امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصب برنامه در XP بدون داشتن پسورد
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #1
نصب برنامه در XP بدون داشتن پسورد
فکر می کننین بشه؟
من چند هفته پیش شیراز بودم یه نفر می گفت بلده پسورد XP رو عوض کنه گفتم بیا با چند نرم افزار دیگه عوض می کنم گفت نه (یادتون باشه تا سایتی به اسم Google هست نگین من یه چیزی دارم و به تو نمیدم )
خلاصه دیروز با دیدن برنامه Amaze Open Source آقا بهزاد در رابطه با پسورد دیلا آپ یاد اون افتادم یه سر توی Google زدم دیدم چه خبره البته اصول کار مشخصه باید با یه دیسک بوت لینوکس کامپیوتر رو بوت کننین برای رسیدن به پارتیشن NTFS و فایل SAM رو پیدا کنین و پسورد رو عوض کنین البته نیاز به یه نرم افزار دیگه دارین که این کار رو بکنه که یه آقایی زحمتش رو کشیده( دستش درد نکنه) ولی کار قشنگی نیست چون Admin تا پسورد عوض بشه می فهمه و درد سر درست میشه ولی یه کار باحال می شه کرد اول یه Back Up از فایل SAM بگیرین
پسورد رو عوض کنین و برنامه دلخواه رو نصب کنین و فایل اصلی رو بر گردونین سر جاش Adminروحش هم از این موضوع با خبر نمی شه البته یادتون باشه مهم اینه که شما بتونین با فلاپی یا سی دی بوت بشین به قول یه نفر اگه این اتفاق بیفته The Game is Over البته به مدیر شبکه می گفت (شما که بازی رو بردین)
و در آخر فایلی که برای ساخت فلاپی بوت و چیز های دیگه نیاز دارین(البته من تست نکردم)
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bd041205.zip
سایت قبلی هم حر فهای خوبی زده و ببینین این آقا هم چی می گه
Hello, I found that SAM file could be replaced just like PWL files in Win9x. I posted the following to Bugtraq, but in spite of posting twice it never appeared in the list... (possibly moderated) Folks, go ahead and change the boot options in your BIOS ASAP. >>>>>> Original Posting to Bugtraq but never appeared It is well know that Windows 2k/XP local user account passwords can be reset with Petter Nordahl's ntbootdisk available at http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html Since the disk loads the Windows NTFS partition as read write partition wouldn't it be nice if we could backup the SAM file and restore it if something went wrong. This seems to have a security issue, similar to PWL files replacement in Win9x. In the Win9x world renaming PWL files allowed one to bypass the Win9x passwords. The same would be feasible with Windows 2k/XP as well. Normally when Windows 2k/XP OS is active, the SAM registry cannot be accessed, Petter's disk tries to load the files offline and makes the necessary password reset changes. Just copying the SAM file to a secondary medium before changes and restoring the SAM file later is enough to get the old passwords back. Someone could 1. Backup the old administrator password 2. Replace it with chntpw utility 3. Install applications/trojans/sniffer 4. Restore the old administrator password This means ANYONE could be ADMINISTRATOR to a box without knowing the password and not changing the password (a.k.a SAM switch). In a University/Corporate environment point 3 is a nightmare, it would be difficult to detect such offline privilege use techniques. Though this technique is possible by command line, Petter's disk doesn't have a menu interface for this. I have changed the scripts on his disk to be able to backup and restore the SAM file. It is available at http://whitehatzone.tripod.com/ Some Solutions to address this issue: 1. By default HDD should be the first boot device (The above floppy image could easily be modified to be made to boot from CDROM, USB storage, USB floppy hence HDD should be the first) 2. The SAM password injection technique as identified by Petter Nordahl should be addressed by the vendor. (On a side note this is fixable by the vendor if they correct the NTLM and LANMan crypted hash to that of the syskeyed NTLMv2 instead of vice-versa as done currently. This is what allows Petter's utility to inject crypted LANMAN, NTLM hashes into the SAM which get syskeyed on next boot.) -Palan Annamalai Researcher, VTLAN, Virginia Tech. palan-AT-myrealbox.com

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۱۶:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #2

سلام عزيزم
چه خبرا ؟ با روباتيك نايين در چه حالي ؟
منظورت از برنامه من كدوم بود ؟ ولي خوب اين راحي هم كه شما گفتين يه راه كاملا درسته . حتي نرم افزارهايي هست كه تمام اين كارها رو برات انجام ميده . يعني با شبيه سازي ntfs تو داس پسورد رو از sam ميكشه بيرون و بهت ميگه . ولي من نفهميدم منظورت كدوم برنامه منه
:kiss: دست اشكام خان هم بخاطر اين آيكون خشكلش طلا
۱۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۲:۰۰:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ako آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3

سلام دوستان:
اگه خاستين من اون برنامه كه پسورد اكس پي رو حذف مي كنه دارم.
يه سي دي بوت تيبل است كه سيستمرو با اون بوت ميكنيد بعد پسورد حذف مي شه
فكر كنم با زبان سي نوشته شده باشه. در هر صورت اگه خاستين من دارم
۱۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۶:۲۵:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4

سلام خبری نیست جز سلامتی
در رابطه با رو باتیک هم جو یکی از دوستان رو گرفته بود این رو به من گفت که دنبالش رو هم نگرفت
یه بر نامه نوشته بودی برای در اوردن پسورد دیال آپ نکنه مال یکی دیگه بود فکر می کنم مال تو بوده خیلی سورس باز بود یه برنامه نوشته شده رو با سورسش باز می کرد
و چی می گین یه سری نرم افزار هست خوب لینکش رو براتون گذاشتم یه فلاپی بوت بهتون می ده که همه این کار ها رو می کنه
و خیلی هم با حال تر از نرم افزار هایی است که پسورد رو به روش بروت فرس (با این ادیتور اینگیلیسی نمی تونم بنویسم یه جوری بخونین) در می یارن این در چند ثانیه این کار رو می کنه ولی اونها ممکنه چند سال طول بکشه
خلاصه اونهایی که اون بالا نوشتم جوابه نه سوال
این ها هم مال شما آقا بهزاد
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

هادی امین زاده
۱۴-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۳۳:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #5
at  RE:
ako نوشته است:سلام دوستان:
اگه خاستين من اون برنامه كه پسورد اكس پي رو حذف مي كنه دارم.
يه سي دي بوت تيبل است كه سيستمرو با اون بوت ميكنيد بعد پسورد حذف مي شه
فكر كنم با زبان سي نوشته شده باشه. در هر صورت اگه خاستين من دارم

آقا اگه می شه به من بده آخه کامپیوتر 1 نفر هستش که من می تونم پاش بشینم ولی خب وقتی من می تونم پاش بشینم که Log Out کرده و من نمی تونم با Windows کار کنم. اگه به من این برنامه رو بدی واقعاً ممنون می شم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-فروردین-۱۳۸۵, ۲۱:۲۴:۳۶، توسط far_222000.)
۰۸-فروردین-۱۳۸۵, ۲۱:۲۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #6
RE: نصب برنامه در XP بدون داشتن پسورد
خوب یکی از ارههاش اینه که بریم تو cmd بزنیم
net user administrator 123
اینجوری بدون داشتن پسورد پسورد عوض میشه.
دومین راهشم اینه که 2 تا فایل sam و system رو از توی یه ویندوزی که تازه نصب شده و پسورد نداره از توی داس کپی کنیم جای او دوتا فایلی که پسورد داره.البته باید بگم که برای امنیت بیشتر معمولا روش کد شدنشو توی نسخه های متفاوت ویندوز فرق میکنه که باید هنگام کپی کردن به این نکته هم توجه کرد.حالا اگر دوست داشته باشید میتونید براش Bootable هم درست کنید که اتوماتیک این کارها رو بکنه.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۱۲-فروردین-۱۳۸۵, ۱۶:۲۲:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7
نبش قبر ميكنيد؟؟؟؟

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۴-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۵۴:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #8
راست میگه این تاپیک مربوط میشه به پارسال ! [تصویر:  39.gif] [تصویر:  63.gif]

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
۲۴-فروردین-۱۳۸۵, ۱۰:۴۵:۳۶
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #9
اااا من هم يكي از تاپيكم پاسخ داده شده بود اومدم دوباره اخه بعد از 6 ماه اومدم توي نب پس حداقل بعد از 6 يا 7 ماه يكي تاپيك من رو پيدا كرده بود! در مورد اين پست بايد بگم اون چيزي كه معرفي كرديد در واقع سيدي بوت لينوكس هستش . چون در حالت عادي فايل سم قابل خوندن نيست و محافظت ميشه با اين سيدي يا بوت ميشه محتواي سم رو ديد و اون رو پاك و يا پسورد رو حتي عوض هم كرد !
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۶:۲۶:۵۳
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #10
تاپیک رو دیدم گفتم بابا مردم هم بیکارن ها اینا چیه می نویسن داشتم یه دور دیگه بررسی می کردم دیدم نوشته ha_60 گفتم بیام ببینم چه خبره Biggrin

اولا با net user نمی شه چون پس ادمین رو می خواد یا باید ادمین باشی به این مفتی ها هم با کپی پیست نمی شه با سیدی بوت معمولی هم اگه NTFS باشه نمی شه حتی بوت لینوکس هم با همش نمی شه چون تا اونجا که من می دونم NTFS رو ساپورت نمی کنن چون فایل هم کد شده به این راحتی ها قابل تعویض نیست که مثلا با یه ادیتور فیل رو باز کنید و پس رو عوض کنید

هادی امین زاده
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۹:۳۵:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #11
حق با شماست ! اگر بخوايم مستقيم عمل كنيم ! اما توصيه ميكنم توي گوگل فايل مورد نظر رو پيدا كنيد اونوقت ميبينيد كه ميشه ! اين كار اديتور نداره شما حتي محتويات سم رو هم نميتونيد ببينيد ! بلكه فقط ميتونيد پسورد رو به اين بوت بديد و اون جايگزين ميكنه ساختار اين برنامه مثل بوت لينوكس هست (بوت دستكاري شده)
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۰:۲۱:۵۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک در بدست اوردن پسورد جیمیل CoLoNeL_F 2 3,521 ۲۰-اسفند-۱۳۹۴, ۱۵:۳۰:۰۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  کسی می تونه یه راه 100 % بگه واسه پیدا کردن پسورد آیدی یاهو ؟؟؟؟ sadeh 25 64,739 ۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۸:۵۴:۲۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  پيدا كردن پسورد ياهو كه هك شده mRizvandi 28 51,337 ۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۱:۵۹:۱۵
آخرین ارسال: garechal
  ورود به فروم بدون یوزر نیم kimiafars 1 3,479 ۲۳-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۵۱:۲۳
آخرین ارسال: IISecurity.C
  کمک...سایتی برای بدست آوردن یوزر و پسورد DELALPI 1 9,088 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۲۰:۴۸
آخرین ارسال: armintirtapar
Exclamation بوت کنید بدون نرم افزار / حتی یاهو 8 / جدید *** Soheilvb 11 16,116 ۲۲-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۱۲:۳۱
آخرین ارسال: ARASH.XP
  گرفتن Data از اینترنت بدون اجازه کاربر arian_vc 17 14,839 ۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۲:۴۶
آخرین ارسال: Behrooz1441
  سرور آپاچی و درخواست پسورد هنگام دانلود فایل saeedsmk 2 5,890 ۰۷-شهریور-۱۳۸۷, ۱۷:۱۸:۳۷
آخرین ارسال: saeedsmk
  پايگاه SAM و روشهاي بدست آوردن پسورد در حالت Local lord_viper 1 10,575 ۲۰-مرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۴۹:۵۵
آخرین ارسال: Di Di
  هک بدون پسورد Agary 2 5,867 ۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۳۵:۴۹
آخرین ارسال: Agary

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS