امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ديتا بيس كار ها حتما يه ندا بدن(فوري و فوتي)
نویسنده پیام
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #1
ديتا بيس كار ها حتما يه ندا بدن(فوري و فوتي)
آقا يه ديتابيس داريم كه تو يه هاست هست ميخواهيم با ado به او ديتابيس كانكت كنيم چطوري ميشه؟ كلا من يه هاست رايگان از یه هاست گرفتم که ای اس پی رو هاستینگ میکنه حالا میخواهیم مثلا برای ادمین سایت یه برنامه بنویسیم که بتون با دیتا بیس کار کنه کمک کنید لطفا هر راه دیگه هم بلدید بگید
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۴۳:۴۲
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2

منظور رو کامل نمی فهمم ؟
شاید یه پورتال به درد بخوره !

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۲۰:۲۵:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3

سلام مهدي جون
ميبينم كه مجبور شدي ASP كار كني! :wink:
خوب اگه از 1asphost هاست گرفتي بايد ديتابيس رو تو پوشه database بزاري تا بشه روش نوشت حالا كه اين كارو كردي اينو بخون:
http://www.takclick.com/modules.php?name...le&sid=145
:wink:
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۲۱:۳۶:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #4

نه من ميخواهم تو ويژوال بيسيك برنامه بنويسم نه تو صفحات ا اس ژي
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۲۱:۵۳:۲۹
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5

آها ببخشيد!
راستش من يه زمان خيلي دنبال اين بودم! آخرشم تو سايت مايكروسافت يه چيزايي پيدا كردم. كه اصلا رو هاست مجاني نميشه بايد هاست بهت مجوز بده. بگذريم.
ميتوني يه صفحه با ASP بسازي بعد تو وي بي بااون سفحه ارتباط برقرار كني. (عمليه)
نگفتي ديتابيست چيه؟ SQL يا ؟
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۲۲:۲۰:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #6

خوبه اينم اين چطوري ميشه ؟ يعني ارتباط با يه صفحه asp
۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۳۶:۴۷
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7

سلام
خوب ميتوني يه صفحه ASP بسازي بعد يه پروتكل تعريف كني كه مثلا تو وي بي اطلاعات را با فرم هاي اچ تي ام ال بفرستي به اون صفحه اونم وارد ديتابيس بكنه همين! :wink:
۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۱۲:۰۰:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #8

سلام
روش كامران خوبه . ولي اينجوري همه كارهايي كه با ديتابيس ميخوايم بكنيم بايد با asp نوشته بشه . و تنها يه كنترل ie رو فرممون كافيه ! و همه كار رو asp ميكنه ... ولي مشكلايي كه وجود داره يكي اينه كه برنامه open source ميشه ! و مشكل ديگه اينكه بايد سيستم كاربر بصورت سرور در بياد كه نيازه برنامه هاي جانبي نصب بشه و... زياد جالب نميشه اينجوري.

حالا اگه ديتابيس MySql باشه ، چي؟ شايد بگيد از php استفاده بشه و.... اما اگر نخوايم اينكارو كنيم .
يعني ميخوايم خود برنامه به ديتا بيس وصل بشه .

اين مسائلي كه مطرح شد براي سايتهايي كه ديتابيس بزرگي دارند و براي بروز رساني اونها نميشه هميشه آن لاين بود و نياز هست يه برنامه توي ويندوز اينكار رو بكنه . درست همون كاري كه outlouck ميكنه . يعني در يه لحظه اطلاعات رو ميگيره و ارسال ميكنه ...
من واسه اين ميخوام ....

ممنون
نبي

۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۱۶:۳۰:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PegahSW آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
سلام دوست عزيز من راه حلي رو پيشنهاد مي كنم
شما نبايد او سي ايكس اي دي او استفاده كنيد شما بايد از او سي ايكس هاي ار دي او استفاده كنيد من زياد وقت ندارم اگه سوالي داشتيد مي تونيد به من ميل بديد :!:
معاونت گروه نرم افزاري پگاه
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۰۸:۲۵:۳۲
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #10
Re: سلام دوست عزيز من راه حلي رو پيشنهاد مي كنم
PegahSW نوشته است:شما نبايد او سي ايكس اي دي او استفاده كنيد شما بايد از او سي ايكس هاي ار دي او استفاده كنيد من زياد وقت ندارم اگه سوالي داشتيد مي تونيد به من ميل بديد :!:
معاونت گروه نرم افزاري پگاه

دوست عزيز :!:
شما كه RDO قديمي رو پيشنهاد مي كني بايد هم بدوني كه ADO تقريبا جانشيني براي اونهم محسوب ميشه . در اصل مايكروسافت ADO رو ساخت تا جانشين DAO و RDO بكنه ! همه كار با ADO انجام ميشه حتي دسترسي به پايگاه داده هاي راه دور ! حالا چرا بايد بريم سراغ يه چيز قديمي كه جانشين جديد تري داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ 8O 8O
همچنين من منظورتون رو از OCX نفهميدم ؟!! آيا منظور شما همون رابط نرم افزاري بوده كه به اشتباه OCX نام بردين ؟؟ :?: :?:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۰۸:۴۰
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #11

NabiKAZ نوشته است:سلام
روش كامران خوبه . ولي اينجوري همه كارهايي كه با ديتابيس ميخوايم بكنيم بايد با asp نوشته بشه . و تنها يه كنترل ie رو فرممون كافيه ! و همه كار رو asp ميكنه ... ولي مشكلايي كه وجود داره يكي اينه كه برنامه open source ميشه ! و مشكل ديگه اينكه بايد سيستم كاربر بصورت سرور در بياد كه نيازه برنامه هاي جانبي نصب بشه و... زياد جالب نميشه اينجوري.

حالا اگه ديتابيس MySql باشه ، چي؟ شايد بگيد از php استفاده بشه و.... اما اگر نخوايم اينكارو كنيم .
يعني ميخوايم خود برنامه به ديتا بيس وصل بشه .

اين مسائلي كه مطرح شد براي سايتهايي كه ديتابيس بزرگي دارند و براي بروز رساني اونها نميشه هميشه آن لاين بود و نياز هست يه برنامه توي ويندوز اينكار رو بكنه . درست همون كاري كه outlouck ميكنه . يعني در يه لحظه اطلاعات رو ميگيره و ارسال ميكنه ...
من واسه اين ميخوام ....

ممنون
نبي

نبي جان فكر كنم يه زماني يه مطلب در اين مورد خوندم اما صحت اونو دقيق نمي دونم اما اين ايده رو منطقي ميدونم. :roll:
مي گفتن نرم افزار ما بايد از يه پورت خاص به سرور نصب بشه مثلا 4567 . بعدش يه نرم افزار هم روي سرور نصب بشه كه اين پورت رو ساپورت كنه يعني ديتا رو از پورت بخونه و توي اون بنويسه همچنين با دسترسي محلي كه به سرور داره به ديتا بيس وصل بشه و از طريق همون پورت ديتا رو براي برنامه شما بفرسته .
مثلا اگه ما بخوايم با SSH به سرور وصل بشيم يه نرم افزار اونور روي سرور بايد از SSH ساپورت كنه كه ما بتونيم رابطه برقرار كنيم . حالا مثلا FTP يا SMTP از طرف خود سيستم عامل ساپورت ميشه اما پورتهاي غير معمول يا به نوعي غير استاندارد حتما بايد از يه نرم افزار ديگه ساپورت بشن كه امنيت اونو بايد طراح نرم افزار به عهده بگيره .
به جان بچم ( كه ندارم Amaze Amaze Amaze ) همين قدر شنيدم و بلدم . اگه درسته خوب نوش جانتون اگه هم غلطه خوب منم غلط كردم كه گفتم ! Amaze Amaze Amaze Amaze

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۱-فروردین-۱۳۸۴, ۲۲:۳۲:۳۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمايش ركوردهاي يك فيلد از ديتا بيس اكسس در يك ليست باكس sinacomputer 8 11,391 ۱۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
Exclamation دسترسي به ستون هاي ديتا گريد azadeh.b 0 2,842 ۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۰:۳۷:۰۷
آخرین ارسال: azadeh.b
Sad چندتا سوال ديتا بيسي ( کمک کنيد لطفا ) kingoflover 13 10,029 ۱۸-بهمن-۱۳۸۸, ۰۸:۳۵:۳۳
آخرین ارسال: tanhatarin
  مخ زدن سيستم عامل؟!!؟؟فوري!خواهشا black_phantom 1 2,459 ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۰۴
آخرین ارسال: joker
  قراردادن يك مقدار درون ديتا گريد m_vb66 12 11,060 ۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۵۳:۱۴
آخرین ارسال: hasan63
Question tapi فوري فوري mshahali 1 2,506 ۰۶-دى-۱۳۸۷, ۲۰:۲۸:۵۰
آخرین ارسال: lord_viper
  درخواست سورس خيلي فوري zer0tent 15 8,397 ۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۲:۱۸
آخرین ارسال: Payman62
  كمك فوري! برنامه‌ام قفل كرده!!!!!!!!!!!!!! رايان استار 1 1,979 ۰۶-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۴۳:۲۲
آخرین ارسال: Mamad2003
Rolleyes خيلي فوري: Update شدن بانك اطلاعاتي رايان استار 1 2,196 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۵۸:۵۲
آخرین ارسال: tahayazdani
Question كمك فوري براي طراحي يك OCX با VB aramghasemi 4 4,109 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۲۵:۱۴
آخرین ارسال: aramghasemi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS