امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Net Killer تروجان جدید
نویسنده پیام
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 147

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #12
RE: Net Killer تروجان جدید
ebeesat نوشته است:1-اون برنامه هایی که فرمودین پورت و آی پی پیدا میکنه باید از کجا بفهمم کدوم پورت ترانسفر و کدوم پورت چت وکدوم پورت اصلی هستش؟ چون اینا رو باید تو فایل Net Killer Editor وارد کنم.
در ساده ترين تعريف، محلی است که داده‌ها وارد با خارج می‌شوند. در مبحث هک معمولا با پورت‌های نرم‌افزاری سروکار داريم که به هر کدام عددی نسبت می‌دهيم. اين اعداد بين ۱ و ۶۵۵۳۵ هستند. معمولا به يک سری از پورت‌ها کار خاصی را نسبت می‌دهند و بقيه به‌صورت پيش‌فرض برای استفاده شما هستند. پورت‌های که فعال هستند، هرکدام توسط يک نرم‌افزار خاص مديريت می‌شوند. مثلا پورت ۲۵ برای ارسال Email است، بنابراين بايد توسط يک نرم‌افزار اين کار انجام شود و اين نرم‌افزار بر روی پورت ۲۵ منتظر (فال‌گوش) می‌ماند. اينجا ممکن است شخصی از فلان نرم‌افزار و ديگری از بهمان نرم‌افزار استفاده کند ولی به‌هر حال پورت ۲۵ هميشه برای ارسال Email است.
در پايين ليستی از مهمترين پورت‌ها و کاربردشان را می‌بينيد:
از ميان اين پورت‌ها شماره‌های ۷، ۱۵، ۲۱، ۲۳، ۲۵، ۷۹، ۸۰، ۱۱۰و ۱۱۹مهم‌ترند .

Exclamation
۰۲-دى-۱۳۸۶, ۲۳:۳۴:۰۵
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه

( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #13
ebeesat نوشته است:2-حتمآ باید ایمیل من از سایت Hotmail باشه؟
سایت Emailha که میفرمایید برای ارسال ایمیل هست:1- چه ربطی به برنامه Net Killer داره؟
2- من با این برنامه کار نکردم نمی دونم اما اگه تو برنامه نوشه آره باید همون ایمیل باشه.
خوب برنامه باید ایمیل ارسال کنه ، برای ارسال ایمیل هم از سایت Emailha استفاده میکنه.
ebeesat نوشته است:2-شکل Error با(yes-no)رو به شما نشون میدم تا شما به من بگین این Error برای فایروال هست یا چیز دیگه.
من که اروری نمی بینم اگه میتونی ارور رو بزار تا ببینم

Exclamation
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۰۰:۳۰:۰۵
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #14
سلام.
ebeesat نوشته است:سلام- خسته نباشین آقا پیمان
ممنون از برنامه ای که برای دانلود گذاشتین
من برنامه شما را دانلود کردم-اگه میشه یه راهنمایی به من بکنید که چطور می تونم آی پی و پورت یک کامپیوتر تو اینترنت بدست بیارم (main port, transfer port, chat port) یا نرم افزارشو بهم معرفی کنین.
در ضمن من فایل سرور روی خودم اجرا کردم ولی چیزی به ایمیل من نفرستاد.(ایمیل من از سایت یاهو ست)
یه سوال دیگه داشتم تو فایل Net Killer Editor تو قسمت Host که نوشته: http://www.emailha.com/mail.asp
برای چی هستش؟
که البته(بعد از اینکه سرور که روی خودم اجرا کردم) وقتی به اینترنت وصل می شم اولش چند تا Error با Yes,No می ده بعدش هم به سایت Bimax.ir می ره.
ببخشید خیلی سوال کردم ---آخه من خیلی مبتدی هستم.
ممنون میشم اگه جواب سوالاتمو بدین.
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت.
برای به دست اوردن آیپی قربانی ایمیل خودتو تو ادیتور وارد کن و بعد از آنلاین شدن قربانی آیپی و پورت مورد نظر برای شما میل خواهد شد.

main port , Chat port , Transfer port هم برای برقراری ارتباط با قربانی هستند.
مین پورت که از اسمش پیداست پورت اصلی برقراری ارتباط هست که باید بالای برنامه net killer جلوی آیپی وارد شه. چت پورت هم پورت چت با قربانی هست و ترنسفر پورت پورت مورد نظر برای دانلود و آپلود فایل هاست.
شما باید از همین پورت هایی که تو ادیتور وارد کردی بعدا برای هک کردن قربانی استفاده کنی.
اگه سرور رو رو خودت اجرا کردی وارد ایمیلت که تو ادیتور وارد کردی بشو و یه بار میلتو چک کن. قسمت bulk رو هم یه نگاه بکن.

emailha هم سایتیه که ازش برای ارسال ایمیل کمک میگیریم. مثل تجریش سابق.
ارور های yes و no و باز شدن سایت بیمکث رو هم که فرمودی به دلیل استفاده از این روشه. خیلی تمایل داشتم از smtp برای ارسال ایمیل استفاده کنم که روش حرفه ای تریه. ولی ظاهرا این روش تو ایران امکان پذیر نیست.
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۰۱:۰۳:۰۸
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #15
سلام.
ebeesat نوشته است:سلام آقا محسن ممنونم که جواب سوالات منو می دین.
ببخشد چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1-اون برنامه هایی که فرمودین پورت و آی پی پیدا میکنه باید از کجا بفهمم کدوم پورت ترانسفر و کدوم پورت چت وکدوم پورت اصلی هستش؟ چون اینا رو باید تو فایل Net Killer Editor وارد کنم.
2-حتمآ باید ایمیل من از سایت Hotmail باشه؟
سایت Emailha که میفرمایید برای ارسال ایمیل هست:1- چه ربطی به برنامه Net Killer داره؟ 2-شکل Error با(yes-no)رو به شما نشون میدم تا شما به من بگین این Error برای فایروال هست یا چیز دیگه.

3- اگه شما با برنامه آقا پیمان کار کردین تو برنامه Net Killer قسمت اولی (Scanner) رو اگه میشه یه توضیح کاملی به من بدین.چون چند جا برای نوشتن Ip,Port قرار داده شده و اون گزینه اسکن .
4- بفرمایید برنامه Net Killer باید به سرور داخل کامپیوتر خودم ارتباط پیدا کنه یا به سرور تو کامپیوتر فرد قربانی؟اگر که باید به کامپیوتر قربانی باید ارتباط پیدا کنه باید چجوری آدرس فایل سرور را به برنامه بدم(چون Net Killer تو قسمت سرور فقط تو کامپیوتر خودم می تونم بهش آدرس بدم)خیلی ممنون میشم اگه سوالاتمو (در سطح من مبتدی) جواب بدین .**دستتون درد نکنه**
1- شما بعد از به دست اوردن آیپی قربانی از همون پورت هایی که تو ادیتور وارد کرده بودی برای هک قربانی استفاده کن.
2- نه حتما نباید از هاتمیل باشه. سایت ایمیل ها رو هم که گفتم برای ارسال ایمیل ازش کمک میگیریم. اون ارور ها هم ربطی به فایروال نداره.
3-اسکنر یه رنج آیپی میگیره و اسکن میکنه و اگه تو اون رنج آیپی خاصی پورتش باز باشه به شما میده تا هکش کنید.
با این روش دیگه نیاز نیست که برای اون آیپی سرور رو بفرستی. چون قبلا کس دیگه این کار رو کرده.
ولی اسکنر یه مشکل داره و اینه که بعد از دادن آیپی ها باید برنامه رو ببندیم و دوباره باز کنیم تا بتونیم اون آیپی ها رو هک کنیم. ایشالا تو ورژن بعدی این مشکل رو حل میکنم.
4- این سوال رو متوجه نشدم. فقط میگم شما با ادیتور تنظیمات مورد نظرتو انجام بده و یه در نهایت کلید Create Server رو بزن. یه فایل سرور برات میسازه. اون رو باید بدی قربانی اجرا کنه و بعد از این که اجرا کرد و بعد از به دست اوردن آیپی قربانی آیپیش رو تو Net killer وارد میکنی و کانکت رو میزنی تا به سیستمش متصل شی.
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۰۱:۱۱:۱۱
ebeesat آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #16
سلام و خسته نباشید -آقا پیمان و آقا محسن .
ممنون از اینکه وقتتونو به من میدین تا سوالات منو جواب بدین.
یه سوال :مثلآ من میخوام کامپیوتری با آیپی 217.219.104.248 روهک کنم.و من از طریق دستور netstat – nدر Cmd پورت 1667طرف رو بدست آوردم.حالا اگه این پورت اصلی باشه چجوری میتونم پورت چت و ترانسفر رو بدست بیارم؟
یا اگه قربانی سرور را اجرا کرد این سه پورت+آیپی به ایمیل من ارسال میشه؟
یا اینکه لازم به این کارها نیست و تو ادیتوری که میخوام برای قربانی سرور بسازم روبروی
Main port =362
Transfer port=363
Chat port=364
روهمون طوری که هست دست نزنم و Create Server رو بزنم؟(البته به اضافه تنظیمات دیگه )
خیلی ممنون از لطف شما.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-دى-۱۳۸۶, ۰۲:۴۰:۳۹، توسط ebeesat.)
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۰۲:۳۷:۴۶
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #17
سلام.
من که یه بار گفتم شما با پورت هایی که تو ادیتور ست میکنی طرف رو هک میکنی.
مثلا مین پورت رو زدی 1000 تو net killer قسمت پورت رو 1000 وارد کن. اگه متوجه منظورم نمیشی پیشنهاد میکنم پورت ها رو تو ادیتور اصلا دست نزن. در این صورت تو net killer هم به صورت دیفالت پورت های درست ست هستند.
ضمنا شما با netstat -n آیپی افراد رو به دست میاری نه پورت رو. اون پورت یه راه ارتباطی برای برقراری ارتباط با مثلا مسنجر طرفه.
اون ارور هم که گفتم مشکل ارسال ایمیله. اگه دوستان کمک کنن تو ورژن بعدی رفعش میکنم.
۰۴-دى-۱۳۸۶, ۱۲:۲۶:۵۱
ebeesat آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #18
سلام خسته نباشید .
سوال من اینه که چجوری پورتهای باز قربانی رو بدست بیارم .
حالا گه به قول شما پورتها رو تو ادیتور دست نزنم وقتی با همون تنظیمات پیشفرض(پورتهای 362و363و364 ادیتور )سرور رو ساختم وبرای قربانی ارسال کردم فقط پورت 362وبقیه اطلاعات به ایمیل من ارسال میشه و دو پورت دیگه رو ندارم.
و اون IP که به ایمیلم ارسال میشه با اون IP که با netstat -n یا دیگر برنامه ها بدست میارم فرق میکنه.
من این دو آیپی مختلف رو تو Net Killer با پورت 362 که به ایمیلم ارسال شده امتحان میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی Connect رو میزنم به کامپیوتر طرف متصل نمیشه...
البته با پورت 80 یا بعضی وقتا 21 متصل میشه ولی کاری رو کامپیوتر قربانی انجام نمیده مثل باز کردن cd rom ,...
از برنامه های پیدا کننده پورت بعد از واردکردن آیپی در برنامه هم استفاده میکنم ولی پورت روپیدا نمیکنه.
این ارور را گفتید(yes,no) در ورژن بعدی برطرف میشه.ولی این یکی از چیه؟(dont send(
خیلی ممنون.
منتظر ورژن جدید برنامتون هستم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-دى-۱۳۸۶, ۱۷:۱۹:۳۶، توسط ebeesat.)
۰۴-دى-۱۳۸۶, ۱۳:۵۷:۱۰
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #19
سلام دوستان .
آقا پیمان خسته نباشید دستتونم درد نکنه .
ولی برنامه یه مشکل هایی داره که الان بهتون میگم
وقتی که سرور برنامه رو اجرا میکنی بعد از چند دقیقه این ارورهارو میده و سرور خود به خود پاک میشه . به همین راحتی

[تصویر:  erore1.png]

[تصویر:  ghghgh.png]

دوست عزیز اگر میشه بگید که مشکل کجاست و چگونه بر طرف میشه
راستی نسخه جدیدشم بزاری بد نیست
۰۴-دى-۱۳۸۶, ۱۷:۰۸:۱۴
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #20
ebeesat نوشته است:سلام خسته نباشید .
سوال من اینه که چجوری پورتهای باز قربانی رو بدست بیارم .
حالا گه به قول شما پورتها رو تو ادیتور دست نزنم وقتی با همون تنظیمات پیشفرض(پورتهای 362و363و364 ادیتور )سرور رو ساختم وبرای قربانی ارسال کردم فقط پورت 362وبقیه اطلاعات به ایمیل من ارسال میشه و دو پورت دیگه رو ندارم.
و اون IP که به ایمیلم ارسال میشه با اون IP که با netstat -n یا دیگر برنامه ها بدست میارم فرق میکنه.
من این دو آیپی مختلف رو تو Net Killer با پورت 362 که به ایمیلم ارسال شده امتحان میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی Connect رو میزنم به کامپیوتر طرف متصل نمیشه...
البته با پورت 80 یا بعضی وقتا 21 متصل میشه ولی کاری رو کامپیوتر قربانی انجام نمیده مثل باز کردن cd rom ,...
از برنامه های پیدا کننده پورت بعد از واردکردن آیپی در برنامه هم استفاده میکنم ولی پورت روپیدا نمیکنه.
این ارور را گفتید(yes,no) در ورژن بعدی برطرف میشه.ولی این یکی از چیه؟(dont send(
خیلی ممنون.
منتظر ورژن جدید برنامتون هستم.
سلام.
شما netstat و برنامه های پیدا کننده پورت رو بذار کنار. همون آیپی که بهت میل میشه آیپی قربانیه. دیگه نیازی به netstat نیست. استفاده از netstat محدودیت داره. مثلا باید دو طرف تو یاهو ادد هم باشین. همین طور بزنی netstat که آیپی طرفو نمیده. اون آیپی هایی که شما میبینی مربوط به سایت هایی که باز کردی.
در مورد پورت هم گفتم اصلا به پورت ها دست نزن. برنامه پیدا کننده پورت نیازی نیست. شما خودت پورت رو ادیتور ست کردی. بعد دنبال پورت میگردی؟ به پورت ها اصلا دست نزن.
اگه دیدی کانکت نشد 3 تا دلیل میتونه داشته باشه.
1- طرف قبلا که شما تو اینترنت نبودی آنلاین بوده و حالا که شما اومدی اون از اینترنت خارج شده.
2- فایروال داره.
3- آیپیش invalid هست.
مشکل دوم و سوم رو هم تو ورژن بعدی ایشالا حل میکنم. یعنی میخوام از ترفندهایی استفاده کنم که هم فایروال رو دور بزنم هم آیپی invalid رو. ایشالا که روش هایی که روشون فکر کردم جواب میده.

sayberiya عزیز ویندوز شما چیه؟ یوزرتون چه نوعیه؟ باید بیشتر اطلاعات بدی.
۰۵-دى-۱۳۸۶, ۱۳:۲۷:۵۸
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #21
سلام دوستان . ممنون از اقا پیمان گل . دستتون درد نکنه که زود به زود جواب میدید
بینید اقا پیمان ویندوز من xp هستش . ولی از سوال دومتون سر در نیوردم . نفهمیدم معنیش چیه (یوزرتون چه نوعیه)
راستی چند تا سوال دیگه هم داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم.

این تروجانی که شما ساختید این امکان داره که وقتی 2طرف (یعنی هم طرفی که هک شده و هم طرفی که هکش کرده تو اینترنت نباشن . بازم کار کنه یعنی مثلا من تو اینترنت نیست و طرف مقابلی هم که هکش کردم تو اینترنت نیست .فقط یه بار اومده تو اینترنت و مشخصاتی که این برنامه به ایمیلم ارسال کرده رو دارم . اگر طرف تو اینترنت نباشه بازم برنامه کار میکونه . یا چه جوریاست . باید هر 2 طرف تو اینترنت باشن تا بتونیم به کامپیوترش نوفوذ کنیم .
دومیشم این بود که کسی که میتونه کیلاگر بسازه میتونه از این تروجان ها هم بسازه که بتونه به کامپیوتر طرف نوفوذ کرد .

راستی در نسخه جدید این برنامه مشکلاتی از قبیله اینکه تا وارد یاهو میشیم . یاهو یک پیغام yes.no میده و سایت bimax رو باز میکنه برطرف میشه .در نسخه بدی هم آنتی ویروسا سرور این برنامرو میشناسن یا غیر قابل شناسایی میشه .
یعنی میشه مشکلاتی که عکساشم در پست قبلی گذاشته بودم در نسخه بدی حل بشه .
ممنون میشم که جواب مارو هم بدید
۰۵-دى-۱۳۸۶, ۱۴:۴۳:۴۲
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه

( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #22
sayberiya نوشته است:بینید اقا پیمان ویندوز من xp هستش . ولی از سوال دومتون سر در نیوردم . نفهمیدم معنیش چیه (یوزرتون چه نوعیه)
یعنی اینکه user شما Administrator، Limited یا Guest

Exclamation
۰۵-دى-۱۳۸۶, ۱۵:۰۱:۲۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اینم کل تجربم تروجان (PcoCtrl 1.5) سورس Pedram_HookEx 16 13,222 ۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۴۶:۵۵
آخرین ارسال: alakimalaki36
  آموزش ساخت ویروس و تروجان apcog 0 10,186 ۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۱۴:۱۱
آخرین ارسال: apcog
  استفاده از Mswinsck.ocx در تروجان kamyabpc 15 11,962 ۰۲-بهمن-۱۳۸۹, ۲۲:۱۲:۱۶
آخرین ارسال: 1120
  سورس File manager واسه تروجان terrorhell 9 7,740 ۱۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۰۱:۲۵
آخرین ارسال: hosein mm
  کمک برای لاگین کردن با پروتوکل جدید یاهو s4rk1s 5 6,119 ۰۷-تير-۱۳۸۹, ۱۶:۵۶:۴۴
آخرین ارسال: madlove
Exclamation صفحه جدید در Webbrowserو پیغام در Label 00936 2 2,658 ۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۱۲:۵۴
آخرین ارسال: mohamadpk
  نحوه ساخت فرم جدید در زمان اجرا -- مشکل حل نشده dcamera 20 21,092 ۲۵-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۷:۰۰
آخرین ارسال: dcamera
  ایجاد کاربر جدید amene 1 2,497 ۲۲-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۲۶
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
Exclamation درخواست سرور های جدید لوگین یاهو sasan-1988 2 3,884 ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۴۷:۵۶
آخرین ارسال: Payman62
  ارسال ایمیل در تروجان ها (حل مشکل) sayberiya 4 5,555 ۲۶-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۲۹:۲۶
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS