امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت Help براي برنامه
نویسنده پیام
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #12

ha_60 نوشته است:start/Microsoft Visual Stdio 6.0/Microsoft Visual Stdio 6.0 Tools/Help Workshop
ممنون ولي من با اينكه وي بي رو كامل نصب كردم اما اين گزينه رو ندارم

v-mashmoolie جون اين برنامه روكه ميگي از كجا بيارم؟ گشتم ولي پيدا نكردم اگه بتوني برام بفرستي يا لينكي براي دانلود بذاري
خيلي ممنون ميشم.
mail: navidrpour@yahoo.com
:)
۲۳-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۱۶:۵۴
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #13
اينم برنامه!
سلام
من اومدم !

اول بگم خيلي گشتم ولي تاپيكي كه مشمولي فرمودند رو پيدا نكردم .

خب من با اين HelpMaker ور رفتم تونستم با يه كلك مشكل فارسي رو توش حل كنم . ببينيد HelpMaker فقط براي تنظيم صفحات بكار ميره و خودش كمپايل نميكنه ! اگر دقت كنيد موقع كمپايل هم ميبينيد كه يه پنجره داس باز ميشه و اون در اصل اينكار رو ميكنه حالا بماند! فايلها قبل از كمپايل به صورت html در آدرس D:\Program Files\accviz\help\_tmphhp بوجود ميان و زماني كه شما كمپايل ميكنيد براي اين فايلها يه فايل .hhp توليد ميشه و اين فايل به برنامه Microsoft® HTML Help Workshop ارسال ميشه و در واقع اون هست كه .chm مورد نظر رو توليد ميكنه . خب ! با اين توصيفات فقط كافيه بعد از تنظيم صفحات با HelpMaker يه بار اون رو كمپايل كنيد تا فايلها در آدرس تمپ _tmphhp ساخته بشن . بعد خودتون به اون آدرس مراجعه كنيد و تك تك html ها رو ويرايش كنيد. كه در اكثر مواقع با تغيير ابتداي فايل به <html dir=rtl> مشكل حل ميشه . نكته اينجاست كه بعد از تغيرات نبايد دوباره وارد HelpMaker بشيد ! چون دوباره html ها رو به صورت پيشفرض خودش در مياره و تغييرات شما از بين ميره . شما براي كمپايل اون بايد از HTML Help Workshop كه همون طور كه دوستمون هادي گفتند به ويژوال استديو موجوده و اگرم نبود ميتونيد از اينجا دون لودش كنيد:
http://download.microsoft.com/download/0...mlhelp.exe
، خب ! حالا با اين برنامه بايد فايل .hhp رو اجرا كنيد (در همون تمپ موجوده) و يه كمپايل ساده كنيد. به همين راحتي!
البته به نظر من HelpMaker چندان هم چيز خاصي نداره كه ملزم باشيد ازش استفاده كنيد ! به نظرم همون HTML Help Workshop هم كار راه بندازه و ميتونيد مستقيما html ها رو در اين برنامه تعريف كنيد و مستقيم كمپايل كنيد . (توجه كنيد همه اين توضيحات براي خروجيه chm بود)

اين تا اينجا به خاطر اينكه دوستمون كامران گفته بودن HelpMaker مشكل فارسي نويسي داره! اما...!

اما من يه برنامه توپ پيدا كردم كه فكر ميكنم مشكلات رو حل كنه . اونم برنامه Pocket CHM هست كه به راحتي ميشه باهاش Html هاتون رو كه بصورت Local مسيردهي شدند رو به chm تبديل كرد. حتي اگر در html هاتون از فايلهاي .js يا css هم استفاده كرده باشيد مشكلي بوجود نمياد . حتما فايل هلپ خود برنامه كه يه chm هست رو ببينيد خيلي قشنگ كار شده . ضمنا اين برنامه chm ها رو هم به html خيلي خوب بر ميگردونه . در كل من كه خيلي باهاش حال كردم . فقط چون نسخه Trial اون هست 30 روز بيشتر كار نميده و بيشتر از 10 تا فايل رو نميتونه تبديل كنه .
اينم لينك دون لودش:
http://www.flyskysoft.com/download/pchm.exe

منتظر فايل كركش باشيد ، رفتم كه سرچ كنم ;)
تشكر
نبي

۲۳-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۵۵:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #14

سلام
اون برنامه Pocket CHM كه معرفي كردم دو نسخه داره :
Pocket CHM v3.80
Pocket CHM Professional v5.8

در سايتش به اين آدرس بريد ميتونيد هر دو رو دون لود كنيد : http://www.flyskysoft.com

من لينك نسخه معموليش رو دادم كه با نسخه حرفه ايش تفاوت خاصي مشاهده نكرده البته تفاوتش در سايتش نوشته شده . من كرك معموليش رو پيدا نكردم

اما در مورد نسخه Professional يه چيزي پيدا كردم اينجوري:
Cracked .EXE: Pocket CHM Professional v5.2
http://posta.email.su/11.gif (gif=rar)

كه كار هم نكرد :( شما هم امتحان كنيد .

نبي

۲۳-بهمن-۱۳۸۳, ۲۲:۵۹:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #15

سلام.
بابا خودتون رو اينقدر اذيت نكنين . يه ليست بزارين هر كسي خواست من هم نرم افزار
Help Development Studio رو و هم آموزش اون رو كه يه سه چهار صفحه داكيومنت هست ارسال مي كنم . اين نرم افزار قدرت فوق العاده اي داره . تا نبينين متوجه نمي شين .

با تشكر ـ مشمولي
۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۰۲:۰۹
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #16

v-mashmoolie نوشته است:سلام.
بابا خودتون رو اينقدر اذيت نكنين . يه ليست بزارين هر كسي خواست من هم نرم افزار
Help Development Studio رو و هم آموزش اون رو كه يه سه چهار صفحه داكيومنت هست ارسال مي كنم . اين نرم افزار قدرت فوق العاده اي داره . تا نبينين متوجه نمي شين .

با تشكر ـ مشمولي

آقا اگه اين كارو انجام بدي يه عمر دعات مي كنم چون نياز شديد دارم به يك برنامه خوب.

منتظرم! Biggrin
فكر كنم خيلي از دوستان مشتاق باشند! :wink:
۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۲۰:۰۶:۵۲
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #17

سلام دوست عزيز
ببين من حدود230 تا ايميل دارم كه نخوندمشون . بغير اون هم حدود يه 200 تاهم هست كه خوندم ولي پاك نكردم بزار مي گردم بين اونا پيداش كه كردم ارسال مي كنم . بهر حال تا امشب برات ارسال مي كنم
اگه به دست رسيد يا نرسيد بگو تا اقدامات بعدي رو انجام بديم .
حجم پيوستش پنج مگابايت هست . ببين مي توني بگيري يا نه .
با تشكر ـ مشمولي
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۲۲:۳۵
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #18

مجدداً سلام . شانس خوبي داري آقا نويد . سريع پيداش كردم و براتو ن فوروارد كردم
راهنماي برنامه رو به زبان فارسي هم دارم مي زارم همينجا . در ضمن اگه از دوستان كسي بخواد مي توانم براش فوروارد كنم .

راستي من هم اون موضوع گفتگورو گشتم ولي چيزي پيدا نكردم . :?: :idea:

بهر حال اميدوارم مفيدواقع بشه .

با تشكر ـ مشمولي
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۳۰:۱۳
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #19

مشمولي جان خوب نميشه همينجا بنويسي :!: مارو اينور اونور نفرستي Biggrin
بخدا با اين سرعت گندي كه ما داريم ادم حالش نمياد Biggrin :wink:
خواهش ميكنم :)
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۱۰:۴۱
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #20

سلام آقا مهدي .
آقا اگه يكم قاطي پاتي نوشتم ببخشيد . آخه راستش من يكي از درايوهاي هارد ديسكمو از دست دادم . يكسري از داكيومنت هام اون تو بودن . اما يكسري پشتيبان داشتم كه طبقه بندي نشدن براي همين دارم مي گردم ببينم پيداش مي كنم يانه . اون برنامه رو كه از صندوق پستيم پيدا كردم . اگه بخواهين براتون ارسال مي كنم . اما آموزششو دارم دنبال سي دي هاي پشتيبان مي گردم اگه يافتم همين جا براتون مي نويسمش . خلاصه شرمنده ديگه ببخشيد .

بهر حال از دوستان هر كس ديگه اي بخواد نرم افزار رو بگيره اينجا بگه تا ارسال كنم . هر كدوم از دوستان هم كه برنامه رو گرفتن به ديگران ارسال كنن تا همه دستشون باشه .
راستي نمرت شد دوزاده . « شونصد ساعت فكر كردم گندي يعني چي نگو بود كندي » Amaze

با تشكر ـ مشمولي
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۵:۴۹:۴۹
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #21

v-mashmoolie نوشته است:مجدداً سلام . شانس خوبي داري آقا نويد . سريع پيداش كردم و براتو ن فوروارد كردم
راهنماي برنامه رو به زبان فارسي هم دارم مي زارم همينجا . در ضمن اگه از دوستان كسي بخواد مي توانم براش فوروارد كنم .

راستي من هم اون موضوع گفتگورو گشتم ولي چيزي پيدا نكردم . :?: :idea:

بهر حال اميدوارم مفيدواقع بشه .

با تشكر ـ مشمولي

با تشكر بسيار از شما. سايت ياهو فعلا با ISP كه من ازش استفاده مي كنم يه كم مشكل پيدا كرده ولي در اولين فرصت برنامه رو ميگيرم. خيلي ممنون از زحمات شما.
اگه آموزش هم بذاري كه ديگه محشره!
خيلي خيلي ممنون!
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۶:۱۱:۲۷
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #22

سلام .
اولاً من كه شاخه شاخه نمي نويسم دوستان ناراحت شدن ؟
ثانياً بابا شما ها عجب خوش شانسين . من اين فايل رو بالاخره يافتم . بي سي دي هاي پشتيبان بود .
خوب فكر كنم يه دوستي داشتيم به اسم اميد دقيقاً اسمشون خاطر نمياد . ولي باز فكر كنم آلمان زندگي مي كردن . بهر حال ايشون لطف كرده و اين برنامه و آموزشش رو ارسال كردن ومن هم از قول ايشون مي زارم تو سايت . اميد وارم كه مفيد واقع بشه :

حتماً تا حالا ديديد که وقتی وارد قسمت Help برنامه ها ميشيد يه صفحه باز ميشه که امکانات جستجو و غيره رو داره و به زبان ويندوز هم اجرا ميشه کسانی که با Action Script و flash Mx
آشنايی دارند ميتونن با استفاده ازFlash هلپ فايل های خيلی زيبا بسازند اين برنامه هم واسه کسانی که بلد نيستن خوبه

Help Project ها دو دسته هستن يکی WinHelp و يکی HTML Help که فرق زيادی با هم دارن هم در ظاهر و هم در کاربرد و کيفيت، بيشتر دستورات در هر دو مدل يکسانه ولی منHTML Help رو اينجا توضيح ميدم که بيشتر نرم افزار ها هم ازش استفاده ميکنن

و اما خود برنامه :
قسمت اصلی برنامه سه بخش داره
Topics : قسمتی که متن ها رو توش بايد بنويسيد
Contects : قسمت تنظيم نحوه ی قرار گرفتن topicها در برنامه که بعداً بيشتر توضيح ميدم
Window : اندازه و شکل قاب اصلی برنامه موقع اجرا

خوب حالا وارد برنامه بشيد و يک پروژه جديد باز کنيد
WinHelp يا File >>> New >>> HTML Help

بعد از باز کردن پروژه يکTopicدرست کنيد
Topics >>> Add...
بعد از ساختنTopic سمت راست برنامه تو قسمتTopics ميتونيد Topicها رو ببينيد حالا روی Topic دو بار کليک کنيد تا پنجره ی Properties ( مشخصات) باز بشه

توی اين قسمت بايد مشخصات Topic رو وارد کنيد که به ترتيب توضيح داده مي شه
Tab Topic:

Statusحالت Topic : رو مشخص ميکنه که به صورت پيش فرض رویComplete گزاشته شده
Complete : مشخصه ی يک Topicکامل

Topic Writing : هنوز تموم نشده و بهش بعدا متنی اضافه ميشه يا کامل ميشه
Marked : معلوم نيست واسه چی هستش منم نفهميدم

ID : يک شماره واسه ی شناسايی کردن Topicها خود برنامه به صورت پيش فرض به هر Topic شماره ميده که لازم نيست تعغيرش بديد

Title : اسم برای topic که موقع اجرا شدن برنامه در ليست نشون داده ميشه

Context : کلمه ای که برای شناسايی کردن Topic اين قسمت هم به صورت پيش فرض انتخاب ميشه
اگه دوست داشتيد ميتونيد عوضش کنيد ولی اجباری نيست

Keyword : کلمه ای که توی ليست موضوع های برنامه(Index) نشون داده ميشه کاربردش رسوندن مفهوم کلی يک بخش هست

Browse Group : اين قسمت مربوط به گروهی هست که Topicها بهش تعلق دارند (کاربردش رو کامل توضيح ميدم

Tab Page :

اينجا ميتونيد مشخصات ظاهری هر topic را جداگانه تنظيم کنيد ( ديگه توضيح نميخواد که (

خوب حالا به تعدادی که لازم داريد Topicدرست کنيد و متن هاتون رو توش بنويسيد تا بريم سراغ بخش بعدی
بعد از نوشتن متن نوبت ترتيب دادن Topicهاست که به چه ترتيبی توی برنامه ظاهر بشن

اول بايد يک Browse Group بسازيدGroup Browse دسته ای هست که متن های نوشته شده توش قرار ميگيره
تعداد Browse Groupميتونه به دلخواه باشه ولی برای يک برنامه ی معمولی يکی کافيه

برای ساختن Browse Group دکمه ی f6 رو بزنيد يا بريد اينجا

Tools >>> Browse Group
توی پنجره ی باز شده بايد يک اسم برای گروه انتخاب کنيد، مهم نيست چه اسمی چون ديده نميشه بعد Createرو بزنيد تا گروه ساخته بشه بعد از ساخته شدن گروه تمامTopic هايی که
ساختيد در قسمت Available topics ظاهر ميشن که بايد به قسمتIncluded topics وارد بشن
(Add)
بعد از انجام دادن اين کار پنجره رو ببنديد تا وارد صفحه اصلی بشيد
با اين کار تمامtopic ها به گروهی که ساختيد منتقل ميشند
حالا نوبت تنظيم ترتيب قرار گرفتن topicها در برنامه ست
براي اين کار بايد به قسمتcontects برید
Tools >>> Contects
حالا ميخوا يم که topic ها رو به صورت مجموعه ای تنظيم کنيم
اول يکitem به ليست اضافه کنيد ...Item >>> Add رو بزنيد يا راست کليک کنيد و Add
صفحه ی مربوط به Itemمشخصات باز ميشه که باي دتوش نوع و مشخصات ديگه ی
Item رو تنظيم کنيد
type : به دو دسته تقسيم ميشه
Header - گه ميخوايد که برنامه به شکل درختی ظاهر بشه بايد يک header درست کنيد تا بقيه topic ها شکل زير مجموعه درونش قرار بگيرن

topic - تمام topicهايی که Header نيستن

Title : اسمtopic

Context : گفته بودم که يک کلمه هستکه باهاش topic ها رو شناسايی ميکنيم کاربردش هم اينجاست
برای اينکه متن نوشته شده در topic در اين شاخه نشون داده بشه بايد به topic اينجا لينک داده بشه اسم topicرو اينجا بنويسيد

Window : اگه بيشتر از يک پنجره برای برنامه ساختيد ميتونيد مشخص کنيد که تو کدوم باز بشه
اگه خالی باشه به صورت پيش فرض پنجره اول انتخاب ميشه

Image : اين قسمت فقط تویHTML Help وجود داره و بهتون امکان اين رو ميده که برای هرtopicيک icon انتخاب کنيد

خوب حالا اگه تمام اين کار ها رو انجام داده باشيد صاحب يک برنامه help شديد که خيلی ساده هست ولی کار ميکنه

برای اجرا کردن برنامه f9 رو بزنيد برای اجرا يا کامپايل کردن برنامه بايد اول کمپيلر مربوطه رو نصب کنيد که ميتونيد از لينک های پايين دانلود کنيد

1. WinHelp Compiler.EXE file,1.6 MB
ftp.ftp.microsoft.com/Softlib/MSLFILES/hcwsetup.exe

2. HTML Help Compiler.EXE file, 1.6 MB
http://download.microsoft.com/download/0...mlhelp.exe

بعد از نصب کامپايلر بايد محل نصب شدنش رو به برنامه بديد
Service >>> Options.. >>> Compilers

معمولاً توی اين شاخه نصب ميشن ولی اگه پيدا نکردين Searchرو بزنيد تا برنامه خودش پيدا کنه
WinHelpCompiler: c:\program files\help workshop\hcrtf.exe

HTML Help Compiler: c:\program files\help workshop\hhc.exe

خوب حالا بريم سراغ يه کم خورده کاری که کيفيت برنامه رو بلا ميبره
تو برنامه هایhelp يه سری دستورات و ابجکتهايی هستن
که کاربرد زيادی دارن ولی استفاده از شون اجباری نيست
من چند تا ازشون رو که بيشتر از بقيه کاربرد دارن رو توضيح ميدم بقيش هم با خودتون

برای استفاده از اين آبجکت ها روی صفحه ی اصلی توی topic راست کيک کنيد و insert
keepn : برای جدا کردن اسم تاپیک از بقيه متن که بالای صفحه نشون داده ميشه

line : برای کشيدن خط افقی توی تاپیک ، هر جا که اين آبجکت رو وارد کنيد يک خط افقی کشيده ميشه اين آبجکت فقط تو HTML کارايی داره

link : برای لينک دادن به يک تاپیک ديگه در برنامه

External link : برای متصل شدن به يک تاپیک که در يک پروژه ديگه هست

target : برای پريدن به بخشی از متن

target link : برای پريدن به بخشی از متنی که در يک تاپیک ديگه قرار داره

macro : دستوراتی که در برنامه قرار ميگيرن و استفاده های مختلفی ميشه ازشون کرد
مثال :

[bmc=topic.bmp][Macros=ALink('"',''Objects'')]

[Button=1,shortcut,Topic11]

من با وارد کردن اين کد يک دکمه ساختم که صفحه رو به يک تاپیک ديگه انتقال ميده

خودتون يه کم باهاش ور بريد همش دستتون مياد

HTML : با اين آبجکت ميتونيد از کد های Html در برنامه استفاده کنيد
مثلاً برای ساختن جدول يا هر چيزی که نياز داريد

Button : اينم که ديگه توضيح نميخواد

يه توضيح کوچيک هم در باره ها style که دو حالات دارن

Links style : ميتونيد تو اين قسمت شکل و خط و هر چی که خواستيد رو برای لينک های استفاده شده در برنامه تنظيم کنيد

Text layout : اينجا هم ميتونيد مشخصات خط و رنگ و ... رو برای متن نوشته شده تو تاپیکها تعغير بديد

اين برنامه امکانات زيادی داره که ديگه خودتون بايد دنبالش بريد

خلاصه اگه يكم قاطي پاتي شد ببخشيد ديگه :wink:

با تشكر از دوستي كه اين برنامه رو براي من ارسال كرده بودن و اين آموزش رو نوشته بودن

دوستار شما ـ مشمولي
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۶:۲۷:۰۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 9,271 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  ساخت برنامه ی ثبت نام و متصل کردن به php myadmin city 9 5,349 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۵۷:۴۱
آخرین ارسال: lord_viper
  آموزش ساخت ستاپ برای برنامه Iron_Fist 48 58,427 ۲۵-دى-۱۳۹۲, ۱۵:۲۶:۳۴
آخرین ارسال: javad917
  ساخت ستاپ جاسوسی برای برنامه های وی بی RAMA2009 20 15,277 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۵:۵۰
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  [سوال] ايجاد محدوديت زماني براي اجراي برنامه megatron 11 8,248 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۳:۰۴
آخرین ارسال: lord_viper
  سورس برنامه براي گذاشتن رمز روي ويندوز بعد از ريستارت يا خاموش شدن rap0661 19 16,987 ۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۰۶:۳۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ويروسي براي بشدت پايين آوردن سرعت سيستم rap0661 12 8,389 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۲۱:۵۷:۱۸
آخرین ارسال: abbasalifix
  كمك براي اجرا شدن برنامه فقط براي يك بار Mr.pRoGraMmer 15 15,373 ۰۴-شهریور-۱۳۹۰, ۰۳:۴۴:۴۸
آخرین ارسال: joker
  كمك در براي برنامه D4RK3NZZ 1 2,738 ۲۱-تير-۱۳۹۰, ۲۳:۴۵:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ساخت exe در برنامه aliooali 10 7,614 ۰۵-فروردین-۱۳۹۰, ۱۷:۰۰:۳۵
آخرین ارسال: HoseinVig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS