امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موتور جستجو
نویسنده پیام
aisha آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
موتور جستجو
سلام
قبل از همه من فقط راهنمایی میخوام نه انجام پروژه
من میخوام یه برنامه جستجو بنویسم که بتونه فایلها رو در PC و LAN جستجو کنه و در شبکه WAN (منظوراینترنت)صفحات html رو جستجو کنه خیلی احتیاج دارم که کسی کمکم کنه تا استارت کار رو بزنم من الگوریتم های معمول جستجوbinary search و روش بلاکی و... رو بلدم ایا از همین الگوریتم ها استفاده میشه در ضمن مبتنی بر وب میخوام بنویسم(vb.net) و با بانک sql server رکوردهای بانک برای جستجو بر چه اساسی باید ساخته بشه فیلداش چی باشن آیا همون تاریخ ایجاد و نام و سایز باید باشن؟؟؟؟؟ در ضمن برای جستجو در LAN چطور به فایل های کامپیوترهای دیگه در شبکه دسترسی داشته باشم ؟؟
جستجو در اینترنت کار مشکلیه؟؟؟ یا میشه انجام داد ؟یا بهتره از روش خوشه ای که از موتور جستجوهای دیگه استفاده میکنه و فقط نتایج رو نمایش میده استفاده کنم؟؟
به من گفتن در سایت www.codeproject.com سورس یه موتور جستجو هست که میتونم ازش الهام بگیرم و نحوه ی کارش رو بفهمم من پیداش نکردم کسی میتونه سورسو برام پیدا کنه لطفا
البته من آدمی نیستم که فقط سورس بخوام دوست دارم یاد بگیرم و کار رو خودم انجام بدم و سورسو فقط برای راهنمایی میخوام با تشکر قبلی
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۱:۱۹:۲۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست برنامه کنترل استپ موتور ha_60 1 4,831 ۱۰-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۱۷:۳۵
آخرین ارسال: arabiii
  کنترل استپ موتور با کامپیوتر mojtaba mazarei 3 5,691 ۰۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۵۰:۴۷
آخرین ارسال: abbasalifix
  برنامه برای راه اندازی موتور سروو با کی پد ALI.SH 0 3,067 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۰:۲۹:۲۶
آخرین ارسال: ALI.SH
  کنترل دور موتور niki88 4 4,433 ۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۹:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: niki88
  درايو موتور dc gucci_ama 1 3,419 ۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۵۱:۰۹
آخرین ارسال: WhiteNoise
  کنترل موقعيت موتور dc gucci_ama 4 4,855 ۲۵-مهر-۱۳۸۹, ۲۰:۴۸:۵۰
آخرین ارسال: gucci_ama
at يه الگوريتم مي خوام براي جستجو در يك ارايه نزولي mobilemasoud 2 4,096 ۱۹-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۳۸:۳۱
آخرین ارسال: Loyal
  پروژه بررسی موتورهای جستجو در اینترنت سمیرا 0 3,088 ۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۴۹:۱۳
آخرین ارسال: سمیرا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS