؟؟؟
(مثلا من با ذخیره کاراکتر تو حافطه CGRAM ال سی دی یه کلمه فارسی نوشتم)
غیر ا این هم روشی هست؟؟؟؟؟
واسه ال سی دی کارکتری همین روشه ، اما واسه گرافیکی ها فونت جدا داره ، که مستقیم کارکتر فارسی رو بهش میدی (( البته تو کدویژن )).
تو گرافیکی ها میشه متن رو به عکس تبدیل کرد و عکس رو نشون داد.
نقل قول: 3) دادا مقاله ای جامع در مورد LCD داری؟؟؟؟؟
(البته هرچی داشت ازت پرسیدمBiggrinBiggrinBiggrin)
مقاله که دارم ، اما تو که همرو پرسیدی ، چیزی نموند Biggrin
بهترین مقاله منوال ها ( manual ) و دیتاشیت ( datasheet ) و اپلیکیشن نوت ( application note ) های شرکت سازننده همون وسیلس .

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۵۱:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, md3848
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #16
نقل قول: مقاله که دارم ، اما تو که همرو پرسیدی ، چیزی نموند Biggrin
بهترین مقاله منوال ها ( manual ) و دیتاشیت ( datasheet ) و اپلیکیشن نوت ( application note ) های شرکت سازننده همون وسیلس .
دادا منبع خارجی نگو که دلم خونه005005 »»»»»»»»»»انگلیسیم ضعیفهSad

-------------------------------------------------------------------
این کد هایی که نوشتی به زبون بیسیک نیست؟؟؟
من خودم از این روش استفاده کردم===> به جای کاراکتر مورد نظر space چاپ کردم==> فکر کنم منظور تو هم همین روش بود مگه نه؟؟؟
--------------------------------------------------------------------
از شوخی بگزریمCoolاگه مقاله ای کتابی چیزی به زبون فارسی سراغ داری بگو برم دانلود کنم یا برم بخرم.

۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۳۴:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #17
وای خدای من اصلا حواسم نبود که شما کدویژن کار میکنی :|
قبل شما داشتم به یکی جواب میداد بسکام کار میکرد ، حواسم نبود برا شما با بسکلام گفتم.
شما واسه پاک کردن سطر 4 از ستون 1 اینو استفده کن :
کد:
lcd_gotoxy(0,3);
lcd_putsf(" ");
باید بگردم واست مقاله پیدا کنم.
حالا چی از تویه مقاله میخوای بخونی ؟ Biggrin

۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۲۸:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : md3848, babyy
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #18
مثلا این انواع lcd رو گفتی تو پست های قبلی---یه توضیحی در مورد اینا--نحوه کار--توضیح پایه ها--توابع مخصوص اینا و...

اصلا هر مقاله ای که به lcd مربوط باشه ;)

۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۵:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #19
یه دونه!Rolleyes سوالاتی!Whistle دارم.

1) فرق وقفه خارجی و داخلی؟Question

2) تو کتاب که میخوندم نوشته بود: تابع زیر پرچم مشغول lcd رو بررسی میکنه--حالا این جمله یعنی چی؟؟؟؟
کد php:
_lcd_ready(void); 

منظورش از پرچم ، همون پایه میکروکنترلر هستش؟؟

3)در کل ما از وقفه استفاده میکنیم تا سرعت اجرا بره بالا ----غیر از این فایده دیگه ای هم داره؟؟؟Question

4)رااستی اینو میخاستم بپرسم که در کل lcd ها به دو دسته کلی کاراکتری و گرافیکی تقسیم میشن -مگه نه؟At

5)فرق دو خط زیر با هم چیه؟Confused
کد php:
GICR|=0X40;
GICR=0X40

5) تو میکرو AVR سری ATMEGA یه 4 تا وقفه داریم----وقفه کلی-وقفه0-1 و2
فرق اینا با هم چیه؟؟

6)یه سوال خیلی مهـــــــــــــم!!! : :) :)
تو برنامه نویسی چه چیزایی رو تو کدوم نوع از حافظه باید ذخیره کرد.!!!

واظهتر! بگم میشه این : مثلا برا تعریف یه آرایه تو چه حافظه ای تعریفش کنم بهتره و برای کد ها و قسمت های دیگه برنامه هر کدوم کجا تعریف بشن بهتره؟؟؟؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۴۷:۳۹، توسط md3848.)
۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۳۸:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #20
نقل قول: یه دونه!Rolleyes سوالاتی!Whistle دارم.
1) فرق وقفه خارجی و داخلی؟Question
وقفه داخلی ، از اسمش معلومه ، داخل میکرو هستش ، مثلاً وقفه ای که از سر ریز شدن مقدار تایمر ها رخ میده و ....
وقفه خارجی هم از اسمش معلومه عامل خارج میکرو هستش ، مثلاً اگر سطح INT0 0 یا 1 بشه (( خودت تایین میکنی )) یه وقفه در صورت تعریف شدنش رخ میده.
نقل قول: 2) تو کتاب که میخوندم نوشته بود: تابع زیر پرچم مشغول lcd رو بررسی میکنه--حالا این جمله یعنی چی؟؟؟؟
کد php:
_lcd_ready(void); 
منظورش از پرچم ، همون پایه میکروکنترلر هستش؟؟
یعنی اگر ال سی دی در busy باشه ، یعنی در حال نوشتن بروی ال سی دی باشه ، و نتونه یه کار دیگه انجام بده ، اون پرچم رو 1 میکنه.
حالا این پرچم رو ال سی دی به صورت یه کد خاص به میکرو میفرسته ، و اون تابع اون کد رو ، کد گشایی (( دی کد )) میکنه.
نقل قول: 3)در کل ما از وقفه استفاده میکنیم تا سرعت اجرا بره بالا ----غیر از این فایده دیگه ای هم داره؟؟؟Question
بالا رفتن سرعت بستگی داره ، در کل وقفه ها 1 کار مشخص نیست ، بعضی وقتها وقفه رخ میده میخواد یه چیزی رو به ما بگه ، مثلا تو سری xmega یه وقفه هست وقتی که اسلاتور خارجی قطع بشه خود به خود برای اینکه میکرو از کار نیوفته رو اسیلاتور 2 مگا هرتز داخلی سویچ میشه و یه وقفه برای اطلاع ما رخ میده.
1 وقفه هم همون جریان وقفه داخلی و خارجی داره که توضیح دادم.
ولی وقفه خوبیش اینه ، هر موقع که رخ بده ، میکرو تو هر خط از برنامه باشه مثلاً اگر خط 53 باشه و وقفه رخ بده ، وقفه میره داخل زیر برنامه ای که براش تعریف شده و اون کد هارو اجرا میکنه و باز بر میگرده به خط 53 و اونو ادامه میده ، که این کار خیلی عالیه.
نقل قول:
4)رااستی اینو میخاستم بپرسم که در کل lcd ها به دو دسته کلی کاراکتری و گرافیکی تقسیم میشن -مگه نه؟At
قبلا ًتووضیح دادم که Biggrin
نقل قول: 5)فرق دو خط زیر با هم چیه؟Confused
کد php:
GICR|=0X40;
GICR=0X40
در خط اول که از عمل گر OR استفاده شده ، این قابلیت رو داره که مقدار GICR هر چی که باشه ، کاری با بیت هایه دیگه نداره که وضعیتشون چی هستش ، اون فقط بیت 2 رو 1 میکنه.
ولی در دستور دوم ، مقدار GICR هر چی که باشه ، تمام اون بیت هارو صفر میکنه و بیت 2 رو 1 میکنه.
نقل قول: 5) تو میکرو AVR سری ATMEGA یه 4 تا وقفه داریم----وقفه کلی-وقفه0-1 و2
فرق اینا با هم چیه؟؟
نه بابا 4 تا نیست که.
فک کنم یه 20 ، 30 تایی باید باشه (( با شایدم بیشتر )).
وقفه کلی یا سراری اگر فعال نباشه وقفه های دیگه رخ نمیده.
ما باقی رو هم قبلا توضیح دادم.
راستی ، یه چیز مهم ، تو سری Xmega وقفه هارو میشه اولویت بندی کرد که 4تا سطح داره و موقع رخ دادن وقفه اونی که سطحش بالا تر باشه مقدم تره ، ولی اگه 2 تا وقفه که سطح اولویتشون باهم برابره رخ بده ، اینبار هر کدوم که طول بردار وقفه کوتاه تری داره اون رخ میده که این اولویت رو (( همون 4 تا سطح ، نه طول بردار )) خود ما تعیین میکنم ، به جز وقفه ای که بر اثر سویچ اوسلاتور رخ میده که اون مقدم بر تمام وقفه ها.
در مابقی سری های AVR ، هر کدوم از وقفه ها که طول بردار کوتاه تری داره ، اون رخ میده ، که این طول بردار به وسیله کاربر قابل تغییر نیست و از قبل توسط شرکت سازنده تعیین شده.
نقل قول: 6)یه سوال خیلی مهـــــــــــــم!!! : :) :)
تو برنامه نویسی چه چیزایی رو تو کدوم نوع از حافظه باید ذخیره کرد.!!!
واظهتر! بگم میشه این : مثلا برا تعریف یه آرایه تو چه حافظه ای تعریفش کنم بهتره و برای کد ها و قسمت های دیگه برنامه هر کدوم کجا تعریف بشن بهتره؟؟؟؟
خب ما چند جور حافظه دارم.
مثلا یه سری از آرایه ها یا متغیر ها هستن که مقدارشون تغییر نمیکنه ، که به اون ها ثابت (( Const )) میگن ، اینا رو تو حافظه فلش (( flash )) تعریف کنیم بهتره.
یه سری از آرایه ها و متغیر ها هستن که مقدارشون تغییر میکنه ، اینا رو تو اس رم (( Sram )) تعریف میکنیم.
یه سری دیگه هم هستن که مقدارشون وقتی که تغییر کردن ، برامون مهمه که وقتی میکرو ریست شد همون مقدار باقی بمونه ، اینا رو ایپرام (( eeprom )) بایستی تعریف کنیم.

۰۲-تير-۱۳۹۳, ۰۹:۵۵:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, md3848, omid_phoenix
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #21
آقا ممنون بابت راهنمایییات ^_^

سوال 1 : من یه پروژه با LCD گرافیکی درست کردم. بگو خوب»»»اسم اون LCD هه LGM12641BS1R هست(تو پروتئوس) ولی هرجا میگردم دیتاشیتش پیدا نمیشه»»»» چی کار کنم؟؟؟؟

سوال 2 : تو این قطعه تو پروتئوس نوشته بود که این قطعه با کنترل KS0108 هستش »»»» یعنی چی؟؟؟؟

سوال 2.5! : دادا مقاله ای در زمینه LCD ؟؟؟؟؟؟؟

سوال3 : نحوه تعریف یه کتاب خونه جدید؟؟ (کتابی هم در این زمینه داری بده یا بگو بریم دانلود کنیم.)

سوال 4 : سایتی توپ در این زمینه سراغ داری (خارجی باشه بهتره»»»تو سایت های فارسی چیز خاصی در این مورد نیست یا حداقل من ندیدم.)

سوال5 : اگه به پایه ی RESET قطعات مثلا میکرو کنترلر یا LCD »»» اگه ولتاژ 5 بدیم بهشون ریست میشن یا این که کد خاصی هم باید براشون بنویسیم؟؟؟

۰۷-تير-۱۳۹۳, ۱۳:۲۳:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #22
سوال6 : تو lcd وقتی از حالت 4 بیتی استفاده میکنیم ، 4 تا پایه دیگه رو حتما باید با یه مقاومت به زمین وصل کنیم؟؟
اگه کاری باهاشون نداشته باشیم مشکلی پیش میاد؟؟؟

۱۰-تير-۱۳۹۳, ۰۹:۴۶:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  هرکی چیزی مدوننه بیاد توGLCD shahpoor71 0 1,253 ۲۸-فروردین-۱۳۹۱, ۰۳:۲۳:۳۹
آخرین ارسال: shahpoor71

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS