امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش Hello World!
نویسنده پیام
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 52

تشکرها : 423
( 588 تشکر در 140 ارسال )
ارسال: #1
آموزش Hello World!
سلام می شه یکی آموزش از پایه (Hello World!) واسه ما بذاره من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم تو سایت...

آخ یادم رفت بگم آموزش چی
آموزش VC++ 6

[تصویر:  banner_moharram-21.png]
روزها عاقلترينم شامها ديوانه ام...

www.EleRam.com :: نرم افزار هاي فارسي (رايگان)
www.PhotoImpact.blogfa.com :: آموزش کامل فتوايمپکت
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۴۶:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2
RE: آموزش Hello World!
شما چقدر با زبان ++C آشنایی دارید ؟؟ اگر به زبان بعلاوه مباحث شی گرایی مسلط نیستید یادگیری برنامه نویسی Visual تقریبا برای شما غیر ممکنه . شاید این صادقانه ترین جوابی هست که میشه داد . قدم اول فقط یادگیری خود زبان ++C !

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۲۷:۵۳
تشکر شده توسط : lord_viper
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #3
یه چیزایی از شی گرایی میفهمم با وی بی خوب کار کردم (یه جورایی شی گراست)
من می خوام یه راست برم سر اصل مطلب (کد نویسی)

۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۲۹:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #4
شی گرایی در وی بی 6 که اصلا خیلی پیش پا افتاده هست و باهاش کاری نمیشه از پیش برد . این رو فراموش نکن که ++VC مثل وی بی 6 نیست که بشه مستقیم با محیطش شروع بکار کرد ( این رو همه برنامه نویس های وی بی که میخوان بیان توی خط ++VC اشتباه تصور میکنن )
برعکس وی بی که خیلی محیط ساده و زبان قابل درکی داره و یادگیری زبان بیسیک الزاما نیاز نیست ، محیط ++VC بسیار وابسته به زبان ++C هست و یادگیری زبان ++C قبل از کار کردن با امکانات شی گرای اون مثل MFC یا ALT اجباریه ! اگر به زبان ++C مسلط نباشی به هیچ وجه نمیتونی باهاش کار کنی ( امتحان کردنش هم مجانیه !!)

۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۵۳:۰۰
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #5
دقیقا.
من که مثلا c++ هم کار کردم نتونستم همین Hello World رو هم بسازم.
خود زبان سی یه طرف. محیطش که دیگه ....
توصیه میکنم اگه نیاز مبرم ندارید نرید اون ورا. خیلی به c علاقه پیدا کردید براید #VC کار کنید.
یا .net

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۵:۵۳:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #6
ajlajlajl نوشته است:دقیقا.
من که مثلا c++ هم کار کردم نتونستم همین Hello World رو هم بسازم.
خود زبان سی یه طرف. محیطش که دیگه ....
توصیه میکنم اگه نیاز مبرم ندارید نرید اون ورا. خیلی به c علاقه پیدا کردید براید #VC کار کنید.
یا .net

دات نت که حال گیریه عمرا برم طرفش، بنده خدا کاربر چه گناهی کرده واسه یه برنامه 4 مگی 22 مگ فریم وورک بریزه تو سیستمش؟؟!
سی شارپ هم اینطور که من دیدم تو سایتهای خارجی، بیشتر طرفدار داره ولی نمی دونم!!

راستش بیشتر هدف من اینه که برنامه هام دیگه بدون فایل رانتایم تو سیستم قربانی نه ببخشید کاربر کار کنن :d ..

۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۲۴:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #7
نقل قول: دات نت که حال گیریه عمرا برم طرفش، بنده خدا کاربر چه گناهی کرده واسه یه برنامه 4 مگی 22 مگ فریم وورک بریزه تو سیستمش؟؟!

الان اکثر این بنده خدا ها همه دات نت فریم ورک رو روی کامپیوترشون دارند !! چند وقت بعد که ویندوز XP و 2000 به تاریخ بپوندند اونوقت تمام برنامه های دات نت روی همه سیستم ها کار خواهد کرد . دات نت هر روز قوی تر میشه و اینده برنامه نویسی ویندوز توی دات نته و بس !

اگر شما میخوای ویروس بنویسی و به قول خودت خرابکاری کنی نیازی به شی گرایی و ++C نداری که !! همون C رو یادبگیری بسه !

۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۴۱:۳۱
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #8
Mamad2003 نوشته است:
نقل قول: دات نت که حال گیریه عمرا برم طرفش، بنده خدا کاربر چه گناهی کرده واسه یه برنامه 4 مگی 22 مگ فریم وورک بریزه تو سیستمش؟؟!

الان اکثر این بنده خدا ها همه دات نت فریم ورک رو روی کامپیوترشون دارند !! چند وقت بعد که ویندوز XP و 2000 به تاریخ بپوندند اونوقت تمام برنامه های دات نت روی همه سیستم ها کار خواهد کرد . دات نت هر روز قوی تر میشه و اینده برنامه نویسی ویندوز توی دات نته و بس !

اگر شما میخوای ویروس بنویسی و به قول خودت خرابکاری کنی نیازی به شی گرایی و ++C نداری که !! همون C رو یادبگیری بسه !

اون کلمه از دهنم پرید Whistle ما رو چه به ویروس نویسی! Biggrin

مثلا ببین این برنامه های Setup یا موارد مشابه به اونها باید مستقیما روی سیستم عامل کاربر اجرا بشن پس باید حتما با C++ نوشته بشن درست می گم؟
راستی گفتی سی هم خوبه. یعنی سی هم تو ویندوز و لینوکس رانتایم اضافه بر سازمان! نمی خواد؟

۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۲۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #9
نقل قول: مثلا ببین این برنامه های Setup یا موارد مشابه به اونها باید مستقیما روی سیستم عامل کاربر اجرا بشن پس باید حتما با C++ نوشته بشن درست می گم؟

این ربطی به زبان برنامه نویسی نداره . این مسئله مربوط میشه به این قضیه که یک فایل Exe وابستگی یا dependency به چیزی مثل فریم ورک ، کتابخونه ، dll یا ... نداشته باشه . معمولا این جور برنامه ها به اصطلاحا برنامه های xcopy معروف هستند که یک فایل اجرایی قابلت اجرای مستقل روی سیستم داره . مثلا برنامه های وی بی 6 وابسته به یک dll خاص در زمان اجرا هستند . برنامه های دات نت نیاز به دات نت فریم ورک دارند ، بعضی برنامه های دیتابیس به درایور های خاصی مثلا ISAM نیاز دارند و ..... الی آخر .
معمولا برنامه های کلاسیکی که به زبان ++C/C نوشته میشن وابستگی خاصی ندارند و علتش هم اینه که برنامه نوشته شده مستقیما به کد ماشین تبدیل میشه ( دقیقا برعکس جاوا که که برنامه به بایت کد و یا دات نت که برنامه به IL تبدیل میشه و بعد در فریم ورک اجرا میشه) پس این برنامه عملا بدون نیاز به هیچ چیزی مستقیما روی سیستم اجرا میشه . اما نباید اشتباه کرد که همه برنامه های نوشته شده در این زبانها این قابلیت رو دارند . مثلا برنامه هایی که توی ++VC به کمک کتابخونه MFC نوشته میشن هم به فایلهای dll خاصی نیاز دارند اگرچه با تغییر دادن تنظیمات Linker میشه این وابستگی رو برداشت .

نقل قول: راستی گفتی سی هم خوبه. یعنی سی هم تو ویندوز و لینوکس رانتایم اضافه بر سازمان! نمی خواد؟

چند نکته رو باید بدونی . یک اینکه همونطور که بالا گفتم فایل اجرایی نباید وابستگی به چیزی داشته باشه . دوم اینکه تمام توابع API و کرنل این دو سیستم عامل با زبان C نوشته شده . اگر شما با زبان C برنامه ای برای ویندوز بنویسید و از توابع API استفاده کنید تنها وابستگی برنامه شما به dll های خود سیستم عامل هست . پس در نتیجه در ظاهر عمل فایل شما میتونه مستقلا و بدون نیاز به چیزی اجرا بشه !
دوباره اشتباه نشه . این گفته به این معنی نیست که برنامه C کامپایل شده در ویندوز توی لینوکس اجرا میشه و برعکس !!! هر سیستم عامل ساختار خاص خودش رو برای فایلهای اجرایی داره و برنامه شما باید تحت همون سیستم کامپایل و اجرا بشهExclamation
البته وجود امکاناتی مثل فریم ورک و ماشین مجازی میتونه این مشکل رو هم حل کنه و شما برنامه ای بنویسید و کامپایل کنید که در سیستم عاملها و ماشین های مختلف بدون نیاز به چیز خاصی اجرا بشه !! ( پس قدرت جاوا و دات نت اینجاست )

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۳۲:۲۳، توسط Mamad2003.)
۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۲۹:۲۲
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #10
یه چیزایی در مورد دات نت توی لیتوکس فهمیده بودم. تا حالا که فکر نکنم چنین چیزی باشه. یعنی قراره یه همچین چیزی بسازند؟ آخه مایکروسافت با لینوکس همچین رفیق نیستند که !.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۲۷:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #11
پروژه ای هست برای لینوکس بنام mono که .net رو شبیه سازی میکنه که البته هنوز کامل کامل نشده
میتونین برنامه های تحت ویندوز رو رو لینکس اجرا کنین ولی ارزش نداره که واسه اجرای یه برنامه با c# شما 3 تا sdk و کلی چیزهای اضافی نصب کنین
۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۴:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS