امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرنخ رمز دايال اپ
نویسنده پیام
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
سرنخ رمز دايال اپ
سلام
اين چند تا سر نخ راجع به پيدا كردن رمز ديال آپ
1-برنامه ي lsass رو بطور كلي ببنديد . بعد بريد و يك از كانكشن ها تونو باز كنيد مي بينيد كه رمز كانكشن خاليه
2- در برنامه ي Cain وقتي در گزينه ي ديال اپ پس كليك كنيد برنامه ي lsass هنگ مي كنه

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۲۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۳۰:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2

Toxic_Program نوشته است:سلام
1-برنامه ي lsass رو بطور كلي ببنديد . بعد بريد و يك از كانكشن ها تونو باز كنيد مي بينيد كه رمز كانكشن خاليه
جالب بود ! يعني به نظر تو چه جوري كه خالي ميشه ؟! يعني مثلا lsass محافظت ميكنه ازش ؟

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۴۸:۳۵
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #3

amirjan نوشته است:
جالب بود ! يعني به نظر تو چه جوري كه خالي ميشه ؟! يعني مثلا lsass محافظت ميكنه ازش ؟
والا نمي دونم الان از LSASS.EXE خارج شدم ولي اتفاق خاصي نيفتاد اينم يه سر نخ ديگه :‌
E:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk\rasphone.pbk

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۲۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۰۶:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #4

Toxic_Program نوشته است:
amirjan نوشته است:
والا نمي دونم الان از LSASS.EXE خارج شدم ولي اتفاق خاصي نيفتاد اينم يه سر نخ ديگه :‌
E:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk\rasphone.pbk
اين يكي هم خيلي جالب بود ! از توش ميشه شماره تلفن كانكشن رو در آورد ! ايول.

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۲۶:۰۴
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #5

amirjan نوشته است:
Toxic_Program نوشته است:
amirjan نوشته است:
اين يكي هم خيلي جالب بود ! از توش ميشه شماره تلفن كانكشن رو در آورد ! ايول.
من الان يه دقيقه ديسكاننكت كردم بعد وقتي مي خواستم دوباره وصل شم چون lsass.exe رو بسته بودم نه پسورد ديال اپ ذخيره شده بود و نه پسورد Msn يا همون .Net Passport من فكر كنم اين lsass.exe از رمزها محافظت مي كنه

۲۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۵۳:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #6

مطلب جالبي بود دوستان به اين آدرس هم يه سر بزنيد بد نيست :
http://www.neuber.com/taskmanager/proces...s.exe.html

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۳۶:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saman_britney آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7

ًگمان كنم در rasapi32.dlذخيره شود
۱۶-آبان-۱۳۸۳, ۰۳:۴۳:۰۰
eeeeee آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
نه
نه چون اگه كاتش كني جاي ديگه
بازم داري
۱۶-دى-۱۳۸۳, ۲۳:۵۸:۵۸
Kouros آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 18

( 6 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #9

نه عزيزان .فايل Lsass.Exe يه نوع سرويس دهنده هستش كه حيلي از كاراي ويندوز دست اونه سر نخ رو بايد از تو System32/Config پيدا كنيد .البته اين هم در حد ايده هستش مخصوصا فايل Sam .البته برنامه دارم كه يوزر پس ايكس پي رو ميده .خواستيد PM بدين ID: BoyDreadBoy
.:.From Hyper Security Team.:.
۱۷-دى-۱۳۸۳, ۰۷:۴۱:۰۱
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #10

kernel32.dll LoadLibraryA GetProcAddress VirtualAlloc VirtualFree user32.dll GetKeyboardType advapi32.dll RegQueryValueExA oleaut32.dll SysFreeString gdi32.dll UnrealizeObject comctl32.dll ImageList_SetIconSize shell32.dll ShellExecuteA rasapi32.dll RasGetEntryPropertiesA
: لیست Api های استفاده شده در برنامه Opendialupxp

۱۷-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۱۲:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS