امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه تقویم توپ با اعلام رویدادها
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #23
RE: یه تقویم توپ با اعلام رویدادها
کلي خطا اصلاح کردم. پيشنهاد مي کنم بجاي خوندن شرح خطاها فقط برنامه رو دانلود کنيد.

تو قسمت تنظيم رويدادها کد مربوط به «نوع رويداد» پاک شده بود. حتما خودم پاکش کردم ولي نميدونم چرا!
تو فرم اصلي هم شيوه انتخاب تقويم و ماه و سال رو تغيير دادم. يه جورايي از تقويم آقا حامد الگو گرفتم آخه خيلي جمع و جور و قشنگ بود.

جستجوي رويدادها در يک محدوده خاص مشکل داشت. مشکل مال زماني بود که ما توي يک سال شمسي يا يک سال ميلادي با سه تا سال قمري مختلف سر و کار داشتيم که من فقط تا دو تا سال مختلف رو پيش بيني کرده بودم.
مثلا سال 2008 ميلادي شامل سالهاي 1428 و 1429 و 1430 قمري ميشه. که من فکر نمي کردم همچين حالتي پيش بياد.
ولي اکثر اوقات با دو تا سال سر و کار داريم. مثلا سال 2009 ميلادي شامل سالهاي 1430 و 1431 قمري ميشه.

کلمه «ليست» رو هم از عنوان رويدادها حذف کردم. «ليست رويدادهاي ...» مختصر شده به «رويدادهاي ...»
آبجکت هاي اضافي هم نمي تونن Focus بگيرن. مثل PictureBox هاي نگهدارنده و روزهاي تقويم و ... در نتيجه فوکوس رو به دکمه يا جعبه متني که قبلا روش بوديم منتقل مي کنن.
اگه وضعيت تعطيلي يه روز رو تغيير بدين مثلا از تعطيل به غيرتعطيل يا بالعکس، بلافاصله بعد از تأييد فرم ويرايش رويدادها، رنگ زمينه اون روز مطابق تعيل بودن يا نبودنش تنظيم ميشه.
بخش خاطرات فقط بر اساس تقويم شمسيه؛ اما حواسم نبود که با تقويم قمري و ميلادي قاط ميزنه. ولي الان درستش کردم. علاوه بر اون تعداد رکوردها هم درست محاسبه نمي شد که باعث بوجود اومدن يه خطاي خيلي بد ميشد.
پس اصلاحات هم ظاهري بودند هم باطني (کد نويسي)

اين همه خطا تو 3 ساعت پيدا شد!!! حتما شما هم خطاهايي خواهيد ديد. لطف کنيد حتماً بگيد.
کسي فايل clr يا img طراحي کرد حتما تو همين تاپيک بذاره. پيشاپيش تشکر مي کنم.
مطلبي به نطرتون نمياد به راهنما اضافه کنم؟
دکمه هايي رو که زير جعبه متن جستجو هستن فکري براشون ندارين که از رو فرم اصلي برشون دارم؟

در ضمن سرم خلوت بشه ميرم سراغ بخش يادداشت ها؛ فعلاً يکم ...

ببخشید پست قبلی رو پاک می کنم چون مطلب خاصی توش نیست.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Event Notifier.rar (اندازه: 370.57 KB / تعداد دفعات دریافت: 49)

۰۱-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۱۳:۲۷
تشکر شده توسط : web30t
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #24
اینم تصویر نسخه جدید

[تصویر:  EN_2.JPG]

بجای اون گاوه باید یه لوگوی Transparent باحال بذاریم.

علی آقا شما که پیشنهاد یادداشت های شخصی رو داده بودی باید یه توضیح دیگه برام بدی چون چند تا سؤال برام پیش اومده بود.
پیشنهادت رو دوباره میخونم تا سؤالا یادم بیان و بگم چه سؤالاتی بودند.

این آخرین نسخه از این برنامه می باشد.
به جای نسخه جدید یه نرم افزار جدید تولید خواهد شد.
این یک کار گروهی است. از تمام اعضای سایت دعوت به همکاری می شود.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Event Notifier.rar (اندازه: 375.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 91)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-آبان-۱۳۸۷, ۰۸:۱۱:۱۲، توسط mojtabamalaekeh.)
۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۰۷:۳۷:۲۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000, web30t, sav68
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #25
يادداشت هاي بدون نياز به يادآوري. چه استفاده ای دارند؟
ميتونند بصورت روزانه، ماهيانه، ساليانه و كلي ذخيره بشند. این یعنی چی؟
Reminder ها بايد يادآوري بشند بنابراين فقط براي يك روز مشخص ذخيره ميشند. منظورتون یه چیزی شبیه یادآور تلفن همراهه؟

اگه مثال بزنید خیلی خوب میشه.

مثلا من میگم چون 13 آبان یا مثلا عید نوروز خیلی برام مهم هستند براشون تعیین می کنم از یه هفته قبل اعلام بشن.
بقیه رویدادها رو هم با اینکه مهم نیستند ولی اگه از روز قبل با خبر نشنم ممکنه ضرر کنم. پس الباقی رویدادها رو هم تنظیم می کنم که حداقل از 1 روز قبل اعلام بشن.
حالا شما Note و Reminder رو با مثال بفرمایین. مثلا تولد یک دوست، یا تاریخ انتخاب واحد دانشگاه و ...
با کنترل Tab چجوی کار می کنیم؟ چطور زمان طراحی میتونیم برگه دوم رو بالا بیاریم؟

۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #26
/* قبل از هر حرفی. فکر کنم لازمه بگم. من نه اهل متلک گفتنم نه اهل مسخره کردن و چنگ و دعوا. توی حرفام هم اگه چیزی میگم در حد شوخیه و امیدوارم ناراحت نشید. همیشه به این آواتارم نگاه کنید. ها من اینجوریم! */
(۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳)mojtabamalaekeh نوشته است: يادداشت هاي بدون نياز به يادآوري. چه استفاده ای دارند؟
یادداشت های بدون یاد آوری. خب مگه تا حالا دفترچه یادداشت ندیدی؟ خیلی از یادداشت ها هستند که نیازی به یاد آوری ندارند. در ضمن حتما نباید یادداشت ها مربوط به آینده باشند. شاید یادداشت ها مربوط به گذشته باشند.

(۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳)mojtabamalaekeh نوشته است: ميتونند بصورت روزانه، ماهيانه، ساليانه و كلي ذخيره بشند. این یعنی چی؟
یعنی یه بخش ( همون textbox یا richbox ) که یادداشت های توی اون مربوط به یه سال، ماه،روز یا همیشگی باشند. یعنی یادداشتهای اونتوش رو برای اون سال،ماه،روز یا همه وقتا نگه داره.Confused

(۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳)mojtabamalaekeh نوشته است: Reminder ها بايد يادآوري بشند بنابراين فقط براي يك روز مشخص ذخيره ميشند. منظورتون یه چیزی شبیه یادآور تلفن همراهه؟
دقیقاً

(۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳)mojtabamalaekeh نوشته است: مثلا من میگم چون 13 آبان یا مثلا عید نوروز خیلی برام مهم هستند براشون تعیین می کنم از یه هفته قبل اعلام بشن.
بقیه رویدادها رو هم با اینکه مهم نیستند ولی اگه از روز قبل با خبر نشنم ممکنه ضرر کنم. پس الباقی رویدادها رو هم تنظیم می کنم که حداقل از 1 روز قبل اعلام بشن.
گفتم. رویداد ها در حالت کلی و بصورت پیشفرض نیازی به یاد آوری ندارند ولی میتونید و باید توی یه زمان خاصی مثل شروع ویندوز رویداد های اون روز یا چند روز بعد رو نمایش بدید ( و در حد نمایش نه آلارم و از اینا ). اونایی که رنگی کردم و کلا نمایش رویداد ها رو میتونید تو قسمت تنظیمات بگذارید تا کاربر تنظیم کنه.
البته کاربر میتونه خودش برای یه رویداد یه Remeber بگذاره. توجه کن که منظور من دقیقا گذاشتن remeber برای یه رویداده نه یه روز.

(۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳)mojtabamalaekeh نوشته است: حالا شما Note و Reminder رو با مثال بفرمایین. مثلا تولد یک دوست، یا تاریخ انتخاب واحد دانشگاه و ...
remember که معلومه "مثلا تولد یک دوست، یا تاریخ انتخاب واحد دانشگاه و ..."
Note هم میتونه یه خاطره باشه (برای یه روز)، یا کاری که باید تا آخر ماه انجام داده بشه (برای یه ماه)، یا یه جنسی که باید امسال تحویل داده بشه به یه مشتری (برای سال) یا یه لیست از کارایی که باید انجام بشه بدون محدودیت زمانی (برای همیشه).

(۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۰:۵۳)mojtabamalaekeh نوشته است: با کنترل Tab چجوی کار می کنیم؟ چطور زمان طراحی میتونیم برگه دوم رو بالا بیاریم؟
با اون کنترل تبی که توی Common Controls هست منم توی تمام دوران ویبی کاریم هنوز نتونستم بفهمم چطوری کار میکنن. احتمالا چون مایکروسافت خودشم نفهمیده کنترل Microsoft Tabbed dialog controld 6 رو ساخته. از اون استفاده کنید. امکاناتشم بیشتره. هم تقریبا خوشگل تر.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۳:۵۱:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #27
دوست دارم از اول برنامه رو بنويسم، تمام رويدادها و خاطرات رو هم تو يه جدول بذارم و يه فيلد Type هم براشون بذارم که رويدادها و خاطرات و يادداشت ها و ... از هم ديگه تشخيص داده بشن.
تنها چيزي که از اين برنامه قديمي ميشه استفاده کرد تابع ConvertDate هستش و بقيه برنامه رو بايد بندازم تو سطل آشغال.
ولي خوب کنکور آزاد کمتر از دوماه ديگس، کنکور دولتي هم حدود 8 ماه ديگه. پس فعلا تعطيل.

نه بابا چي چيو تعطيل. فکر خوبيه که برنامه رو از اول بنويسم ولي فقط يه روز در هفته روش کار مي کنم.
شما هم میتونید ده دقیقه در هفته وقت بذارید. چیزهایی که تو ذهنتونه بصورت عکس در بیارید و بذارید اینجا. برا نمونه من یه عکس میذارم.
[تصویر:  des01.jpg]

این عکس یه مقداره مبهمه و در واقع من با این عکس میخوام یه سؤال مطرح کنم ولی کسایی که میخوان پیشنهاد بدن نباید عکسهایی که میذارن مبهم باشن.
طرحهاشون باید واضح باشد که برنامه نویس بفهمه دقیقا باید چه چیزی رو پیاده سازی کنه.
حالا سؤال من: جناب ajlajlajl آیا منظورتون یه همچین چیزی هست؟
ضمنا اون پانل ها حتما نباید چیزی توشون باشه ممکنه فقط از پانل بالا و راست استفاده بشه ولی از ابتدای کار باید همه چیز رو در نظر گرفت.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-آبان-۱۳۸۷, ۰۸:۰۸:۱۱، توسط mojtabamalaekeh.)
۰۶-آبان-۱۳۸۷, ۰۸:۰۷:۰۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #28
خب ميگم حالا كه ميخوايد از اول شروع كنيد. بيايد مرحله به مرحله بريم جلو.
اول ديتابيستونو طراحي كنيد بزاريد اينجا تا ببينيم چطوريه بعد بريم سراغ بقيش. چطوره؟
طراحي ظاهر باشه آخرين مرحله. مخصوصا اگه قرار باشه از پوسته براي برنامه استفاده كنيد كه اصلا مهم نيست. هر وقت خواستيد ميتونيد پوستش رو بسازيد.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۸-آبان-۱۳۸۷, ۲۳:۱۸:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #29
مهندس برنامه ات كه هنوز خطا مي ده . ( برنامه پست 24 )

[تصویر:  5yyhcm.jpg]
۰۹-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۴۵:۲۶
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #30
به پست 16 مراجعه کنید. بعد از خواندن متن اون پست، Package برنامه رو دانلود و نصب کنید.
موفق باشید.

سه هفته پیش روش کار میکردم. چندتا ایراد داشت که برطرف شدن ولی یه ایراد بزرگ داره که فکر نکنم حالا حالاها برم سراغش (حتی سراغ برنامه نویسی). رنگ های مربوط به تقویم باید از قسمت «تنظیمات رنگ» به قسمت «تنظیمات تصاویر» منتقل بشه و عنوان «تنظیمات تصاویر» هم باید به «تنظمیات ظاهری تقویم» عوض بشه.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۲۶:۰۵، توسط mojtabamalaekeh.)
۱۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۱۷:۱۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS