امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Home page سازي ادرس دلخواه
نویسنده پیام
dcamera آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 16
( 16 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #12
RE: Home page سازي ادرس دلخواه
سلام

نقل قول: ابتدا مرورگر مورد نظر را نصب کنید سپس در رجیستری بدنبال کلید مخصوص اون مرورگر بگردین و سپس دنبال یه چیزی تو مایه های Start Page , Home Page , Main Page و ... بگردین

هر مرورگری روش خاص خودشو داره مثلا firefox با ریجستری کار نمیکنه تنظیماتشو تو فایل ذخیره میکنه
C:\Documents and Settings\Your User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2xp2dzkk.default
در
prefs.js
در خط
user_pref("browser.startup.homepage", "forum.iranled.com");
اگه به همین راحتی ها بود (مثل کار با ریجستری) تا الان روش ها مثل IE معلوم میشد.

نقل قول: البته الان که من دارم از اپرا استفاده می کنم Home Page زیاد معنی نداره.چون باید خودم رو دکمه ی Home کلیک کنم تا صفحه ی خانگی بیاد.اگه خودتون نصب کنین می فهمین چی می گم.الان دیگه این کار برای مرورگرهای ورژن جدید دیگه زیاد بدرد نمی خوره چون دیگه کسی گذرش خیلی کم به صفحه ی خانگی میفته!!تا الان که من از این مرورگر استفاده کردم هیچ وقت رو "Home Page" کلیک نکردم!! اینم در نظر بگیرین!At کار بی فایده واسه چی می خواین انجام بدین؟(منظورم اینه که وقتی مرورگر رو اجرا می کنی صفحه ی خانگی نمیاد!!)
اولا اینکه حداقل یه بار هم شده که با اکثر بروزر های معروف کار کنم.bmark و HPage دو راه مهم برای تسریع در وارد کردن URL هایمان برای بروزر است.
دوما کی گفته که برای تمامی بروزها بایستی روی HomePage کلیک کنیم تا صفحه خانگی بیاد.
سوما بعضی موقع لازمه که صفحه خانگی از طریق برنامه تغییر کنه و اینکه به کار شما نمیاد که دلیل نمیشه!!!
و آخر اینکه فایده داشتن/نداشتن یک عمل برای برنامه های مختلف ممکن است از زمین تا آسمون فرق داشته باشه.مثلا گذاشتن یک ابزار برای برنامه A کاملا ضروری ولی همان ابزار برای برنامه B کاملا بی فاده باشه.

چرا همینجوری یه چیزی میگید؟؟
البته دوستانه عرض کردم.

کسی راه عملی سراغ نداره ؟؟ سورس/مثال؟؟؟؟

متشکرم
۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۴۹:۲۵
تشکر شده توسط : mahdi321
royasafa آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #13
سلام. من یه برنامه نصب کردم حالا اون صفحه اول fire fox برام نمیاد. همون که 9تا از سایتای پربزادیدم توشه. اصلا هم homepage عوض نمیشه. لطفا راهنمایی کنین
۲۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۲۷:۰۳
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #14
سلام.
این سوال چه ارتباطی به ویژوال بیسیک داره؟
۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۴۴:۴۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رفتن به محل دلخواه در datagrid یا msflexgrid nilson 1 3,114 ۲۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۱۷:۳۹
آخرین ارسال: Di Di
  شکل دلخواه برای فرم Loyal 38 26,831 ۱۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۰:۳۴:۵۹
آخرین ارسال: eyar
  [سوال] مشكل در مرتب سازي جدول naser67 2 3,654 ۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۲۳:۳۹
آخرین ارسال: parham2010
  ArshamSnapShot V1.0.0 - عکس گرفتن از صفحه نمایش و ذخیره آن با کیفیت دلخواه و فرمت JPG 1120 4 5,211 ۲۶-مرداد-۱۳۹۰, ۱۴:۵۸:۱۰
آخرین ارسال: 1120
  شبيه سازي كنترل پنل در وي‍ژوال? pariya1 1 2,351 ۰۵-فروردین-۱۳۹۰, ۱۱:۴۵:۵۶
آخرین ارسال: pariya1
Smile آموزش شبيه سازي رويداد هاي موس و کيبورد ( ارسال کلیک و ... ) . 1120 2 6,092 ۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۱۷:۲۸:۴۳
آخرین ارسال: 1120
  یه کد زیر خاکی برای فرستادن ادرس به مرورگر kimiafars 17 11,758 ۱۹-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۵۸:۵۳
آخرین ارسال: najafzade
Question page not found در webbrowser saeedvir 0 1,672 ۰۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۲۷:۰۹
آخرین ارسال: saeedvir
Wink چگونه برنامه ادرس یه سایت رو که باز میکنیم بفهمه kimiafars 5 3,935 ۱۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۴۰:۱۹
آخرین ارسال: kimiafars
  پيدا كردن مك ادرس كارت شبكه سيستم hatefsoltani 2 10,788 ۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۱۷:۳۳
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS