سلام
نقل قول: ابتدا مرورگر مورد نظر را نصب کنید سپس در رجیستری بدنبال کلید مخصوص اون مرورگر بگردین و سپس دنبال یه چیزی تو مایه های Start Page , Home Page , Main Page و ... بگردین
هر مرورگری روش خاص خودشو داره مثلا firefox با ریجستری کار نمیکنه تنظیماتشو تو فایل ذخیره میکنه
C:\Documents and Settings\Your User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2xp2dzkk.default
در
prefs.js
در خط
user_pref("browser.startup.homepage", "forum.iranled.com");
اگه به همین راحتی ها بود (مثل کار با ریجستری) تا الان روش ها مثل IE معلوم میشد.
نقل قول: البته الان که من دارم از اپرا استفاده می کنم Home Page زیاد معنی نداره.چون باید خودم رو دکمه ی Home کلیک کنم تا صفحه ی خانگی بیاد.اگه خودتون نصب کنین می فهمین چی می گم.الان دیگه این کار برای مرورگرهای ورژن جدید دیگه زیاد بدرد نمی خوره چون دیگه کسی گذرش خیلی کم به صفحه ی خانگی میفته!!تا الان که من از این مرورگر استفاده کردم هیچ وقت رو "Home Page" کلیک نکردم!! اینم در نظر بگیرین!At کار بی فایده واسه چی می خواین انجام بدین؟(منظورم اینه که وقتی مرورگر رو اجرا می کنی صفحه ی خانگی نمیاد!!)
اولا اینکه حداقل یه بار هم شده که با اکثر بروزر های معروف کار کنم.bmark و HPage دو راه مهم برای تسریع در وارد کردن URL هایمان برای بروزر است.
دوما کی گفته که برای تمامی بروزها بایستی روی HomePage کلیک کنیم تا صفحه خانگی بیاد.
سوما بعضی موقع لازمه که صفحه خانگی از طریق برنامه تغییر کنه و اینکه به کار شما نمیاد که دلیل نمیشه!!!
و آخر اینکه فایده داشتن/نداشتن یک عمل برای برنامه های مختلف ممکن است از زمین تا آسمون فرق داشته باشه.مثلا گذاشتن یک ابزار برای برنامه A کاملا ضروری ولی همان ابزار برای برنامه B کاملا بی فاده باشه.
چرا همینجوری یه چیزی میگید؟؟
البته دوستانه عرض کردم.
کسی راه عملی سراغ نداره ؟؟ سورس/مثال؟؟؟؟
متشکرم