امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفي ابزار هاي مخفي ويندوز
نویسنده پیام
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #34
RE: معرفي ابزار هاي مخفي ويندوز
godvb نوشته است:بيشتر مطالبت مال زمان شاه هستش ؟؟؟؟
بابا يكمكي به روز باش ................
اولا که دستش درد نکنه
دوما درسته قدیمیه ولی همه چیز را همگان دانند
۲۵-اسفند-۱۳۸۶, ۱۸:۳۰:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
zacaria آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 38

تشکرها : 11
( 98 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #35
جناب godvb سلام
به ايران ويج خوش اومديد
دوست عزيز، من هيچ ادعايي در مورد كامپيوتر ندارم، و اينها هم چه قديمي ، چه جديد، مطالبي استكه در چند سال گذشته از سايت هاي مختلف جمع آوري كرده ام و در اينجا قرار داده ام. شايد علاوه برخودم بدرد ساير هموطنانم هم بخورد، و شايد به اين طريق بتوانم بخش بسيار جزئي از خدمات و محبت هاي دوستان را جبران كرده باشم.
به شما هم توصيه ميكنم، براي يك لحظه دانش خود را بدون دانشي كه در مورد كامپيوتر داري در نظر بگير و بعد پست بده!!!
غرور پلي است به سوي ظلمات و تاريكيHeart
اميدوارم از حرفام نارحت نشده باشي

و پاسی از شب را از خواب برخیز، قرآن و نماز بخوان! این یک وظیفه اضافی برای توست، امید آنکه پروردگارت تو را به مقامی در خور ستایش برانگیزد(سوره اسراء آیه79)
۲۶-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۲۲:۵۰
تشکر شده توسط : ajlajlajl, godvb, t3r!p3000, mahdi321
alaska آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 65

تشکرها : 3841
( 2520 تشکر در 474 ارسال )
ارسال: #36
سلام آقا زكريا
مطالبت عالي هستن
خيلي به درد خوردن
دستت رد نكنه

فکر کن آنگاه سخن بگو تا از لغزش و خطا مصون باشی .
امیرمومنان علی (ع)
۰۸-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۴۷:۰۱
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #37
جناب زکریا خان, ما خیلی نسبت به شما ارادت داریم.
راستش من زیاد به ویندوز ور می رم ولی بود مطالبی که نمی دونستم. باز هم ممنون از شما این پست جای تشکر تک تک ارسال هاتون باشه.

این هم از من:
اگر با برنامه Windows Update یا از طریق سایت مایکروسافت ویندوزتون رو به روز کنید, نرم افزار فوق ابتدا دانلود هایی رو از روی اینترنت انجام می ده و بعد اقدام به به روز رسانی ویندوز بر اساس یسته های قبلا دانلود شده می کنید.
اما این دانلود ها کجا می رند. مثلا ممکنه شما بخواهید یک هاتفیکس رو برای یک کامپیوتر دیگه اجرا کنید اما مجبورید دوباره روی اون کامپیوتر هم دانلود رو از ابتدا داشته باشید.
اما برنامه فوق اطلاعات دانلود شده رو در شاخه systemroot%\Downloaded Installations% ذخیره می کنه و بعد از اتمام دانلود به روز رسانی رو انجام می ده. گاهی بعد از به روز رسانی فایل های دانلود شده از اون شاخه پاک می شند اما گاهی هم که ممکنه به اون ها برای نصب و یا احیا احتیاج پیدا بشه, اون ها رو پاک نمی کنه.
پس شما باید یک ثانیه بعد از اتمام دانلود بلافاصله فایل های مورد نیازتون رو از اون پوشه کپی کنید و بر دارید. همین

اما بعضی مواقع برنامه هایی نصب می کنید که روال نصب Windows Installer بنا به ملزومات احیا و یا AddRemove آینده اون برنامه میاد و کل بسته نصب رو (مثلا 300 مگ) درون همین پوشه systemroot%\Downloaded Installations% کپی می گیره و حتی بعضی مواقع این بسته نصب بی خود بی جهت تا پایان عمر ویندوزتون در اون مکان باقی می مونه.
پس بهتره یک وقت هایی سری به این پوشه بزنید و فایل های غیر ضروری رو پاک کنید تا از فضای دیسک سخت بیشتری, بخصوص برای درایو سیستم عاملتون بهره ببرید.
اگر سراغ این پوشه رفتید و دیدید حجمش بیشتر از 1 گیگ هست تعجب نکنید برای من هم پیش اومده!

در شاخه ویندوز پوشه دیگه ای هست به اسم Downloaded Program Files که, فایل هایی که در ضمن استفاده از اینترنت به وسیله اینترنت اکسپلورر دانلود می کنید در این پوشه ذخیره می شه.
مثلا اگر برای اولین بار بخواید اکتیو بودن ویندوزتون (در زمان درخواست دانلود یک برنامه از سایت مایکروسافت) رو به مایکروسافت ثایت کنید, این سایت اکتیو ایکس خودش که Windiws Genuine هست رو دانلود می کنه و بعد نصب, این فایل در همین پوشه Downloaded Program Files دانلود می شه و حجمش 1.4 مگ هست. شما کافیه اون رو فقط کپی کنید توی پوشه معادلش روی هر ویندوز شبکهتون تا دیگه دوباره احتیاج به دانلودش نباشه.
معمولا فایل های پوشه Downloaded Program Files حجمشون خیلی کمه و از اونجایی که بعضی مواقع در اینترنت زیادی بهشون احتیاج پیدا می شه, بهتره پاکشون نکنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۷:۳۹:۳۵، توسط Darg.)
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۷:۰۵:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
zacaria آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #38
سلام
آقا جواد و حمید خان تو رو خدا شرمنده ام نکنید! من جنبه ندارم ها یه وقت دیدید کار دستتون دادم(شکلک شوخی کردن)

از شوخی گذشته دیشب در سایت برنامه نویس یه بحث داغ پیرامون ایرانویج بود که برنامه نویس بهتره یا ایرانویج! منمونده بودم و سیلی از پستها که بهم حمله می کردند که تو چرا اودی و اینجا میگی ایرانویج بهتره! یه لحظه با خودم فکر کردم که آخه به من چه؟ مگه من چکاره ام که اینجا دارم خودم را خراب می کنم؟ اما وقتی به مرام و صفای شما ها (کاربران و مدیران فرقی نمی کنه) فکر کردم دیدم ارزششو داره!
ایرانویج باصفا ترین و تخصصی ترین انجمن در وب هست، شک نکنید

ضمنا یک چیز رو تا یادم نرفته بگم: حمید جان وبلاگ عالیه، همین طور ادامه بده
موفق باشید

و پاسی از شب را از خواب برخیز، قرآن و نماز بخوان! این یک وظیفه اضافی برای توست، امید آنکه پروردگارت تو را به مقامی در خور ستایش برانگیزد(سوره اسراء آیه79)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۴۹:۰۷، توسط zacaria.)
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۴۷:۴۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #39
آقا زکریا مطالبت خوب بود صفحه رو save کردم

۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۵:۴۶:۲۴
zacaria آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #40
سلام
مبين اين لينكش
http://barnamenevis.org/forum/showthread...808&page=5
اگه خواستي بري زودتر برو، فعلا مدير ارشد قفلش كرده و مطمئنا تا چند وقت ديگه حذفش مي كنند.
موفق باشي

۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۲:۳۶:۱۷
تشکر شده توسط : lord_viper, t3r!p3000
xsalamx آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 313
( 146 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #41
سلام

دستت درد نکنه عالی بودHappy

خدا حافظ
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۰:۴۹:۳۷
zacaria آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #42
سلام

صفر کردن تایمر Rapidshare با یک ترفند ساده

--------------------------------------------------------------------------------

یکی از مشکلاتی که گریبانگیر اکثر کاربران اینترنت است ، دانلود فایل های آپلود شده در Rapidshare است. سایت Rapidshare.com را میتوان بزرگترین آپلود سنتر و محل اشتراک فایلها دانست. اما محدودیت های متعددی که در سرویس رایگان این سایت وجود دارد ، دانلود فایلها توسط کاربران را بسیار آزار دهنده کرده است. عدم استفاده از دانلود منیجر ، محدودیت های زمانی دانلود ، تایمر طولانی مدت و معطلی کاربران و... از محدودیت های موجود در سرویس رایگان راپیدشیر هستند که راه حل آنها نیز خرید اکانت پولی از راپیدشیر است. اما هم اکنون قصد داریم ترفندی را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید از شر یکی از این محدودیت ها خلاص شوید! با استفاده از این ترفند میتوانید تایمری که زمان زیادی از شما را هنگام دانلود میگرد را با یک عمل ساده در مرورگر صفر کنید و به مرحله بعدی دانلود بروید!

بدین منظور:
پس از ورود به صفحه مربوط به دانلود فایل در راپیدشیر روی دکمه Free کلیک کنید.
خواهید دید که در این صفحه تایمر شروع به کار میکند.
حال برای رفتن به مرحله بعدی دانلود و رد این مرحله بدون معطلی ، کد زیر را با دقت در قسمت Adrress Bar مرورگر خود وارد نمایید:

javascirpt:alert(c=1)d توضیح: حرفd رو تایپ نکنید

کنون دکمه Enter را بزنید. خواهید دید که پیغامی با محتوای 1 ، برای شما نمایان میشود.
آن را OK کنید. خواهید دید که بلافاصله به آخرین مرحله دانلود فایل خواهید رفت.

این ترفند بر روی مرورگرهای IE ، فایرفاکس و اپرا تست شده است
مخفی شدن در شبکه

--------------------------------------------------------------------------------

اگر تحت شبكه هستيد و نمی‌خواهيد ديگران شما را ببينند در كادر محاوره‌ای Run دستور زير را وارد كنيد:

net config server /hidden:yes
آدرس های مخفی ایمیل شما در Gmail نابینا!

گوگل قابلیت بسیار جالبی را در درون Gmail قرار داده است که تقریبأ 99% کاربران از آن بی خبرند! با استفاده از این قابلیت شما با ثبت نام در Gmail و ثبت یک آدرس ایمیل در واقع دارای بی نهایت آدرس ایمیل خواهید بود! این موضوع شما را از ثبت نام های بی مورد جهت استفاده از ایمیل جدید کاملأ بی نیاز میکند چرا که شما میتوانید از یک حساب ایمیل خود در Gmail برای عضویت متعدد در یک سایت خاص استفاده کنید. اگر از Gmail استفاده میکنید این قابلیت بسیار به کمک شما خواهد آمد.

به عنوان مثال فرض کنید در سایتی ثبت نام کرده اید که به شما یک سرویس رایگان اهدا میکند.
برای ثبت نام نیز نیاز به ثبت آدرس ایمیل خود دارید.
طبعأ با یکبار ثبت ایمیل ، مجدد مجاز به استفاده از همان آدرس ایمیل نخواهید بود. در نتیجه برای استفاده مجدد از آن سرویس بایستی یک ایمیل جدید برای خود ثبت کنید.

اما دیگر نیازی به این کار نیست!
طریقه کار را با یک مثال معرفی خواهیم کرد.
فرض کنید آدرس ایمیل شما در جی میل ، tarfandestan@gmail.com باشد. این آدرس ، آدرس اصلی ایمیل شما خواهد بود. اما آدرس tarfand.estan@gmail.com نیز آدرس فرعی ایمیل شماست! همچنین tar.fandestan@gmail.com و t.arfandestan@gmail.com و یا tarfande.stan@gmail.com!
حتمأ متوجه موضوع شدید ، در جی میل "نقطه" ها باعث عوض شدن آدرس ایمیل اصلی نخواهد شد. بدین شکل که اگر فردی آدرس ایمیل شما را با نقطه هایی در میان آن نیز وارد کند ایمیل ارسالی به دست شما میرسد.
این موضوع روی آدرسی با چند نقطه نیز صدق میکند ، یعنی ایمیل های ارسالی بهt.a.r.f.a.n.d.e.s.t.a.n@gmail.com نیز به tarfandestan@gmail.com خواهد رسید. همچنین آدرسی مشابه t...a...r...f...a...n...d...e...s...t...a...n@gmai l...com .

دقت کنید همان طور که ذکر شد به وسیله این کار میتوانید در سایت های مختلف با همان ایمیل خود و کپی های آن عضو شوید ، با این اطمینان که ایمیل های ارسالی توسط آن سایت به شما می رسد.
به وسیله این روش شما نمی توانید توسط آدرس ایمیل های جعلی خود مستقیمأ در جی میل Login کنید. بلکه این کار تنها توسط آدرس اصلی ثبت شده به عنوان جی میل شما امکان پذیر است.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۰۱:۱۱، توسط zacaria.)
۲۸-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۵۲:۵۵
تشکر شده توسط : lord_viper, alaska, hamed_Arfaee, saeedsmk, t3r!p3000
mvig آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 609
( 298 تشکر در 104 ارسال )
ارسال: #43
سلام

با استفاده از اين ترفند،همه‌ى ورژن هاى ويندوز xp رو با يك CD Key نصب كنيد.

کد:
CD Key:JBC46-Q42FD-PGGMC-KP38Y-6MQD8

خودمم كه امتحانش كردم هيچ اشكالى نديدم.

در ضمن اگه شما بتونين اينو حفظ كنين و براى كسى از حفظ بنويسين اون فكر مى‌كنه شما نابغه‌اين!!

سيد محمد سادات كيايى
[تصویر:  emunderline.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۰۹:۴۹، توسط mvig.)
۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۰۸:۲۴
تشکر شده توسط : lord_viper, t3r!p3000
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #44
مهندس من از سال 2002 که ویندوز XP اومد این شماره سریال رو حفظ کردم و تا حالا رو همه XP ها کار می کرده !

کد php:
7QVT6 T2738 WRKJB YKRFQ XVK98 
۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۰۰:۳۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  يه سوال در مرد بوت كردن ويندوز math2009 3 4,173 ۲۷-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۲۶:۲۴
آخرین ارسال: t3r!p3000
  حذف متون راهنماي Close , Minimize و Maximaize ( در تمام ويندوز ها) S3D4Love 0 2,330 ۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: S3D4Love
  جزئيات ويندوز 8 فاش شد hamidi 0 2,722 ۱۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۱:۰۶:۰۹
آخرین ارسال: hamidi
  نصب ويندوز سادات 64 14 13,604 ۱۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۹:۱۳:۵۵
آخرین ارسال: Di Di
  ارتقاي ويندوز XPsp1 به ويندوز XPsp2 saeedsmk 11 9,283 ۳۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۱:۵۱:۲۹
آخرین ارسال: saeedsmk
Big Grin مخفي کردن User خود هنگام ورود به ويندوز XP ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 2 4,664 ۲۵-اسفند-۱۳۸۶, ۱۸:۲۸:۲۹
آخرین ارسال: lord_viper
Exclamation مشكل با نصب ويندوز ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 13 7,880 ۲۷-بهمن-۱۳۸۶, ۱۴:۳۸:۲۳
آخرین ارسال: Iron_Fist
  ويندوز اقايي 4 3,653 ۲۶-بهمن-۱۳۸۶, ۱۷:۲۳:۱۳
آخرین ارسال: mbza11
  مشكل با برخي ازنسخه هاي ويندوز ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 8 6,095 ۲۶-بهمن-۱۳۸۶, ۱۶:۱۶:۳۵
آخرین ارسال: Iron_Fist
  علت كند شدن ويندوز ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 0 2,720 ۰۵-آذر-۱۳۸۶, ۱۱:۳۰:۱۴
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS