امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه تقویم توپ با اعلام رویدادها
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #12
RE: Event Notifier
نقل قول: اين فايل نصب برنامه Event Notifier هستش. يه تقويم سه گانه (شمسي، قمري و ميلادي) که رويدادهاي تاريخي رو هم اعلام مي کنه.
از اينجا دانلود کنيد
حجمش 1.11MB
با تشکر
(۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۱:۱۶:۳۱)terip2008 نوشته است: سلام مهندس

اين برنامه جديد رو كه اجرا كردم پيغام زير اومد .

[تصویر:  2ev52m8.jpg]

بعدش هم فايل هاي Event Notifier.mdb و Event Notifier.uzy و Help.txt هم در كنار برنامه درست شدند كه Event Notifier.uzy مخفي بود .

دوباره برنامه رو اجرا كردم باز همون پيغام قبلي اومد .

هموني شد که انتظار ميرفت.
حالا فايل Event Notifier.exe رو پاک کنيد.
پسوند فايل Event Notifier.uzy رو از uzy به exe تغيير بديد.
فايل Event Notifier.uzy رو که exe کرديد اجرا کنيد.
اين بود مراحل نصب برنامه.

هر کي فايل نصب رو اجرا کنه دفعات بعد

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۰۷:۲۸:۱۲، توسط mojtabamalaekeh.)
۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۰۶:۵۸:۲۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #13
اين كارهايي كه گفتي كردم .

ولي باز هم همون پيغام قبلي رو داد .
۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۰۷:۴۲
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #14
(۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۰۰:۵۸)ajlajlajl نوشته است: حالا بلاخره اين برنامه چي شد؟ اگه ميشه يه تعريف دقيق ازش بديد.
اگه ميشه يه تعريف دقيق از برنامهتون بديد. چيكارا ميكنه، چيكار ميخوايد بكنه.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۶:۱۱:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #15
(۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۵۳:۰۹)mojtabamalaekeh نوشته است: اگه پسوند فایل Event Notifier.uzy رو exe کنی حتما باید اجرا بشه.
اینو روی ویندوزی که تازه نصب شده بود امتحان کردم و جواب داد.
دیگه عقلم به جایی قد نمیده!!!
حاضرم دوباره ویندوز رو نصب کنم و دوباره امتحان کنم.
حق با شما بود. دوباره امتحان کردم، خطا داد.

نقل قول: چيكارا ميكنه
نقل قول: يه تقويم سه گانه (شمسي، قمري و ميلادي) که رويدادهاي تاريخي رو هم اعلام مي کنه.
نقل قول: چيكار ميخوايد بكنه.
میخوام ظاهرش خیلی خوب باشه.

فعلا که برنامه مشکل اجرا داره رو ویندوزی که VB نصب نباشه.
یه فایل Setup براش درست کردم که حجمش 4MB بود.
با اون فایل Setup برنامه بدون وجود VB روی سیستم، اجرا میشد ولی مشکل Right-to-Left داشت.
بعد از نصب VB بدون اینکه هیچ تغییری تو تنظیمات Regional Language بدم Right-to-Left درست میشد.
علاوه بر مشکل Right-to-Left ظاهر Frame ها هم قبل و بعد از نصب فرق می کرد. عکس گرفتم ازشون ولی الان نمی تونم چیزی Send کنم (فوش قبیح برای دست اندر کاران اینترنت) متن این پست رو هم به زور ارسال می کنم.
قبل از نصب VB
[تصویر:  286zgjn.jpg]

بعد از نصب VB
[تصویر:  2cwv0cw.jpg]

بعد از ویرایش= ایول سرعت اینترنت، ظاهرا درست شد. حالا میتونم فایل نصب 4 مگابایتی رو هم آپ کنم.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۱۰:۳۶:۳۰، توسط mojtabamalaekeh.)
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۵:۱۲:۲۷
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #16
این هم Package برنامه با حجم 5.3MB
کسایی که VB رو سیستمون نصبه لازم نیست دانلود کنن.
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
این Package نسخه قدیمی برنامس ولی خوب برای اجرا شدن نسخه های جدید لازمه اول اینو نصب کنید. ضمنا دانلود پیوست های جدید یادتون نره! حجم پیوست های بعدی کمتری 400 کیلو بایته
ظاهر برنامه خیلی ناجوره. چطور تا الان کسی پیشنهادی نداده؟ البته به جز علی آقا (مدیر همین بخش) که ازش ممنونم. پیشنهادهای ایشون برنامه رو حسابی برد بالا و تبدیلش کرد به یه تقویم کامل.
فکر کنم زدیم رو دست این برنامه:

[تصویر:  4p1xzeo.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۵۳:۰۶، توسط mojtabamalaekeh.)
۱۷-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۴۳:۵۰
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #17
بازم سلام. يه چند تا ديگه.
1- اگه تاريخو وسط اجراي برنامه تغيير بديم. رنگ قرمز روي امروز قبليه ميمونه تا برنامه بسته بشه. اينو بهتره در مواقع خاص چك كني. مثل تغيير ماه
2- رنگ قرمر هم براي امروز جالب نيست. از آبي يا سبز استفاده كني بهتره
3- اگه بتوني اوقات شرعي رو هم به برنامت اضافه كني خيلي خوب ميشه
4- جستجوت بهتر شده ولي كافي نيست. فكر كنم بهتر باشه اينو داشته باشي به عنوان يه جستجوي سريع. يه فرم ديگه هم داشته باشي به عنوان جستجوي پيشرفته.
5- كادر برنامه رو هم از حالت dialog در بيار. يا تبديلش كن به يه كادر ممولي يا كلا برش دار. البته در هر حال دكمه minimize يادت نره (برنامه اي كه minimize نشه بعضي وفتا واقعا مزاحمت ايجاد ميكنه.
6- رفتن به كنار ساعت يا همون hide هم حتما بايد داشته باشي. وقتي دكمه close رو ميزنن برنامه بايد hide بشه. براي بستنش هم از راست كليك رو آيكونش استفاده كنن.
7- يه بخش يادداشت هم اضافه كني خوبه . روزانه، ماهانه، سالانه. با يه تب ميتوني مرتبشون كني.
8- كرسر رو هم بهتره خودت عوض نكني. هموني كه هست باشه.
9- شكل وشمايل فرمتم كلا بايد عوض بشه.

ميشه يه خرده در مورد سيستم يادآوريت توضيح بدي؟ دقيقا چطوري كار ميكنه؟ اول كار تنظيماتش چطوريه؟ چه تنظيماتي داره؟ (فرض كن داري به يه كاربر توضيح ميدي)

اگه خواستي برنامه رو گسترده تر كني ميتوني قابليت تعويض پوسته، آپديت اتوماتيك، پلاگين هم بهش اضافه كني.

میزان رای دشمن است!
۱۹-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۰۸:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh, t3r!p3000
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #18
ajlajlajl نوشته است:اگه تاريخو وسط اجراي برنامه تغيير بديم. رنگ قرمز روي امروز قبليه ميمونه تا برنامه بسته بشه. اينو بهتره در مواقع خاص چك كني. مثل تغيير ماه
متوجه نشدم! رنگ قرمز کجا مي مونه؟
ajlajlajl نوشته است:رنگ قرمر هم براي امروز جالب نيست. از آبي يا سبز استفاده كني بهتره
وقتي امکان تغيير پوسته رو فعال کردم، اين مورد هم ميره جزء تنظيمات پوسته.
ajlajlajl نوشته است:اگه بتوني اوقات شرعي رو هم به برنامت اضافه كني خيلي خوب ميشه
فکر خيلي خوبيه ولي اوقات شرعي هر شهر رو چطور محاسبه کنيم؟
ajlajlajl نوشته است:جستجوت بهتر شده ولي كافي نيست. فكر كنم بهتر باشه اينو داشته باشي به عنوان يه جستجوي سريع. يه فرم ديگه هم داشته باشي به عنوان جستجوي پيشرفته.
من يه پيشنهاد برا نمايش نتايج دارم. اونم اينه که نتايج بصورت لينک باشن و بشه با کليک روي هر رويداد به تاريخ مورد نظر تو فرم اصلي منتقل شد. اينجوري ميشه اون رويداد رو اصلاح کرد. اما اين نتايج حاصل چجور جستجويي خواهند بود؟
منظورم اينه که جستجوي پيشرفته چه اختياراتي (گزينه يا همون Option) بايد به کاربر بده؟
ajlajlajl نوشته است:كادر برنامه رو هم از حالت dialog در بيار. يا تبديلش كن به يه كادر ممولي يا كلا برش دار. البته در هر حال دكمه minimize يادت نره (برنامه اي كه minimize نشه بعضي وفتا واقعا مزاحمت ايجاد ميكنه.
انجام شد. در جهت افزودن «امکان تغيير پوسته» انجام شد.
ajlajlajl نوشته است:رفتن به كنار ساعت يا همون hide هم حتما بايد داشته باشي. وقتي دكمه close رو ميزنن برنامه بايد hide بشه. براي بستنش هم از راست كليك رو آيكونش استفاده كنن.
اگه اوقات شرعي رو اضافه کنيم اين مورد هم لازم ميشه.
ajlajlajl نوشته است:يه بخش يادداشت هم اضافه كني خوبه . روزانه، ماهانه، سالانه. با يه تب ميتوني مرتبشون كني.
باشه يه Table ديگه به بانک اضافه مي کنم که کلا از رويدادهاي تاريخ جدا باشه و يدفه تو کد نويسي قاطي نکنم.
ajlajlajl نوشته است:كرسر رو هم بهتره خودت عوض نكني. هموني كه هست باشه.
چشم
ajlajlajl نوشته است:شكل وشمايل فرمتم كلا بايد عوض بشه.
mojtabamalaekeh نوشته است:وقتي امکان تغيير پوسته رو فعال کردم، اين مورد هم ميره جزء تنظيمات پوسته.
ajlajlajl نوشته است:ميشه يه خرده در مورد سيستم يادآوريت توضيح بدي؟ دقيقا چطوري كار ميكنه؟ اول كار تنظيماتش چطوريه؟ چه تنظيماتي داره؟ (فرض كن داري به يه كاربر توضيح ميدي)
بصورت پيش فرض هر رويداد هم در تاريخ مقرر و هم يک روز قبل از تاريخ مقرر ـ هر بار که ويندوز بالا بيايد ـ اعلام خواهد شد.
اگر ميتوانيد رويدادي را با اولين يادآوري به خاطر بسپاريد و لازم نداريد که در طول با هر بار بالا آمدن ويندوز آن رويداد اعلام شود، در قسمت ويرايش رويدادها، رويداد مورد نظر را انتخاب کنيد و گزينه «فقط در ابتداي روز اعلام شود» را فعال کنيد.
البته ممکنه کاربر اولين باري که سيستم رو روشن ميکنه ساعت 11 شب باشه، پس عنوان اين گزينه بايد اصلاح بشه
در صورتي که ميخواهيد يک رويداد فقط در تاريخ خودش اعلام شود از طريق فرم ويرايش رويدادها تنظيم کنيد که «اين رويداد از 0 روز قبل اعلام شود»
راستي براي تعيين رويدادهاي تعطيل ديگه نيازي نيست کلمه «تعطيل» رو تايپ کنيم؛ يه چک باکس گذاشتم تو فرم ويرايش رويدادها که هم کاربر راحت باشه هم عنوان رويداد خالص باشه. (فکر کنم اين تنها ايده خودم تو اين پروژه بود که مفيد واقع شده)
ajlajlajl نوشته است:اگه خواستي برنامه رو گسترده تر كني ميتوني قابليت تعويض پوسته، آپديت اتوماتيك، پلاگين هم بهش اضافه كني.
تعويض پوسته رو دارم آماده مي کنم.
آپديت هم فقط برا رويدادهاي تاريخي خوبه. چون اوقات شرعي با فرمول حساب ميشه (استان، شهر، ارتفاع از سطح دريا و ...)، يادداشت ها هم که شخصي هستند. اما آپديت اتوماتيک چجوريه؟
پلاگين يعني چي؟ (من بالاتر از VB کار نکردم! زير ديپلم بگو)

يه سؤال خيلي مهم هم دارم که حتماً بايد جواب بديد. اين همه امکانات نياز به دکمه دارن. دکمه ها رو کجا بذاريم؟
همين الان هم چهار تا دکمه تو فرم ول شدن. به نظر من بجز اون سه تا دکمه «روز قبل» «امروز» «روز بعد» بقيه دکمه ها رو بايد يه جور خاصي که به ظاهر تقويم آسيب نرسونه جاسازي کرد. چطوري؟ خودم هم نميدونم!

راستي اين همه ايده توپ از کجا؟
خيلي ممنون که تو بحث شرکت مي کنيدShy

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۱۷:۴۲، توسط mojtabamalaekeh.)
۲۱-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۵۲:۳۴
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #19
نقل قول: متوجه نشدم! رنگ قرمز کجا مي مونه؟
رنگ قرمزي كه براي مشخص كردن روز امروز به كار ميبري.
نقل قول: فکر خيلي خوبيه ولي اوقات شرعي هر شهر رو چطور محاسبه کنيم؟
منم نميدونم. اگه فهميدي به منم بگو ;)
نقل قول: منظورم اينه که جستجوي پيشرفته چه اختياراتي (گزينه يا همون Option) بايد به کاربر بده؟
اصلي ترين خصوصيتش اينه كه تمامي نتايج رو يكجا نشون ميده. ولي شايد بشه امكانات ديگه اي هم بهش اضافه كرد مثل جستجو در فاصله تاريخي مشخص.
نقل قول: اگه اوقات شرعي رو اضافه کنيم اين مورد هم لازم ميشه.
ربطي به اون نداره كه. برنامه اي كه قراره در طول اجراي ويندوز باز باشه حتما بايد HIDE بشه تا مزاحم نباشه.
نقل قول: تعويض پوسته ( Skin )
فكر كنم بايد يه خرده در مورد تعويض پوسته اي كه مد نظرمه توضيح بدم. منظور من صرفا تغيير رنگ و شكل دكمه ها و غيره نيست. منظورم اينه كه با پوسته ها بشه هر تغييري در ظاهر برنامه داد. مثل تغيير رنگ و شكل اجزا و تغيير مكان و سايز اونها. مثل پوسته هاي JetAudio
نقل قول: آپديت هم فقط برا رويدادهاي تاريخي خوبه
البته. و همچنين براي خود برنامه و پوسته ها و پلاگين ها
نقل قول: اما آپديت اتوماتيک چجوريه؟
يعني برنامه با اتصال به اينترنت و سايتتون خودشو آپديت كنه. ( ميتوني دنلود پلاگين ها و پوسته ها رو هم بهش اضافه كني )
نقل قول: پلاگين يعني چي؟
پلاگين. plugIn يا Addon يا افزودني هاي مجاز. تا حالا نفهميدي؟ افزودني هايي كه به برنامه اضافه ميشند و يه كار خاصي رو به برنامه اضافه ميكنن. نوع كاري كه ميتونن بكنن رو خودتون ميتونيد مشخص كنيد.
نقل قول: دکمه ها رو کجا بذاريم؟
پوسته ها اينجا به كار مياند. با تغيير پوسته ميتونيد جاي هر چيزي رو تغيير بديد. البته يه طراحي خوب براي پوسته اصلي برنامه لازمه كه اينو ميتونيد در آخر كار انجام بديد.

و اما رويداد ها و يادداشت ها و ...
فكر كنم بايد يه توضيح واضح براشون بديم و وضايف و كاركردشون رو مشخص كنيم. الان قاطي شدند. پيشنهاد من:

ما اين عناصر رو داريم: رويداد ها، يادداشتها(Note و Reminder).

رويداد ها : يسري رويداد تاريخي اند كه توي اون روز اتفاق افتادند. هر تقويمي رويداد هاي خودشو داره. رويداد ها فقط توسط سازنده برنامه اضافه ميشه و توسط آپديت ميشه اونها رو به روزآوري كرد. هر رويداد بايد يه كد منحصر به فرد داشته باشه. و يه رويداد ميتونه توي چند تا تقويم وجود داشته باشه. و حتي چند روز مختلف باشه. رويداد ها چيزي نيستند كه يادآوري بشند. ميتونيد اونها رو در شروع برنامه نمايش بديد و حتي ( با داشتن بخش مخصوص در تنظيمات براي تعيين تعداد روز ) رويداد هاي چند روز آينده رو هم نشون بديد ( رويداد هاي گذشته فكر نكنم بدردي بخورند. با اين حال ميتونيد رويداد هاي روز قبل رو هم نشون بديد).

يادداشت ها :يه سري يادداشت هاي كاربري هستند كه توسط كاربر ايجاد و ويرايش ميشند. يادداشت ها خودشون به دو بخش تقسيم ميشند. يادداشت هاي بدون نياز به يادآوري ( اسمشو ميگذاريم Note ) و يادداشت هاي با يادآوري ( اسمشو ميگذاريم Reminder ). خب Note ها چيزي به اسم يادآوري ندارند و ميتونند بصورت روزانه، ماهيانه، ساليانه و كلي ذخيره بشند. Reminder ها بايد يادآوري بشند بنابراين فقط براي يك روز مشخص ذخيره ميشند. همچنين ميتونن تنظيماتي براي نوع ياد آوريشون داشته باشند مثل چند روز قبل و نوع ياد آوري و ... .
توي صفحه اصلي ميتونيد Note هاي روزانه و Reminder ها رو توي يه بخش نمايش بديد و Note هاي ماهيانه و ساليانه و كلي هم توي يه قسمت ديگه نمايش داده بشند.(منظورم از "توي يه بخش نمايش بديد" قرار دادنشون توي يه چيزي مثل TabControl هسته)
چطوره؟

میزان رای دشمن است!
۲۱-مهر-۱۳۸۷, ۱۹:۳۸:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mojtabamalaekeh
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #20
چه خبر؟ نميخوايد نتيجه رو بزاريد ببينيم؟

میزان رای دشمن است!
۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۱۱:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #21
اینم نحوه محاسبه اوقات شرعی:
http://www.tanzil.info/praytime/doc/calculation/
اینم کداش (با جاوا اسکریپتSad
http://www.tanzil.info/praytime/doc/manual/
اینم پلاگین فایرفاکسش :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4270

میزان رای دشمن است!
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۴:۳۶:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : man4toman
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #22
نقل قول: چه خبر؟ نميخوايد نتيجه رو بزاريد ببينيم؟
کمتر روش کار می کنم. اون علاقه و شوق اولیه رو ندارم.

برا VB هم کد محاسبه اوقات شرعی هست ولی اصلا دل و دماغ مطالعه کردنش رو ندارم. 033

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   VB-prayertimes.rar (اندازه: 217.86 KB / تعداد دفعات دریافت: 250)

۲۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۴:۴۱:۳۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS