امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقويم شمسي
نویسنده پیام
Rink8 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 302
( 481 تشکر در 112 ارسال )
ارسال: #12
RE: تقويم شمسي
مهم ترین چیزی که در این دیده نمی شود واز اهمیت بالایی برخوردار است "اعلام روادید " است اگر بتوانید به این اضافه کنید کلی توپ میشه
۱۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۳۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hamed_Arfaee
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2635 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #13
با سلام
چون بعد از آپدیت کامپوننت اونو سریع فرستادم رو نت به اسم اشیا توجه نکردم برا همین یه مشکل کوچولو داشت اونم اینکه تو نمونه جای دو تا شی انتخابگر تاریخ رو جابجا گذاشتم یا جاشونو عوض کنین و یا کد رو بصورت زیر تغییر بدین تا درست بشه :
کد:
Private Sub Command2_Click()
Text6.Text = Shamsi1.sh_ToMiladi(Caltext2.Text)
End Sub
Private Sub Command3_Click()
Text7.Text = Shamsi1.sh_Daycount(Caltext1.Text)
End Sub
برا رویداد ها هم اگه شما لطف کنی و دیتابیسشو بدی من اونا رو اضافه میکنم .

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۱۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۳۱:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : m_vb66
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 469
( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #14
سلام دوست عزيز
من هنوز دانلود نكردم و بلاخره دنلود ميكنم

اين هارو چك كن

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11684

www.codeproject.com/KB/selection/FarsiLibrary.aspx

دنیا دو روز است یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با تو است مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش
چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

سال جديد بر پارسيان مبارك باد

من برای مدتی نیستم
۱۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۳۸:۵۶
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #15
نقل قول: برا رویداد ها هم اگه شما لطف کنی و دیتابیسشو بدی من اونا رو اضافه میکنم .
اگه منظورتون رویدادهای شمسی و قمری هست من قبلا یه دیتابیس پر کردم از رو تقویم ولی یه مشکلات کوچولویی داره.
مثلا شهادت امام رضا آخر ماه صفر هست در حالیکه ماه صفر بعضی وقتا 29 روزی و بعضی سال ها 30 روزی هست.
رویدادهای جدید مثل افتتاح فلان پروژه عظیم یا درگذشت شخصیت های معاصر رو هم ندارم.

یه فیلد به اسم Date هست که اگه 1 باشه رویداد شمسی اگه 2 بود رویداد قمری و اگه 3 بود رویداد میلادی هست.

رویدادهای تعطیل هم یه کلمه تعطیل داخل پرانتز تو عنوانشون هست.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Events.rar (اندازه: 10.94 KB / تعداد دفعات دریافت: 117)

۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۲۶:۲۸
تشکر شده توسط : hamed_Arfaee
nabeel آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 7
( 42 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #16
ضمن سلام به حضور hamed_Arfaee گرامی

با تقدیر و تشکر از زحماتی که برای طراحی این کامپوننت کشیدید .

در خصوص تفاضل تاریخ , تستی رو که انجام دادم ( در داخل مثال موجود به همراه فایل ) , نمیدونم چرا به نتیجه ای که مد نظرم هست نمیرسم , به طور مثال سال 1387 کبیسه هستش و با تفاضل دو تاریخ 1387/01/01 و 1387/12/30 باید به عدد 366 برسیم که متاسفانه عدد برگشتی 365 هستش .
و یا تابع یک ماه بعد که عملاً یک سال بعد رو برگشت میداد .

البته من فایل رو از لینک شماره یک دریافت کردم نمیدونم اونها رو آپدیت کردید یا نه .

این نقائص به نظرم رسید که امیدوارم اونها رو مد نظر قرار بدید . در مجموع کار خیلی خوبی رو شروع کردید .

نقل قول: دیگه کار کردن روی این طور کنترل ها وقت طلف کردنه. چون دیگران چند سالی هست
که نمونه های جالبی رو ارائه کردن.

شخصاً با این جمله موافق نیستم و به نظر من وقت تلف نمیشه . تکنیکهای برنامه نویسی متفاوته و هر برنامه نویسی از روش خاص خودش استفاده میکنه . تنوع در این بخش میتونه منجر به باز شدن هر چه بیشتر دست کاربرها در انتخاب نمونه مناسبتر بشه .
شاید در ظاهر همه اونها در زیر واژه عمومی " مبدل تاریخ " قرار بگیرن ولی در پشت پرده , تکنیکهای پیاده سازی متفاوتی وجود داره که منجر به ایجاد تمایزهایی خاص میشه , از اون جمله میشه به موارد زیر اشاره کرد :
نحوه استقرار در داخل برنامه و یا همون نحوه فراخوانی , سرعت , دقت , محدوده عملیاتی , سطح امکانات و بسیاری موارد فنی دیگه که شاید کاربر و یا اسفاده کننده نهایی در جریان کم و کیف اونها قرار نمیگیره .
hamed_Arfaee عزیز , من توصیه میکنم به کار خودتون ادامه بدید و هیچ چیری باعث نشه که شما در کارخودتون دلسرد بشید .

در گذشته مردم سنگ رو میتراشیدن و یک یادگاری برای سالیان بعد میذاشتن اما امروزه ...

موفق و مسرور باشید
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۵۴:۲۵
تشکر شده توسط : lord_viper, hamed_Arfaee, t3r!p3000, mojtabamalaekeh
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #17
سلام
متشکرم که وقت گذاشتین و بررسی کردین
(۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۵۴:۲۵)nabeel نوشته است: در خصوص تفاضل تاریخ , تستی رو که انجام دادم ( در داخل مثال موجود به همراه فایل ) , نمیدونم چرا به نتیجه ای که مد نظرم هست نمیرسم , به طور مثال سال 1387 کبیسه هستش و با تفاضل دو تاریخ 1387/01/01 و 1387/12/30 باید به عدد 366 برسیم که متاسفانه عدد برگشتی 365 هستش .
نه محاسبات شما اشتباه هستن مثل این میمونه که شما میگین باید اختلاف امروز و فردا 2 روز باشه نه یک روز .

(۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۵۴:۲۵)nabeel نوشته است: و یا تابع یک ماه بعد که عملاً یک سال بعد رو برگشت میداد .
بله حق با شماست تو کد ها بجای M نوشتم Y متاسفانه اونارم تصحیح میکنم .
و نسخه کاملتررو با نظرات دوستان خیلی زود ارائه میکنم .

حامد ارفعی

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۴:۴۱:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : nabeel
nabeel آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 42 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #18
با سلام دوباره

دوست گرامی آقای hamed_Arfaee احتمالاً من نتونستم منظورم رو به درستی بیان کنم . و به احتمالی دیگه سوء تفاهمی به وجود اومده .
در واقع منظور من برگشت تعداد روزهای یک ساله . میخوام بدونم شما از چه طریقی میتونید به تعداد روزهای یک سال پی ببرید .
اگه دقت کرده باشید من در ابتدا به کبیسه بودن سال اشاره کرده بودم . چرا که تصور میکنم شما نکته ای رو در خصوص سالهای کبیسه مد نظر قرار ندادید , که همین امر میتونه بر روی توابع تاریخ , از اون جمله تابع تفاضل تاریخ تاثیر گذار بوده باشه . ( در بازه های تاریخی وسیع )

نقل قول: از تاريخ 1001/01/01 تا تاريخ 9998/12/29 را پشتيباني ميكنه

در واقع این شائبه من از همین جمله نشات میگیره . امکان معادل سازی تاریخ شمسی در بازه تعریف شده وجود نداره . مطلبی رو در این خصوص توی سایت برنامه نویس درج کرده بودم ولی متاسفانه امروز ظاهراً مشکلی برای سایت به وجود اومده که نتونستم اون رو توی اینجا هم قرار بدم . ولی خب یه لینک دیگه هم براتون پیدا کردم تا اون رو مطالعه بفرمایید :

لینک مرتبط

به نظر میرسه با تصحیح محدوده عملیاتی اشاره شده در تاپیک , مشکلی باقی نمونه . و امیدورام سوء تفاهم رفع شده باشه .

اگه دقت کرده باشید در داخل کامپوننت خودم هم تفاضل تاریخ رو به همین صورت نشون میده , پس خدای ناکرده قصد زیر سئوال بردن نتایج زحمات شما دوست گرامی رو نداشتم .

مجدداً از توجه شما سپاسگزارم
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۴۳:۵۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #19
(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۴۳:۵۱)nabeel نوشته است:
با سلام دوباره

دوست گرامی آقای hamed_Arfaee احتمالاً من نتونستم منظورم رو به درستی بیان کنم . و به احتمالی دیگه سوء تفاهمی به وجود اومده .
در واقع منظور من برگشت تعداد روزهای یک ساله . میخوام بدونم شما از چه طریقی میتونید به تعداد روزهای یک سال پی ببرید .
اگه دقت کرده باشید من در ابتدا به کبیسه بودن سال اشاره کرده بودم . چرا که تصور میکنم شما نکته ای رو در خصوص سالهای کبیسه مد نظر قرار ندادید , که همین امر میتونه بر روی توابع تاریخ , از اون جمله تابع تفاضل تاریخ تاثیر گذار بوده باشه . ( در بازه های تاریخی وسیع )

نقل قول: از تاريخ 1001/01/01 تا تاريخ 9998/12/29 را پشتيباني ميكنه

در واقع این شائبه من از همین جمله نشات میگیره . امکان معادل سازی تاریخ شمسی در بازه تعریف شده وجود نداره . مطلبی رو در این خصوص توی سایت برنامه نویس درج کرده بودم ولی متاسفانه امروز ظاهراً مشکلی برای سایت به وجود اومده که نتونستم اون رو توی اینجا هم قرار بدم . ولی خب یه لینک دیگه هم براتون پیدا کردم تا اون رو مطالعه بفرمایید :

لینک مرتبط

به نظر میرسه با تصحیح محدوده عملیاتی اشاره شده در تاپیک , مشکلی باقی نمونه . و امیدورام سوء تفاهم رفع شده باشه .

اگه دقت کرده باشید در داخل کامپوننت خودم هم تفاضل تاریخ رو به همین صورت نشون میده , پس خدای ناکرده قصد زیر سئوال بردن نتایج زحمات شما دوست گرامی رو نداشتم .

مجدداً از توجه شما سپاسگزارم
شما لطف دارین

شما توجه نفرمودین من چی گفتم عدد 366 تعداد روز در اون سال هست ولی اختلاف اون دو تاریخ میشه 365 روز .
منظور من اینه امروز و فردا دو روز هستن ولی اختلاف این دو یک روز .
برای بررسی میتونین اینو تست کنین :
کد:
msgbox datediff("D","2008/03/20","2009/03/20")
که همون معادل تاریخ شمسی هست یعنی اختلاف دو تاریخ از 1387/01/01 الی 1387/12/30 .

حامد ارفعی

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۲۱:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
nabeel آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 42 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #20
با سلام مجدد به حضور آقای hamed_Arfaee

دوست گرامی من متوجه شدم , به این جمله من دقت نکردید :
نقل قول: اگه دقت کرده باشید در داخل کامپوننت خودم هم تفاضل تاریخ رو به همین صورت نشون میده , پس خدای ناکرده قصد زیر سئوال بردن نتایج زحمات شما دوست گرامی رو نداشتم .

مجدداً خدمتتون عرض میکنم , محدوده ای که اشاره فرمودید ایجاد خطا میکنه . نمی دونم لینک رو مطالعه فرمودید یا نه . به بیان بهتر با تکیه بر روی محدوده اشاره شده میشه به مقادیری دست پیدا کرد که مقدار برگشتی اشتباه باشه .

به هر حال تسلیم , حق با شماست . من قصد تبادل نظر داشتم نه بحث و جدل

موفق باشید
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۴:۵۱
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #21
(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۴:۵۱)nabeel نوشته است:
با سلام مجدد به حضور آقای hamed_Arfaee

دوست گرامی من متوجه شدم , به این جمله من دقت نکردید :
نقل قول: اگه دقت کرده باشید در داخل کامپوننت خودم هم تفاضل تاریخ رو به همین صورت نشون میده , پس خدای ناکرده قصد زیر سئوال بردن نتایج زحمات شما دوست گرامی رو نداشتم .

مجدداً خدمتتون عرض میکنم , محدوده ای که اشاره فرمودید ایجاد خطا میکنه . نمی دونم لینک رو مطالعه فرمودید یا نه . به بیان بهتر با تکیه بر روی محدوده اشاره شده میشه به مقادیری دست پیدا کرد که مقدار برگشتی اشتباه باشه .

به هر حال تسلیم , حق با شماست . من قصد تبادل نظر داشتم نه بحث و جدل

موفق باشید
دوست من ما که جنگ نمیکنیم شما تسلیم میشی :d
فکر نمیکنم این الگوریتمها تو محاسبات اشتباه بکنن مگه اینکه من اشتباه تایپی تو کدها داشته باشم و مثل همین یک ماه که یک سال میره جلو

در ضمن اگه سالهای کبیثه در نظر گرفته نمیشدن فکر نمیکنم حتی یکسال هم نتیجه درستی میداد

در هر صورت خوشحال میشم نواقص کامپوننت رو بفرمایین تا رفع کنم .

حامد ارفعی

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۴-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۲۵:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Sadegh_S آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #22
با سلام
از این کامپوننت هم می توان برای تبدیل تاریخ استفاده کرد:

کامپوننت تقویم نسخه ی ۱
کامپوننت تقویم امکانات مختلفی را برای کار با تاریخ در اختیار شما قرار می دهد.
[تصویر:  Calendar%20v1.bmp]

این امکانات شامل:
1.تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ عبری(ChangeMiladiToAbri)
2. تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ هجری قمری(ChangeMiladiToGhamari)
3. تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ هجری شمسی(ChangeMiladiToShamsi)
4. تبدیل تاریخ هجری شمسی به تاریخ عبری(ChangeShamsiToAbri)
5. تبدیل تاریخ هجری شمسی به تاریخ هجری قمری(ChangeShamsiToGhamari)
6. تبدیل تاریخ هجری شمسی به تاریخ میلادی(ChangeShamsiToMiladi)
7.فاصله بین دو تاریخ میلادی را با 1 و 0 تعیین می کند ، اگر تاریخ اول از تاریخ دوم بیشتر باشد مقدار 1 و اگر تاریخ اول از تاریخ دوم کمتر باشد مقدار 0 را بر می گرداند.(DateBetweenMiladi)
8. فاصله بین دو تاریخ هجری شمسی را با 1 و 0 تعیین می کند ، اگر تاریخ اول از تاریخ دوم بیشتر باشد مقدار 1 و اگر تاریخ اول از تاریخ دوم کمتر باشد مقدار 0 را بر می گرداند. (DateBetweenShamsi)
9. فاصله بین دو تاریخ میلادی را بر حسب سال ، ماه و روز تعیین می کند.(DateDiffMiladi)
10. فاصله بین دو تاریخ هجری شمسی را بر حسب سال ، ماه و روز تعیین می کند.(DateDiffShamsi)
11.تاریخ میلادی(DateMiladi)
12. تاریخ هجری شمسی(DateShamsi)
13.تعیین می کند تاریخ میلادی داده شده چندمین روز از هفته است و آن را به صورت (Satuerday ، Sunday و... ) بر می گرداند. (DayWeekMiladi)
14. تعیین می کند تاریخ هجری شمسی داده شده چندمین روز از هفته است و آن را به صورت (شنبه ، یک شنبه و... ) بر می گرداند. (DayWeekShamsi)
15. کبیسه بودن تاریخ هجری شمسی را با 1 و 0 تعیین می کند ، اگر سال کبیسه باشد مقدار 1 و در غیر اینصورت مقدار 0 را بر می گرداند. (Kabiseh)
16.تعداد روز در ماه تاریخ هجری شمسی را تعیین می کند.( MonthDays)

"در کنار کامپوننت فایل راهنمایی وجود دارد که در مورد استفاده از آن شما را راهنمایی می کند."

دانلود
www.asoft.pib.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۳۵:۳۸، توسط Sadegh_S.)
۰۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۴۴:۵۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشكل ذخيره و مقايسه تاريخها به صورت شمسي NabiKAZ 16 17,965 ۲۳-اسفند-۱۳۹۰, ۰۰:۱۵:۳۶
آخرین ارسال: ahoo_tanha2012
Wink درخواست پروژه تقويم نوشته شده با vb محمدعلي 3 4,010 ۰۷-فروردین-۱۳۸۹, ۰۴:۲۳:۰۱
آخرین ارسال: download69
  اكتيوكس تاريخ شمسي mahdi7656 10 10,430 ۲۲-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۳۴:۱۱
آخرین ارسال: Sadegh_S
Big Grin درخواست ساخت تقويم shedayat 2 3,822 ۰۶-خرداد-۱۳۸۸, ۰۸:۱۶:۱۲
آخرین ارسال: shedayat
  نحوه استفاده از تابع datediff در تاريخ شمسي hamed_Arfaee 3 14,550 ۳۱-تير-۱۳۸۵, ۰۲:۳۱:۰۲
آخرین ارسال: hamed_Arfaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS