نقل قول: نه عزيزم دكترايي كه ما ديديم بهمون درساي 100 سال پيش رو دارن ياد ميدن هنوز و هيچ توليد علمي هم ندارن
مثال مقاومت هم من ليسانسش رو سراغ دارم ميخاي بهت معرفي كنم ؟
(علم چندان كه بيشتر داني چون عمل در تو نيست ناداني)
من که کارشناسی هستم ، هر درسی پاس می کنم بعدش آزش هم هست. تو آزمایشگاهش هم همه جور مدار بستم. من نمی دونم اون چه دکتر یا لیسانسی بوده که مقاومت بستن بلد نیست. مثال های شما طوریه که منی که هیچ ادعایی تو کار عملی ندارم بهم بر می خوره!
این که اساتید شما درس های 100 سال پیش رو درس میدن به این خاطره که وظیفشونه. برای خودش که نمی تونه بیاد هر چی خواست یاد بده. این درس های دانشگاهی ما در خارج هم تدریس میشه. ( به غیر از معارف)
ما درس سیگنال داشتیم که یه درس کاملا محاسباتیه. کتابی که ازش می خوندیم نویسندش استاد دانشگاه MIT هست. من صدای اون فرد رو داشتم. به اضافه جزوه آموزشی اون استاد. باور می کنید استاد ما کامل تر درس می داد؟!
استادایی که من دیدم ( به غیر از یکی دوتاشون) لیسانسشون از بهترین جا. فوقشون بهترین جا و دکتراشون هم
من اونجا گفتم دکترای معتبر. هرچند که قابل ویرایشه! لطفا بیشتر دقت کنید. هممون می دونیم که دکترای از نوع کردان هم داریم
من در حدی نیستم که درباره اینکه چی باید بخونم نظر بدم. کسایی هستن که چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردن و بهتره شما هم راجع به این اظهار نظر نکنید. همه چیز هم مدار بستن نیست. کسی که مهندس میشه باید یه سری دروس پایه ای رو بلد باشه. وگرنه اگه دست خودمون باشه هیچ وقت طرف درسی مثل مغناطیس نمی ریم. کسی که پروفسور و استاد تمام برقه نسبت به این دروس اعتراض نداره.
ما تا حالا بعد از اکثر درس ها 1 واحد ( 3 ساعت) آزمایشگاهش رو گذروندیم. این باعث میشه حداقل چند تا مدار ببندیم که فقط تئوری نباشه.
البته باید اعتراف کنم که تا حالا نمی دونستم میکرو کنترلر چیه. این دو هفته زبانش رو یاد گرفتم ولی هنوز خودم نبستم و تجربه عملی ندارم. این که به فکرش افتادم هم درس معماری کامپیوتر بود. تونستم یه میکرو کنترلر خیلی ساده طراحی کنم که 25 تا دستور داره (فقط برای پرینت گرفتن).
تا دیر نشده این رو بگم که من دارم کل کل نمی کنم! فقط نظرم رو می گم و بس
نقل قول: مهندس من یه نفر رو میشناسم که واسه آزمایشگاه مدار 2 اومده بود داشت رنگ مقاومت ها رو یاد می داد !!!
کلا تو ازمایشگاش داشت مدارات سری و موازی رو یاد می داد !!!! ( سعید و محمود هم شاهدن )
بعد همین شخص دکترا بورسیه آلمان شد !!!! ( اونم تحصیل رایگان )
من نمی تونم راجع به این آقا قضاوت کنم. شاید شما رو دست کم گرفته بود
شما قبول داری که خارج از کشور با کسی تعارف نداره ؟
الانش هم تو ایران تقریبا همه می تونن فوق بگیرن ( ارشد پارسه ای) ولی دکتری کار هر کسی نیست. به صورت کنکوری قبولی خیلی سخته. در کل کشور تعداد فکر نکنم به 5 برسه. کسی هم که بدون کنکور دکترا قبول میشه بدونید که کارش درسته و چند تا مقاله بدرد بخور بیرون داده.
-------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول: گرفتن یه جزوه تو دست و کپی کردنش به مدت 30 سال تو تخته که دیگه دکترای برق نمیخاد. یه هنرجوی نقاشی هم میتونه این کارو بکنه.
اگه یه دانشجویی پیدا شد که استاد رو سوال پیچکنه همه چیز فرق می کنه. این جا فرق بین یه هنرجوی نقاشی با دکترای برق معلوم میشه. ما تو دانشگاه دقیقا می دونیم کی رو درسش مسلطه و کی نیست.
نقل قول: البته من منکر ریاضیات و اهمیتش نیستم. تازه ریاضاتم هم زیاد بد نیست. اما این دلیل نمیشه چشامونو ببندیم و بعضی چیزا رو نبینیم
اگه یادتون باشه دکتر احمدی نژاد هم تو مصاحبه های اولش دائم میگفت من ریاضیات مهندسی خوندم!
میشه نتیجه گرفت ریاضات مهندسی = منطق
کسی اینجا چشماشو نبسته. احمدی نژاد هم یه مورد خاصه!
نقل قول: البته پاسخ پله بیشتر تو کنترل کاربرد داره
ولی منظور من بیشتر این بود که دکتراهای برق ما بیشتر عنوان دکترای ریاضی برازندشونه. کلمه برق کم کلمه ای نیست که هر کسی پزشو میده
من به زیبایی ریاضیاتی که تو مغناطیس دیدم اشاره کردم. پاسخ پله هم منظورم مخابرات بود. درسته تو کنترل هم هست ولی به نظر من مخابرات بدون پاسخ پله هیچه! پاسخ پله اصلا ریاضی نیست. این تابع بر اساس نیاز عملی ساخته شده. و کاملا عملیه.
من تا حالا هر چی ریاضی خوندم ، کاربردش رو هم دیدم.
این عملی که من می گم به درد پول در آوردن نمی خوره ولی به موقعش کار خودش رو می کنه.
نقل قول: (امروز ۱۶:۵۹:۱۹)test2 نوشته : البته کسایی ممکنه باشن که بدون هیچ تحلیل ریاضی بتونن مدار طراحی کنن
مگه بدون آب و نمک و ... میشه غذا پخت؟!!!
اگه زیاد مدار ببندی میشه. اگه زیاد طراحی کنی میشه. اگه حفظ کنی میشه.
این قدر مدار می بندی که با نگاه کردن به مدار Kvl ، kcl می زنی.
نقل قول: (امروز ۱۶:۵۹:۱۹)test2 نوشته : ولی نباید ارزش تحصیل کرده ها رو پایین بیارین
به نظر من هیچکس و به هیچ روشی نمیتونه ارزش یه چیزی رو بالا یا پایین ببره . این خود شخصه که ارزششو مشخص میکنه
درسته
نقل قول: (امروز ۱۶:۵۹:۱۹)test2 نوشته : کسی که دکتر شده حتما یه علمی تولید کرده.
نه دیگه نشد!!!
تو ایران اکثراً کپی علم میکنن نه تولید علم
چون اساساً امکانات تولید علم تو دانشگاه یا صنعت یا آزمایشگاههای ما نیست وگر نه که این همه عاشقان علم از مملکت فرار نمیکردن!
به نظر شما مقاله دادن یک لیسانس چقدر معتبره که تو دانشگاههای ایران خیلی زیاده؟
مقاله دادن یعنی تولید علم کردن نه اینکه چهار تا مقاله رو خوندن و خلاصه نویسی کردن!
بستگی به فرد داره. من هم از روش تدریس دانشگاهمون راضی نیستم ولی می دونم که اکثرشون می دونن چی دارن درس میدن. امکانات هم که نیست. ککسی که بخواد کار های عملی خودش رو تقویت کنه باید پول خرج کنه. که باز متاسفانه ...