امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کامپوننت ياهو! YMSGPro
نویسنده پیام
PEA آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 40
( 30 تشکر در 18 ارسال )
ارسال: #45
RE: کامپوننت ياهو!
آقا واقعا شرمنده ام که اینقدر سوال می پرسم،
اما یک سوال دیگر هم داشتم،
چطوری می شود پیام را با فونت و رنگ دلخواه ارسال کرد؟
ممنون از پاسختون.
راستی در مقابل ارور
Socks Error! Connection is forcefully rejected
باید چه کاری انجام داد؟

من چیزی بلد نیستم، آمده ام یاد بگیرم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۴۸:۳۰، توسط PEA.)
۰۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۰۶:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PEA آفلاین
كاربر تک ستاره
*

تشکرها : 40
( 30 تشکر در 18 ارسال )
ارسال: #46
چیزی که در مورد خطای بالا متوجه شدم اینه که،
پس از رخ دادنش باید یک دور از اینترنت دیسکانکت شد و دوباره کانکت شد
تا خطا برطرف شود،
چطوری می شود از این مشکل خلاص شد؟
ممنون.

من چیزی بلد نیستم، آمده ام یاد بگیرم...
۰۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۸:۱۱:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #47
نقل قول: 1.مثال ارسال کپچا رو باید از کجا پیدا کنم؟، امکانش هست خودتون مثال بزنید؟
از اينجا ميتونيد سورس هايی که برای مسنجر های ساخته شده هست رو سرچ کنيد. کافيه YMSG سرچ بزنيد
نه امکانش نيست مثال بزنم چون سو استفاده ميشه

نقل قول: 2.در نمونه کد هایی که برای ارسال اد لیست قرار داده اید حروفی نا خوانا وجود دارند (مانند: À€301À€280À€300À€) اینها چه چیز هایی هستند و عملکردشون چگونه هست؟
اين علامتها يه سری مقدار هستند برای درک پارامترها که ياهو تنظيم کرده.
اين قسمتی از پکت فرستادن ليست هست قبل از هر آيدی اين علامت ها و يه سری مقدار ديگه قرار دارن
توی اون پکت هم مقداری که پشت اولين آيدی ليست قرار داره با مقدارهای بعدی فرق کوچيکی داره،بعد از مقدار دادن آيديها توسط اون تابع(CrtList) اومديم مقدار اولين رو تغيير کوچيکی داديم

اين پکت هم از روي ياهو مسنجر اسنيف شده

نقل قول: 3.کامپونت webvw با کامپونت شما سازگاری دارد؟، منظورم این است که بر فرض با این کامپونت می شود به صورت عادی با کسانی که یاهو مسنجر دارند به تبادل تصویر پرداخت؟
قبلاً گفتم پروتکل و سرور webcam کاملاً از YMSG جدا هست، سازگاری يا غير سازگاری وجود نداره

نقل قول: 4.در این مورد راهنمایی بزرگی کردید، تنها مشکل آواتار خودمان هست (که اونم می شود آدرس آیدی خودمان را بدهیم) فقط یک مشکل وجود دارد اون هم نمایش آواتار های فلش هست، می شه در مورد آواتار های فلش هم راهنمایی کنید؟

تاحالا دنبال نمايش اواتر فلش نبودم اگه وقت کردم برسی ميکنم

نقل قول: 5.این مورد رو متوجه نشدم که چطوری می تونم خودم بنویسم، اگر در محیط برنامه طراحی شده خودمان باشد حرف شما کاملا درست است، اما هدف این است که کاربران یاهو مسنجر هم در هنگامی که ما کنفرانس تشکیل داده ایم بتوانند از امکان کنفرانس استفاده کنند...
يعنی خودتون پکتهای مربوط به کنفرانس رو اسنيف کنيد و نحوه دريافت هم خودتون انجام بديد

نقل قول: به هر صورت اگر بخواهیم به یک آیدی مشخص یک پیام را ارسال کنیم،
پیام مورد در اکثر موارد 2 بار تکرار می شود،
مشکل چیست؟
برسی ميکنم

نقل قول: چطوری می شود پیام را با فونت و رنگ دلخواه ارسال کرد؟
اينها ديگه ربطی به کامپوننت نداره اما استايل فونت ياهو تا حدودی شبيه دستورات html هست
کد:
<font face="Tahoma" size="20">

کد:
<FADE #9b0004>salam</FADE>
ميتونيد خاصيت YMSG1.FilterMessage رو False کنيد و از آيدی ديگه با استايل های مختلف به آيدی که لاگين کرديد پی ام بديد تا با ديگر دستورت استايل آشنا بشيد

نقل قول: راستی در مقابل ارور
Socks Error! Connection is forcefully rejected
باید چه کاری انجام داد؟

کلاً خطا های سوکت ربطی به کامپوننت نداره
سروری که باهاش لاگين ميکنيد رو تغيير بديد احتمال زياد مشکل برطرف خواهد شد
۰۸-خرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۴۷:۳۱
تشکر شده توسط : HoseinVig, PEA
mamaliomega آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #48
سلام! اين كد براي ارسال ادليستتون به يك آيدي هست:

کد:
Private Sub SendAddList(ObjYMSG As YMSG, FromUser As String, ToUser As String, lstAddList As ListBox)
On Error Resume Next
Dim Value1 As String
Value1 = "1À€" & FromUser & "À€13À€0À€302À€5À€5À€" & ToUser & "À€303À€5À€302À€280À€300À€280À€5À€" & lstAddList.List(0) & "À€280À€<contact>" & vbCrLf
Value1 = Value1 & "<yi>" & lstAddList.List(0) & "</yi>"
Value1 = Value1 & "</contact>" & vbCrLf
If lstAddList.ListCount > 1 Then
For i = 1 To lstAddList.ListCount - 1
Value1 = Value1 & "À€301À€280À€300À€280À€5À€" & lstAddList.List(i) & "À€280À€<contact>" & vbCrLf
Value1 = Value1 & "<yi>" & lstAddList.List(i) & "</yi>"
Value1 = Value1 & "</contact>" & vbCrLf
Next i
End If
Value1 = Value1 & "À€301À€280À€303À€280À€"
Text1 = Value1
ObjYMSG.SendPacket ObjYMSG.YMSGHeader("D3", Chr(0) & Chr(0) & Chr(0) & Chr(0), Value1)
End Sub

وقتي به آيديتون كانكت شدين اينطوري ازش استفاده كنين:
(مثلا با آيدي x1 كانكت شدين و ميخواين آيدي هايي كه داخل ليست باكسي به نام List1 هست رو براي آيدي Eg2 بفرستيد:)

SendAddList YMSG1, "x1", "eg2", List1

(YMSG1 اسم اون كامپوننتي هست كه باهاش كانكت شدين!)

اينم پكتي كه براي InviteConference هست! فقط INVITE ميكنه!
FROM: آيدي كه باهاش كانكت شدين
TO: آيدي كسي كه ميخوايد دعوتش كنين

کد:
YMSG1.SendPacket YMSG1.YMSGHeader("18", Chr(0) & Chr(0) & Chr(0) & Chr(0), "1À€FROMÀ€50À€FROMÀ€57À€FROM-1276370315À€58À€MESSAGEÀ€97À€1À€52À€TOÀ€13À€256À€")

هر پكتي كه ميخواين بگين براتون بزارمش!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۴۸:۵۸، توسط mamaliomega.)
۲۳-خرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۳۶:۳۱
تشکر شده توسط : PEA
scott200 آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #49
سلام این کامپوننت هم میتونه یک ایدی رو Ignor بکنه اگه میتونه لطفاً کد اون رو هم بدین با تشکر
۱۶-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۱۹:۵۲
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #50
(۱۶-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۱۹:۵۲)scott200 نوشته است: سلام این کامپوننت هم میتونه یک ایدی رو Ignor بکنه اگه میتونه لطفاً کد اون رو هم بدین با تشکر

کد:
'Add to ignore list
Call YMSG1.SendPacket(YMSG1.YMSGHeader("85", "", "1À€" & FromID & "À€13À€1À€302À€319À€300À€319À€7À€" & ToUserID & "À€301À€319À€303À€319À€"))

'Remove from ignore list
Call YMSG1.SendPacket(YMSG1.YMSGHeader("85", "", "1À€" & FromID & "À€13À€2À€302À€319À€300À€319À€7À€" & ToUserID & "À€301À€319À€303À€319À€"))
۱۶-تير-۱۳۸۹, ۲۳:۵۱:۳۷
تشکر شده توسط : HoseinVig, f_ar_id
scott200 آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #51
سلام کریزی اگه ممکنه یه کم ساده تر بنویسیدش مثل این مدل ارسال پیام
کد:
Form1.YMSG1.PckSendMsg "id taraf", "txt"
۱۷-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۲۷:۱۹
f_ar_id آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #52

سلام اقای کریزی من در مورد قسمت روم این کامپوننت چند تا سوال دارم .
1 - من اگر بخوام کد چپتا رو به خود سرور یاهو ارسال کنم به چه ادرسی باید سند کنم الان به صورت دستی گذاشتم که کد چبتا رو میریزه تو یه تکس بعد با کلید بقل که میزنه وارد صفحه مرور گر وب میشه و سایت چبتا رو باز میکنه اما اگر بخوام اینو از تو برنامه بفرستم شی کا کنم ؟

2 - من وقتی که وارد روم میشم تمام ادی های داخل روم رو میگیرم و پی ام های ارسالی از طرف ادی ها رو همراه با ادی فرستنده میگیرم و هیچ مشکا خاصی در این مورد ندارم ولی وقتی که میخوام خودم پی ام ارسال کنم توی رومی که هستم اصلا کار نمی کنه دستورش ولی من همون دستورو تو یه برنامه ساده گذاشتم کار کرد اما تو این برنامه کار
نمیکنه چرا دستورم هم به این صورته :
FrmLogin.YMSG1.PckSendTextRoom "salam"

TxtPM.Text = ""
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۳:۱۶، توسط f_ar_id.)
۱۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۵۰:۱۷
amir00 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 42
( 129 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #53
آقا جسارتا آیا از این که شما نوشتید توی سی شارپ هم میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟؟

حافظ خلوت نشین دوش به میخانه شد از سر پیمان گذشت بر سر پیمانه شد
۲۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۴۶:۱۶
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #54
نقل قول: 1 - من اگر بخوام کد چپتا رو به خود سرور یاهو ارسال کنم به چه ادرسی باید سند کنم الان به صورت دستی گذاشتم که کد چبتا رو میریزه تو یه تکس بعد با کلید بقل که میزنه وارد صفحه مرور گر وب میشه و سایت چبتا رو باز میکنه اما اگر بخوام اینو از تو برنامه بفرستم شی کا کنم ؟

مثالی در اين مورد نميتونم قرار بدم به خاطر اسپمر ها ، اما اگه سرچ کنيد حتيمن پيدا ميکنيد

نقل قول: 2 - من وقتی که وارد روم میشم تمام ادی های داخل روم رو میگیرم و پی ام های ارسالی از طرف ادی ها رو همراه با ادی فرستنده میگیرم و هیچ مشکا خاصی در این مورد ندارم ولی وقتی که میخوام خودم پی ام ارسال کنم توی رومی که هستم اصلا کار نمی کنه دستورش ولی من همون دستورو تو یه برنامه ساده گذاشتم کار کرد اما تو این برنامه کار
نمیکنه چرا دستورم هم به این صورته :
FrmLogin.YMSG1.PckSendTextRoom "salam"
اول مطمئن شيد که آيدی تو روم هست, اگه پيغام ارسال نميشه به خاطر اينه که آی پی شما اسپمر تشخيص داده شده و تا حدود 30 دقيقه نميتونيد هيچ تکسی داخل روم ارسال کنيد

نقل قول: آقا جسارتا آیا از این که شما نوشتید توی سی شارپ هم میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟؟
بله ميشه

۲۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۰:۰۳:۵۶
تشکر شده توسط : HoseinVig, f_ar_id
f_ar_id آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #55
(۲۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۰:۰۳:۵۶)CRazYFULL نوشته است: اول مطمئن شيد که آيدی تو روم هست, اگه پيغام ارسال نميشه به خاطر اينه که آی پی شما اسپمر تشخيص داده شده و تا حدود 30 دقيقه نميتونيد هيچ تکسی داخل روم ارسال کنيد

ایدی وارد روم میشه چون با یه ایدی دیگه داخل همون روم میتونم ایدی روبوت رو ببینم اما پی ام ارسال نمیشه . برای این که اسپمر ایدی رو شناسایی نکنه و بتونیم پی ام رو داخل روم بفرستیم میشه یه ای پی ماسک براش انتخاب کرد ؟

اما من همین برنامه رو کمی ساده تر نشتم و 2 تا تکس باکس داشت که ایدی و پسورد رو وارد میکردی بعد روی یه دکمه دیگه تو همون صفحه کلیک میکردیم کد چبتا رو توی تکس یوزی میریخت بعد وارد روم میشو با کلید سوم پی ام ار سال میشد و مشکلی نداشت و لی تو این برنامه 3-4 تا صفحه با خود کامپوننت فاصله داریم و از صفحه اول تمام کار ها رو باید انجام بدیم روی کامپوننت و دستور پی ام از یک صفحه دیگه ب کامپوننت میده من خیال کردم که کامپوننت مشکل داره برای همین همون دستورو تو صفحه ای که کامپوننت قرار داره توی یه تایمر گذاستم که از اون صفحه تایمر روشن میشه دستورو میده به کاپوننت بعد تایمر خاموش میشه ولی بازم نشد هیچ راحی نداره که این مشکل رو دور بزنیم ؟

آقای کریزی یه سوال دیگه گاهی اوقات دستوراتی که بهش مده رو عمل نمی کنه مثلا استاتوس رو خیلی دیر عوض میکنه یا این که اصلا عوض نمیشه و زمانی که دستور زیاد بهش میدی هنگ میکنه حتما باید یه پی ام غیر از دستور بهش بدی مثلا سلام که جواب بده اینو شی کار کنم ؟

یه سوال دیگه کامپوننتی برای تشخیص اینویز (پنهان) و یا انلاین و افلاین بودن ندارین ؟ جون اینویز چکر کامپوننت شما تشخیس اینویزش کاملا اشتباه و کاهی وقا درست میگه

ایا این کامپوننت امکان بوت کردن ادی رو میده اگر ممکنه مثالی بزنید چون تو دستوراتی که دادید هر کاری کردم اصلا کار نکرد اون دستور ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۴۳:۰۷، توسط f_ar_id.)
۲۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۳۵:۵۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کامپوننت ارسال ایمیل + کرک Di Di 23 20,319 ۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۳:۲۲:۴۷
آخرین ارسال: ms_jadoo
  پیدا کرددن کامپوننت megatron 6 5,177 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۲۹
آخرین ارسال: megatron
Question YMSGPro.ocx لطفا کمک کنید setroyd 4 5,610 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۰:۲۱:۵۹
آخرین ارسال: gorg313
  سورس كد پسورد سندر ياهو (تمامي ورژن ها ) speeder 20 16,503 ۱۸-دى-۱۳۹۰, ۱۶:۲۴:۵۳
آخرین ارسال: sobhan93
  بحث پيرامون پکت های پرتوکل ياهو (YMSG) CRazYFULL 21 29,236 ۱۰-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۲۴:۰۸
آخرین ارسال: sevdaboy
  وصل شدن به یاهو و ارسال و دریافت پیام بدون کامپوننت sobhan93 1 3,354 ۱۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۴:۱۷:۳۴
آخرین ارسال: ~XT~
  درخواست ياهو مسنجر به زبان vb كامل tebyandn 1 3,853 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۴۶:۰۳
آخرین ارسال: D4RK3NZZ
  استفاده از YMSGPro.OCX در vb6 setroyd 1 3,151 ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۵:۱۲:۳۵
آخرین ارسال: HamedFaa
  [سوال] درخواست پكت ارسال درخواست ادد ( برنامه ياهو ) Mohamad26 1 3,157 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۱:۴۷:۱۲
آخرین ارسال: +behnam+
  كد جديد پکت ارسال پی ام ياهو مسنجر TESTER 3 5,376 ۲۶-فروردین-۱۳۹۰, ۱۵:۵۱:۱۶
آخرین ارسال: djahang

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS