امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
نویسنده پیام
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 2348
( 1652 تشکر در 389 ارسال )
ارسال: #78
RE: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
(۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۴۳:۲۶)nilofareabi نوشته است: سلام دوستان
من هم می خوام با کامپیوتر رباتم رو هدایت کنم ، اینطور که دیدم ماژولhmt -hmr بهتر از بقیه هست، درسته؟
فقط ارتباطم از کامپیوتر به میکرو ، همون 200 متر بردم خوبه زیادم هست .
فقط یکم کمک کنید خیلی عجله دارم ،منم به زبان c (کرویژن )می فهمم فقط ،کسی می تونه کمک کنه؟
خیلی دعاش می کنم...
سلام دوست عزیز

نمیشه گفت که ماژولhmt -hmr بهتر از بقیه هست !چون ماژول های بهتری هم هست ولی چون تعداد پایه هاش کمتره یه کم راحتتره!
اگه بتونین تا برد 200متر جواب بگیرین عالیه!!من بیشترین بردی که دیدم 100متر بوده!
من یه پیشنهاد دارم!! فکر میکنم اگه از ماژول HM-TRبا آنتن آمادش استفاده کنین راحتتر و زودتر از ماژول hmt-hmr به جواب برسین !ولی قیمتش نسبت به ماژول hmt-hmrیه خورده بالاتره!

کدوم قسمتشو کمک میخواین؟

دوست مثل پول، به دست آوردنش از نگه داشتنش آسان تر است
باتلر

۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۱۲:۰۹
تشکر شده توسط : nilofareabi
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 6
( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #79
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۱۲:۰۹)sita_rampail نوشته است:
(۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۴۳:۲۶)nilofareabi نوشته است: سلام دوستان
من هم می خوام با کامپیوتر رباتم رو هدایت کنم ، اینطور که دیدم ماژولhmt -hmr بهتر از بقیه هست، درسته؟
فقط ارتباطم از کامپیوتر به میکرو ، همون 200 متر بردم خوبه زیادم هست .
فقط یکم کمک کنید خیلی عجله دارم ،منم به زبان c (کرویژن )می فهمم فقط ،کسی می تونه کمک کنه؟
خیلی دعاش می کنم...
سلام دوست عزیز

نمیشه گفت که ماژولhmt -hmr بهتر از بقیه هست !چون ماژول های بهتری هم هست ولی چون تعداد پایه هاش کمتره یه کم راحتتره!
اگه بتونین تا برد 200متر جواب بگیرین عالیه!!من بیشترین بردی که دیدم 100متر بوده!
من یه پیشنهاد دارم!! فکر میکنم اگه از ماژول HM-TRبا آنتن آمادش استفاده کنین راحتتر و زودتر از ماژول hmt-hmr به جواب برسین !ولی قیمتش نسبت به ماژول hmt-hmrیه خورده بالاتره!

کدوم قسمتشو کمک میخواین؟
ممنون که زود جواب دادید ، خوب این ماژولی که می گید من نمیدونم سخت افزارش چطوریه ؟ فکرکنم از ایناست که max232 هم رو خودش داره ، دیگه نمیدونم پایه هاش چطور وصل بشه، نگیرم بعد سخت باشه نتونم جواب بگیرم ، برنامه هم من c (کدویژن ) بلدم ، یه چیزایی از پستای قبل فهمیدم ، ولی کامل نه ، من فقط می خوام یه دکمه بزن رو صفحه کلید کامپیوتر اونور بگیرم ، می شه کمک کنید؟
استی این ماژول hm-tr ه گفتید گرون هست تو سایت roboeq زده 14 تومان ،همینه؟ نیاز به آنتن جدا هم داره؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۰۱:۱۷، توسط nilofareabi.)
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۵۰:۰۰
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #80
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۵۰:۰۰)nilofareabi نوشته است: ممنون که زود جواب دادید ، خوب این ماژولی که می گید من نمیدونم سخت افزارش چطوریه ؟ فکرکنم از ایناست که max232 هم رو خودش داره ، دیگه نمیدونم پایه هاش چطور وصل بشه، نگیرم بعد سخت باشه نتونم جواب بگیرم ، برنامه هم من c (کدویژن ) بلدم ، یه چیزایی از پستای قبل فهمیدم ، ولی کامل نه ، من فقط می خوام یه دکمه بزن رو صفحه کلید کامپیوتر اونور بگیرم ، می شه کمک کنید؟
استی این ماژول hm-tr ه گفتید گرون هست تو سایت roboeq زده 14 تومان ،همینه؟ نیاز به آنتن جدا هم داره؟
سلام دوست عزیز
من قیمت الان و نمیدونم !
چون موقعی که من ماژول هارو واسه پروژه ام میخواستم داخل یزد نداشتن مجبور بودم از تهران تهیه کنم قیمت 8ماه پیش ماژول hmt-hmrباهم 10تومان بود و قیمت ماژول HM-TRبا آنتنش حدود 30یا 32تومان دقیق یادم نیست !
در موردنیاز به آنتن جدا هم ،به نظر من خرید اون آنتن ها ارزش داره چون زودتر و راحتتر به جواب میرسین!
آره max232 هم رو خودش داره اگه اشتباه نکنم تعداد پایه هاش 4پایه هست !اگه بخوای فرستنده باشه از پایهTاستفاده میکنین و پایه Rبی استفاده میمونه و بر عکسش!

فقط می خوام یه دکمه بزن رو صفحه کلید کامپیوتر اونور بگیرم ؟؟یعنی چی؟
یعنی هر کدوم از کلید های روی کیبوردو که بزنین اون ور روی LCD ببینین؟
فرستنده :کامپیوتر و گیرنده:میکرو که به یه LCDوصله؟
در مورد موضوع پروژه تون بیشتر توضیح بدین ممنون میشم!

باتلر

۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۲۹:۲۸
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #81
سلام
پروژم ربات مسیریاب ، می خوام با کیبورد هم بشه کنترل کرد ، مثلا تو پستهای قبل دیدم ، اگه کلید L رو بزنم ربات بره سمت چپ ،اگه نزنم همون مسیریابی عادیشو ادامه بده ، اینجوری نیاز به وقفه هست درسته ؟ برنامشو نمی دونم با c چی میشه.
اگه از اون hmt-hmr که 10 تومان می شه استفده کنم خیلی بد می شه؟ چون قیمت اون بالاست تا حالام خیلی خرج کردم ، سنسور آلتراسونیکم باید بگیرم ، اگه با این ارزونه بشه خیلی خوبه ، می شه؟
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۳۶:۳۷
تشکر شده توسط : sita_rampail
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #82
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۳۶:۳۷)nilofareabi نوشته است: سلام
پروژم ربات مسیریاب ، می خوام با کیبورد هم بشه کنترل کرد ، مثلا تو پستهای قبل دیدم ، اگه کلید L رو بزنم ربات بره سمت چپ ،اگه نزنم همون مسیریابی عادیشو ادامه بده ، اینجوری نیاز به وقفه هست درسته ؟ برنامشو نمی دونم با c چی میشه.
اگه از اون hmt-hmr که 10 تومان می شه استفده کنم خیلی بد می شه؟ چون قیمت اون بالاست تا حالام خیلی خرج کردم ، سنسور آلتراسونیکم باید بگیرم ، اگه با این ارزونه بشه خیلی خوبه ، می شه؟

پروژم ربات مسیریاب ، می خوام با کیبورد هم بشه کنترل کرد ؟یعنی چی یعنی ربات هم مسیر یابی میکنه هم وقتی کلید L رو بزنیم ربات بره سمت چپ:یعنی شما مسیرو میبینین؟مثلاً ربات به یه چهارراه رسیده بعد شما وقتی کلید L رو بزنین ربات بره سمت چپ؟؟و اگه نزنین همون مسیریابی عادیشو ادامه بده!
پروژه پایانی من اینجوری بود:مسیریابی نداشت فقط کنترلی بود!
4تا کلید واسش تعریف کرده بودم L,R,U,d
بعد هر کدوم از اون کلید ها رو میزدم ربات به سمت همون جهت حرکت میکرد و تا زمانی که کلید جدیدی رو نمیزدم در همون جهت حرکت میکرد!مثلاً اگه کلید Lیا کلید جهت دار روی کیبورد و که میزدم ربات تا زمانی که دستم روی اون کلید بود به سمت چپ حرکت میکرد و اگه در حال حرکت به سمت چپ بود وکلید R میزدم سریع به سمت راست حرکت میکرد!
شرمنده من با زبان Cکار نکردم !!
در مورد ماژول هم اگه بتونین از همون hmt-hmr جواب بگیرین خوبه ! و هزینه کمتری میدین!!
ولی اگه مثل من بد شانس باشین مجبور بشین برین ماژول HM-TR ....
از نظر هزینه: هم هزینه hmt-hmr و هم هزینه ماژول HM-TRو باید بدین!!

باتلر

۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۰۰:۱۳
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #83
بله دقیقا منم مسیرو ببینم یعنی هم این و هم اون ، اما اولویت با کیبورد باشه می تونم با وقفه ها اولویتو بدم به این کار یعنیب به محض اینکه کلید زده شد بره به یه سمتی ، همه کاراش شده برنامه اصلی رباتم خوبه ، فقط اینم می خوام اضافه کنم ، خیلی می ترسم چون وقتم ندارم ، کسی نمی تونه با c کمک کنه؟ برنامه سختی می خواد؟
1 سوال دیگه اینکه تو همه این پروژه ها با پورت com بود ، میشه با پورت usb باشه ؟ سخت افزارش چطوری می شه؟
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۲۰
تشکر شده توسط : sita_rampail
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #84
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۲۰)nilofareabi نوشته است: بله دقیقا منم مسیرو ببینم یعنی هم این و هم اون ، اما اولویت با کیبورد باشه می تونم با وقفه ها اولویتو بدم به این کار یعنیب به محض اینکه کلید زده شد بره به یه سمتی ، همه کاراش شده برنامه اصلی رباتم خوبه ، فقط اینم می خوام اضافه کنم ، خیلی می ترسم چون وقتم ندارم ، کسی نمی تونه با c کمک کنه؟ برنامه سختی می خواد؟
1 سوال دیگه اینکه تو همه این پروژه ها با پورت com بود ، میشه با پورت usb باشه ؟ سخت افزارش چطوری می شه؟
اگه مثل پروژه منو بخواین تحویل بدین من فایل برنامشو واستون ایمیل کنم؟
پروژه منم اولویت با کیبورد هست!فقط زبان رابطش زبان دلفی هست وواسه ربات AVR!
واسه پورت com:میتونین از کابل تبدیل (com به usb)استفاده کنین!

باتلر

۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۴۴:۳۴
تشکر شده توسط : nilofareabi, mahdi20
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #85
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۴۴:۳۴)sita_rampail نوشته است:
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۲۰)nilofareabi نوشته است: بله دقیقا منم مسیرو ببینم یعنی هم این و هم اون ، اما اولویت با کیبورد باشه می تونم با وقفه ها اولویتو بدم به این کار یعنیب به محض اینکه کلید زده شد بره به یه سمتی ، همه کاراش شده برنامه اصلی رباتم خوبه ، فقط اینم می خوام اضافه کنم ، خیلی می ترسم چون وقتم ندارم ، کسی نمی تونه با c کمک کنه؟ برنامه سختی می خواد؟
اگه مثل پروژه منو بخواین تحویل بدین من فایل برنامشو واستون ایمیل کنم؟
پروژه منم اولویت با کیبورد هست!فقط زبان رابطش زبان دلفی هست وواسه ربات AVR!
واسه پورت com:میتونین از کابل تبدیل (com به usb)استفاده کنین!
ممنون آخه من بسکامو اصلا نمی فهمم ، یه سوال دیگه ، این زبان رابط واجبه؟ یعنی از همون راه که hyper... یه کلید بزنیم درست نمی شه ؟ حتما همچین برنامه ای می خواد.
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۲۹:۳۲
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #86
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۲۹:۳۲)nilofareabi نوشته است: ممنون آخه من بسکامو اصلا نمی فهمم ، یه سوال دیگه ، این زبان رابط واجبه؟ یعنی از همون راه که hyper... یه کلید بزنیم درست نمی شه ؟ حتما همچین برنامه ای می خواد.

شما چه جوری میخواین بین کامپیوتر (کیبورد )و میکرو ارتباط برقرار کنین؟؟بالاخره باید با یه زبانی این ارتباط برقرار بشه!
که من زبان دلفی ....
منظورتون از hyper terminal متوجه نمیشم ؟؟؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم بله!!

باتلر

۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۴۰:۴۴
تشکر شده توسط : nilofareabi, mahdi20
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #87
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۴۰:۴۴)sita_rampail نوشته است:
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۲۹:۳۲)nilofareabi نوشته است: ممنون آخه من بسکامو اصلا نمی فهمم ، یه سوال دیگه ، این زبان رابط واجبه؟ یعنی از همون راه که hyper... یه کلید بزنیم درست نمی شه ؟ حتما همچین برنامه ای می خواد.

شما چه جوری میخواین بین کامپیوتر (کیبورد )و میکرو ارتباط برقرار کنین؟؟بالاخره باید با یه زبانی این ارتباط برقرار بشه!
که من زبان دلفی ....
منظورتون از hyper terminal متوجه نمیشم ؟؟؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم بله!!
من تو سایتا دیدم تحقیق کردم از HyperTerminal ویندوز این ارتباط رو برقرار می کنن ، نا امیدم نکنیدSadSadSad
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۳۷:۵۱
mehrdadgh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 654
( 1904 تشکر در 596 ارسال )
ارسال: #88
من زیاد تو این تایپیک نچرخیدم ولی یه چن تایی از پستاتون رو خوندم
به نظرم اگه با نرم افزارهای ویژوال و ... مثل من کار نکردید چرا از دو تا میکرو استفاده نمی کنید ؟
یکی از کیبرد اطلاعات رو میگیره و به ماجول میده و اون یکی اطلاعات رو از ماجول میگیره و به موتورها میده ! ( به همین سادگی )

البته سیتا خانوم بهتر میتونن راهنمایی کنن !

وبلاگ من : Azarrobot.blogfa.com

ISAplast.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۷:۵۷، توسط mehrdadgh.)
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۵:۴۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [آموزشی] پروژه گیرنده و فرستنده 4 کاناله a.mehran 3 3,844 ۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۳۸:۰۵
آخرین ارسال: Ambassador
  نظرسنجی و بحث و گفتگو درخصوص پروژه های آموزشی... lord_viper 2 2,589 ۱۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۲۳:۰۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] راهنمایی برای انجام پروژه mahsa_0690 1 2,276 ۱۹-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۱۱:۵۰
آخرین ارسال: sharin
  پروژه حضور وغیاب proiect_v 0 1,809 ۰۹-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۴۹:۰۶
آخرین ارسال: proiect_v
Question [سوال] پروژه ارسالSMSباماژولRF m*f 0 2,259 ۰۶-فروردین-۱۳۹۱, ۱۳:۱۳:۴۰
آخرین ارسال: m*f
Question [سوال] مدار فلزیاب ربات مین یاب medadnoki 3 5,233 ۰۴-فروردین-۱۳۹۱, ۱۷:۲۲:۱۴
آخرین ارسال: robojalal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS