امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت Help براي برنامه
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #34

ياشاسين آذربايجان.
مشمولي ازت بابت اين حرف دلخورم . :evil:
البته همه جاي ايران سراي منست .
ولي منم اردبيليم و اردبيل و مردمش رو خيلي دوست دارم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۸-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۵۴:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #35

v-mashmoolie نوشته است:سلام
خوب اولاً آقا نبي ممنون كه بدردت نخورم . بد جوري زدي تو زوقمون بابا من شونصد ساعت طول كشيد از بين ايميل هام اينو پيدا كنم . :cry:

اما شما اگه با هر روشي فايل هلپ بسازي در آخر فكر كنم با همون پسوند HLP ساخته مي شه . ولي خوب در اين مورد اطلاعات بيشتري نداريم . ببين مي توني با همون SHell يه كاري كني . يا بهتر از اون اينكه شما فايل رو دستي اجرا كن ( با دابل كليك كردن روي آيكن فايل . دابل كليك هم كه مي دوني يعني چي Amaze ) و بعد ببين با چه برنامه اي باز مي شه و بگرد ببين اسم اون برنامه چيه و همونو تو شل بزار . مثلاً فايلها HLP با يه برنامه به نام وين هلپ باز مي شن و من هم از همون تو شل استفاده كردم .

خوب ديگه بهر حال اميد وارم توضيحاتم بدرد بخور باشه . فقط من تا حالا بهتر از اين نرم افزاري نديدم كه بشه باهاش هلپ ساخت .

با تشكر ـ مشمولي

سلام
ببخشيد من زيادي ركم :wink: بدرد من نخوره . بدرد navidal كه خورد :wink:
ولي ممنون از زحمتي كه كشيدي [تصویر:  11.gif]

فايلهاي هلپ دو نوعند hlp و chm كه نوع دوم با روشي كه گفتي باز نميشه .
اما در مورد اينكه گفتي ببين با چه برنامه اي باز ميشه .... ممنون . الان امتحانش ميكنم .
اره با برنامه Microsoft® HTML Help Executable باز ميشه . اسم فايلش هم hh.exe هست ! و اينجوري اجرا شد:
کد:
Shell "hh.exe cnt.chm"

navidal روشت كار نكرد اصلا اون متند فكر نميكنم مال اينكار باشه . با اين حال ممنون

مشمولي بازم ازت ممنون و شرمنده كه دلخور شدي

نبي

۲۸-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۰۹:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #36

سلام آقا نبي بابا شوخي كردم چرا ناراحت بشم . در مورد روشي هم كه گفتي امتحان نكردم ولي فكر كنم كار بكنه . چون روش قبلي رو هم اينطوري ياد گرفتم . بهر حال يه شوخي بود به دل نگير

اما شما آقا اشكان . ببين من اينو به اين خاطر مي گم چون يه بار اينو ديدم . نمي دونم كدوم سايت گفتگو بود تا زماني كه فكر مي كردن من هم مثل اونا بالايي شهري و از خانواده هاي مرفهي هستم همش مي گفتن ال و بل و نمي دونم استاد و مهندس و ...... ولي وقتي فهميدن كه اهل كجام ديگه اصلاً به حرفام گوش نمي كردن . چنان برخورد زشت و بي منطق و غير معقولانه اي رو انجام دادن كه اصلاً انتظارشو نداشتم . اينجا هم گفتم كه اولش نگم تا اون قضيه تكرار نشه . بهر حال شما مي دونم بزرگوارين و كساني كه در ايران ويج هستن خيلي خيلي بهتر و باشعورتر از اونا هستن . از همتون ممنون .

با تشكر ـ مشمولي
۲۸-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۵۶:۴۵
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #37
tahoma
v-mashmoolie جون و NabiKAZ جون
يه سوال هم درباره نوشتن فارسي در اين برنامه دارم اگه من رو سيستم خودم فارسي بنويسم رو سيستم ديگه كه ببرم فونت ها خراب نميشه؟ در ضمن بعضي از حرف ها مثل پ گ ك نمي تونم بنويسم و يك خط تيره بجاشون ميزاره اما وقتي كامپايل مي كنم به درست ميشه خواستم ببينم مشكلي پيش نمي آيد؟ از يوني كد هم استفاده كردم با فونت tahoma.

با تشكر فراوان.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-بهمن-۱۳۸۳, ۲۳:۱۰:۵۹، توسط navidal.)
۲۸-بهمن-۱۳۸۳, ۲۲:۳۷:۳۲
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #38

آقايون من با يك تابع اي پي اي فايل chm رو فراخواني كردم و يه برنامه نمونه هم گذاشتم مي تونيد ببينيد! يه روش ديگه هم داره كه در پايين گفتم.

[url]
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
[/url]

NabiKAZ جون اون دستوري كه گفتم اتفاقا درست براي همين كاره فقط بايد اينجوري بنويسي
"App.HelpFile = App.Path & "\FileName.chm
اين دستور رو در form load بنويس و F1 رو بزن
من همين الان تستش كردم!
۲۸-بهمن-۱۳۸۳, ۲۳:۰۴:۱۵
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #39
Re: tahoma
navidal نوشته است:v-mashmoolie جون و NabiKAZ جون
يه سوال هم درباره نوشتن فارسي در اين برنامه دارم اگه من رو سيستم خودم فارسي بنويسم رو سيستم ديگه كه ببرم فونت ها خراب نميشه؟ در ضمن بعضي از حرف ها مثل پ گ ك نمي تونم بنويسم و يك خط تيره بجاشون ميزاره اما وقتي كامپايل مي كنم به درست ميشه خواستم ببينم مشكلي پيش نمي آيد؟ از يوني كد هم استفاده كردم با فونت tahoma.

با تشكر فراوان.

سلام
فايلهاي CHM به صورت HTML فايل هستند . يعني شما فرض رو بر اين بزار كه يه سايته كه قراره رو اينترنت بزاري و بقيه ببينن ! همون كارايي كه براي سايت ميكني براي اين فايلها هم بكن . از يوني كد استفاده كردي با فونت تاهما .. فكر كنم كافي باشه .
اين تنظيمات هم كاربر بهتره رو ويندوزش پياده كرده باشه : http://img213.exs.cx/img213/543/zaban1pa.jpg

موفق باشي
نبي

۲۹-بهمن-۱۳۸۳, ۰۰:۰۷:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #40

navidal نوشته است:آقايون من با يك تابع اي پي اي فايل chm رو فراخواني كردم و يه برنامه نمونه هم گذاشتم مي تونيد ببينيد! يه روش ديگه هم داره كه در پايين گفتم.
[url]
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
[/url]
NabiKAZ جون اون دستوري كه گفتم اتفاقا درست براي همين كاره فقط بايد اينجوري بنويسي
"App.HelpFile = App.Path & "\FileName.chm
اين دستور رو در form load بنويس و F1 رو بزن
من همين الان تستش كردم!

سلام
ممنون navidal . حق با شما بود . كار كرد... بابت برنامه هم ممنون خوب بود . فقط نميدونم اين تابع بود يه يه چيز ديگه بود كه براي نوشتن تو رجستر بكار ميرفت و وقتي ازش استفاده ميشد بعضي آنتي ويروس ها بهش گير ميدادند (موقع فراخواني برنامه) نميدونم اين تابع ShellExecute هم همونه يا نه ...

با اين اوصاف شد سه روش !!! حالا كدوم يكي بهتر و مطمئن تر و اصولي تره ؟ كدوم رو استفاده كنيم ؟!
استفاده از App.HelpFile
استفاده از ShellExecute
استفاده از hh.exe

:?:

نبي

۲۹-بهمن-۱۳۸۳, ۰۰:۱۱:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #41

NabiKAZ نوشته است:
navidal نوشته است:

سلام
ممنون navidal . حق با شما بود . كار كرد... بابت برنامه هم ممنون خوب بود . فقط نميدونم اين تابع بود يه يه چيز ديگه بود كه براي نوشتن تو رجستر بكار ميرفت و وقتي ازش استفاده ميشد بعضي آنتي ويروس ها بهش گير ميدادند (موقع فراخواني برنامه) نميدونم اين تابع ShellExecute هم همونه يا نه ...

با اين اوصاف شد سه روش !!! حالا كدوم يكي بهتر و مطمئن تر و اصولي تره ؟ كدوم رو استفاده كنيم ؟!
استفاده از App.HelpFile
استفاده از ShellExecute
استفاده از hh.exe

:?:

نبي

فكر كنم استفاده از App.HelpFile از بقيه بهتر باشه چون به راختي و مثل همه نرم افزلر ها با
F1 فعال ميشه البته اين نظر منه! شايد هم اين طور نباشه!
راستي نبي جون تو با فارسي نوشتن تواين برنامه مشكل نداري؟
۲۹-بهمن-۱۳۸۳, ۰۰:۴۱:۴۰
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #42

navidal نوشته است:فكر كنم استفاده از App.HelpFile از بقيه بهتر باشه چون به راختي و مثل همه نرم افزلر ها با
F1 فعال ميشه البته اين نظر منه! شايد هم اين طور نباشه!
راستي نبي جون تو با فارسي نوشتن تواين برنامه مشكل نداري؟

سلام
اما يادم نبود كه اين دستور فقط F1 رو فعال ميكنه . يعني وجودش در اول برنامه براي فعال كردن اين كليد خوبه ولي به تنهايي نميتونه كافي باشه . مثلا در منو ها نميشه ازش استفاده كرد .
من اينو ترجيح ميدم : Shell "hh.exe cnt.chm"

نبي

۲۹-بهمن-۱۳۸۳, ۰۱:۲۹:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 9,271 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  ساخت برنامه ی ثبت نام و متصل کردن به php myadmin city 9 5,349 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۵۷:۴۱
آخرین ارسال: lord_viper
  آموزش ساخت ستاپ برای برنامه Iron_Fist 48 58,427 ۲۵-دى-۱۳۹۲, ۱۵:۲۶:۳۴
آخرین ارسال: javad917
  ساخت ستاپ جاسوسی برای برنامه های وی بی RAMA2009 20 15,277 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۵:۵۰
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  [سوال] ايجاد محدوديت زماني براي اجراي برنامه megatron 11 8,248 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۳:۰۴
آخرین ارسال: lord_viper
  سورس برنامه براي گذاشتن رمز روي ويندوز بعد از ريستارت يا خاموش شدن rap0661 19 16,987 ۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۰۶:۳۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ويروسي براي بشدت پايين آوردن سرعت سيستم rap0661 12 8,389 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۲۱:۵۷:۱۸
آخرین ارسال: abbasalifix
  كمك براي اجرا شدن برنامه فقط براي يك بار Mr.pRoGraMmer 15 15,373 ۰۴-شهریور-۱۳۹۰, ۰۳:۴۴:۴۸
آخرین ارسال: joker
  كمك در براي برنامه D4RK3NZZ 1 2,738 ۲۱-تير-۱۳۹۰, ۲۳:۴۵:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ساخت exe در برنامه aliooali 10 7,614 ۰۵-فروردین-۱۳۹۰, ۱۷:۰۰:۳۵
آخرین ارسال: HoseinVig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS