امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ارتباط isd25120 ؟
نویسنده پیام
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #23
RE: نحوه ارتباط isd25120 ؟
والا من c بلد نیستم ولی اگه بتونید با mmc رابطه بر قرار کنی بقیش حله و بتونی روش بنویسیو بخونی eca هم فیلتر ولی با فیلتر شکن باز میشه :)

داده پردازان سریر سیستم
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, majid.4206
majid.4206 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 14
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #24
همینکه بزرگواری میکنید جواب سوالامو میدین ازتو ن ممنونم
یعنی به نظر شما فرقی توی ارتباط با mmc چه برای ضبط صدا و چه برای ذخیره کردن دیتا نمیکنه درسته؟
اگه اینجوری باشه با همون کتابخونه هم میتونم راش بندازم...

eca یه چند روزی میشه که باز شده ...
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۲۴:۴۳
تشکر شده توسط : maxn@morteza
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #25
چرا یکم فرق داره یعنی مثلا اگه از fat استفاده کنید میتونید فایل که با pc میزنید از انجای که شروع میشه و اطلاعت جانبیشو بخونید در اصل برای باز کردن اطلات pc به درد میخوره ولی اینجا چون قسط ما فقط ضبط و پخش بهش احتیاج نداریم و فقط اگه بتونیم ساکتو های mmc رایت کنیم و بخونیم کافیه همینطور برای استفاده از fat احتیاج به sram زیاد در میکرو هست مثل atmega64 ولی تو این یکی با یه اتکمگا 8 هم میشه راش انداخت شما قراره با یه سرعت از صدا نمونه برداری کنی بعد رو mmc مقدارو ذخیره کنی مثل 64-248-854 که هر هرتز صدا رو به 8 متغیر در واقع تقسیم میکنی و ذخیره بعد اگه بیاری این مقدارو به pwm بدی با همون سرعت چی میشه؟ صدای که ظبط کردی پخش میشه اینجا mmc یه حافظ میشه واسط واسه ذخیره این مقدارا
موفق باشی

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   record audio with avr[maxn@morteza].pdf (اندازه: 149.29 KB / تعداد دفعات دریافت: 50)

داده پردازان سریر سیستم
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۲۲:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, majid.4206
majid.4206 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 14
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #26
ببینید اینجور که از فرمایشات شما فهمیدم اولین کاری که باید بکنم نمونه برداری از سیگنال صدا هستش حال این کارو باید با adc میکرو باید بکنم درسته؟ حالا یه سوال... فرکانسی که برای تبدیل انالوگ به دیجیتال باید انتخاب کنم تو adc باید 8khz باشه؟ یا ربطی نداره؟

حالا این نمونه ها به صورت هگز تبدیل میشن خوب... الان صدا شده دیتا درسته؟ پس اگه مثلا یه دیتا رو مستقیم بدیم به adc (سیگنال صدا نباشه) اونو هم تبدیل به هگزش میکنه درسته؟ اینا رو گفتم تا ببینم اصلا چه فرقی بین سیگنال صدا با یه دیتایی که مستقیم میدیم به میکرو و تو mmc ذخیره میکنم هست ؟

یه سوال دیگه که داشت یادم میرفت این سکتو که فرمودین دقیقا به چی میگن یعنی یه جور پارتیشن بندیه تو این کارتا ؟ و مثلا یه کارت 1G چند سکتور داره و برای ادرس دهی از سکتورا استفاده میشه؟ میشه یه توضیحی بدین ...
البته ببخشید یکم پر حرفی کردم.
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۴۷:۳۰
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #27
(۱۷-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۴۷:۳۰)majid.4206 نوشته است: ببینید اینجور که از فرمایشات شما فهمیدم اولین کاری که باید بکنم نمونه برداری از سیگنال صدا هستش حال این کارو باید با adc میکرو باید بکنم درسته؟ (بله)حالا یه سوال... فرکانسی که برای تبدیل انالوگ به دیجیتال باید انتخاب کنم تو adc باید 8khz باشه؟ یا ربطی نداره؟(نه باید شما هر هرتز صدارو 8 بار نمونه برداری کنید یعنی 8بیتی کنی و رو mmc ذخیره کنی البته باید پهنای باند فرکانس بین 0-5 برسونی بعد بقیش حله می تنوی با تغیر مقدار زمان تغیری که میزاری بین نمونه برداری سرعت ظبط صدرا رو هم کنترل کنی)

حالا این نمونه ها به صورت هگز تبدیل میشن خوب... الان صدا شده دیتا درسته؟ (بله)پس اگه مثلا یه دیتا رو مستقیم بدیم به adc (سیگنال صدا نباشه) اونو هم تبدیل به هگزش میکنه درسته؟(بله بین 0 تا 1024) اینا رو گفتم تا ببینم اصلا چه فرقی بین سیگنال صدا با یه دیتایی که مستقیم میدیم به میکرو و تو mmc ذخیره میکنم هست ؟(متوجه نشدم)

یه سوال دیگه که داشت یادم میرفت این سکتو که فرمودین دقیقا به چی میگن یعنی یه جور پارتیشن بندیه تو این کارتا ؟ و مثلا یه کارت 1G چند سکتور داره و برای ادرس دهی از سکتورا استفاده میشه؟ میشه یه توضیحی بدین ...
(حافظه مموری به صورت سلکتوری دسته بندی شده یعنی اگه آدرس 213 بخونید سلکتو 213 میده بهتون که تشکیل شده از 512 بایت که مجبوری برای مثلا خوندن 511 بایت سلکتور 213 تا 511 بخونی بعد بهش برسی که مشکل سختی نیست
تو مقاله استفاده مموری mmc به عنوان حافظه اجرای میکرو کامل توضیح داده
البته ببخشید یکم پر حرفی کردم.(خواهش)

داده پردازان سریر سیستم
۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۰۸:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : majid.4206

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط میکرو با plc از طریق شبکه profibus nex2004 11 14,656 ۰۱-بهمن-۱۳۹۸, ۱۱:۰۰:۱۹
آخرین ارسال: d.hamidi2535
Exclamation ارتباط سريال بين دو ميكرو و نمايش روي lcd با codevision ali313 13 28,959 ۰۱-شهریور-۱۳۹۷, ۱۱:۰۸:۴۳
آخرین ارسال: farhadtavakkol
  مشکل در ارتباط بیسیم با پروتکل USART cortex-m3 5 6,012 ۰۷-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۷:۳۶
آخرین ارسال: milad15m
  هنگ کردن میکرو در ارتباط سریال nex 1 2,890 ۰۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۰:۵۶:۵۹
آخرین ارسال: علی محد شریفی
  ارتباط avr با plc از طریق profibus nex2004 5 7,429 ۰۳-مهر-۱۳۹۵, ۰۳:۱۶:۰۸
آخرین ارسال: jalil2008
  ارتباط دو طرفه با فرستنده nrf24 sniper-70 0 2,426 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۱۶:۴۸
آخرین ارسال: sniper-70
  [سوال] نحوه تست میکرو atmega32 salexe 0 2,037 ۲۵-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۲۸:۲۱
آخرین ارسال: salexe
Question مشکل با ارتباط spi miladd72 1 2,510 ۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۷:۵۳
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] ارتباط میکرو با ماژول ESP8266 ghostrider 6 6,900 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۴۶:۵۹
آخرین ارسال: alifarmani7
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 8,907 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS