امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعیین اعضای فعال بخش !
نویسنده پیام
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #23
RE: تعیین اعضای فعال بخش !
این تاپیکم واسه این بود که کارا رو به ادم های بیکار بسپارید تا از دوش شما برداشته شه بهتره با به اینا الویت بدین تا کار شما سبک تر بشه

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
۲۳-بهمن-۱۳۸۵, ۰۱:۴۳:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
pswin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 0
( 19 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #24
سلام
کار هیچ وقت کم نمی شه مگر اینکه تقسیم شه. و یادتون باشه که من خودم بشدن فعالیت دارم میکنم و قبل از اینکه داشتم این پست رو میدادم. داشتم کار ترجمه یک کتاب رو انجام میدادم. من بارها فراخوان زدم و همه و صدا زدم که بیان دست به دست هم بدیم تا یه کار درست حسابی بکنیم. باز هم میگم من همین الان هرکسی که تو زمینه های زیر تمایل به همکاری با من و هم تیمی هامو داره رو با کمال میل ازش دعوت به عمل میارم:
1. ساخت یه نرم افزار جامع API
2.نوشتن یه کتاب الکترونیکی در مورد کریستال ریپورت دات نت
3. نوشتن کتاب الکترونیکی آموزش Install Sheild
4. نوشتن کتاب و ترجمه منابع OpenAL
5. نوشتن و جمع آوری منابع OpenGL و کتابخانه های وابسته

و هر پیشنهادیو رو که تو این زمینه ها به من بدین و مقدور باشه با کمال میل قبول میکنم

۲۳-بهمن-۱۳۸۵, ۰۲:۲۲:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #25
نقل قول: این تاپیکم واسه این بود که کارا رو به ادم های بیکار بسپارید
نقل قول: کار هیچ وقت کم نمی شه مگر اینکه تقسیم شه.
منم موافقم یه تاپیک هم زدم که کی می خواد مدیر بشه یه کار هایی هم کردم تمام فروم رو هم با هاشون آشنایی ندارم همه یوزر ها رو هم نمی شناسم چون خیلی هاشون جدیدن و منم کم تر یه مدتیه توی فروم می یام این تیکه هم یه قسمت کوچیک فروم فکر کم یه مدتی هم فعالیتش بد نبود یعنی یه مدیر فعال داشته پس خیلی هم مدیر نمی خواد البته الان رو نمی دونم شاید فعالیتش پایین اومده باشه اگه پیشنهادی دارید بگید یه کاریش می کنیم Question
نقل قول: باز هم میگم من همین الان هرکسی که تو زمینه های زیر تمایل به همکاری با من و هم تیمی هامو داره
من زیاد توی این زمینه ها تخصص ندارم ولی کار خیلی خبیه اگه یه تیم هستین خوب شروع کنید دیگه کمک نمی خواد که

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۳-بهمن-۱۳۸۵, ۱۱:۰۱:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
pswin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 19 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #26
تمام اعضا تیم ما یعنی هر سه نفرش دانشجو هستن و وقت کافی ندارن از عهده تمام این کارها بر بیان. پیشنهاد من این بود که تمام سایتهای برنامه نویسی دست به دست هم بدن و سعی کنن به یه هدف جامع برسن تا اینکه هر کدومشودن برای خودشون مستقل باشن. برای اینکار هم همکاری اعضای سایتها لازمه.

ولی چیزی که منو نااراحت میکنه اینه که خیلیها حتی اسم OpenGL و یا OpenAL و یا ... رو نشنیدن در صورتی که اینها جزء مباحث داغ برنامه نویسی هستن. به عنوان مثال OpenAL میتونه صدا رو به صورت سه بعدی با برنامه نویسی شبیه سازی کنه و تویه بازی نویسی کاربرد فراون داره بطوری که ویستا از OpenAL قرار برای بازیهاش استفاده کنه و قرار OpenAL موتور پیش فرض اینکار بشه. ولی هنوز که هنوزه حتی یه منبع فارسی برای OpenAL وجود نداره. بهتر نیست بجای ویروس بچسبیم به ایجور چیزها و در مورد اونها تحقیق کنیم. تا هم یه چیزی یاد گرفته باشیم و هم یه چیزی یاد داده باشیم. بجای اینکه خراب کاری کرده باشیم

۲۳-بهمن-۱۳۸۵, ۱۲:۰۰:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #27
خوبه اما به هر حال کسی رو نمیشه مجبور کرد چیزیرو که دوست داره ول کنه بره سراغ چیزی که نمیدونه در حالی که ممکنه بعد از یادگیری اون چیز جدید حتی تمام کارای قبلیشو هم ول کنه و مطلب جدیدو بچسبه .باید طوری مطرح کرد که جذاب باشه و با یک سری مقالات طرف به اون سمت کشیده بشه.
به هر حال ما که در این زمینه اعلام امادگی کردیم این بود که شما پرسیدید ولی ممکن در سایر زمینه ها هم مطلبی بدونیم.
کسی که بتونه ویروس بنویسه ( البته نه از نوع آبکی) که واقعا ویروس باشه خوب معلومه که واقعا حالیشه مثلا 90 درصد ویروسهایی که من در این سایت دیدو اصلا قابلیت تکثیر ندارند و به همین راحتی میشه گفت که اینها فایلی هستند فقط در صورت اجرا باعث یکسری کارها میشن !)( معنای ویروس هم در علم زیستی به معنای تکثیر خودکار اون هست (همون طوری که دکتر کوهن گفته)) در ضمن برای تقسیم کارها میتونید مثلا علاقه فرد رو بپرسید و مثل کنکور چند سوال برنامه نویسی یا ... مطرح کرده و از فرد بخواهید جوابها را تا زمان معینی براتون میل کنه که میتونید افراد با اطلاع بالا رو قبول کنید.
سطح نمرات هم میتونه در رتبه بندی و جذب اونها موثر باشه (سهمیه جانبازان فراموش نشود .!!!!!)
به هر حال اگر شانسی نصیب بنده شد که مدیریتی کنم در هر بخشی برنامه توسعه دراز مدتی دارم که میتونه به سایت سروسامانی بده (حد اقل در یک موضوع خاص )!!!

۲۳-بهمن-۱۳۸۵, ۱۳:۳۶:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #28
Big Grin  RE: تعیین اعضای فعال بخش !
من من من هم هستم ClapHappyRolleyesWhistleWink

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۲۴-بهمن-۱۳۸۵, ۲۲:۵۸:۱۸
pswin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 19 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #29
ویروس نویسی به معنای این نیست که طرف حالیشه. بیشتر از این میشه گفت طرف ابله ( با عذر خواهی) . چون مثل این میمونه که یک کبریت روشن رو تویه یه خرمن کاه بندازی. ویادت باشه هنر برنامه نویسی به هنر ترکیب اشیاء، مدیریت حافظه، راحت کردن کار کاربر و حل کردن مشکلات بشر مربوطه. نه به طرح کردن مشکلات جدید

من از اینکه یه مدت خودم تویه اینکار بودم. خیلی پشیمونم.

درسته که اینکار حال میده ولی باور کننین به اندازه یه طراحی یه دیتا بانک خیلی ساده هم به آدم فاز نمیده. به هر حال هر طور که راحتین. و کسی رو نمیشه مجبور کرد که یه کار خاصی رو انجام بده.

در مورد اینکه گفته بودین مطالب رو جالبتر مطرح کنین که بقیه برن دنبالش . حرفتون رو کاملا قبول دارم. تا اونجا میدونم همه بازی نویسی رو دوست دارن ولی متاسفانه کشور ما تو اینکار جزء عقب موندترین کشورها حساب میشه. پس ما قبل از اینکار باید یاد بگیریم که یه بازیو چه جوری طراحی میکنن و بعد از اون با توجه به نیاز هامون منابع مورد نیازمون را جمع آوری کنیم. من در پستهای قبلیم به 2 مورد OpenAL و OpenGL اشاره کرده بودم. این دو مورد برای ساخت بازیها استفاده میشن. OpenAL برای شبیه سازی صدای سه بعدی کار برد داره و هیچ منبع فارسی برای اون وجود نداره. OpenGL برای طراحی گرافیکی سه بعدی استفاده میشه و منابع فارسی اون در حد صفر هستش و لازمه بگم که بازیهای معروفی مثل Doom 3 با کمک این رابط طراحی شده

۲۷-بهمن-۱۳۸۵, ۱۴:۴۶:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #30
اهکی .
حداقل حرمت این بخش که ویروس نویسی هست رو حفظ کنید .
اول من با کل حرف های شما مخالفم .
شما دارید با این موضوع آماتوری برخورد می کنید .

شاید شما برنامه نویسی رو با دیتابیس کاری اشتباه گرفتید .

در ضمن تا وقتی که کسی علاقه ای به یاد گرفتن چیزی نشون نده . چطوری شما می خواید به اون چیزی یاد بدید .
خودم رو بگم . از کار روی پروژه های سنگین مث بازی سازی حالم بهم میخوره .
در ضمن همیشه راحت ترین راه توی برنامه نویسی ابتکاره تا گشتن دنبال ترجمه یا حتی یه منبع . چون اغلب ظریف کاری ها رو بهمون نمی دن .
۲۸-بهمن-۱۳۸۵, ۱۴:۵۶:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #31
very HOT and GOOD aRnH

۲۹-بهمن-۱۳۸۵, ۰۲:۳۱:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
zacaria آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 38

تشکرها : 11
( 98 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #32
منم میتونم فعال باشم
البته بیشتر برای یادگیری

و پاسی از شب را از خواب برخیز، قرآن و نماز بخوان! این یک وظیفه اضافی برای توست، امید آنکه پروردگارت تو را به مقامی در خور ستایش برانگیزد(سوره اسراء آیه79)
۰۹-بهمن-۱۳۸۶, ۱۸:۱۰:۱۰
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #33
خوشحال می شیم . در این بخش در خدمتتون باشیم .
البت یکم از تب و تاب افتاده .
۱۰-بهمن-۱۳۸۶, ۱۸:۳۳:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  غیر فعال کردن انتی ویروس Symantec red11011 2 9,256 ۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۴:۴۳
آخرین ارسال: saeedvir
  چگونگي غير فعال كردن دستور TaskKill shedayat 5 6,400 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۵۴:۰۲
آخرین ارسال: Morpheus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS