امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرم login با امکان تغییر پسورد
نویسنده پیام
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 36
( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #1
فرم login با امکان تغییر پسورد
لطفا یک نفر راهنمایی کنه اگه بخواهیم فرم login طوری باشه که افراد مجاز بتونن پسوردشون رو عوض کنن حتما تنها راهش استفاده از database است؟
۳۰-بهمن-۱۳۸۶, ۱۸:۳۸:۲۹
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: فرم login با امکان تغییر پسورد
تنها راحش نیست بلکه این کار خیلی بهتره چون در این حالت افراد به اطلاعات دسترسی مستقیم ندارن اگه از دیتابیس استفاده نکنی یا باید از رجیستری استفاده کنیی از فایل که این دوتا هیچ کدوم امن نیستن بلکه درست ترین کار استفاده از یک دیتابیس خوب و قرار دادن user و password به صورت کد شده(هش شده بهتره) داخل اونه
موفق باشید
۳۰-بهمن-۱۳۸۶, ۲۱:۵۶:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #3
lord_viper نوشته است:تنها راحش نیست بلکه این کار خیلی بهتره چون در این حالت افراد به اطلاعات دسترسی مستقیم ندارن اگه از دیتابیس استفاده نکنی یا باید از رجیستری استفاده کنیی از فایل که این دوتا هیچ کدوم امن نیستن بلکه درست ترین کار استفاده از یک دیتابیس خوب و قرار دادن user و password به صورت کد شده(هش شده بهتره) داخل اونه
موفق باشید

سلام
من برای اینکار دارم از access وadodc استفاده می کنم و دو تا کادر متنی هم برای نام کاربری و کلمه عبور گذاشتم ومیخوام با کلیک روی یک دکمه کاربر اگر username و password اش درست بود بتونه اونو تغییر بده برای اینکار هم باید کادر متنی های username و password را به adodc و فیلئهای مرتبطش توی جدول از طریق نوارproperties وصل کنم یا نه؟
البته ابنکارو کردم و فعلا هیچ کدی هم ننوشتم فقط تنظیمات adodc یعنی انتخاب پایگاه داده و recordset ان را انجام دادم و test connection اون هم درست جواب میداد و تنظیمات datasource کادر متنی ها هم انجام دادم ولی توی datafield انها فیلدهای جدول نبود ؟نمی دونم کجا اشتباه کردم؟
لطفا راهنماییم کنین, مرسی
۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۴۸:۵۸
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #4
عزیز جان برای اینکه افراد مجاز بتونن کلمه عبور رو عوض کنن که ربطی به دیتابیس نداره باید براشون سطح دسترسی درست کنی یه مقدار از نوع integer کسانی که دسترسی دارن 1 کسانی که دسترسی ندارن0 بعد از زدن user و pass چک بشه که طرف دارای چه سطح دسترسی هست بعد اگه سطحش برابر با 1 بود button بخش change password فعال بشه
۰۳-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۲۰:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #5
lord_viper نوشته است:عزیز جان برای اینکه افراد مجاز بتونن کلمه عبور رو عوض کنن که ربطی به دیتابیس نداره باید براشون سطح دسترسی درست کنی یه مقدار از نوع integer کسانی که دسترسی دارن 1 کسانی که دسترسی ندارن0 بعد از زدن user و pass چک بشه که طرف دارای چه سطح دسترسی هست بعد اگه سطحش برابر با 1 بود button بخش change password فعال بشه

مرسی ار lord
ولی راستش خیلی متوجه نشدم من باید یه پایگاه داشته باشم که افراد userو pass رو وارد کنن خوب وقتی میخواد user یا پس رو تغییر بده باید چک بشه که user یا pass اون اعتبار داره یا نه اگه داشت بتونه هر کدوم رو خواست تغییر بده, من اینطوری به این مسئله فکر کردم , اگه کسی میدونه لطفا من رو راهنمایی کنه
۰۴-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۳۰:۰۴
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #6
siana_k1980 نوشته است:
lord_viper نوشته است:عزیز جان برای اینکه افراد مجاز بتونن کلمه عبور رو عوض کنن که ربطی به دیتابیس نداره باید براشون سطح دسترسی درست کنی یه مقدار از نوع integer کسانی که دسترسی دارن 1 کسانی که دسترسی ندارن0 بعد از زدن user و pass چک بشه که طرف دارای چه سطح دسترسی هست بعد اگه سطحش برابر با 1 بود button بخش change password فعال بشه

مرسی ار lord
ولی راستش خیلی متوجه نشدم من باید یه پایگاه داشته باشم که افراد userو pass رو وارد کنن خوب وقتی میخواد user یا پس رو تغییر بده باید چک بشه که user یا pass اون اعتبار داره یا نه اگه داشت بتونه هر کدوم رو خواست تغییر بده, من اینطوری به این مسئله فکر کردم , اگه کسی میدونه لطفا من رو راهنمایی کنه

هیچ کی نمی خواد راهنمایی کنه؟SadSad
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۴۸:۱۵
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #7
خب چک کن شما یه بانک میسازید با 2 فیلد ایدی و پسورد طرف یوزر و پسوردشو مینویسه وقتی روی دکمه لوگین کلیک میکنه اینجا شما باید یه جستجو بر اساس یوزر انجام بدید اگه وجود نداشت اون یوزر ارور بده اگه داشت شما فیلد بهدی یعنی پسورد رو چک میکنین اگه اون هم درست بود میتونه وارد برنامه بشه
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۰۰:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #8
lord_viper نوشته است:خب چک کن شما یه بانک میسازید با 2 فیلد ایدی و پسورد طرف یوزر و پسوردشو مینویسه وقتی روی دکمه لوگین کلیک میکنه اینجا شما باید یه جستجو بر اساس یوزر انجام بدید اگه وجود نداشت اون یوزر ارور بده اگه داشت شما فیلد بهدی یعنی پسورد رو چک میکنین اگه اون هم درست بود میتونه وارد برنامه بشه

سلام lord
راستش خودم هم همین فکر رو کردم ولی راهنمایی قبلیتون که راجع به کد کردن بود یه کم گیجم کرد
راستش تو کدش هم گیر دارم خیلی نمی دونم دقیقا چطور باید بنویسمش
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۱۱:۰۸
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #9
مقالهای رو که جناب didi در باره روش کد کردن داده ها دادن از اون میتونین استفاده کنین فکر کنم مقالش تو بخش کرک موجوده
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۵۷:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] قفل شدن شیت با امکان سورت و فیلتر eppagh 0 2,214 ۲۹-مرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۲۱:۲۱
آخرین ارسال: eppagh
  [سوال] تغییر مقدار ComboBox با تایمر محمدعلي 1 2,327 ۲۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۱:۳۵
آخرین ارسال: Vb6Moderator
Exclamation فایل و پوشه های سیستمی - تغییر تنظیمات Folder option mabus 7 8,150 ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۴۱:۳۱
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  ممیزی که با تغییر فونت به ویرگول تبدیل میشه! :-| mabus 3 4,697 ۲۰-شهریور-۱۳۹۲, ۱۰:۴۹:۴۰
آخرین ارسال: mabus
Exclamation تغییر در عکس sepahbod 1 2,831 ۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۷:۳۳:۵۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  تغییر کاربرد ماوس در ویژوال بیسیک MicrowaveCO 7 7,231 ۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۰۸:۴۱:۵۲
آخرین ارسال: MicrowaveCO
Question [سوال] سورس تستر پسورد رو کلوب tiktak990 4 3,315 ۱۲-دى-۱۳۹۱, ۱۵:۵۱:۳۱
آخرین ارسال: babyy
  سورس تستر پسورد رو فیس بوک rook 21 14,652 ۰۷-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۵۵:۲۵
آخرین ارسال: rap0661
  تغییر آیکن هنگام کپی RAMA2009 2 3,861 ۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۰:۳۵:۰۸
آخرین ارسال: RAMA2009
  [سوال] تغییر استاتوس یاهو ایدی از طریق ریجیستری movaffag 2 2,822 ۲۳-بهمن-۱۳۹۰, ۲۲:۲۱:۱۳
آخرین ارسال: movaffag

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS