امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
نویسنده پیام
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 6
( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #89
RE: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۵:۴۷)mehrdadgh نوشته است: من زیاد تو این تایپیک نچرخیدم ولی یه چن تایی از پستاتون رو خوندم
به نظرم اگه با نرم افزارهای ویژوال و ... مثل من کار نکردید چرا از دو تا میکرو استفاده نمی کنید ؟
یکی از کیبرد اطلاعات رو میگیره و به ماجول میده و اون یکی اطلاعات رو از ماجول میگیره و به موتورها میده ! ( به همین سادگی )

البته سیتا خانوم بهتر میتونن راهنمایی کنن !

خوب منم می خوام ازدو تا میکرو استفاده کنم ،اصلا باید از دو تا میکرو استفاده کرد، مگه اینطوری نیست؟ شما چطور اطلاعاتو واسه میکرو فرستنده می فرستی ؟ تو همون hyeper تایپ می کنی؟
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۵۸:۴۷
mehrdadgh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 654
( 1904 تشکر در 596 ارسال )
ارسال: #90
منظورتون رو متوجهع نشدم ! ؟
اگه با بیسکام کار میکنی که خودشون محیط امولاتور داره
خودم هم نفهمیدم چی گفتم !
شما چه جوری میخای باشه ؟

وبلاگ من : Azarrobot.blogfa.com

ISAplast.ir
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۴۱:۵۷
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #91
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۴۱:۵۷)mehrdadgh نوشته است: منظورتون رو متوجهع نشدم ! ؟
اگه با بیسکام کار میکنی که خودشون محیط امولاتور داره
خودم هم نفهمیدم چی گفتم !
شما چه جوری میخای باشه ؟

نه به غیر از بیسکام ، می خوام یه کلید با کیبورد بزنم تو ربات بره چپ یا راست ، حالا این کلیدو کجا بزنم به غیر از امولاتور بیسکام ؟ همون هایپر می شه؟
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۰۰
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 2348
( 1652 تشکر در 389 ارسال )
ارسال: #92
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۰۰)nilofareabi نوشته است: نه به غیر از بیسکام ، می خوام یه کلید با کیبورد بزنم تو ربات بره چپ یا راست ، حالا این کلیدو کجا بزنم به غیر از امولاتور بیسکام ؟ همون هایپر می شه؟
سلام دوست عزیز
من تا اونجایی که موضوع پروژه شما رو متوجه شدم توضیح میدم هر کجاش که مشکل داشت شما درستشو توضیح بدین!!
پروژه شما یک ربات کنترل از راه دور هست که علاوه بر این که از طریق کامپیوتر کنترل میشه مسیریابی هم میکنه !
واطلاعاتی که ازکامپیوتر مییاد جهت حرکت ربات رو تعیین میکنه!
و کنترل ربات هم از طریق ماژول hmt-hmr هست !
اگه تا اینجا درسته تاییدش کنین تا من بتونم اگه کمکی از دستم بر میاد ....

(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۵:۴۷)mehrdadgh نوشته است: البته سیتا خانوم بهتر میتونن راهنمایی کنن !
سلام
شما استاد ما هستین ! شکست نفسی نکنین!

دوست مثل پول، به دست آوردنش از نگه داشتنش آسان تر است
باتلر

۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۰۲:۴۷
تشکر شده توسط : nilofareabi
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #93
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۰۲:۴۷)sita_rampail نوشته است: [quote='nilofareabi' pid='100143' dateline='1253290980']
نه به غیر از بیسکام ، می خوام یه کلید با کیبورد بزنم تو ربات بره چپ یا راست ، حالا این کلیدو کجا بزنم به غیر از امولاتور بیسکام ؟ همون هایپر می شه؟
سلام دوست عزیز
من تا اونجایی که موضوع پروژه شما رو متوجه شدم توضیح میدم هر کجاش که مشکل داشت شما درستشو توضیح بدین!!
پروژه شما یک ربات کنترل از راه دور هست که علاوه بر این که از طریق کامپیوتر کنترل میشه مسیریابی هم میکنه !
واطلاعاتی که ازکامپیوتر مییاد جهت حرکت ربات رو تعیین میکنه!
و کنترل ربات هم از طریق ماژول hmt-hmr هست !
اگه تا اینجا درسته تاییدش کنین تا من بتونم اگه کمکی از دستم بر میاد ....

سلام
دقیقا درسته ، همینه ، الان من چه طور ارتباط برقرار کنم از کیبورد به ماژول فرستنده؟
۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۳۳
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #94
[تصویر:  zgsgxg1f16w4h768e884.jpg]

باتلر

۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۰۴:۳۱
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #95
(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۰۴:۳۱)sita_rampail نوشته است: [تصویر:  zgsgxg1f16w4h768e884.jpg]

درست اینم از الگوریتم ، ولی مشکل من حل نشده ، من می خوام ببینم وقتی رو کیبورد یه دکمه زدیم چه جوری به میکرو بره (در واقع همون میکرو که تو قسمت فرستنده هست) یه جوری که نیاز به زبان خاصی نداشته باشه !!!!!
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۵:۱۹
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #96
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۳۳)nilofareabi نوشته است: سلام
دقیقا درسته ، همینه ، الان من چه طور ارتباط برقرار کنم از کیبورد به ماژول فرستنده؟
سلام
روشی که آقای mehrdadgh گفتن فقط میکرو به میکرو هست یعنی اگه به عکس نگاه کنین کادر کامپیوتر حذف میشه ! و این روش برای شما خیلی راحتتره چون دیگه نیازی به اون زبان برنامه نویسی رابط نیست!
ولی چون پروژه شما قسمت کامپیوتر و داره پس باید به دلخواه یک زبانی و برای ارتباط بین کامپیوتر و میکرو انتخاب کنین !
که این برنامه طبق عکس میشه واسه قسمت ارتباط کامپیوتر و میکرو !و فکر کنم شما با همون زبان Cبنویسین راحتتر باشین!
تا اینجا سوالی هست؟

باتلر

۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۸:۲۳
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #97
(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۸:۲۳)sita_rampail نوشته است:
(۲۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۳۳)nilofareabi نوشته است: سلام
سلام
روشی که آقای mehrdadgh گفتن فقط میکرو به میکرو هست یعنی اگه به عکس نگاه کنین کادر کامپیوتر حذف میشه ! و این روش برای شما خیلی راحتتره چون دیگه نیازی به اون زبان برنامه نویسی رابط نیست!
ولی چون پروژه شما قسمت کامپیوتر و داره پس باید به دلخواه یک زبانی و برای ارتباط بین کامپیوتر و میکرو انتخاب کنین !
که این برنامه طبق عکس میشه واسه قسمت ارتباط کامپیوتر و میکرو !و فکر کنم شما با همون زبان Cبنویسین راحتتر باشین!
تا اینجا سوالی هست؟
باشه قبول فقط یه سوال دیگه چون این قسمت خیلی مشکل دارم ، تو همون زبان های برنامه نویسی عادی مثلا ویژوال سی ++؟ باید برم درباره برنامه نویس و ارتباط با پورتای کامپیوتر راجع بهش مطلب بخونم ؟
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۲۶:۴۹
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #98
(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۲۶:۴۹)nilofareabi نوشته است: باشه قبول فقط یه سوال دیگه چون این قسمت خیلی مشکل دارم ، تو همون زبان های برنامه نویسی عادی مثلا ویژوال سی ++؟ باید برم درباره برنامه نویس و ارتباط با پورتای کامپیوتر راجع بهش مطلب بخونم ؟
آره دقیقاً!
یه سوال این موضوع پروژه کارشناسی تونه؟
من خودم زمانی که باید پروژه مو تحویل میدادم برنامه رابط شو بلد نبودم دادم واسم نوشتن ولی الان که یک کم C#یاد گرفتم میبینم برنامش خیلی راحت بوده !
برنامه رابط هم زبان دلفی بود که من اصلاً بلد نبودم ! این قسمت تو پروژه شما مهم نیست ! اصل موضوع همون قسمت ارتباط بی سیم هست!
فکر کنم همون دلفی من کافی باشه !نمیخواد کل شو بلد باشین در حدی که بدونین چی به چیه کافیه ! که اونم من در حدی که خودم بلد باشم کمکتون میکنم!

باتلر

۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۴۱:۳۹
nilofareabi آفلاین
تازه وارد

( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #99
(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۴۱:۳۹)sita_rampail نوشته است:
(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۲۶:۴۹)nilofareabi نوشته است: باشه قبول فقط یه سوال دیگه چون این قسمت خیلی مشکل دارم ، تو همون زبان های برنامه نویسی عادی مثلا ویژوال سی ++؟ باید برم درباره برنامه نویس و ارتباط با پورتای کامپیوتر راجع بهش مطلب بخونم ؟
آره دقیقاً!
یه سوال این موضوع پروژه کارشناسی تونه؟
من خودم زمانی که باید پروژه مو تحویل میدادم برنامه رابط شو بلد نبودم دادم واسم نوشتن ولی الان که یک کم C#یاد گرفتم میبینم برنامش خیلی راحت بوده !
برنامه رابط هم زبان دلفی بود که من اصلاً بلد نبودم ! این قسمت تو پروژه شما مهم نیست ! اصل موضوع همون قسمت ارتباط بی سیم هست!
فکر کنم همون دلفی من کافی باشه !نمیخواد کل شو بلد باشین در حدی که بدونین چی به چیه کافیه ! که اونم من در حدی که خودم بلد باشم کمکتون میکنم!

آره واسه کارشناسی چندروز دیگه هم باید تحویل بدم دیر هم شده ، جدی می گی با c # راحته ؟ اگه می شد c # باشه خیلی خوب بود چون خواهرمم بلده یکم ، آخه استادمون خیلی گیره ریزو درشتو می پرسه ، نمی تونم بنویسم بدون فهمیدن بعد میگه کپی بود ه و ....
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۴۶:۴۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [آموزشی] پروژه گیرنده و فرستنده 4 کاناله a.mehran 3 3,844 ۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۳۸:۰۵
آخرین ارسال: Ambassador
  نظرسنجی و بحث و گفتگو درخصوص پروژه های آموزشی... lord_viper 2 2,589 ۱۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۲۳:۰۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] راهنمایی برای انجام پروژه mahsa_0690 1 2,276 ۱۹-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۱۱:۵۰
آخرین ارسال: sharin
  پروژه حضور وغیاب proiect_v 0 1,809 ۰۹-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۴۹:۰۶
آخرین ارسال: proiect_v
Question [سوال] پروژه ارسالSMSباماژولRF m*f 0 2,259 ۰۶-فروردین-۱۳۹۱, ۱۳:۱۳:۴۰
آخرین ارسال: m*f
Question [سوال] مدار فلزیاب ربات مین یاب medadnoki 3 5,233 ۰۴-فروردین-۱۳۹۱, ۱۷:۲۲:۱۴
آخرین ارسال: robojalal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS