امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای ساخت Color Matrix یا همون پالت رنگ
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #1
راهنمایی برای ساخت Color Matrix یا همون پالت رنگ
با سلام
چطور میشه یک پالت رنگ مثل Paint و نرم افزارهای دیگه درست کرد که با وارد کردن مقادیر R, G, B مکان نما تو نقطه ی درستی از پالت قرار بگیره؟
من با تقلبی این کار رو کردم ولی نصفه نیمه!!!
پالت رنگ رو با تابع Gradient ساختم با اندازه ی اختیاری نه اندازه ی ثابت ولی کار بی ارزشیه چون یه چیز صوریه. در اصل باید ماتریسی از رنگ ها با یک قاعده ی درست باشه که وقتی رنگ ها رو تو جعبه متن های سمت راستی وارد می کنیم مکان نمای پالت بره روی اون رنگ.
منتظر الگوریتمش با استفاده از تابع RGB (یا اگه نشد به هر روش دیگه ای) هستم.
خیلی ممنون

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۱۹:۳۸:۰۶، توسط mojtabamalaekeh.)
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۱۹:۳۲:۵۹
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: راهنمایی برای ساخت Color Matrix یا همون پالت رنگ
mojtabamalaekeh نوشته است:پالت رنگ رو با تابع Gradient ساختم با اندازه ی اختیاری نه اندازه ی ثابت ولی کار بی ارزشیه چون یه چیز صوریه.
سلام
به کار خودت احترا بگزار این نشانه خلاقیته که ادم با روشهای غیر متعارف به جواب برسه مهم اینه که جواب بده و درست جواب بده(من خودم از این کارا زیاد کردم)Wink
قضیه چرخه رنگ در فتوشاپ چیست؟

دلیل اینکه راههای مختلفی برای دستیابی به رنگهای مشابه در Color Balance وجود دارد، این است که استفاده از روش چرخه رنگ برای انواع عکس و تولید افکتهای بر روی آنها مشخص شود.
اگر شما از اجزاء رنگی در تصاویر استفاده می کنید، آن به شما در نگه داشتن دیاگرام چرخه رنگ بصورت دستی کمک به سزایی می نماید. شما می توانید از چرخه رنگ برای پیش بینی چگونگی تغییر یک رنگ در تاثیر بر رنگ های دیگر و چگونگی تبدیل بین RGB با CMYK و دیگر مدلها استفاده نمایید.

چرخه رنگ: A سبز، B زرد، C قرمز، D بنفش، E آبی، F کبود

برای مثال شما می توانید برای افزایش یک مقدار رنگ تصویر، مقداری را مخالف چرخه رنگ افزایش دهید. مثل اینکه شما می خواهید یک رنگی را بوسیله رنگهای نزدیک به هم در چرخه رنگ افزایش یا کاهش دهید.

در واقع با استفاده از این چرخه رنگ حالتهای رنگ HSB را تعیین نمود، همانطور که می دانید HSB مخفف کلمات Hue، Saturation و Brightness می باشد. برای آشنایی شما مکان این نوع رنگها را در این چرخه را بیان می نماییم:

چرخه رنگ و شعاع رنگ در این چرخه: A. SaturationB. HueC. BrightnessD. Hues

Hue: معرف رنگ منعکس کننده یا انتقال یافته از درون یک شی است. این ویژگی براساس امکان خاص در یک چرخه استاندارد رنگ و با زوایایی بین 0 تا 360 درجه اندازه گیری می شود. به طور رایج ای ویژگی با نام رنگ (مانند قرمز، نارنجی و ...) تعریف می شود.

Saturation: که گاهی آن را Chrome می نامند شدت یا خلوص رنگ را تعیین می کند. در یک چرخه رنگ استاندارد، این ویژگی از مرکز چرخه به طرف لبه ها افزایش می یابد.

Brightness: روشنایی یا تیرگی نسبی رنگ را تعیین می کند. (صفر برای سیاه و 100 برای سفید) اگر چه توسط پالت Color یا کادر تبادلی Color Picker می توانید از مدلهای رنگ HSB برای ایجاد یا تعریف یک رنگ در فتوشاپ استفاده کنید، اما وضعیت رنگ HSB برای ایجاد یا ویرایش تصاویر در فتوشاپ امکان پذیر نیست.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۲۳:۱۲:۰۰، توسط lord_viper.)
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۱۴:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #3
آقا داغ دلمو تازه کردی.
یه مدت تو فکر بودم که اگه پالت RGB حل بشه بعدش هم HSB یا همون HSL حل میشه بعد در گامی فراتر LAB و در آخر CMYK رو می نویسیم. تازه از فکرش در اومده بودم و به RGB قانع شده بودم که شما داغم رو تازه کردی.

۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۲۳:۴۲:۵۸
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #4
حالا اینو میخواهی چیکار؟
ویبی که خودش یه پالت رنگ داره چرا میخواهی یکی بنویسی؟
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۲۳:۴۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #5
انتظار این سؤال رو نداشتم
اگه قرار بود جوابم رو با همچین سؤالی بگیرم، خیلی از کارایی که تا الان کردم با سؤالای دوستانم باید متوقف می شدند. ولی پاسخم اینه: هوینجوری!

۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۰۴:۲۹
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #6
mojtabamalaekeh نوشته است:انتظار این سؤال رو نداشتم
اگه قرار بود جوابم رو با همچین سؤالی بگیرم، خیلی از کارایی که تا الان کردم با سؤالای دوستانم باید متوقف می شدند. ولی پاسخم اینه: هوینجوری!
ببین وقتی که چرخ اخراع شده چرا میخواهی دوباره اختراعش کنی؟
منم قبلا همین کارو میکردم یعنی هر چی رو که برا برنامه هام میخواستم خودم مینوشتم با کلی زحمتو دردسر حالا فقط تواون زمانبندی که دارم یه سرچی میزنم ابزارها و کامپوننتهای لازم رو دانلود میکنم و وقت اصلیمو واسه الگوریتم نویسی بهینه سازی و از همه مهمتر چک کردن برنام رو 5 تا سیستم برای جلوگیری از runtime error انجام میدم
در ضمن سوالم واسه این نبود که شما کارتونو متوقف کنین توبرنامه نویسی ادمی که پشت کار داره به همه جا میرسه
موفق یاشید
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۸:۳۱:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #7
برنامه نویسان عزیز اگه کمکی از دستشون بر میاد راهنمایی کنن
من وی بی و دلفی برام مهم نیست فقط می خوام بدونم این الگوریتم ساده چیه که من بلدش نیستم
خیلی سادس ولی من بلد نیستم.

۱۴-بهمن-۱۳۸۶, ۰۵:۱۳:۴۵
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #8
سلام دوست عزیز
این حتما به دردت میخوره تو ارشیوم پیدا کردم(البته 2 تا سورس هم بود با جاوا اسکریپت و c# اونها رو پیدا نکردم اگه پیداشون کردم برات میزارم اونها هم در مورد ایجاد طیف رنگی و ماتریس رنگها بودن)
موفق باشی

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   colortable8.rar (اندازه: 10.61 KB / تعداد دفعات دریافت: 76)
۱۷-بهمن-۱۳۸۶, ۱۴:۳۶:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی در مورد الگوریتم تبدیل عبارت infix به prefix rebin ganjali 14 32,640 ۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۲۶:۳۴
آخرین ارسال: megatron
  درخواست راهنمایی mahtab 1 2,607 ۰۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۷:۴۲:۰۳
آخرین ارسال: nasim.jojo
  درخواست راهنمایی tk_0235 10 6,828 ۱۵-مرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۷:۱۲
آخرین ارسال: ajlajlajl

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS