امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درگیری LF33 و موتور!
نویسنده پیام
diamond_rtd آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 10
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
درگیری LF33 و موتور!
با سلام!
دوستان مداری دارم که یه موتور دی سی 6 ولتی رو با L298 درایو میکنه، دوتا رگولاتور داره که یکیش 7805 هست و واسه تغذیه میکرو استفاده میشه و یکی هم LF33 هست و واسه یه قسمت یه مدار دیگه!
"وقتی دور موتور بالا میره" یهو ولتاژ LF33 یه لحظه افت میکنه و مدارِ متصل به اون ریست میشه، از مقادیر خیلی کوچیک و خیلی بزرگِ خازن هم در ورودی و خروجی LF33 استفاده کردم ولی مشکل حل نشد!
مساله اینه که این اتفاق واسه خروجی 7805 نمی افته؟!
و اگه راه حلی دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید!
(راستی منبع تغذیه هم مشکل نداره و جریان زیادی میده، حتی برای امتحان ولتاژ رو به شکل وحشتناکی هم بالا بردم و حتی برای مطمئن شدن از ثبات ولتاژش از باتری هم استفاده کردم!)
بعدش از خروجی 7805 واسه تغذیه LF33 استفاده کردم(که میدونم کار غلطیه و باید حداقل 6 ولت باشه!) و اینم مثل حالتهای قبلی ریست شد!
یعنی یه جورایی حس میکنم زمین(!) یه مشکلی داره!!

(فقط با عرض پوزش مدار خیلی شلوغ پلوغه، خلاصه ش رو میزارم! یعنی همه ی کامپوننت ها(خازن های ورودی و خروجی رگولاتورها و موتور و دیودهای سر موتور و...) طبق دیتاشیت ها در مدار قرار داده شده اند اما در شماتیک نیست!)

(اگه لود نشد https://www.dropbox.com/s/v3hjdhtiotyq9x...1.jpg?dl=0 )

آهان تا یادم نرفته بگم که وقتی تغذیه LF33 رو جدا میکنم دیگه مشکل نداره!

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳-بهمن-۱۳۹۳, ۲۰:۲۷:۴۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مدار دور موتور خودرو HPower 15 8,332 ۲۷-آبان-۱۳۹۷, ۲۱:۵۱:۱۷
آخرین ارسال: 1نفر
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  راهنمایی در مورد کنترل دور موتور کولر sinastar 12 23,448 ۱۰-آبان-۱۳۹۷, ۱۰:۱۸:۵۹
آخرین ارسال: alimogmov
  ساخت تابلو روان و ساعت هوایی گردون یا همون Propeller Clock با موتور فن !!! t3r!p3000 85 91,068 ۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۱:۴۴:۳۸
آخرین ارسال: taherehselseleh
  [فوری] کنترل سرعت موتور با کیپد kurd9691 0 2,231 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۶:۵۷:۴۶
آخرین ارسال: kurd9691
  lcd کاراکتری+موتور dc cortex-m3 2 2,754 ۲۷-مرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۰۶:۴۶
آخرین ارسال: cortex-m3
  پیدا کردن باگ برنامه ساده کنترل دو طرفه موتور dc با pwm cortex-m3 1 2,801 ۰۱-مرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۱۱:۰۰
آخرین ارسال: omid_phoenix
  کنترل موقعیت موتور DC با انکودر iman-63 22 24,011 ۱۳-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۵۹:۱۷
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] کنترل دور (سرعت) استپ موتور با pwm majid_avr 4 5,500 ۲۸-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۵:۳۲
آخرین ارسال: ark143
  کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر arsalanparsa 16 18,176 ۲۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۲۸:۳۴
آخرین ارسال: مانا نریمانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS