امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت سی دی نصب ویندوز XP
نویسنده پیام
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #1
Cool  ساخت سی دی نصب ویندوز XP
سلام
با این ارسال من دیگه رسما بعد از سه ماه غیبت برگشتم!

هدف این پروژه ایجاد یک برنامه متمرکز نیست بلکه در اینجا قراره روش ها, کدها و برنامه هایی معرفی بشه که به ایجاد یک سی دی نصب ویندوز اکس پی مخصوص خودمون منجر می شه!

هر بار که ویندوز رو نصب می کنم مجبورم بعد از نصب برنامه ها یه دو سه ساعتی رو هم کنار بزارم برای سفارشی کردن و تغییر تنظیمات ویندوز با توجه به علایق و راحتی خودم (حالا بگذریم از اینکه ویندوز که خود من الان دارم ازش استفاده می کنم یک سال و نیم هست که نصبه و مشکلی براش پیش نیومده).

اما اگر می تونستم تنظیمات خودم رو به هر شکلی پردازه, یک فایل رجیستری , یک پک ستاپ یا هر روش دیگه ای در میآوردم و اون رو همراه سی دی نصب نگه داری می کردم یا توزیع می کردم!
حالا اگر مثلا یک فایل اجرایی باشه کنار خود سی دی نصب که بعد از نصب ویندوز اجرا بشه یا اینکه اگر کاری کنیم که اون تنظیمات در خود مراحل نصب ویندوز اکس پی اعمال بشه که خیلی خیلی عالی هست.
این موردی که ذکر شد رو قسمتهاییش از من بر میاد و می دونم دوستان نیز اطلاعاتی دارند که با اشتراک توانایی ها و اطلاعات همه در این محل می شه کاری کرد هم دیگران چیز یاد بگیرند و هم در نهایت یک کار به درد بخور کرده باشیم.

تا چند مدت دیگه سرویس سه ویندوز اکس پی هم که بیرون بیاد می خوام ایرانویج اولین کسی باشه که ویندوز مخصوی خودش رو بیرون می ده... البته منظورم این نیست که یک سی دی به اسم ایرانویج باشه بلکه منظورم معرفی یک روش یا مثلا پردازست که به نام خود بچه های همین جاست.
-----------------------------------------------
خوب روده درازی بسه!
فکر می کنم سی دی نصب باید بتونه تغییرات زیر رو اعمال کنه که هر کدونمشون در جای خودشون جای بحث و نظر دارند:

1- فارسی سازی خودکار ویندوز اکس پی (همون کاری هایی که شما بعد از نصب می رید و توی کنترل پنل انجام می دید)
2- گذاشتن لوگوی بوت مخصوص به خودمون
3- شیوه ایجاد و اعمال تنظیمات شخصی (مثلا من علاقه دارم ایکن های روی دسکتاپم 48 در 48 باشند تا 32 در 32 که این خودش یک تغییر کوچیک تو رجیستری لازم داره)
4- شیوه ایجاد و اعمال تنظیمات امنیتی (مثلا من خودم چون کس دیگه ای از ویندوز استفاده نمی کنه دوست دارم با صفحه لاگ این مواجه نشم و ویندوز اتوماتیک به کاربرم وارد بشه بعد از هر اجرا)
5- تغییر صفحه (لوگوی) لاگ این با توجه به سلیقه و خواست خودمون (اگر اشتباه نکنم باید یک تغییراتی در فایل WinLogon داده بشه)
6- توزیع و امکان نصب خودکار برنامه های همراه ویندوز درون سی دی (مثلا من همیشه یک برنامه ای که باید نصب کنم Firefox یا آخرین نسخه WindowsMediaPlayer هست. چون حجم این برنامه ها کمه میشه اون ها رو داخل خود سی دی ویندوز گذاشت و من بسته های نصبی رو دیدم که به طور خود کار در خود مراحل نصب این برنامه ها رو روی ویندوز نصب می کنه)
7- اعمال بسته های Update ارائه شده برای ویندوز در زمان نصب (باز هم می گم قرار نیست ما اینجا فلان پک لان شماره رو معرفی کنیم یا ارائه بدیم, اینجا می خوام روی روش اعمال این به روز رسانی ها در زمان نصب ویندوز با شرط موجود بودن فایل های بروز رسان در خود سی دی, بکنیم)
8- اعمال تغییراتی که باعث افزایش سرعت ویندوز یا اینترنت می شند (مثلا ایجاد pagefile.sys ها برای کنترل Virtual Memory که حقیقتا باعث افزایش قابل توجه ویندوز می شند. به طور پیش فرض بعد از نصب فکر می کنم این امکان ویندوز فعال نباشه, قبلا چون سرعت هارد کم بود نمی صرفید اما الان چرا خیلی کمک می کنه. در باره این یکی باید بگم من مدخل های رجیستریش رو پیدا کردم و این یکی حله)
9-مهم- برداشتن پرسش سریال نامبر در زمان نصب و برداشتن و حذف "تا بروز نکنی ویندوزت رسمیت نداره" یعنی Product key و Activate Windows و Windows Genuine همین اسامی که خودتون بهتر می شناسید, در زمان نصب... (این یکی خیال خیلی ها رو راحت می کنه)
10-در صورت اعمال تغییر تم و صداها و کوروز ماووس و ... به علایق خودمان
11-... دیگه هر چی لازم می بینید خودتون اضافه کنید ...

در اینجا خودم قدم اول رو بر می دارم و توضیحات کامل چگونگی تغییر تصویر بوت اسکرین ویندوز رو که قبلا روی همین سایت بحث رو خواهم گذاشت. منتها اینی که من دارم روش کار می کنم یه برنامه همراه هم داره که کار رو کمی راحت تر خواهد کرد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۳۶:۲۲، توسط Darg.)
۲۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۳۲:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1نفر
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: ساخت سی دی نصب ویندوز XP
جناب Darg اين طرح شما خيلي خوبه و اميدوارم منجر به انتشار سي دي ويندوز ايرانويج بشه. گزينه هايي كه گفتيد تقريبا كامل هستن و من هم چند تا ديگه كه به نظرم مياد رو بهش اضافه مي كنم ...

12 - تقويم هجري شمسي
13 - تصحيح صفحه كليد فارسي ( حروف ي . پ . ژ . گ )

در مورد نحوه انجام اين گزينه ها هم تقريبا تمام مواردي كه در بالا به اونها اشاره شد رو مي تونم انجام بدم . اما شايد بهتر باشه اين كار براي ويندوز ويستا هم انجام بشه .

در ضمن اگه دوستان مايل باشن مي شه تمام اين كارها رو چاشني يك ويندوز كاملا فارسي كرد كه از ابتدا به صورت فارسي نصب بشه و نرم افزارهاي كاربردي و مهم اون هم فارسي باشن. گرچه پروژه بزرگي هست ولي تمام مراحل اون رو مي تونيم انجام بديم فقط حجم كار زياده.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۷:۲۲:۵۸، توسط Di Di.)
۲۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۷:۲۱:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #3
سلام بر جواد جان و مهدی جان عزیز
جواد جان از اینکه دوباره برگشتی خیلی خوشحالم و بازگشت دوبارت رو خوش آمد می گم
در ارتباط با این قضیه باید بگم که یه بابایی فکر کنم قبلا همچین کاری رو کرده
این سایت رو ببین : http://www.nliteos.com/
تازه می شه با نرم افزار های ساخت ایمیج مثل نورتون گوست هم ایمیج گرفت از یک درایو و که مثلا توش ویندوزه
حالا اگه چیزی فراتر از این ها در ذهنت هست بگو تا قضیه واضح تر بشه
موفق باشی
۲۴-فروردین-۱۳۸۷, ۰۶:۳۶:۲۷
تشکر شده توسط : 1نفر
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #4
با سلام.
میشه اینا رو هم بهش اضافه کرد.
1- نصب کتابخانه ویبی
2- نصب net framework.
در ضمن فکر کنم باید انتخاب این گزینه ها رو قبل از نصب داشته باشه. چون من اصلا از آیکون 48 *48 یا ویندوز فارسی خوشم نمیاد!.
ویندوز mrt هم که خدای این تغییراته. میشه ازش کش رفت.
راستی آقا مهدی این تصحیح حروفت روی کامپیوتر من کار نکرد.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۴-فروردین-۱۳۸۷, ۱۴:۰۵:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #5
مثل اينكه برنامه هاي من فقط رو سيستم خودم جواب مي دن !!!‌

ديگه والا موندم چكار كنم... اينجا رو سيستم مشتري ها خوب جواب مي ده

۲۴-فروردین-۱۳۸۷, ۱۷:۱۹:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #6
Iron_Fist نوشته است:... یه بابایی قبلا همچین کاری رو کرده
این سایت رو ببین : http://www.nliteos.com
سلام خسرو جانHeart
راستش نمی دونم چی بگم...
آخه شکه شدم...

دوستان عزیز و گرامی اگر به این سایتی که جناب Iron_Fist معرفی کردند برید و برنامه اون رو که حجم فوق العاده فوق العاده, عالی و کم هست (2.4 مگ) رو دانلود کنید خواهید دید این کاری که مد نظر من بود رو شاید بگم با صد ها امکان و توانایی دیگه خیلی خیلی عالی فقط با یه برنامه داره انجام میده!!!!!!

خسرو جان فکر کنم توی جستجو مهره مار داشته باشی...
من خودمم کلی سرچ زدم تا اگر قبلا این کار انجام شده دوباره کاری نشه ولی کار از دست شما چیز دیگه ایه و نتیجه دیگه ای هم داره.

خوب فکر کنم بهتر باشه این تاپیک به بخش تاپیک های بی محتوا منتقل بشه...Shy

فقط اون برنامه nLite یه دو سه تا کاستی داره که اون ها هم نسبت به توانایی هاش قابل چشم پوشیه:
- امکان تغییر تصاویر در ریسور ها رو نداده (مثلا بوت اسکرین, برنامه Winlogon یا از این دست) که فرک می کنم باید خودم در تاپیک جدا گونه مطرح کنم تا این بخش ها هم تکمیل بشه
- سی دی که برنامه nLite می سازه خیلی خوبه و بوت هست اما به شکل Autorun که بقیه سی دی های نصب هستند و از داخل یک ویندوز دیگه می شه با این سی دی ویندوز یک ویندوز جدید نصب کرد رو هم نداره (البته این طور که متوجه شدم باید خودمون قبل از رایت شدن سی دی یا ایمیج توسط nLite باید اون چند تا فایل و برنامه مد نظر من در این مورد رو هم به پوشه ای که خود nLite در ابتدای کار می سازه کپی کرد)

باز هم جا داره از خسروی عزیز Iron_Fist تشکر کنم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-فروردین-۱۳۸۷, ۲۲:۱۵:۳۶، توسط Darg.)
۲۴-فروردین-۱۳۸۷, ۲۱:۵۴:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #7
سلام جواد جان آقا ما مخلصیم
شرمنده کردی ما رو
نقل قول: خوب فکر کنم بهتر باشه این تاپیک به بخش تاپیک های بی محتوا منتقل بشه...
این چه حرفیه
یعنی صحبت های دلنشین شما به بخش پست های بی محتوا انتقال داده بشه
مگه می شه
نقل قول: - امکان تغییر تصاویر در ریسور ها رو نداده (مثلا بوت اسکرین, برنامه Winlogon یا از این دست) که فرک می کنم باید خودم در تاپیک جدا گونه مطرح کنم تا این بخش ها هم تکمیل بشه
من این رو شنیدم که با یه نرم افزار هایی مثل alcohol که ساختار سی دی
های بوت رو بهم نمی زنن می شه ایمیج گرفت از سی دی ویندوز و ایمیج
رو مورد ویرایش قرار داد و مثلا فایل هایی مثل بوت اسکرین رو توش تغییر
داد و سپس رایت کرد دوباره ویندوز رو
موفق باشی
خسرو Heart
۲۵-فروردین-۱۳۸۷, ۱۰:۲۵:۳۴
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #8
سلام خسرو جان
برای تغییر محتوی یک image بدون اسیب دیدنش UltraIso واقعا عالیه و کار باهاش هم خیلی راحته
۲۵-فروردین-۱۳۸۷, ۱۷:۴۴:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Iron_Fist, Di Di, Darg, 1نفر
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #9
خوب دوستان یک تحقیقی کردم دیدم میشه اون کارهایی رو هم که گفتم انجام داد که به شرح زیره:

برای اینکه سی دی ستاپ ایجاد شده خاصیت Autorun هم داشته باشه (البته شرط اینه که این خاصیت برای از بین بردن فایل های اضافی حذف شده باشه) باید خودتون دستی فایل های:
WINNTBBU.DLL
WINNT32.MSI
WINNT32.EXE
WINNT32A.DLL
WINNT32U.DLL
WINNT.EXE
WINNTBBA.DLL
WINNTBBU.DLL
رو به شاخه I386\ درون پوشه ای که برنامه nLite می سازه کپی کنید و دو فایل:
SETUP.exe
و
Autorun.inf
رو به شاخه ای که بعدا تبدیل به روت سی دی می شه کپی کنی (همه این فایل ها توی یک سی دی نصب ویندوز ایکس پی معمولی وجود دارند)

اما برای ویرایش ریسورس ها خیلی راحت با یک برنامه ادیتور ریسورس کار کنید و فایل های زیر رو ویرایش کنید و به جای نسخه اصلی شون در پوشه فایل هایی nLite می سازه کپی (جایگزین) کنید:
USETUP.exe
WINNTBBU.dll
WINNT32.EXE
فایل های بالا برای ستاپ هستند و فایل زیر برای بوت اسکرین ویندوز:
ntoskrnl.exe

بعد از ویرایش /کپی/ و جایگزین کردن فایل های مورد نظرتون دوباه وارد برنامه nLite بشید و مراحل رو از نو طی کنید فقط یادتون باشه گزینه های "حذف فایل های دوتایی موجود" و "حذف فایل های غیر ضروری" رو فعال نکنید.
در نهایت که ایمیج ساخته شد دیگه احتیاجی هم به ویرایش ایمیج نیست!

ajlajlajl نوشته است:...راستی آقا مهدی این تصحیح حروفت روی کامپیوتر من کار نکرد...
راستی قضیه این برنامه هه چیه؟ اگر چیزی هست بدید ما هم استفاده کنیم Shy
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۸:۲۸:۵۲، توسط Darg.)
۲۵-فروردین-۱۳۸۷, ۲۲:۱۲:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Iron_Fist, lord_viper, t3r!p3000, 1نفر
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #10
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7281

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۶-فروردین-۱۳۸۷, ۰۹:۳۵:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

موضوع‌ها: 74

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #11
سلام
خوب هستيد
دي دي جان ميشه مشكل فارسي سازي رو درست كرد براختي شما در i386 بريد و فايل فارسي تون رو يعني kbdfa.dll درست رو با اوني كه توي اين شاخس عوض كنيد ( براي تغييرات مورد نظر روي kbdfa.dll ميشه از برنامه هاي مثل keyboard layout manger استفاده كرد)

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۲:۲۷:۲۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] استفاده از Virtual CD Drive برای نصب ویندوز در VMWare9 mojtabamalaekeh 5 4,784 ۱۸-شهریور-۱۳۹۳, ۰۸:۵۹:۱۱
آخرین ارسال: milad465
  [سوال] مشکل با فارسی نویسی در ویندوز 7 و word2007 saeedsmk 4 3,385 ۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۳۰:۰۱
آخرین ارسال: saeedsmk
  با این مشخصات ویندوز 7جواب میده؟ sarv 6 4,988 ۲۰-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۴۴:۳۴
آخرین ارسال: sarv
  نصب برنامه های میزکار کی دی ای در ویندوز lord_viper 0 2,188 ۲۷-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۲۹:۱۲
آخرین ارسال: lord_viper
  استفاده word در دو ویندوز ali_rahmati 2 3,361 ۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۵۴:۲۵
آخرین ارسال: علي برقي
  مشکل غیب شدن Pin شده ها در ویندوز 7 blackspider 0 2,549 ۱۸-تير-۱۳۸۹, ۲۰:۵۳:۵۴
آخرین ارسال: blackspider
  چگونگی نصب ویندوز xpدر کنار ویندوز ویستا(dual booting)؟؟ sita_rampail 2 4,654 ۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۵۷:۴۳
آخرین ارسال: sita_rampail
  کرک ویندوز 7 toopdanlod 14 23,266 ۱۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۰۶:۵۳
آخرین ارسال: toopdanlod
Rolleyes سریال ویندوز ویستا zenith 2 4,853 ۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۵۶:۳۸
آخرین ارسال: mvig
Question ساخت سی دی نصب ویندوز 7 toopdanlod 10 10,617 ۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۲۷:۵۵
آخرین ارسال: toopdanlod

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS