امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرشين بلاگ هك شد
نویسنده پیام
amircivil آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 34

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
پرشين بلاگ هك شد
پرشین بلاگ هک نشده است

ایستنا - از دقایقی پیش ( حدود ساعت ۲۲ روز ۵شنبه) با ایجاد دستکاری در DNS Server دامین PersianBlog بجای صفحه اصلی سایت و وبلاگ هایی که از این سرویس وبلاگ نویسی فارسی استفاده میکنند صفحه مجعولی نمایش داده میشود که در آن هکری با نشانی DNJOURNAL2005@YAHOO.COM و در پایین پرچم جمهوری اسلامی ایران این پرسش را مطرح کرده که "چرا بهترين سايت سرويس دهنده وبلاگ ايران به دليل امنيت کم بايد هک شود؟"
مهندس سیدرضا هاشمی کارشناس ارشد کامپیوتر و یکی از موسسان پرشین بلاگ که امنیت سرورهای این سرویس را بر عهده دارد در گفتگو با آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) با رد هرگونه نفوذ و دخل و تصرف در سرورهای پرشین بلاگ مشکل بوجود آمده را که تنها برای کاربران برخی ISPها قابل مشاهده است ناشی از نفوذ و دستکاری DNSهای دامین بوسیله تکنیکی که به DNS poisoning معروف است دانست که باعث شده تا بجای صفحه اصلی سایت مراجعه کنندگان به صفحه ای معجول که در آن ادعای هک سرویس پرشین بلاگ شده ارجاع داده شوند.
وی تاکید کرد: در این روش هیچگونه نفوذی به سرورهای پرشین بلاگ انجام نشده و به کاربران پرشین بلاگ اطمینان داد اطلاعات و فایل ها بدون دستکاری باقی مانده است و تنها با دستکاری DNS های دامنه بازدیدکنندگان به یک صفحه جعلی و ساختگی هدایت میشوند که روی سرورهای پرشین بلاگ نیست.
۲۲-بهمن-۱۳۸۴, ۲۰:۴۹:۰۴
amircivil آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 34

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2

نقل قول: ناشی از نفوذ و دستکاری DNSهای دامین بوسیله تکنیکی که به DNS poisoning معروف است
كسي ميدونه اينيعني چي؟Amaze
۲۲-بهمن-۱۳۸۴, ۲۰:۵۶:۵۹
black_phantom آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3

:o :o :o :o :o :o :o
يني چي؟؟؟
يعني مي شد يه صفحه جعلي ياهو ساخت و هزاران ايميل رو هك كرد؟؟؟؟
چه طوري ميشه به من ياد بدين :?: :!:
۲۲-بهمن-۱۳۸۴, ۲۱:۱۰:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4

نقل قول: چرا بهترين سايت سرويس دهنده وبلاگ ايران به دليل امنيت کم بايد هک شود؟
بنده خدا هنوز نمي دونه كجا رو هك كرده Amaze
DNS يعني Domain Name Server يعني جايي كه اسم سايت رو مي گيره مثل Iranvig.com‌ و IP اون رو مي ده و DNS poisoning يعني معرفي يه DNS‌ جعلي كه يه IP‌ اشتباه رو به شما مي ده مثلا مي زني IranVig‌ آدرس سايت منو مي ده در صورتي كه ايران ويج هك نشده فقط سايت من به جاي اون نمايش داده مي شه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۳-بهمن-۱۳۸۴, ۰۹:۲۱:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #5

و كافي بوده فقط از هر اي اس پي يه نفر در اون يه ساعتي كه اين كارو كرده به اون سايت رفته باشه تا دي ان اس سايت در كش اي اس پي ذخيره بشه و بعد اون هركي از اون اي اس پي اون
يه نفر به اون سايت بره مستقيم بره به صفحه اي كه هكر ساخته
به خاطر اين بوده كه همه نميتونستن اون صفحه رو ببينن :wink:
۲۳-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۴۶:۱۹
vblove آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

( 19 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #6

8O 8O 8O
۲۴-بهمن-۱۳۸۴, ۰۱:۲۵:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ebliiis آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 2

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #7

سلام بابا تعجب نكنيد
اين مشكل از سرور اوناست كه ميان پسورد هايي كه براي تعيين دي ان اس domain سايت اسون مي زارن
يا ديفالت قبلي رو تغيير نمي دن مثلا marak mail administrator كه يك سرور ميل سايت هاي بزرگي است و خيلي ها از اون استفاده مي كنن
يوزر اون هست admin پسوردم admin كه خيلي ها تغيير نمي دن (ايراني جماعت)Amaze
كه خودم تا همين چند روز پيش حاله 10 تا سايت ايراني ها رو گرفته بودم
ولي چون اسمه اين هك نيست دي ان اس رو تغيير ندادم كه نامردي شه اسمشو بذارم هك :wink:
حالا اگه تغيير مي دادم ميدونين چي ميشود :?: هيچي موقعي كه مثلا از يك سايت كه من دي ان اس رو تغيير دادم قسمت ورود به ميل رو ميزد ميرفت به سايتي كه من بهش گفتمAmaze و همه فكر مي كردن من چه هكر اسمي هستم Amaze
ولي من تنها كاري كه كردم اين بود كه زدم اين باكس هاي همشونو پاك كردم يكم باهال هاشم خوندم

اينم كاره سختي نكرده فقط يك چيزي مثل اي پي رو تغيير داده :wink:
خودتون رو تعجب زده نكنيد Amaze
اين ايراني ها همه چيزو بزرگ مي كننAmaze
الان من سرور استان قدس پليس 110 مشهد رو هك كردم و دسته منه يعني خودشون نمي دونن ولي هر چند روزي يك كخه كوچيك مي رييزم Amaze تازه مي ترسم بگم كاره منه :( :?

۲۴-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۴۸:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کشف اسیب پذیری امنیتی در سرویس های بلاگفا و میهن بلاگ بهمراه اموزش IISecurity.C 3 5,121 ۱۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۱:۳۱:۵۱
آخرین ارسال: IISecurity.C
  باگ در سيستم ميهن بلاگ (كشف شده توط خودم) Eblis-248 12 8,975 ۰۸-مهر-۱۳۸۵, ۰۷:۳۲:۳۳
آخرین ارسال: NabiKAZ
  توصیه به کاربران میهن بلاگ arashrj 3 2,890 ۲۶-شهریور-۱۳۸۵, ۲۳:۱۷:۳۳
آخرین ارسال: Eblis-248

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS