امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اضافه کردن رکورد جدید به فایل Access
نویسنده پیام
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 94
( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
اضافه کردن رکورد جدید به فایل Access
با سلام و خسته نباشید
من برای اضافه کردن رکورد جدید به sql موفق عمل میکنم ولی برا Access موفق نمیشم
من اول یه DetailsView ایجاد میکنم و اون رو از طریق ویزارد به یه AccessDataSourse اتصال میدم و بعد فایل Access رو انتخاب میکنم و همه فیلداش رو با تیک زدن * انتخاب و تیکهای مربوط به Asvanced رو هم میزنم و بعد از پایان ویزارد تیک EnableInserting رو زده و DefaultMode رو روی Insert تنظیم میکنم .
فیلدای فایل همه به جز ID که خود Access ایجادش میکنه همه Text هستن
وقتی میخام یه رکورد جدید ایجاد کنم مرورگر این Error رو میده :
Server Error in '/Access' Application
در ضمن این فایل Access از طریق GridView توی به روز رسانی مشکلی نداره و فیلدهای موجود به روز میشن
اگه اشکال کارم رو بگین ممنون میشم
با تشکر

۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۵۳:۳۲
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2
RE: اضافه کردن رکورد جدید به فایل Access
این رو مایکروسافت قبلا توضیح داده : http://support.microsoft.com/kb/827190

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۰۲:۳۶:۰۶
تشکر شده توسط : hamidsina
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #3
با سلام
من چه کار کنم که این مشکل رو اساسی بر طرف کنم یعنی این مشکل رو همه فایلهای اکسس هست یا اگه ورزن بالا بره درست میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم چون از طریق کدهای بالا هم موفق نشدم
یه دنیا تشکر

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۰۴:۳۶، توسط hamidsina.)
۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۰۱:۲۷
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #4
این هیچ ربطی به Access نداره !! به سیستم امنیتی IIS ربط داره و ASP.NET 1.1 . توی همون لینکی که دادم یک قسمت نوشته Resolution . مراحل گفته شده رو انجام بدین مشکلتون حل میشه.

۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۲۳:۳۶:۴۹
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #5
سلام
آقای mamad من هر کار کردم نشد Whistle ! یه مشکل تو sql 2005 دارم اون رو بگین تا دیتا بیس هام رو با sql طراحی کنم
مشکل توی Advanced هست که برا sql هایی که طراحی میکنم تیک های Advanced رو نمیشه فعال کرد تا توی tesk مربوط بهDetailsView گزینه Enable Insorting داشته باشم ولی برا فایلهایی که خودم طراحی نکردم هیچ مشکلی نیست و به راحتی رکوردای جدید اضافه میکنم
من رو به خاطر سوالهای زیاد ببخشید
ممنونم

۲۶-شهریور-۱۳۸۷, ۱۹:۳۵:۰۷
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #6
برای حل مشکل قبلی فایل Web.config رو پیدا کن و در قسمت <System.web> نگاه کن ببین تنظیم اون بشکل زیر وجود داره :

کد:
<identity impersonate="false" />

برای مشکل SQL server 2005 ... آیا شما مطمعن هستی که Permission های مربوط به insert رو برای دیتابیستون فعال کردین یا نه !؟

۲۶-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۲۰:۰۶
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #7
با سلام
اون دستوری که گفتید رو توی web.config ندارم
مشکل توی SQLserver2005 هم اساسن توی طراحی من هست چون تازه اون رو نصب کردم فقط توانستم که Table ها رو ایجاد کنم حالا در این مورد برا اعمال کردن تنظیمات دیگه که مشکلم توی ایجاد رکورد جدید حل بشه اگر نیاز به توضیحات زیادی نداره شما لطف کنید بگین چی کار کنم اگر هم توضیح زیاد میخواد و امکانش هست یه مقاله بهم آدرس بدین
باز هم از الطاف شما نهایت سپاسگذازی رو دارم

۲۷-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۰۳:۲۶
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #8
بهرته اون مشکل رو از اول بررسی کنیم . شما بهتره کل متن error رو که توی وب میگیری اینجا بگذاری تا مشخص بشه دقیقا مشکل از کجاست ! حدس قبلی من ظاهرا درباره خطا اشتباه بوده !!

برای SQL Serevr هم بهتره از یک مرجع خوب شروع کنید . من بهترین و آسون ترین اونو پیدا کردم که بطور مرحله به مرجله و سریع میتونه برای شما قضیه رو جا باندازه : http://www.functionx.com/sqlserver/index.htm

۲۹-شهریور-۱۳۸۷, ۲۰:۱۷:۲۸
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #9
سلام error اینه

Server Error in '/saher' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

You tried to assign the Null value to a variable that is not a Variant data type.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: You tried to assign the Null value to a variable that is not a Variant data type.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[OleDbException (0x80004005): You tried to assign the Null value to a variable that is not a Variant data type.]
System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteCommandTextForSingleResult(tagDBPARAMS dbParams, Object& executeResult) +177
System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteCommandText(Object& executeResult) +194
System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteCommand(CommandBehavior behavior, Object& executeResult) +56
System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteReaderInternal(CommandBehavior behavior, String method) +105
System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteNonQuery() +88
System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.ExecuteDbCommand(DbCommand command, DataSourceOperation operation) +392
System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.ExecuteInsert(IDictionary values) +405
System.Web.UI.DataSourceView.Insert(IDictionary values, DataSourceViewOperationCallback callback) +68
System.Web.UI.WebControls.DetailsView.HandleInsert(String commandArg, Boolean causesValidation) +392
System.Web.UI.WebControls.DetailsView.HandleEvent(EventArgs e, Boolean causesValidation, String validationGroup) +609
System.Web.UI.WebControls.DetailsView.OnBubbleEvent(Object source, EventArgs e) +88
System.Web.UI.Control.RaiseBubbleEvent(Object source, EventArgs args) +35
System.Web.UI.WebControls.DetailsViewRow.OnBubbleEvent(Object source, EventArgs e) +109
System.Web.UI.Control.RaiseBubbleEvent(Object source, EventArgs args) +35
System.Web.UI.WebControls.LinkButton.OnCommand(CommandEventArgs e) +86
System.Web.UI.WebControls.LinkButton.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +153
System.Web.UI.WebControls.LinkButton.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +172
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +4919

--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

مرسی از شما وممنون از راهنمایهاتون

۳۰-شهریور-۱۳۸۷, ۱۹:۰۸:۱۳
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #10
حالا مشخص شد قضیه از کجا آب میخوره !! Cool
شما باید پس از ساخت کد برای DetailsView و اتصال اون به بانک بکمک ویزارد ، باید سوروس صفحه ایجاد شده رو رو تغییر بدی . شما با انتخاب همه فیلدها اجازه میدی که اسکریپت ایجاد شده بجای در نظر نگرفتن فیلد اولیه ، اونو یک فیلد غیراتوماتیک به حساب بیاره و سعی کنه که یک مقدار null رو وارد فیلد اول دیتابیس کنه درحالیکه اینکار مجاز نیست و Access خودش بطور اتوماتیک این رو انجام میده ( این کاملا در پیغام خطا واضحه)

تغییراتی که باید در سورس اعمال بشن :

- تغییر دو قسمت SQL ایجاد شده ؛ یک حذف نام فیلد اتوماتیک در ابتدای دستور INSERT INTO و دوم حذف علامت سوال ? اول از بخش VALUES

- همینطور حذف کنترل وابسته به فیلد اتوماتیک از قسمت <InsertParameters> در کد نوشته شده

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۰۱:۰۶:۱۱، توسط Mamad2003.)
۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۰۱:۰۴:۳۵
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #11
سلام
واقعا عالی بود .
فقط الان به جز فیلد اتوماتیک ; فیلد اول و آخر رو اضافه میکنه و بقیه فیلدها خالی هستند.
در ضمن من یه access بدونه فیلد اتوماتیک ایجاد کردم که موقع ایجاد رکورد جدید دقیقا همون مشکل SQLserver 2005 رو پیدا کرد یعنی توی ویزارد نمیشه تیکهای Advansed رو فعال کرد .
اگه میشه این رو هم بگین چطوری میشه تو SQLserver2005 فیلد اتوماتیک اضافه کرد ؟
با تشکر فراوان

۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۲۲:۳۷:۰۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رکورد به رکورد رکوردها در اس کیو ال سرور taksa2012 0 2,050 ۰۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۳۸:۴۱
آخرین ارسال: taksa2012
  اضافه کردن ComboBox به DataGridView Ghoghnus 0 2,051 ۲۲-شهریور-۱۳۹۳, ۲۳:۳۴:۲۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  تغییر ساختار پایگاه داده در نگارش جدید taksa2012 0 1,933 ۰۲-آذر-۱۳۹۲, ۰۳:۱۴:۳۵
آخرین ارسال: taksa2012
  [آموزشی] کشیدن و رها کردن فایل ها در برنامه Ghoghnus 0 1,664 ۱۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۲:۲۲
  نوشتن اطلاعات یک جدول به صورت فایل xml در یک فایل xml Ghoghnus 0 3,236 ۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۱۸:۰۰
  تابعی برای تعمیر و فشرده سازی پایگاه داده Access Ghoghnus 0 2,196 ۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۱۶:۱۰
  افزودن رکورد به parent/child table mehdi0016 0 1,929 ۲۶-تير-۱۳۸۹, ۰۹:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: mehdi0016
  افزودن رکورد به DataGridView hamidsina 0 3,276 ۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۶:۱۵
آخرین ارسال: hamidsina
  باز کردن فایل متنی zanburetalayi 1 3,690 ۲۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۵۲:۱۰
آخرین ارسال: mRizvandi
  رندر کردن فایل flash یا swich max iman-63 4 3,082 ۱۸-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۴۷:۴۲
آخرین ارسال: iman-63

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS