امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جلوگیری از پخش فایلهای صوتی توسط برنامه های دیگر ؟
نویسنده پیام
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 404
( 381 تشکر در 161 ارسال )
ارسال: #67
RE: جلوگیری از پخش فایلهای صوتی توسط برنامه های دیگر ؟
بچه ها الکی زحمت نکشید کرکیده شد Biggrin !

Cracked By Strong Bytes Clap

پیوست :

جوکر جون چیزی خفن تر نداری 029

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Changed.rar (اندازه: 149.05 KB / تعداد دفعات دریافت: 28)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۳۹:۱۱، توسط 1120.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۲۸:۵۸
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #68
Salam man ba badbakhte ba mob omadam in chert perta chiye neveshte ! Dishab file unpack shodato ba hezar badbakhte az nimbuzz vase dostam ferestadam va crack shod jaye tashakor az dostam hast man abzar crack nadashtam ama rah ravesho goftam ! Man eda nadaram ama motmenam ke bargarde be seen 19 salege hamishe to ro ye shekast khorde mibinam to har barnamiye bezare crack mikonim man herfam crack nist ! Inja ba mob omdam in khabaro bedam
Mohem ine ke hadaf dashte har kase mitone hame kare bekone faghat hadaf va posht kar mikhad khob joker khan 24 saat vaght dare shoma crack mikone dg khob bayad bere main ghoshe k810 sony ericsson patch kone! Midone main chiye? Bayad logo irancelo bardare 5 menu vase startup ghoshe estefade ezafe kone , midone cid chiye ? Bayad cid 53 ghoshe sony ericssonha ra patch kone onam cid 53 bayad ax album khanande ham be media player estefade kone ! 48 saat vaght dare
Man namitonam post edit konam (sharj) 5 menu add mikone va album khanande ham be media player add mikone! Yadet bashe agar eshtebah kone bayad box bezane hodod 50 hezar toman bayad pol bede azizam 48 saat vaght dare agar natoneste aghaye khafan na dg postato mikhonam na be harfet ahmiyat midam va har vaght eda alake karde in page ra behet neshon midam bayad beram bimarestan man bad 48 saat miyam posto nadidam dg ...
Raste dostam goft motmeane kar khase nakardì? Chera jolo bacheha dorogh gofte adam nabayad dorogh bege hehe jocker shode pocker :-)) ta 48 saat vaght dare alan saat 8 hast shoroa shod montazerim :-P

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۹:۰۱:۱۸، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۸:۲۳:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #69
وای ( خاک وچوک )این کرک می را دادین به Strong Byte( همون استرونگ بایت برنامه نویس-) ایشون کلاس و سطح علمیشون خیلی بالاتر از این حرفاست ، ایشون یکی از کرکرهای خوب ایرانه.
میدونستم قراره کسی غیر از این بنده خداکه ادعا کرده بود روش کار کنه یه کم توش آبروداری میکردم ،والاخودم بودم خجالت میکشیدم این کرک می را بدم به ایشون :)
======

فکر کنم اولین باره دارم یک متن فینگلیش را میخونم...واقعا خوندنش چقدر سخته :)

در مورد سونی اریکسون ، ا شنیدم یه نوع موبایله به این اسم هست :)))
48 ساعت که سهله تا آخر عمر هم وقت بدی علاقه ای به برنامه نویسی موبایل ندارم ونداشتم :)
اما من بهت یه پیشنهاد دیگه میدم ، یک هفته وقت داری یه برنامه بنویسی که تحت وب توی موبایل هم فارسی بتونه بنویسه ، که یکی میاد توی فرومها میخواد مثل الان شما متن ارسال کنه را حل کنه :))
میدونی که حتما ملت دعات میکنن.

اما 2 تا نکته که باید بدونی :
1 : سه سوت شد چند روز و چیزی از شما ندیدیم :) آخرشم دادی یکی دیگه کرک کنه...
آنپکر ندارم و ابزار کرک ندارم و سبزی پاک نمیکنم و اینا.... نداشتیم آ :))) پس .....

2 - در مورد علم غیب شما از گذشته و شکست های (عشقی: )من در سن 19 سالگی ، فقط محظ اطلاع شما فکر کنم اولین مجله الکترونیکی آموزش کرک که به زبان فارسی بود را تحت داس( با زبون++C نوشته بودم) به همون سن و سال پابلیک کردم که بقیه هم یه چیزی یاد بگیرن :) شاید اون مجله را دوستان یادشون باشه...
الان که میخونمش متوجه میشم که دچار غرور جوانی اون موقع بودم و زیادتر از حدی که بودم ادعای الکی میکردم :)

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۱:۴۳
تشکر شده توسط : Di Di, lord_viper
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #70
بله برنامشو دارم كه فارسي تايپ كنه الان با موبايلم
Bale manam vaghtamo ghozashtam ro kanal multevision dar seen 17 salege algoritmesho peyda kardam ye kart telefon dashtam 2 sal free estefade kardam, ye downloader khosose vase eutelsat w3 16 dareje neveshtam nafar aval vb inja bodam isp ham hack kardam albate bache bodam ye khorde kar ham ba daneshgah.... daram va...
جهت كسب اطلاعتت من با كسي بودم كه با فروش ماشينش ميتونست خونتون و كل برنامه هاي كشكي سايتت را بخره :-))
به من ربطي نداره تو علاقه داري يا نه!
40 ساعت ديگه وقت داري ، من بيكار نيستم
كه به حرفات عمل كنم، ميتوني بيخيال بشي ، من به حرفتون احترام گذاشتم ، حالا نوبت شماست ميتوني هم بگي من گوشي پچ نميكنم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۹:۲۴، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۷:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #71
(۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۷:۰۷)amintatu1990 نوشته است: بله برنامشو دارم كه فارسي تايپ كنه الان با موبايلم
Bale manam vaghtamo ghozashtam ro kanal multevision dar seen 17 salege algoritmesho peyda kardam ye kart telefon dashtam 2 sal free estefade kardam, ye downloader khosose vase eutelsat w3 16 dareje neveshtam nafar aval vb inja bodam isp ham hack kardam albate bache bodam ye khorde kar ham ba daneshgah.... daram va...
جهت كسب اطلاعتت من با كسي بودم كه با فروش ماشينش ميتونست خونتون و كل برنامه هاي كشكي سايتت را بخره :-))
به من ربطي نداره تو علاقه داري يا نه!
40 ساعت ديگه وقت داري ، من بيكار نيستم
كه به حرفات عمل كنم، ميتوني بيخيال بشي ، من به حرفتون احترام گذاشتم ، حالا نوبت شماست ميتوني هم بگي من گوشي پچ نميكنم
من که مجبورت نکردم به حرفای من عمل کنی ،خودت بیکار بودی والا ، خودت نوشتی برنامه تو بزار تا ظرف سه سوت بشکنم ( سوت سوت سوت ) به نوشته های قبلیت مراجعه کن ببین چی نوشتی :)
پست شماره 20 همین تاپیک :
نقل قول: اگر فکر میکنی برنامه نویس گنده ای هستی و ادعا امنیتت زیاد میشه بیا برنامه امنیتیت را بده تا 3 سوت دورش بزنم :-))
اینقدر هست....
وقتی تو را میبینم یاد شرکت golden soft میفتم یادش بخیر :-))

نقل قول: حالا نوبت شماست ميتوني هم بگي من گوشي پچ نميكنم
من اعتراف میکنم ، به تمام گناهانم و اعلام میکنم گوشی که پچ نمیکنم هیچ ، اصلا موبایل بازی نمیکنم :) به جای سونی اریکسون محدودیت دار هم بیاین قشنگیه n95ی چیزی بخرید که حالشو ببرید و مجبور نباشید برای آلبوم اضافه کردن و اینا پتچ کنید :)

چقدراین فینگلیش نوشتن کار بد و کثیفیه :) ننویس آدم رغبت نمیکنه بخونه :)

به اون یارو هم که باهاش بودی بگو ماشینشو بفروشه بیاد بخره ما یه پولی بیاد دستمون داریم از فقر و گشنگی میمیریم :)) جون حجی دعاش میکنم :)
نخواست هم بفروشه بگو حداقل ماشینشو بیاره با بچه های انجمن یه دور باهاش بزنیم :)))
البته در خرید برنامه های سایت ، حتما میدونی که تک نسخه فروش رفته با خرید کل سورس قیمتش چقدر فرق میکنه ؟ رفیقت چندتا ماشین داره ؟ :)))

پیوست :
سوت ، سوت ، سوت :)) آه حالا دس دس دست :))

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۴۶:۲۰، توسط joker.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۴۱:۳۵
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, lord_viper, Di Di
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #72
To ye komak be man karde :-D tashakor ham kardam , ye bmw dasht alan fekr konam shoharesh savar mashine :-D va manam to khiyabona number baze mikonam , :-D albate ghablana alan + hastam , raste n95 be paye c905 8 mega pixel namirise , taze ghoshe man hex editor dare zor delet :-P agar khaste barnamasho vasat send mikonam

۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۹:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : joker
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #73
اقا بحث دیگه منحرف شد ( منحرف از اون منحرفها منظورم بود ) ماشین مال شوهرش بود یعنی این رفیقت خانم بود ؟ وای وای وای شوهرش میدونه :))
[تصویر:  1259315268.jpg]

۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۴:۲۷
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, CRazYFULL, lord_viper
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #74
Na are! Shoharesh jon nadareh akhe be man che hehe man chekar zan mardom daram harfhaye mizaniha hehe joker khatare nashe lol

۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۵۰:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #75
سلام.

(۱۲-آذر-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۲۶)Payman62 نوشته است: سلام.
امین جان دوستانه بهت میگم. این بحث بچه گانه رو تموم کن.
این جا کسی ادعا نداره. ولی همه حد و حدود خودشون رو میدونن و به هم احترام میذارن. قبلا بهت گفتم. رو جمله هایی که به کار میبری دقت کن. مودب باش.
بازم میگم به جای درگیری با بچه های با سواد فروم از سوادشون بهره بگیر.
تجربه ثابت کرده این طرز صحبت روی شخص امین تاتو تاثیری نداره.

امین همه دارن تو یاهو بهت میخندن. خوشت میاد خودتو ضایع کنی.
من عمدا این تاپیک رو نمیبندم و بهت اخطار نمیدم تا به نتیجه برسه و بفهمی که با بزرگ تر از خودت ( از نظر سواد ) در نیفتی.
ظاهرا برات لازمه هر چند وقت یه بار یه گوش مالی بشی.

سر ویروس دوست دارم اصغر و سوزوندن CPU حسابی آبروریزی کردی و در نهایت مجبور شدی بری پست های قبلیت رو پاک کنی تا بعدا کسی نخونه و بهت بخنده.
سر ویروس مسخره باج گیر بچه ها طوری حالت رو گرفتن که آخرش با گریه قهر کردی و از فروم رفتی.
حالام که جلوی جوکر کم اوردی و نتونستی به ادعات عمل کنی و کرک میش رو کرک کنی به در و دیوار چنگ میزنی تا خودت رو نشون بدی. از بچه بازی های موبایل گرفته تا دوست دختر پولدار. واقعا تو افتخار فرومی که دوست دخترت ماشین 2 میلیارد تومنی داره. ولی فکر کنم اونم مثل تو بوده و ماشین رو کردن تو پاچش.
حرف موبایل رو پیش کشیدی. مگه جوکر ادعا کرد تو کار موبایله؟ این تویی که تو همه زمینه ادعات میشه. ادعای واهی. حالام میخوای این بیماری رو به جوکر انتقال بدی. ولی دیدی که جوکر با صداقت گفت من تو کار موبایل نیستم. اینارو یاد بگیر.

ظاهرا خوشت میاد هرازچندگاهی زیر پای بزرگان فروم له بشی. این دفعم به اندازه کافی ضایع شدی. فکر میکنم دیگه وقت گریه و قهرت فرا رسیده. میتونی برای بار N ام خداحافظی کنی.
راستی یادت نره پستات رو پاک کنی. بعدا بچه ها ببینن بده برات.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۱۴:۰۴، توسط Payman62.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۱۰
تشکر شده توسط : joker, CRazYFULL
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 404
( 381 تشکر در 161 ارسال )
ارسال: #76
نقل قول: وای ( خاک وچوک )این کرک می را دادین به Strong Byte( همون استرونگ بایت برنامه نویس-) ایشون کلاس و سطح علمیشون خیلی بالاتر از این حرفاست ، ایشون یکی از کرکرهای خوب ایرانه.
میدونستم قراره کسی غیر از این بنده خداکه ادعا کرده بود روش کار کنه یه کم توش آبروداری میکردم ،والاخودم بودم خجالت میکشیدم این کرک می را بدم به ایشون :)

بله ایشون جناب Strong Byte سایت برنامه نویس هستند . 006

دیدم داری سر به سر بچه های میزاری غیرت ایرانویجیم گل کرد ، دادم بردیا جون دستی به روش بکشه Biggrin

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۱۰:۵۲، توسط 1120.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۰۷:۲۷
تشکر شده توسط : joker, Mr.pRoGraMmer
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #77
سلام.
امیدوارم این قضیه برای امین درس عبرتی شده باشه تا دیگه اندازه خودش رو بدونه و بزرگ تر از دهنش صحبت نکنه.

امین دیگه با زبون خوش تذکر نمیدم. اگه یه بار دیگه توی این بخش این بچه بازی ها رو راه بندازی جور دیگه برخورد میکنم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۵۶:۴۲، توسط Payman62.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۶:۲۶:۳۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] کپی فریم از یک فرم به فرم دیگر javad917 2 3,782 ۲۴-فروردین-۱۳۹۵, ۲۰:۲۵:۵۶
آخرین ارسال: javad917
  ارتباط visual basic با دیگر نرم افزارها cortex-m3 2 3,317 ۳۰-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۱۱:۲۳
آخرین ارسال: kimiafars
Shy [فوری] خواندن فایل تکست و تبدیل آن به فایل اکسل توسط CommandButton ahmadelectron 1 3,530 ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question [سوال] جلوگیری از مشاهده کد توسط کاربر eppagh 11 6,228 ۲۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۲:۳۷
آخرین ارسال: ajlajlajl
  مقدار دهی توسط WebBrowser aleas 1 2,423 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۳۴:۱۶
آخرین ارسال: babyy
  هش کردن رشته توسط vb6 policweb 5 4,794 ۲۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
  جمع زدن دو فیلد و قرار دادن در فیلد دیگر در VB6 mohsen0025 7 7,477 ۰۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۱:۵۱:۴۶
آخرین ارسال: mohsen0025
  خواندن اطلاعات از برنامه دیگر automa 8 6,343 ۲۴-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۱۹:۱۱
آخرین ارسال: automa
  جلوگیری از باز شدن پنجره ی system32 RAMA2009 1 2,568 ۲۰-اسفند-۱۳۹۰, ۱۷:۳۴:۳۰
آخرین ارسال: RAMA2009
  سورس کد جستجوی فایلهای با پسوند خاص، حتی فایلهای hidden RAMA2009 3 4,883 ۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۲۲:۲۰:۵۵
آخرین ارسال: RAMA2009

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS