امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای آدرس دهی به isd25120 (خیلی ضروری)
نویسنده پیام
mahmood_mybb1.2_import13079 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
کمک برای آدرس دهی به isd25120 (خیلی ضروری)
سلام دوستان
آقا من می خوام به آیسی isd25120 (جهت اطلاع دوستانی که با این آیسی آشنائی ندارند، یک آیسی ضبط صدا هستش) آدرس دهی کنم و هر وقت اون آدرس را با میکرو فراخوانی کردم اون آدرس پخش بشه.
من مدار ضبط صوت اون را بدون آدرس دهی ساختم ولی مشکل من آدرس دهی بهش هست. می خوام ببینم وقتی می خوام در یه آدرس مثلا پین 1 صدایی صدا ضبط کنم اون پین باید صفر باشه و بقیه 1 یا برعکس و در ضمن پایه هام نیازی به مقاومت پول آپ داره یانه . در ضمن من می خوام از یک مبدل BCD به DECIMAL استفاده کنم تا از پایه های کمتری از میکرو استفاده بشه حالا این مبدل من باید ACTIVE LOW باشه یا ACTIVE HIGH.
من دارم یه چیزی مثل تلفن گویا می سازم. یعنی وقتی ارتباط برقرار شد سیستم به کاربر گه با فشار دادن هر دکمه می تونه یه کار را بکنه. این کار مستلزم آدرس دهی به ISD هستش . من باید اول مثلا 10 تا جمله را ضبط کنم و در زمان های مشخص اون ها را پخش کنم

از دوستانی که در این زمینه کار کردند ممنون می شم که راهنمائی کنند.
۱۴-آذر-۱۳۸۵, ۱۰:۳۸:۱۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اقا این دیتاشیتش رو نگاه کردم زیاد سر در نیاوردم چی به چیه (این سرعت اینترنتم که وحشتناک شده )
ولی این پایه ها مثل اینکه به عنوان مد هم استفاه می شن فقط آدرس دهی نیستند اگه می خوای آدرس دهی کنی باید A7 و A8 رو زمین کنی بقیه به عنوان آدرس شروع استفاده می شن و فکرکنم پول اپ هم می خوان البته اینجوری هم که فکر میکنی نیست که مثلا روی a1 یه چیزی ضبط کنی A2 یه چیز دیگه مثل یه ram که آدرس دهی می شه اینم آدرس دهی می شه بنابراین از مبدل هم نمی تونی اسفاده کنی

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۵-آذر-۱۳۸۵, ۱۰:۲۴:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
myBB کمک خیلی فوری در مورد سیستم صوتی ghx 1 2,455 ۲۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۷:۰۹:۰۲
آخرین ارسال: abbasalifix
  آدرس فروشگاه reza32 3 2,541 ۰۸-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۲۹:۲۴
آخرین ارسال: 1nafar
  آدرس يه فروشگاه الکترونيکي قطغات الکترونيک رو مي خوام mohammadebadi 3 3,131 ۱۹-بهمن-۱۳۸۶, ۱۹:۴۲:۱۴
آخرین ارسال: Hesamy2004
  کمک برای آدرس دهی به isd25120 (خیلی ضروری) 0 872 کم‌تر از 1 دقیقه‌ی پیش
آخرین ارسال:

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS