امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kill Bill Crackme (linux)
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #12
RE: Kill Bill Crackme (linux)
نقل قول: میشه اسم پروسس فرزند عوض کرد اینم سند
یه خرده صبر میکنم ببینم میتونی متوجه بشی چیکار کردم [تصویر:  whistle.gif]  بعدش سورس و میزارم.
اینیکی و از جایی کپی نکردم. لول.

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  خب من که گفتم مطمن نیستم؛
اما اینکه رفتی دنبالش خیلی خوب بود و مهمتر از اون اینکه ابن قضیه رو به اشتراک گذاشتی عالی بود؛ و تشکر میکنم ازت قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید

در واقع وقتی این پست رو دیدم من هم سرچ کردم؛ به دو نمونه کد برخوردم؛ یکیش همین prctl که شما استفاده کردی؛ و یه مود هم دیدم که argv[0] −که اسم برنامه رو برمیگردونه همیشه − رو رونویسی کرد؛

من با این برنامه شما مشکل دارم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  برنامه‌ی شما در پوسته محلی درست کار میکنه؛  یعنی این خروجی لیست پروسه هم هست:

کد php:
 1914 pts/1    00:00:00 ChngProcName
 1915 pts
/1    00:00:00 test 

ولی وقتی دستور ps aux یا حتی ps میگیریم این میشه:
کد php:
ali       1914  0.0  0.0   4168   672 pts/1    S+   03:37   0:00 ./ChngProcName
ali       1915  0.0  0.0   4168    80 pts
/1    S+   03:37   0:00 ./ChngProcName 

خودت امتحان کن توی سیستم خودت؛؛ کرنل من 4.13.0 هست؛ 

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

نقل قول: احساس میکنم یکم زیادی شوخی کردم. واقعا معذرت میخوام. بخدا منظوری نداشتما شما استاد مایی. من کلا بخاطر شما میام اینراویچ [تصویر:  009.gif] 

در هر صورت خیلی مخلصیم Baby

حرفی شد مگه؟ خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدیدچیزی گفتی؟ اگه حرفی زدی اخطار بدم بهت خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید اگه حرفت زشت بود دیلیت اکانتت کنم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
بخاطر من میای؟ خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید از امروز شمارو مشاور اعظم خودم اعلام میکنم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
نقل قول: ولی من همش منتظرم شما یه چیزی رو بری بگردی پیدا کنی و بهم بگی [تصویر:  biggrin.gif]  [تصویر:  biggrin.gif] و از کارم ایراد بگیری [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif]

این جمله من هم که تحت تاثیر قرارت داد خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید بخاطر این بود که دستوری که معرفی کردم؛ یهنی همون fg یک نوع سیگنال میفرسته به برنامه؛؛
یعنی سیگنال  SIGCONT  که توی KILL با شماره ۱۸ فرستاده میشه؛؛ من منظورم از اون جمله این بود که بری این قضیه رو پیدا کنی خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید ولی من باز هم قوانین رو نقض نکردم؛ چون برنامه ات خودش اگزیت شد خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۱۷-خرداد-۱۳۹۷, ۰۴:۱۰:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : nImaarek, 1نفر

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  CrackMe عجيب! Di Di 9 2,336 ۰۶-دى-۱۳۹۷, ۰۲:۳۱:۳۶
آخرین ارسال: nImaarek
  [آموزشی] nimCrackme (linux) nImaarek 5 1,555 ۰۳-خرداد-۱۳۹۷, ۰۲:۳۱:۳۹
Cool [آموزشی] آرشیو CrackMe Solutions nImaarek 1 2,015 ۰۹-مرداد-۱۳۹۶, ۱۳:۴۴:۴۰