امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارشد
نویسنده پیام
test2 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 6
( 65 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #12
RE: ارشد
بچه های فنی وحرفه ای و کاردانی همه چیز رو پول $ می بینن. کسی که دکترای معتبر برق داره ، چطور نتونه دو تا مقاومت سری کنه؟ این جور اظهار نظر ها واقعا عجیبه!
این نکته فراموش نشه که ریاضیات مبنای مهندسیه. اگه ریاضیات نبود ، درسی مثل الکترومغناطیس هم نبود. حتی رشته ی مهمی مثل مخابرات وجود نداشت. ( قابل توجه پاسخ پله)
البته کسایی ممکنه باشن که بدون هیچ تحلیل ریاضی بتونن مدار طراحی کنن ولی نباید ارزش تحصیل کرده ها رو پایین بیارین. کسی که دکتر شده حتما یه علمی تولید کرده.

در مورد سوال برای کنکور آزاد اینو بگم که نیازی به خوندن نیست. شرط قبولی شرکت در جلسه امتحانه!
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 736
( 2929 تشکر در 511 ارسال )
ارسال: #13
نه عزيزم دكترايي كه ما ديديم بهمون درساي 100 سال پيش رو دارن ياد ميدن هنوز و هيچ توليد علمي هم ندارن
مثال مقاومت هم من ليسانسش رو سراغ دارم ميخاي بهت معرفي كنم ؟

(علم چندان كه بيشتر داني چون عمل در تو نيست ناداني)

آدمی ساخته ی افکار خویش است فردا همان خواهی شد که امروز اندیشیده ای 038
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۰۹:۵۶
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #14
مهندس من یه نفر رو میشناسم که واسه آزمایشگاه مدار 2 اومده بود داشت رنگ مقاومت ها رو یاد می داد !!!
کلا تو ازمایشگاش داشت مدارات سری و موازی رو یاد می داد !!!! ( سعید و محمود هم شاهدن )
بعد همین شخص دکترا بورسیه آلمان شد !!!! ( اونم تحصیل رایگان )
اونوقت امین جان این دکترای معتبر چی علمی می خواد تولید کنه !!؟؟؟؟

تو ایران اونی که دکترا داره علم تولید نکرده !!
اونی دکترا داره که یه بند پ تو دانشگاهی که دکترا می ده داشته باشه تا تو امتحان و مصاحبه عملی و تئوری قبولش کنن !!!!

و طراحی تو ایران با بقیه دنیا فرق داره !!!
بقیه دنیا نکاه می کنن چی قطعه ای بهتر و کاربردی تره و رو همه قاضایاش با محسابات به دست میارن ولی تو ایران نگاه می کنن چی ارزون تره و تو بازار موجوده و کار رو می تونه انجام بده !!!!! ( چون گارانتی هم معنی نداره که چقدر قطعه فوق کار می کنه )

به نظر من همین سعید یه نفر خودمون ( جایی دوری نریم ) با اینکه امسال کاردانیشو گرفته از خیلی از دکترهایی که من می شناسم بیشتر علم تولید کرده !!!!!!!!
یه نگاهی به مقاله ها و مجلات و کتاب هایی که تو زمینه AVR - bascom - prteus - ARM - eagle - protel , ..... داده نگاهی بندازین !!!!
حالا چشمش نکنم ! ( بزنم به تخته __ سعید یه اسپنج واسه خودت دود کن __ صدقه هم فراموش نشه )
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۱۱:۲۴
تشکر شده توسط : IT.M@N
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #15
علاوه بر اینکه نظرات علی تریپ به شدت تأیید میشه:

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹)test2 نوشته است: بچه های فنی وحرفه ای و کاردانی همه چیز رو پول $ می بینن. کسی که دکترای معتبر برق داره ، چطور نتونه دو تا مقاومت سری کنه؟ این جور اظهار نظر ها واقعا عجیبه!

من خودم که ریاضی فیزیک خوندم
حتماً یه چیزایی دیدم که این حرفا رو میزنم (تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها)

گرفتن یه جزوه تو دست و کپی کردنش به مدت 30 سال تو تخته که دیگه دکترای برق نمیخاد. یه هنرجوی نقاشی هم میتونه این کارو بکنه.

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹)test2 نوشته است: این نکته فراموش نشه که ریاضیات مبنای مهندسیه.

البته من منکر ریاضیات و اهمیتش نیستم. تازه ریاضاتم هم زیاد بد نیست. اما این دلیل نمیشه چشامونو ببندیم و بعضی چیزا رو نبینیم

اگه یادتون باشه دکتر احمدی نژاد هم تو مصاحبه های اولش دائم میگفت من ریاضیات مهندسی خوندم!
میشه نتیجه گرفت ریاضات مهندسی = منطق

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹)test2 نوشته است: اگه ریاضیات نبود ، درسی مثل الکترومغناطیس هم نبود.
( قابل توجه پاسخ پله)

البته پاسخ پله بیشتر تو کنترل کاربرد داره
ولی منظور من بیشتر این بود که دکتراهای برق ما بیشتر عنوان دکترای ریاضی برازندشونه. کلمه برق کم کلمه ای نیست که هر کسی پزشو میده

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹)test2 نوشته است: البته کسایی ممکنه باشن که بدون هیچ تحلیل ریاضی بتونن مدار طراحی کنن
مگه بدون آب و نمک و ... میشه غذا پخت؟!!!

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹)test2 نوشته است: ولی نباید ارزش تحصیل کرده ها رو پایین بیارین
به نظر من هیچکس و به هیچ روشی نمیتونه ارزش یه چیزی رو بالا یا پایین ببره . این خود شخصه که ارزششو مشخص میکنه

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۹)test2 نوشته است: کسی که دکتر شده حتما یه علمی تولید کرده.
نه دیگه نشد!!!
تو ایران اکثراً کپی علم میکنن نه تولید علم

چون اساساً امکانات تولید علم تو دانشگاه یا صنعت یا آزمایشگاههای ما نیست وگر نه که این همه عاشقان علم از مملکت فرار نمیکردن!

به نظر شما مقاله دادن یک لیسانس چقدر معتبره که تو دانشگاههای ایران خیلی زیاده؟
مقاله دادن یعنی تولید علم کردن نه اینکه چهار تا مقاله رو خوندن و خلاصه نویسی کردن!

البته بحث ما مربوط به اکثریته نه کل سیستم
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۴۶:۱۳
test2 آفلاین
تازه وارد

( 65 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #16
نقل قول: نه عزيزم دكترايي كه ما ديديم بهمون درساي 100 سال پيش رو دارن ياد ميدن هنوز و هيچ توليد علمي هم ندارن
مثال مقاومت هم من ليسانسش رو سراغ دارم ميخاي بهت معرفي كنم ؟

(علم چندان كه بيشتر داني چون عمل در تو نيست ناداني)

من که کارشناسی هستم ، هر درسی پاس می کنم بعدش آزش هم هست. تو آزمایشگاهش هم همه جور مدار بستم. من نمی دونم اون چه دکتر یا لیسانسی بوده که مقاومت بستن بلد نیست. مثال های شما طوریه که منی که هیچ ادعایی تو کار عملی ندارم بهم بر می خوره!

این که اساتید شما درس های 100 سال پیش رو درس میدن به این خاطره که وظیفشونه. برای خودش که نمی تونه بیاد هر چی خواست یاد بده. این درس های دانشگاهی ما در خارج هم تدریس میشه. ( به غیر از معارف)
ما درس سیگنال داشتیم که یه درس کاملا محاسباتیه. کتابی که ازش می خوندیم نویسندش استاد دانشگاه MIT هست. من صدای اون فرد رو داشتم. به اضافه جزوه آموزشی اون استاد. باور می کنید استاد ما کامل تر درس می داد؟!
استادایی که من دیدم ( به غیر از یکی دوتاشون) لیسانسشون از بهترین جا. فوقشون بهترین جا و دکتراشون هم

من اونجا گفتم دکترای معتبر. هرچند که قابل ویرایشه! لطفا بیشتر دقت کنید. هممون می دونیم که دکترای از نوع کردان هم داریم
من در حدی نیستم که درباره اینکه چی باید بخونم نظر بدم. کسایی هستن که چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردن و بهتره شما هم راجع به این اظهار نظر نکنید. همه چیز هم مدار بستن نیست. کسی که مهندس میشه باید یه سری دروس پایه ای رو بلد باشه. وگرنه اگه دست خودمون باشه هیچ وقت طرف درسی مثل مغناطیس نمی ریم. کسی که پروفسور و استاد تمام برقه نسبت به این دروس اعتراض نداره.
ما تا حالا بعد از اکثر درس ها 1 واحد ( 3 ساعت) آزمایشگاهش رو گذروندیم. این باعث میشه حداقل چند تا مدار ببندیم که فقط تئوری نباشه.
البته باید اعتراف کنم که تا حالا نمی دونستم میکرو کنترلر چیه. این دو هفته زبانش رو یاد گرفتم ولی هنوز خودم نبستم و تجربه عملی ندارم. این که به فکرش افتادم هم درس معماری کامپیوتر بود. تونستم یه میکرو کنترلر خیلی ساده طراحی کنم که 25 تا دستور داره (فقط برای پرینت گرفتن).
تا دیر نشده این رو بگم که من دارم کل کل نمی کنم! فقط نظرم رو می گم و بس

نقل قول: مهندس من یه نفر رو میشناسم که واسه آزمایشگاه مدار 2 اومده بود داشت رنگ مقاومت ها رو یاد می داد !!!
کلا تو ازمایشگاش داشت مدارات سری و موازی رو یاد می داد !!!! ( سعید و محمود هم شاهدن )
بعد همین شخص دکترا بورسیه آلمان شد !!!! ( اونم تحصیل رایگان )

من نمی تونم راجع به این آقا قضاوت کنم. شاید شما رو دست کم گرفته بود Biggrin
شما قبول داری که خارج از کشور با کسی تعارف نداره ؟
الانش هم تو ایران تقریبا همه می تونن فوق بگیرن ( ارشد پارسه ای) ولی دکتری کار هر کسی نیست. به صورت کنکوری قبولی خیلی سخته. در کل کشور تعداد فکر نکنم به 5 برسه. کسی هم که بدون کنکور دکترا قبول میشه بدونید که کارش درسته و چند تا مقاله بدرد بخور بیرون داده.

-------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول: گرفتن یه جزوه تو دست و کپی کردنش به مدت 30 سال تو تخته که دیگه دکترای برق نمیخاد. یه هنرجوی نقاشی هم میتونه این کارو بکنه.

اگه یه دانشجویی پیدا شد که استاد رو سوال پیچکنه همه چیز فرق می کنه. این جا فرق بین یه هنرجوی نقاشی با دکترای برق معلوم میشه. ما تو دانشگاه دقیقا می دونیم کی رو درسش مسلطه و کی نیست.

نقل قول: البته من منکر ریاضیات و اهمیتش نیستم. تازه ریاضاتم هم زیاد بد نیست. اما این دلیل نمیشه چشامونو ببندیم و بعضی چیزا رو نبینیم

اگه یادتون باشه دکتر احمدی نژاد هم تو مصاحبه های اولش دائم میگفت من ریاضیات مهندسی خوندم!
میشه نتیجه گرفت ریاضات مهندسی = منطق
کسی اینجا چشماشو نبسته. احمدی نژاد هم یه مورد خاصه!

نقل قول: البته پاسخ پله بیشتر تو کنترل کاربرد داره
ولی منظور من بیشتر این بود که دکتراهای برق ما بیشتر عنوان دکترای ریاضی برازندشونه. کلمه برق کم کلمه ای نیست که هر کسی پزشو میده
من به زیبایی ریاضیاتی که تو مغناطیس دیدم اشاره کردم. پاسخ پله هم منظورم مخابرات بود. درسته تو کنترل هم هست ولی به نظر من مخابرات بدون پاسخ پله هیچه! پاسخ پله اصلا ریاضی نیست. این تابع بر اساس نیاز عملی ساخته شده. و کاملا عملیه.
من تا حالا هر چی ریاضی خوندم ، کاربردش رو هم دیدم.
این عملی که من می گم به درد پول در آوردن نمی خوره ولی به موقعش کار خودش رو می کنه.

نقل قول: (امروز ۱۶:۵۹:۱۹)test2 نوشته : البته کسایی ممکنه باشن که بدون هیچ تحلیل ریاضی بتونن مدار طراحی کنن

مگه بدون آب و نمک و ... میشه غذا پخت؟!!!

اگه زیاد مدار ببندی میشه. اگه زیاد طراحی کنی میشه. اگه حفظ کنی میشه.
این قدر مدار می بندی که با نگاه کردن به مدار Kvl ، kcl می زنی.

نقل قول: (امروز ۱۶:۵۹:۱۹)test2 نوشته : ولی نباید ارزش تحصیل کرده ها رو پایین بیارین

به نظر من هیچکس و به هیچ روشی نمیتونه ارزش یه چیزی رو بالا یا پایین ببره . این خود شخصه که ارزششو مشخص میکنه
درسته

نقل قول: (امروز ۱۶:۵۹:۱۹)test2 نوشته : کسی که دکتر شده حتما یه علمی تولید کرده.

نه دیگه نشد!!!
تو ایران اکثراً کپی علم میکنن نه تولید علم

چون اساساً امکانات تولید علم تو دانشگاه یا صنعت یا آزمایشگاههای ما نیست وگر نه که این همه عاشقان علم از مملکت فرار نمیکردن!

به نظر شما مقاله دادن یک لیسانس چقدر معتبره که تو دانشگاههای ایران خیلی زیاده؟
مقاله دادن یعنی تولید علم کردن نه اینکه چهار تا مقاله رو خوندن و خلاصه نویسی کردن!

بستگی به فرد داره. من هم از روش تدریس دانشگاهمون راضی نیستم ولی می دونم که اکثرشون می دونن چی دارن درس میدن. امکانات هم که نیست. ککسی که بخواد کار های عملی خودش رو تقویت کنه باید پول خرج کنه. که باز متاسفانه ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۲۶:۳۲، توسط test2.)
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۱:۰۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, HoseinVig
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #17
ببخشید وقت نقل قول نداشتم ولی برای اینکه بحث به نتیجه ای برسه لازم دیدم اینطوری ادامه بدم:

(اگه یه دانشجویی پیدا شد که استاد رو سوال پیچکنه همه چیز فرق می کنه. این جا فرق بین یه هنرجوی نقاشی با دکترای برق معلوم میشه. ما تو دانشگاه دقیقا می دونیم کی رو درسش مسلطه و کی نیست)

پس خود شما قبول دارین که بعضیا مسلط نیستن
من هم منظورم این بود که از این بعضیا، متأسفانه بیشتر از حد معمول و مجازشه که بتونه باشه

در ضمن من استادایی خودم دیدم که نتونستن جواب بدن خودشون یه سوالی پرسیدن و بحثو عوض کردن و تا
آخر ترم با اون دانشجو سر لج گذاشتن

(احمدی نژاد هم یه مورد خاصه)
متأسفانه از این موارد خاص تو کشور خیلی زیاده نمونه دیگش مرحوم کردان و نمونه جدیدش میگن آقای دانشجو(وزیرعلوم) که تز دکتراشو کپی کرده بود و تازگیا هم شنیدم نمیدونم وزیر صنایع بود یا یه وزیر دیگه که اختراع یه نفرو به نام خودش ثبت کرده بود(البته همه اینا رو شنیدم و رو صحتشون اصرار ندارم در صورت تمایل میتونین دربارش تحقیق کنین)
تازه اینا دانه درشت های کشورن که جلوی دیدن بیا و این پایین تر را رو ...
شما یه تحقیق ساده بکنید اونایی که مدیران رده بالای کشورن (حتی شهرستانها) آیا اول مدرک گرفتن بعد استخدام شدن یا اول استخدام شدن بعد ادامه دادن؟

(مگه بدون آب و نمک و ... میشه غذا پخت؟!!!

این قدر مدار می بندی که با نگاه کردن به مدار Kvl ، kcl می زنی.)

1) همون زیاد بستن مدار هم از یه جای کم شروع میخواد
2) من خودم مدارای زیادی طراحی کردم و خوب هم جواب دادن ولی تاحالا نشده از KVL و KCL استفاده کنم.
یه مداری که 100 تا حلقه داشته باشه، چجوری میخاین از این کلرید سدیم ها بنویسین؟!!!

از اینکه این مسائل پایه علم برق هستن شکی توشون نیست ولی این روزا کار مدار(2) و ماتریس بندیهارو نرم افزار ها انجام میدن. همه ارشدای برق که نمیخان نرم افزار بنویسن پس چرا باید تو کنکور بخوننش؟!!!

بازم میگم این حرفای من همه رو شامل نمیشه و اساتید باسواد و با شخصیت زیادی تو کشور داریم ولی اگه آمار بگیریم این تعداد در اقلیتن
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۳:۲۵:۱۹
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #18
لازم نيس كردان رو مثال بزنيد همين الانش استاداي ما كه از دانشگاه هاي معتبرم هم مدرك گرفتن 95 درصد از نمونه مقاومت سري هستن

من نگفتم اون علماي 100 سال پيش لازم نيس ولي وقتي كاربرد اين همه رياضي و علم الكترونيك رو نبيني ردس خوندن برات مثل عذاب ميشه و نمونش استاداي بيسواد ما ميشن

حالا شما باز بگو جزوه هاي ما كامل تره يا واسه درسامون آزمايشگاه داريم ! چه ربطي داره

۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۱۷:۳۳
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #19
نمی دونم چی نیازی هست ما راه رفته دیگران رو دوباره طی کنیم !!
چرخ و آتش رو قبلا اختراع کردن و دیگه لازم نیست ما بریم دنبالشون !! ( این قضیه رو اکثر چیزها ثابته )

امین جان شما می شه بگی تو کدوم یکی از طراحیات از فوریه و نگاشت و فضای حالت و ... استفاده کردی ؟؟؟
۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۳۶:۲۹
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #20
پس اين تست دو امين ستوده هست .امين جون اين حرفا از شما ديگه بعيده

۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۴۲:۳۶
test2 آفلاین
تازه وارد

( 65 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #21
نقل قول: پس خود شما قبول دارین که بعضیا مسلط نیستن
من اونجا گفتم به غیر از یکی دو نفر.

نقل قول: در ضمن من استادایی خودم دیدم که نتونستن جواب بدن خودشون یه سوالی پرسیدن و بحثو عوض کردن و تا
آخر ترم با اون دانشجو سر لج گذاشتن

من هم یکی دیدم. استاد الک 3

نقل قول: (مگه بدون آب و نمک و ... میشه غذا پخت؟!!!

این قدر مدار می بندی که با نگاه کردن به مدار Kvl ، kcl می زنی.)

1) همون زیاد بستن مدار هم از یه جای کم شروع میخواد
2) من خودم مدارای زیادی طراحی کردم و خوب هم جواب دادن ولی تاحالا نشده از KVL و KCL استفاده کنم.
یه مداری که 100 تا حلقه داشته باشه، چجوری میخاین از این کلرید سدیم ها بنویسین؟!!!
منظورم این بود که این قدر مدار می بندی که نیازی به همون کلرید سدیم نیست. شما خودت مثال خوبی هستی. یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون. منظورم همین حرفایی هست که زدین

نقل قول: از اینکه این مسائل پایه علم برق هستن شکی توشون نیست ولی این روزا کار مدار(2) و ماتریس بندیهارو نرم افزار ها انجام میدن. همه ارشدای برق که نمیخان نرم افزار بنویسن پس چرا باید تو کنکور بخوننش؟!!!

لیسانس یه بخش جامع هست. به همین خاطره که همه چیز آموزش داده میشه. این ماتریس بندی ها تحلیل مدار رو راحت تر می کنن. این ماتریس ها فقط چند تا kvl،kcl هستن که روی هم گذاشته شدن. ماتریس رو هم خیلی سخت نگیرین. اگه شما ریاضیات ماتریسی رو بلد نباشید طبیعتا با نرم افزاری مثل متلب هم نمی تونید کار کنید.

نقل قول: لازم نيس كردان رو مثال بزنيد همين الانش استاداي ما كه از دانشگاه هاي معتبرم هم مدرك گرفتن 95 درصد از نمونه مقاومت سري هستن
من که لیسانسم ، تقویت کننده چند طبقه بستم، فید بک بستم. اون چه جور استادیه؟

نقل قول: من نگفتم اون علماي 100 سال پيش لازم نيس ولي وقتي كاربرد اين همه رياضي و علم الكترونيك رو نبيني ردس خوندن برات مثل عذاب ميشه و نمونش استاداي بيسواد ما ميشن
شما چند تا مثال بزن. من تقریبا اکثر ریاضیاتی که خوندم ، کاربردش هم دیدم.

نقل قول: امین جان شما می شه بگی تو کدوم یکی از طراحیات از فوریه و نگاشت و فضای حالت و ... استفاده کردی ؟؟؟
خوبه که شما چند تا مثال زدی. در مورد فوریه باید بگم که مخابرات بدون فوریه و پاسخ ضربه و تبدیل فوریه دیگه اصلا معنی نداره. این که تلویزیون شبکه های مختلف داره، این که رادیو رو هر فرکانسی یه جا رو می گیره ، همش کاربرد فوریه هست و تبدیلش.
می رسیم به نگاشت. تو کنترل حتما می دونی نایکوییست چیه. برای رسم نایکوییست نگاشت می زنیم. حالا نایکوییست به چه دردی می خوره؟ به درد طراحی.
فضای حالت ، تعریف یکی از قسمت های معادلات حالته. با معادلات حالت میشه معادله دیفرانسیل حل کرد. میشه مدار تحلیل کرد که بالا آقای ilgar گفتن. همون بحث ماتریس.

نقل قول: پس اين تست دو امين ستوده هست .امين جون اين حرفا از شما ديگه بعيده
این که من امین ستوده باشم یا نه چه فرقی به حال شما داره؟ من چطور باید به شما ثابت کنم که پسورد امین ستوده رو ندارم. ای میلش رو هم ندارم که پسوردش رو بگیرم. و گرنه بعد از تست 1 ، تست 2 رو نمی ساختم.
نیازی به دروغ گفتن هم ندارم. دانشجوی الکترونیکم ولی باید ماشین 3 رو پاس کنم! من اینجا میام نحوه مدیریت سایت رو نقد می کنم ، می گن بگو امین ستوده هستی. هر کاری می کنم می گن بگو کی هستی!
عجب گرفتاری شدیم
آقای تریپ 3000 هم خوب گوش کن. دیگه از من تشکر نکن. تو چت باکس فهمیدم از تشکر چه منظوری داشتی. قبلا هم اینو بهت گفته بودم
۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۲۶
sarv آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 2137
( 3496 تشکر در 882 ارسال )
ارسال: #22
من یه جا توی همین تایپیک در مورد آزمون دکترا یه چیزی خوندم که گفتم بیام طریقه قبول شدن در آزمون دکترا رو بگم و خود آزمون دکترا رو بگم

آزمون دکترا توی هر دانشگاهی که واسه دکترا پذیرش دارند جدا برگزار میشه .مثلا آزمون دکترا دانشگاه فردوسی امسال در تاریخ 13،14اسفند و در دانشگاه زاهدان11،12اسفند(البه تاریخ هاشو دقیق نمیدونم ولی توی همین چند روزه)

که سوالات رو خود اساتید همون دانشگاه طراحی میکنند.

بعد از اینکه در آزمون تئوری به حدانصاب نمره رو کسب کردین از شما مصاحبه انجام میشه(لازم به ذکر هست که چند نفر از ظریفیتشون بیشتر میگیرند و توی مصاحبه دوباره غربال میشند) که اساتید خود دانشگاه و یکی دونفر از وزارت علوم تشریف دارند که در اونجا از شما در مورد کارهایی که تا حالا انجام دادین و درمورد کاری که میخایین انجام بدین و ... سوال میشه که کاملا فرمالیته هست.

اگر در این آزمون ها قبول شدید شما به عنوان دانشجوی دکترا وارد دانشگاه میشین (شیرینی من فراموش نشه)و اگه زمانی دانشگاه شما رو به عنوان استاد خواست قبول کنه وبه روایتی accept(اکسپت)کنه(این دیگه شام داره) باید برین وزارت علوم و اونجا مصاحبه میکنند اگه دو بار از این مصاحبه رد به شین به شما عدم صلاحیت خورده و دیگه نمیتونید توی دانشگاه به عنوان استاد خدمت کنید(البته به عنوان حق التدریسی میشه)

البته در این بین واسه شرکت در آزمون دکترا بعضی دانشگاهها مدرک زبان معتبر(تافل و ایلتس و...)هم لازم میدونند و بعضیا بعد از قبولی و واسه پذیرش پایان نامه دکتراتون لازم میدونند.

خب کیا در این آزمون قبول میشوند؟؟؟

اولویت اول همیشه با کسانی است که دوره کارشناسی ارشد خودشون رو توی همون دانشگاه گذرونده باشند(مثلا اگه من کارشناسی ارشد توی شریف میخونم واسه قبولی دکترام توی شریف احتمال 99درصد رو داره مخصوصا اگه با یه استاد شیش باشم و یه نمه هم کارم خوب باشه)

اولویت دوم با کسانی هست که توی اون زمینه کاری که دارند توی دانشگاهی که میخواهند دکترا شرکت کنند دانشجویی کار نکرده باشه و استادی هم داشته باشند و از جایی دیگه سفارش شده باشند

اولویت دیگه ای وجود نداره جز خواست خدا و شانس طرف.

واسه همین از همینجا به همه کسایی که میخواهند ادامه تحصیل بدهند(ارشد و دکترا و....)حتما توی دانشگاههی ارشد شرکت کنید که دکترا هم توی اون رشته توی دانشگاه وجود داشته باشه و گرنه کارتون با کرام الکاتبین هست.

نکته جالب اینجاست که توی کارشناسی ارشد تمام کار رو دانشجو انجام میده و در آخر به اسم استاد تموم میشه.مخصوصا اگه کار جدیدی باشه

من همین الان واسه پروژم استادم هیچ کمکی نکرده.چون خودش هم اسم arm رو تا حالا نشنیده و نمیدونه چی هست.در آخر هم باید به اسم استادم چاپ کنم....
نمونه دیگه همین کتاب علی و یه نفر....

۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۳۶:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS