امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اينجا چرا اينطوري شده؟
نویسنده پیام
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #1
اينجا چرا اينطوري شده؟
سلام
خوب من بعد از مدتها دوري اومدم و متاسفانه ديدم اون فعاليت سابق رو كه نداره هيچ خيلي هم نا منظم تر شده اشكان چرا يكم رسيدگي نميكنيد ؟ خيلي از تالار ها و تاپيك ها پست هاي ي چند بار فرستاده شدن و كسي بهشون رسيدگي نميكنه من خواستم توي تاار خودم چند تا از اين پست ها رو پاك كنم اما نشد
به نظرت وقت اين نيست كه يكم تغييرات بدي؟ يكم از حجم سايت كم كني خيلي شلوغ شده و نظم به نظرم از دستت رفته بيرون مديرا هم كه از قرار نيستشون و يا فعاليتشون اينقدر كم هست كه به چشم نميان بعد از رفتن من خودت ببين چند تا تاپيك فعال پست شده توي همين تالار هاي عمومي واقعا خيف هستش اميدوارم هر طور شده رسيدگي كنيد به اين موارد و يكم فعاليت ميدونم همه در گير هستشم خود من هم يكيشون هستم اما از امروز كلي مقاله ميدم براتون شايد يكم فعاليت بيشتر شد توي سايت در زمينه پورتال ها و انجمن ها هم هر مشكلي داشتيد در خدمت هستم
موفق باشيد
ساسان
۰۸-اسفند-۱۳۸۳, ۲۱:۲۸:۵۲
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #2

سلام

اشكان بدو بيا ! مچش رو گرفتم ! پس اين 4شير ، بوده تاپيكهاي قديميه انجمن وي بي رو پاك ميكرده !!!Amaze
نزار در بره !
ديديم تاپيك ها خود بخود پاك ميشن . نگو سايتو هك كرده بوده ميرفته اونجا تاپيكا رو پاك ميكرده .

اينا هم واسه اينكه اينجا خون را نيوفته: [تصویر:  11.gif][تصویر:  11.gif][تصویر:  11.gif]

عزيز من فكر نميكنم تعداد تاپيكهاي اينجا اونقدر زياد باشه كه نياز به حذف اونها باشه ...
ضمنا من نميدونم چرا تا سايتي كم كار ميشه مستقيم يخه مديرشو ميچسبن ؟!
خوب بچه ها بايد همت كنن ! كه به نظر من دارن ميكنن :wink:

موفق باشيد
نبي

۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۰۳:۳۵:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
سلام
نترس نبي جان من جاي رو هك نميكنم اون هم سايت اشكان رو كه خيلي چيز ها ازش ياد گرفتم :oops: براي كم كار شدن اينجا خوب مديراي سايت هم بايد يك كاراي كنن براش كاربرا رو نميشه مجبور كرد كه كاري كنن پس بايد مديرا هم فعاليت كنن تا راه بيافته من با اشكان جدا گانه صحبت ميكنم در اين مورد بعد هم نبي تو چرا همه تاپيك ها زدي الان خون راه ميافته مگه چيزي در مورد من شنيدي بخدا من بچه خوبيم مگنه نه اشگان؟ :roll:
۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۱۶:۳۳:۱۰
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #4
Re: سلام
leroy نوشته است:نترس نبي جان من جاي رو هك نميكنم اون هم سايت اشكان رو كه خيلي چيز ها ازش ياد گرفتم :oops: براي كم كار شدن اينجا خوب مديراي سايت هم بايد يك كاراي كنن براش كاربرا رو نميشه مجبور كرد كه كاري كنن پس بايد مديرا هم فعاليت كنن تا راه بيافته من با اشكان جدا گانه صحبت ميكنم در اين مورد بعد هم نبي تو چرا همه تاپيك ها زدي الان خون راه ميافته مگه چيزي در مورد من شنيدي بخدا من بچه خوبيم مگنه نه اشگان؟ :roll:

آخه رفيق اميدي ديگه .. گفتم شايد مثه خودشي Amaze
من چاكرتم :wink:

۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۲۱:۴۲:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دوست داران و دوست نداران صفحه اول سايت اينجا نظر بدبد mRizvandi 1 2,570 ۱۶-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۵۹:۱۵
آخرین ارسال: a_persian_boy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS