نظرسنجی: آيا با اين شرايت عضو ميشو يد؟
بله حتما اگه کاری از دستم بربیاد خوشحال میشم
100.00%
2 100.00%
نه به نظر من جواب نمیده
0%
0 0%
در کل 2 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پس پروژه ملي چي شد؟؟؟!!(حتما بيايد تو)
نویسنده پیام
Longhorn.NET آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
پس پروژه ملي چي شد؟؟؟!!(حتما بيايد تو)
سلام ببخشيد كه مزاحم شدم اما
اصلا توقع نداشتم آ خه ايران ويج با با شما كلي تحليل رو تايپيك ما كردين ولي پس از سه روز انگار نه انكار پروژه اي مي خواست بوجود بيا يد واقعا كه خجا لت داره :oops: :cry: :cry: :cry:
ببينيد عضويت شرايطي داره كه عبا رتند از
1=بايد دات نت سي شارپ بلد باشي اگه بلد نبودين باهم ياد مي گيريم(چون خودم اول راهم :wink: )
2= جا نزنيم يا بهتر بگم فقط نگين كه ما هستيم وبعد .... :?
3= با هم يه سايت براي گروه طراحي ميكنيم
4=تمام هزينه ها بر دوش تمام افراد گكروه باشه يعني مثلا پول سي دي خام رو فقط نبايد من بدم :wink: :wink:
5=كار ما طراحي نرم افزار است از راه دور پس لطف كنيد پس بيشتر پتانسيل خود را در اين راه بايد صرف كنيم
6= اين مورد به اقا اشكان بر ميگرده ((((تبليغات را در اين سايت زياد كنيد( :oops: )))))))))))
هركس كه موافق بود اينجا اعلام كنه من پنج دقيقه بعد براش يه ميل درباره كار گروه ميزنم كه شامل پسورد ايميل گروه و اكانت گروه در ايران ويج هست
ترا خدا محض افه نگيد مام هستيم

اگه حرفي حديثي بحثي بود در همين تاپيك مطرح كنيد
۲۴-شهریور-۱۳۸۳, ۲۰:۰۲:۰۷
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2

سلام آقا سعيد،
يه دفعه گفتم چرا اينجوري ميشه ديگه !! لازم نبود دوباره يه تالار باز كني . آقا جون اولا يه كار ديگه هم هست كه مربوط به علي آقا (http://www.btmc.tk) ، بالا خره معلوم نيست بايد رو اون تمام پتانسيلمون رو بزاريم يا اين پروژه . بعدش اينكه اول شما بايد يه استارت بزني ... .
دو بار گفتم ، يه بار ديگه هم ميگم و پاشم واستادم ، هستم

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۴-شهریور-۱۳۸۳, ۲۰:۱۳:۳۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #3

آقا منم با امير جان موافقم
اولا اينجا كسي واسه كسي افه نميزاره پس خواهشمندم در هنگام نوشتن بيشتر دقت كنيد
و دوما ببين عزيز دلم هر كاري كه بخواييم بكنيم بايد اين مراحل طي بشه
0-اگه قراره چيزي ياد بگيريم اول ياد بگيريم بعدا بريم سراغ طراحي و ساخت پروژه اگه هنوز بلد نيستيم برنامه بنويسيم پس پروژه عظيم نوشتنمون ديگه چيه؟
ا- اگر كار گروهيه و از راه دور پس بايد نظرات همه گرفته بشه و به همه آنها احترام گذاشته شود
2- طرح اصلي پروژه زده بشه و اگر كار اصوليه نمودارهاي dfd و داكيومنتها ي اون تهيه بشه و در اختيار اعضا قرار بگيره
3- راهي مناسب براي ارتباط اعضا برقرار بشه
4- مراحل پيشرفت كار مشخص باشه و همه بفهمن
5- بالاخره كار از يه جايي شروع بشه.
ببين مثلا من خودم پيشنهاد تاسيس يه سايت تخصصي مقالات رو دادم و اول نظرات را جمع كردم بعد اومدم بر اساس نظرات طرح اوليه رو زدم و رو طرح بحث كرديم
بعد يه سايت تستي كه كليات را مشخص ميكرد را تهيه كرديم و رو يه سرور مجاني قرار داديم
همه رفتن ديدند و نظر دادند و تغييرات احتمالي مشخص شد
حالا هم دندم نرم دارم شبانه روز كار ميكنم تا سايت زودتر تموم شه
در اين راستا هم اين كارا به صورت موازي پيش رفته
1- امير جان يه ايميل مشتي و با كلاس از جيميل واسه سايت گرفته
2-آقا اشكان اولا كلي راهنمايي كرده و دوما 350 مقاله ترجمه شده فرستاده
3- ساسان جان خدمات هاست و ثبت دمين رو انجام داده
4- آقا گسترش اولا كلي راهنمايي كرده و كلي ايده نو داده و دوما كلي فونت باحال فرستاده
از اين جا ببعدشم معلومه سايت تا چند روز ديگه ميره بالا و بعد از آن مديران مشخص ميشوند
و بعد هم كلي مقاله ناب در سايت قرار ميگيره و تنها چيزي كه ميمونه اينه كه ملت برن حالشو ببرن حالا شما هم يه استارتي بزنيد چشم ما همه هستيم
راستي چرا حتما سي شارپ اگه در اين پروژه پايه و اساس ان شيگرايي و برنامه نويسي ماژولار باشه خوب هركي با هرچي بلده كمك ميكنه و در آخر هم مدير پروژه همه را لينك كرده
و حله ديگه ...
۲۵-شهریور-۱۳۸۳, ۰۰:۲۱:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Longhorn.NET آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4

سلام به همه
((((خيلي خيلي ببخشيد كه جواب ندادم چون فن كيسم منفجر شد و سي دي رم تركيد و كل امروز دنبال پاور و سي دي رم بودم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :( :arrow: )))))))
اولا امير جان تارنگ قبلي مفقوت شد و هرچي دنبال او گشتم پيدايش نكردم
دو با با دمت گرم من كه جدا از تو يكي خوشم اومد :wink:
دوما علي جان عزيز دلم فدات شم :!: :!: :!: :!: 8O
من كه قصد تو حين نداشتم با با من پنج ماه شما ها را مي شناسم ولي خداييش همين كيميا و يا يمين و يا گسترش جان رفتن و ديگه قدمي بر ندشتن
بعد من واقعا به شما غبطه مي خورم چون كلي ادم با تو بودن اما من ....... :cry: :cry: :cry:
لطف كن در سايت پر بار خودت براي ما كمي تبليغ كن شايد اعضا بيشتر شدن :oops:
بعد هم من از اون ادم هاي با معرفت كه در تهران و كل ايران تشريف دارن لطف كنن مارا در اين پروسه واقعا طا قت فرسا ياري كنن (به خدا يه نفر كمه )
در مورد سي شارپ ما بايد هما هنگ باشيم خلا صه من كلي براي همين سي شارپ وقت گذاشتم راستي خودت هم شركت مي كني تر به خد ا بد نمي بيني ها :wink:
در مورد اي اس پي دات نت هم تشنه كمكم
در مو رد مراحل هم گل گفتي من يه فايل فلش در مورد اين پروسه غظيم به اين سايت خواهم فرستاد لطف كنيد و كمي بيشتر مارا ياري كنيد
من منتظر تايپيك هاي پر لطف شما هستم
خداحا فظ
۲۵-شهریور-۱۳۸۳, ۲۳:۰۴:۲۷
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5

اقا اگه منظورت از طرح يه طرح براي پروژه است كه بايد كلي فكر كنم
اگه منظورت براي جمع كردن گروهه بايد همه اول اعلام امادگي كنند يك گروه تو ياهو بسازيم وهمه عضو بشند و در جريا ن اخرين اخبار قرار بگيرند (جدا از تماس ايميل و تلفني)
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۰۰:۲۴:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #6

خوب عالي شد ! استاررترو زدي (ولي خيلي ضعيف) . حالا هر چي بود استارت بود ديگه . خوب من هم آقا فعلا اين(http://www.Ir-Titanium.tk) رو ثبت كردم و يه سيستم چت هم روش پياده كردم . از اين به بعد آقا سعيد شما يه قرار فيكس كن ، تا هر كس ميخواد بياد و در مورد گروه ،‌كلا برنامش با هم بچتيمو ،‌دانشمون رو با هم به اشتراك بزاريم ، ببينيم آقا اصلا مرد اين كار هستيم يا نه .اگه هستيم چه جوري و چطور شروع كنيم و با چه زباني بريم جلو و ... .
خوبه ؟! اگه آره پس بسم الله .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۰۱:۵۵:۱۹
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #7

amirjan نوشته است:خوب عالي شد ! استاررترو زدي (ولي خيلي ضعيف) . حالا هر چي بود استارت بود ديگه . خوب من هم آقا فعلا اين(http://www.Ir-Titanium.tk) رو ثبت كردم و يه سيستم چت هم روش پياده كردم . از اين به بعد آقا سعيد شما يه قرار فيكس كن ، تا هر كس ميخواد بياد و در مورد گروه ،‌كلا برنامش با هم بچتيمو ،‌دانشمون رو با هم به اشتراك بزاريم ، ببينيم آقا اصلا مرد اين كار هستيم يا نه .اگه هستيم چه جوري و چطور شروع كنيم و با چه زباني بريم جلو و ... .
خوبه ؟! اگه آره پس بسم الله .
اميرجان يه سوال: مي‌شه يه تپضيح خوب و جامع براي اين دات تي‌كي بدي. راستي چيطوري اپنپ ثبت كردي و چت رو گذاشتي روش. من فقط ديدم اسم دمين مفتي مي‌ده. آيا هاست هم مي‌ده. آيا مي‌شه يه سايت رو طراحي كرد گذاشت روش؟! جدي خيلي برام مهمه!
ولي از آقا سعيد و لانگهورن ما يه چيزي خاصي خواستيم و هنوز كه هنوزه نشده؟ آقا مي خواهيد چيكار كنيد. اين پروژه ملي چي‌هست؟ همين كه بگين يه پروژه ملي مي خوايم درست كنيم كه نشد حرف. اين علي آقا رو ببين يه تزي داد الان دنبالشه؟! آقاي مشمولي هم دنبال اون برنامه API GUIDE هست‌اش. خود دربدرم كه دارم يكي تو سر خودم مي‌زنم يكي تو سر بانك لغاتم. جدي تو پرانتز بگم من بانك كد رو براي آقا اشكان ارسال كردم و عكس يه گربه كوچولو رو بهش ضميمه كردم. آقا اشكان هنوز كه هنوزه به روي مبارك نياوردند. :cry: :cry: حتي نمي‌گه اين گربه هه كيه :cry: :cry: آقا اشكان نكن همچي؟!
تا الان بانك لغات 6٪ پيشرفت كرده كه خيلي كنده ولي مطمينم ورژن بتا رو به اين زودي مي‌ديم.
آقا سعيد بيا و زحمت بكش پروژه رو تعريف كن. علم رو كه برداشتي ملت مي‌فهمند زير چي بايد سينه بزنن. :wink:
من الان يه خط مشخصي رو دارم دنبال مي كنم. بانك لغات كه تموم شد مي‌دم دست برنامه‌نويسا. چنان كردم كه باش مي‌تونن عشق كنند.Amaze ارزش اين همه تاخير رو داره. مطمينم كسي رو دست اين كار نخواهد بود؟!بعد پازيريك بتا و بعد استوك پلاير بتا رو مي‌ريزم رو سايت تا شما ببينيد اداينس‌هاي اكسل تا به چه حد قوي‌اند. بعد ‌‌‌بي‌كم رو مي‌دم بيرون. تو اين مدت هم يه سي چهل‌تايي مقاله مي دم دست علي آقا؟! حالا اگه تو هم پروژه تو تعريف كردي. ما هم مي‌آيم و يه گوشه كوچيك‌اش رو مي گيريم. لااقل مي‌شه براش مقاله پقاله نوشت. فارسي و انگليسي؟! :wink:
ولي بگو مي‌خوام آپولو هوا كنم ما هم جوشكاري بلديم و رنگ كردن. مي‌آيم هم جوش مي‌دم هم رنگ‌ات مي‌كنيم.Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
البته چاكر شماييم دربست :wink: :wink:
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۰۹:۵۴:۱۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

من خيلي وقت بود دلم ميخواست يه پروژه واسه سايت تعريف كنم(البته در راستاي كار خودم كه سيستمهاي كاربردي هست)ولي ميبنم كه همه داره پروژه تعريف ميكنن خوب خيلي خوبه پس فعلا من دست نيگر ميدارم ولي دوستان بدونيد يه پروژه در راهه به نام دفترداري ايران ويج ، با قدرت خيلي بالا و چيزي كه هركسي ميتونه بره و نصبش كنه و باهاش كاراي حسابداري(همون دفتر داري) رو انجام بده،با سورس باز(قابل استفاده براي همه) و با سهولت كمپايل ، با قدرت خيلي زياد و متفاوت با دفترداريهاي فعلي توي بازار ايران ، منطبق به آخرين روش هاي مالي(استانداردهاي FASB و IAS) . كه طرح بر اين مبنا استوار بود كه برنامه نويسي اون ماجولار باشه و هر كسي بدون اينكه نياز به دونست بقيه قسمتها باشه بتون ماجول خودشو بنويسه و حتي درستي اونو چك كنه. هر ماجول كه نوشته ميشه نام و مشخصات تهيه كننده در اون باشه و ...
راستي علي جون من ديدم تو به ديتا بيس و برنامه هاي اون آشنايي ، اگه ميشه نمه نمه يه سري استاندارد براي كد نويسي ديتا بيسي تهيه كن ، از جمله اينكه ديتا بيس و جدول چطوري به فرم و ... وصل بشن بهتره (باند باشه يا آن باند) فرمت نام گذاري متغيرها چي باشه ، فرمت نامگذاري آبجكتها چي باشه ، مكانيزم جستجو ها چطوري باشه (يعني يكي نره دستور اسكيوال بنويسه و يكي ديگه از جستجوي آي دي اوADO استفاده كنه) و ...
خلاصه هرچي كه فك ميكني لازمه در واقع مديريت برنامه نويسان ديگه.
اصلا يه قسمت به مقالت اضافه كن و همينها و استانداردهاي خودتو توش شرح بده.
فعلا هم لازم ندارم فك كنم تا خودمو جمع جور كنم تا آخر مهر حداقل ميكشه به اميد خدا اوايل آبان احتمالا استارت ميزنم. (البته اگه مشكلي پيش نياد)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۰۹:۵۶:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

gostaresh نوشته است:جدي تو پرانتز بگم من بانك كد رو براي آقا اشكان ارسال كردم و عكس يه گربه كوچولو رو بهش ضميمه كردم. آقا اشكان هنوز كه هنوزه به روي مبارك نياوردند. :cry: :cry: حتي نمي‌گه اين گربه هه كيه :cry: :cry: آقا اشكان نكن همچي؟!
:wink: :wink:
گسترش جان شرمنده :oops: :oops: از بس دنبال 100 تا كارم و تقريبا ميشه گفت بدون برنامه هم هستم اصلا نميفهمم روز كي شب ميشه بازم شرمنده ولي چه كنم از بچهگي يادم ندادن برنامه ريزي شده كار كنم شب كه ميشه ميشينم ميبينم كلي از وقتم الكي تلف شده ولي به خيلي چيزا هم نرسيدم اينا همش از بي برنامهگي هست و كمي هم خستگي .
اون بچه گربه‌هه ، ماشالا بهش خيلي خوشگل و نازه بخصوص اون فيگورش كه دل ميبره. از طرف من گل روشو ببوس كه خيلي خيلي نازه.
فقط يه چيزي ، اميدوارم مثل باباش ادامه دهنده راه مترجم فارسي به اينگليسي باشه . :wink: قيافش كه اينطوريه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۲۴:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #10

ashkan نوشته است:فقط يه چيزي ، اميدوارم مثل باباش ادامه دهنده راه مترجم فارسي به اينگليسي باشه . :wink: قيافش كه اينطوريه.
آره تا بحال دوبار دخل كامپيوترمو تو خونه درآورده. همينطور روشن و خاموش‌اش مي كنه.با روشن و خاموش شدن چراق قرمز هارد ريسه مي‌ره از خنده.
راستي همچين شكلكي هست يا نيست؟!Amaze Amaze
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۳۴:۲۵
Longhorn.NET آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #11

سلام ايول با با خيلي حال كردم خيلي با مرام هستيد
راستي جواب هاي شما

وحيد گل امير جان يه چت روم ساخته پس ديگه ياهو نمي خواد ولي در صورتي كه لازم شد به روي چشم :wink:

امير جون جدا كه اند مرام اندد معرفتي نميدونم زحمت تو را چگونه جبران كنم :oops: در مورد روز چت همه در اي ار تيتانيوم دات تي كا روز جمعه صبح حدود ساعت ده تا ده و نيم يازده

گسترش جون با لا خره روي ماه شمارو هم ديديم اولا تا انجايي كه همن مي دونم پروژه خوراك تو است و بس نام پروژه تيتانيوم ا فيس 0.1 هست و تا ورژن 1 وقط داريم او نو بهبود دهيم البته نمي خو ام كپ افيس ما كروسافت باشد پس تو كمي و كاستي افيس ما كروسافت رو در چت روم فردا بگو تا ما در تيتانيوم افيس جبران كنيم

اقا اشكان تو را به خدا من سورس يه سيستم حساب داري كه با پاسكال نوشتم رو دارم با با ترا به خدا اين يه كار رو نه :idea: قول ميدهم جبران بكنم در همين افيس هم اصلا سيتم حساب داري براي تما جها ن مي گذارم تا ديگه اينقدر برنامه نويس ها رو بد بخت نكند :wink: راستي دوستان شما ها يادتون رفته كه من تازه دارم سي شارپ دا ت نت ياد ميگيرم وشما ها همه چي بلد هستيدپس يه نمه صبر كنيد راستي من نياز شديد در اين گروه به حداقل دو نفر ديگه سي شارپ كار دارم تنهايي كاري از دستم برنمي ايد
۲۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۴۸:۲۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروژه kolbeh 1 2,507 ۲۶-شهریور-۱۳۹۴, ۰۹:۰۵:۵۴
آخرین ارسال: moderator
  پروژه kolbeh 0 1,560 ۲۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۰۸:۰۲
آخرین ارسال: kolbeh
Cool پروژه پيشرفته VisualBasic6Love 24 20,919 ۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۵۴:۵۶
آخرین ارسال: setroyd
Question [سوال] مشکل در دسترسی محیط VB6 به اکتیوایکس های پروژه flush 0 2,153 ۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴:۱۹
آخرین ارسال: flush
  پروژه تستر آفلاين آماتور 6 6,335 ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳:۵۱
آخرین ارسال: آماتور
Rolleyes امنیت در پروژه naser13 6 6,245 ۲۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۴۲:۴۹
آخرین ارسال: naser13
  درخواست پروژه bah69man 0 2,045 ۳۰-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۲۴:۰۹
آخرین ارسال: bah69man
Sad پروژه من رو برام بنویسید **خیلی مهمه download69 3 3,129 ۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۳۹:۱۰
آخرین ارسال: download69
Wink درخواست پروژه تقويم نوشته شده با vb محمدعلي 3 4,010 ۰۷-فروردین-۱۳۸۹, ۰۴:۲۳:۰۱
آخرین ارسال: download69
  درخواست پروژه نوین 2 3,501 ۱۹-آذر-۱۳۸۸, ۱۶:۵۱:۴۱
آخرین ارسال: ajlajlajl

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS