امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درایور سنسور
نویسنده پیام
saeidjan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 117
( 164 تشکر در 77 ارسال )
ارسال: #1
درایور سنسور
با سلام تو یه تاپیک در مورد درایور سنسور PIR درخواستی داشتم که با بی مهری دوستان مواجه شد. تو سایتا دنبالش گشتم یه نمونه ایرانی هست که همه از هم کپی کردن. و نمونه های خارجی هم درایورهای رو معرفی کرده که تو بازار اصلا اسم شون را نشنیدن.
با این وجود میخواستم بازم خواهش کنم اگر درایور خاصی رو میشناسید که تو بازار خودمو پیدا میشه، یه مساعدتی بکنید.
تنها کار که میخوام بکنم اینه که سنسه این سنسورو بدم به یه mega 8 تا اون یه تریاک رو کنترل کنه، همین.
با سپاس

دانشمندان امروز دانش آموزان دیروز بودند.
به امید این که فردا دانشمند باشم.
۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۰:۰۷:۴۳
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #2
RE: درایور سنسور
منظورتون از درایور آی سیه یا مدار؟
مدار که دوستان زیاد گذاشتن. حتی خود منم یکی قبلاً گذاشتم!

ولی همه این مسائل به کنار، کافیه شما دیتا شیت سنسورو بخونین یا اینکه اطلاع داشته باشین که این سنسورا خروجیشون چجوریه؟ بقیش دیگه چیزی نیست.
۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۷:۲۶
تشکر شده توسط : saeidjan, t3r!p3000
saeidjan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 77 ارسال )
ارسال: #3
(۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۷:۲۶)ilgar نوشته است: منظورتون از درایور آی سیه یا مدار؟
مدار که دوستان زیاد گذاشتن. حتی خود منم یکی قبلاً گذاشتم!

ولی همه این مسائل به کنار، کافیه شما دیتا شیت سنسورو بخونین یا اینکه اطلاع داشته باشین که این سنسورا خروجیشون چجوریه؟ بقیش دیگه چیزی نیست.

متشکرم از پاسختون اما مهندس جان توی هر دیتاشیت که میبینم سه قسمت را برای این سنسورها مورد نیاز حساب کرده
1. سنسور
2. تقویت کننده
3. مقایسه کننده
خوب من هم میخوام که این سنسور را مستقیم به یه AVR وصل کنم ظاهراَ باید خروجی اونرو تقویت کنم اما با کدام IC ؟
مگای من در حال کنترل یه تریاک تو همون پروژه ایی که باعث آشنایی من با ایران ویچ و این جمع صمیمی شد. حال میخوام اطراف دستگاهیی که به تریاک وصل رو با یه سنسور تشخیص حرکت بدن انسان کنترل کنم. که به محض ورود عمدی یا سهوی تریاک خاموش بشه.
آیا مدار اضافی برای این کار لازمه؟
آیا بین مگا و سنسور تقویت کننده و مقایسه کننده لازمه؟
البته شما و آقا هادی و آقای یکنفر و بقیه دوستان حسابی بنده رو شرمنده کرده اید. ولی خواهشنا اگر تجربه ای در این زمینه دارید. بفرمایید تا دوباره کاری نکنم.
ممنون

۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۴۱:۱۴
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #4
بعضي سنسورا مستقیما خروجی دیجیتال یا در سطح TTL ندارن. مثل سنسورهای اولترا سونیک که بعد از دریافت سیگنال لازمه تقویت بشه. بعد از تقویت هم عما آشکار سازی یا مقایسه با یه سطح خاص صورت میگیره. من با این سمسورا آمادش کار کردم و خودم نساختمش ولی مدارای مختلفی که دیدم همه این چیزایی که شما خودتون هم گفتینو لازم دارن (تقویت و شکار سازی و ...) اگه میخاین خودتون بسازین که از نقشه مدارات آماده میتونین استفاده بکنین.

http://forum.iranled.com/showthread.php?...9%88%D8%B1

ولی حتی میتونین از چشمی های آماده استفاده کنین. مزیت چشمی های آماده اینه که قاب و بسته بندی مناسبی برای نصب کردن دارن. لنز های اپتیکی دارن که شعاع و برد تشخیص سنسورو بالا میبره. حدود 10 تومن قیمتشه و ...

برای استفاده از این نوع آماده هم یه رله داره که با اون رله میتونین 5 ولتو به میکروتون قطع و وصلش بکنین.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۱:۰۱:۵۵، توسط ilgar.)
۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۲۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000
saeidjan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 77 ارسال )
ارسال: #5
(۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۲۳)ilgar نوشته است: بعضي سنسورا مستقیما خروجی دیجیتال یا در سطح TTL ندارن. مثل سنسورهای اولترا سونیک که بعد از دریافت سیگنال لازمه تقویت بشه. بعد از تقویت هم عما آشکار سازی یا مقایسه با یه سطح خاص صورت میگیره. من با این سمسورا آمادش کار کردم و خودم نساختمش ولی مدارای مختلفی که دیدم همه این چیزایی که شما خودتون هم گفتینو لازم دارن (تقویت و شکار سازی و ...) اگه میخاین خودتون بسازین که از نقشه مدارات آماده میتونین استفاده بکنین.

http://forum.iranled.com/showthread.php?...9%88%D8%B1

ولی حتی میتونین از چشمی های آماده استفاده کنین. مزیت چشمی های آماده اینه که قاب و بسته بندی مناسبی برای نصب کردن دارن. لنز های اپتیکی دارن که شعاع و برد تشخیص سنسورو بالا میبره. حدود 10 تومن قیمتشه و ...

برای استفاده از این نوع آماده هم یه رله داره که با اون رله میتونین 5 ولتو به میکروتون قطع و وصلش بکنین.

ممنون از لطف شما، قبلا این نقشه و مشابه اونو دیده بودم. ولی بهرحال بازم ممنون

۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۳۶:۱۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی یک سنسور جریان برای اتصال به میکرو ؟ mega16 6 1,738 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۱۷:۳۸:۳۲
آخرین ارسال: Ambassador
  اتصال سنسور lm35 در فاصله 12 متری به میکرو ؟ mega16 3 1,643 ۲۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۸:۴۳:۲۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
  ربات مسیریاب ۲۴ سنسور Erfanbeigi 3 2,650 ۰۷-آبان-۱۳۹۶, ۰۰:۴۲:۴۱
آخرین ارسال: 1نفر
  راه اندازی سنسور sht11 blackstar368 10 10,511 ۲۶-دى-۱۳۹۵, ۱۲:۲۲:۴۷
آخرین ارسال: ehsan1082
  [آموزشی] بوتلودر BootloadHID برای AVR8 بدون نیاز به درایور usb salehjg 0 2,494 ۰۸-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۴۷:۰۶
آخرین ارسال: salehjg
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
  مشکل راه اندازی ال سی دی رنگی 3.2 با درایور ssd1289 با avr mbir92 1 2,970 ۱۴-مرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۰۹:۱۷
آخرین ارسال: topelec20
Cool [سوال] سنسور ds18b20 hosseinip 4 3,642 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۴:۱۰:۴۴
آخرین ارسال: student-p
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS