امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال کامپیوتر به دنیای خارج
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #1
اتصال کامپیوتر به دنیای خارج
فکر نمی کنم برنامه نویسی باشه که بدش بیاد با استفاده از کامپیوتر وسیله ای رو در دنیای خارج کنترل کنه
ولی چه جوری؟
در کل می شه به دو طریق این کار ور کرد
1 - باسهای داخلی
مثل ISA , PCI , ... البته ISA که تقریبا از رده خارج شده و PCI هم به علت سرعت بالا و تعداد پایه های بسیار زیاد به نظر انتخاب منطقی به نظر نمی یاد :wink:
2 - پورتهای خروجی
که اینها رو هم می شه به چند قسمت تقسیم کرد که بعضی از اونها رو در زیر می بینین
2 - 1 - پورت سریال
این پورت که به پورت RS232 هم شناخته می شه دارای سرعتهای مختلفی است و معمولا هم برای در یافت نیاز به یک میکرو پروسسور داره که کار رو یکم مشکل می کنه Amaze ولی در سمت کامپیوتر کار خیلی راحت و در زبانهایی مثل VB به راحتی می تونید باچند تا کلیک یه پورت کام به برنامه اضافه کنید و با یک دستور داده ها رو در یافت کنید و یا ارسال کنید و با ویندوز های جدید که بر مبنای سیستمهای NT هستند مثل XP هم مشکل نداره 8O
2 - 2 - پورت پرینتر این پورت پورت خیلی راحتیه شما فقط کافیه داده ها رو توی آدرس 0x378 بریزید و اون طرف هم به صورت صفر و یک در یافت کنید :roll: البته نه این قدر هم ساده چون ویندوز های جدید اجازه دسترسی به این پورتها رو بشما نمی دن و در بعضی از زبانهای برنامه نویسی مثل VB خودمون هم باز این اجازه رو به شما نمی دن ولی راه چاره یه جایی به اسم IOPBM داریم که این اجازه های دسترسی به پورتهای IO در اون ذخیره می شه که یا شما باید این اجازه رو به برنامتون بدین یا از برنامه های کمکی که برای این کار نوشته شده استفاده کنین این برنامه ها معمولا برای سازگار کردن برنامه هایی که مثلا برای ویندوز 98 نوشته شده و در XP اجرا می شن نوشته شدن که یکی از اونها UserPort که می تونین از اون استفاده کنین برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر می تونین به http://www.beyondlogic.org مراجعه کنین و چند تا OCX هست که می تونین از اونها استفاده کنین (چه قدر حرف زدم خسته بابا :wink: )
2 - 3 - USB
این خفن ترینشونه 8O نه طرف کامپیوترشو راحت می تونین بنویسین نه قسمت سخت افزاریشو
در سمت کامپیوتر شما باید یه درایور بنویسین و در هنگام اتصال دستگاه به کامپیوتر باید نصب بشه و در قسمت سخت افزار هم نیاز به یه رابط دارین که داده ها را به صورت پارالل یا سریال در بیاره البته بعد هم که داده ها به صورت مثلا پارالل در اومد باید بتونید جواب های مناسب رو به در خواستهایی که از طرف کامپیوتر می باد بدین البته بعد از یه مدتی می فهمید که زندگی اینقدر هم ارزش نداره که آدم بخواد عمرش رو برای این پورت هدر بدهAmaze :wink: ولی مدار آماده هم هست که می تونین ازش استفاده کنین فعلا که مثنوی هفتاد من کاغذ شد بعدا بهتون می گم :wink:

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۹-مهر-۱۳۸۴, ۲۳:۰۵:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1780 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #2

سلام. حتما من شناختین دیگه.
خیلی خوشحال شدم این سایت رو دیدم. مدت ها بود دنبال همچین سایتی می گشتم. من به الکترونیک و رباتیک خیلی علاقه دارم. حالا دیگه می تونم سوالام رو اینجا بپرسم.
اولین سوالم مربوط به همین تاپیک. از یکی از دوستام شنیده بودم که پورت یو اس پی برق داره دوتا از رشته سیماش هستن که اگه به ال ای دی وصل بشه اونو روشن می کنه! از قبل هم خیلی دوست داشتم کامپیترم رو به دنیای خارج ارتباط بدم. دلم می خواد با VB یه برنامه بنویسم که دو تا command button داشته باشه. از اون طرف هم به یکی از پرتا دو تا ال ای دی وصل کنم. با هر کلید ال ای دی مربوط به خودش روشن بشه. حتما خیلی ساده ولی برا من خیلیه! لطفا یه جور بگین که من سر در بیارم. 15 سالمه. فقط هم بلدم کیت درست کنم و دستگاهای بدرد نخور. البته VB رو تقریبا در حد پیشرفته بلدم.(اگه هم کسی مشکلی داشت کمک می کنم :wink: )

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۲۴-فروردین-۱۳۸۵, ۱۵:۳۵:۲۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #3

سلام منم خوشحال می شم چند تا کار بر فعال بیاد تو سایت
پورت USB هم برق داره خیلی هم راحت می شه با برقش کار کرد البته باید میزان مصرف رو توسط دستگاه به کامپیوتر اطلاع بدی ولی برای روشن کردن یه LED مشکلی نداری از 4 تا سیم اولی و آخری یکی منفی و دیگری مثبت هست که 5 ولت هم برق داره البته باید مراقب باشی اینها رو بهم یا به اون دوتای دیگه وصل نکنی وگرنه ممکنه پورت رو خراب کنی برای LED هم یه مقاومت یک کیلو اهم رو باهاش سری کن و باید بدونی که مثبت و منفی داره ولی از یه طرف بزن اگه روشن نشد برش گردون :wink:
خوب کار خیلی سختی می خوای بکنی :wink: فقط دو تا مشکل داری یکی اینکه ویندوز XP اجازه نمی ده و دوم اینکه اصلا VB نمی تونه این کاره بکنه Amaze البته راه حل هم زیاد داری
برای XP باید ازش اجازه بگیری برای این کار من از Porttalk استفاده می کنم مال یه سایته که کامل این مشکل رو توضیح داده و تقریبا برای تمام پورت ها هم مثال داره البته اینهایی که من گفتم برای پورت پرینتر بود که از همه راحت تره و نیاز به سخت افزاری نداره
برای وی بی هم باید از DLL های که نوشتن استفاده کنی منم خودم یکیش رو نوشتم ولی چون با XP مشکل داشت دیگه ولش کردم ولی بگردی تو اینتر نت زیاده اگه پیدا نکردی مال خودم رو می زارم تو سایت
یه راه حل دیگه هم هست پورت سریال چند تا پایه داره که برای کنترل استفاده می شه می شه ازش به صورت صفر و یک استفاده کرد برای کامپوننتش تو VB اول Ctrl + t رو بگیر و از اون Microsoft Comm Control رو تیک بزن عکس یه تلفن به وی بی اضافه می شه اون رو رو فرم بزار و توی پروپرتیسش دنبال RTC یا یه همچین چیزی باید بگردی ( چقدر راهنمایی کردم :wink: ) باتیک زدن اون یا برداشتنش می تونی اون پایه رو ولتاژ مثبت یا منفی بدی که با یه LED و یه مقاومت 4.7 می تونی روشن و خاموشش کنی
البته می دونم مشکلت حل نشد ولی خوب راحت هم نیست همین ها رو ببین یکیش رو انتخاب کن هر جاش مشکل داشتی بگو تا کمکت کنم

هادی امین زاده
۲۵-فروردین-۱۳۸۵, ۰۰:۲۴:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1780 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #4

با این حساب از اونی که فکرشو می کردم خیلی سختره. :!: . من که طراحی مدار بلد نیستم! فکر میکردم با برنامه نویسی راحت میشه هر کاری کرد.
پس این همه دستگاه های متنوع که با USB تو ویندوز XP کار میکنن چی؟ اینا رو چجوری می سازن؟

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۲۵-فروردین-۱۳۸۵, ۲۲:۵۷:۰۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #5

خوبیش اینه که آدم چیزی رو که بلد نیست یادبگیره
و این همه دستگاه های USB رو هم خیلی روش کار می کنن کار یه تیم با تجربست اکثر مهندس های ما که از دانشگاه فارق التحصیل می شن بلد نیستند این کارو بکنن

هادی امین زاده
۲۶-فروردین-۱۳۸۵, ۰۸:۵۲:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
roozy آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 29
( 8 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #6

سلام من هم با vb برنامه نویسی می کنم ! اما از الکترونیک بدبختانه :oops: هیچی بلد نیستم اما می خوام یاد بگیرم ! پس اگه می شه یکم بیشتر برای کسی مثل من توضیح بدین
۰۱-تير-۱۳۸۵, ۰۸:۵۲:۵۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #7

سلام
از اينكه اومدي اينجا خوشحالم
اما آخه نمي تونم كل الكترونيك رو برات توضيح بدم كه :wink: ولي مي توني يه چيز ساده رو تو الكترونيك كه بهش علاقه هم داري انتخاب كني و تو اون قسمت اگه سوال يا مشكلي داشتي بگي تا كمكت كنم

هادی امین زاده
۰۱-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۲۰:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
roozy آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 29
( 8 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #8

من می خوام برنامه نویسی با vb را برای micro ها یاد بگیرم !
Amaze
۰۳-تير-۱۳۸۵, ۱۴:۵۵:۴۳
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #9

منظورت برنامه نويسي با بيسيكه ديگه آخه VB ويژواله و يه مونيتور و كي برد مي خواد ولي توي ميكرو فقط صفر يك داري (البته نه به اين بدي :wink: )
براي شروع من AVR رو پيشنهاد مي كنم و كتابهاي هم تو اين ضمينه تو بازار هست كتاب آقاي كاهه براي همين بيسيك هم هست و اسم كمپايلرش هم Bascome البته به بقيه پيش نهاد نمي كنم ولي چون شما تازه كاري راحت ترين راه است مي توين بخوني و اگه مشكلي داشتي بپرسي

هادی امین زاده
۰۳-تير-۱۳۸۵, ۱۸:۲۲:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
setareh_5 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #10

سلام
من خیلی دیگه تازه کارم
میشه درباره avrیه کمی توضیح بدین؟ :?:
۱۴-تير-۱۳۸۵, ۰۸:۴۳:۰۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #11

سلام
AVR يه ميكرو كنترلر مثل 8051 يا اگه با اون هم آشنا نيستي يه CPU سادست كه امكانات جانبي مثل RAM و A/D‌ و ... بهش اظافه شده مي توني با هاش برنامه نويسي كني و بيشتر براي كار هاي كنترلري استفاده مي شه

هادی امین زاده
۱۴-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۳۰:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط یک کامپیوتر با خودش از طریق پورت سریال مهدی313 2 4,895 ۱۱-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۳۷:۱۰
آخرین ارسال: مهدی313
  درخواست آموزش اتصال usb به مدار برای تغذیه armannext 6 9,535 ۲۷-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۲۰:۱۴
آخرین ارسال: armannext
  کنترل موتور Dc با پورت کامپیوتر mehdi_rm 5 5,448 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۲۰:۵۱:۱۰
آخرین ارسال: ha_60
  اتصال پورت com به لپ تاپ دارای usb 6 1,991 ۲۶-دى-۱۳۸۵, ۱۸:۳۱:۰۱
آخرین ارسال: Guest
  اتصال پورت com به لپ تاپ دارای usb amir566 13 9,048 ۲۶-دى-۱۳۸۵, ۱۸:۳۱:۰۱
آخرین ارسال: rezamansouri
  اتصال FlashRam به 8051 mohandes_mybb1.2_import12665 55 22,111 ۲۰-مهر-۱۳۸۵, ۱۸:۲۰:۴۶
آخرین ارسال: tanbakoo
  اتصال مبدل به پورت پارالل 11 2,618 ۰۳-مهر-۱۳۸۵, ۰۵:۳۰:۰۳
آخرین ارسال: Guest
  اتصال مبدل به پورت پارالل am_mybb1.2_import12778 23 11,731 ۰۳-مهر-۱۳۸۵, ۰۵:۳۰:۰۳
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS