امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پوسته
نویسنده پیام
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #12
RE: پوسته
منم چند بار از این کارا کردم هیچ ارزشی نداره جز اینکه کلی باید روش زحمت بکشی و با عکسها و کنترلهای مختلف سرو کله بزنی بهترین چیز همون اسکینهای اماده هست
(سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندن
منم چند بار از این کارا کردم هیچ ارزشی نداره جز اینکه کلی باید روش زحمت بکشی و با عکسها و کنترلهای مختلف سرو کله بزنی بهترین چیز همون اسکینهای اماده هست
(سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۱:۲۶، توسط lord_viper.)
۱۰-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۲۸:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : man4toman
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 52

تشکرها : 423
( 588 تشکر در 140 ارسال )
ارسال: #13
(۰۹-آبان-۱۳۸۷, ۲۱:۳۰:۵۶)ajlajlajl نوشته است: شما JetAudio رو ببينيد. وقتي تم رو عوض ميكنيد همه چيز عوض ميشه. شكل كنترلها. رنگها، شكل و اندازه فرم اصلي. حتي تعداد دكمه ها هم بعضي وقتا. با ايني كه شما ميگي فكر نكنم بشه اينكارا رو كرد.

این چیزی که شما می خوای مبحث نسبتا پیچیده ایه که وقت و حوصله زیادی هم می طلبه. اکثر اشیا جای خودشون رو باید بدن به چند تا عکس و این کار رو سخت تر می کنه.
چند وقت پیش یه پلیر دستم اومد که مثل Winamp یا JetAudio همین قابلیت رو داشت که تمش رو به بشه کلا عوض کرد... البته با وی بی 6 نوشته شده...

[تصویر:  banner_moharram-21.png]
روزها عاقلترينم شامها ديوانه ام...

www.EleRam.com :: نرم افزار هاي فارسي (رايگان)
www.PhotoImpact.blogfa.com :: آموزش کامل فتوايمپکت
۱۰-آبان-۱۳۸۷, ۰۳:۱۹:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #14
الان سره درد میکنه. یه تغییر رنگ ساده چیزی نیست که بشه اسمشو تم گذاشت.
دست آقا امین درد نکنه.(تریپ دم پل وایسیا حسابی کارت دارم). روش جالبیه. تقریبا همونیه که میخواستم. البته هنوز یه خرده محدودیت داره نسبت به چیزی که تو ذهنم هست.

خب حالا چیزی که به ذهن خودم رسیده رو میگم. که البته توی زبونای شیئ گرا راحتتر میشه اینو پیاده کرد. اینایی که میگم برای ویبی6 هسته.
اول باید تمامی عملکردهای برنامه رو توی یه کلاس دیگه گذاشت. یعنی کاملا بدون وابستگی به محیط فرما. خب حالا توی زبونای شیئ گرا میتونیم فرما و قسمتهای ظاهری رو هم توی یه dll دیگه قرار بدیم. خب با مدیریت ایت dll ها میتونیم ÷وسته رو عوض کنیم. برای زبونی مثل ویبی6. محیط میشه فایل اجرایی. فایل اجرایی به اون dll که کاربردا توشه متصل میشه و ازش استفاده میکنه. با اجرا شدن هر فایل اجراییی تم عوض میشه.
چطوره؟ اینطوری میشه هر چیزی رو عوض کرد.
روشی دیگه هم به ذهنتون میرسه بگید.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۰-آبان-۱۳۸۷, ۲۰:۳۳:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #15
سلام علي آقا آجيلي!

داداش ظاهرا خبراييه هاWink انگار داري يه كار بزرگ اداري انجام مي دي صداشم در نمياري! ان شالله هر كاري كه مي كني موفق باشي.

براي درست كردن پوسته براي برنامه هات بايد سبك برنامه نويسيت رو عوض كني. در واقع همون روشي كه اميرجان توضيح دادن رو بايد گسترش بدي تا اونچيزي كه دوست داري بدست بياد.

مثلا فرض كن مي خواي يه پوسته شبيه به JetAudio درست كني. بايد ساخت فرمت از ابتدا بر مبناي پوسته ديفالت باشه. يعني تك تك آبجتها رو ران تايم جاي گذاري كني. منوها رو ران تايم بسازي، ..... و تمام اينها بايد توسط توابعي باشند كه در ابتداي لود برنامه اجرا مي شن و توانايي تحليل و اجراي پوسته ها رو داشته باشن.

شما بايد يه ابر تابع براي اين منظور طراحي كني تا تمامي قسمتهاي فرمت رو در هنگام لود برنامه بازسازي كنه و اين يعني ديگه داخل برنامه اصلي خبري از فرم نيست و فقط بايد با كلاس ها و ماژول ها كار كني .

۱۱-آبان-۱۳۸۷, ۰۰:۵۹:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #16
نه بابا. اینا همش سر اون قضیه ایه که میخوام تو نت کار کنم. برنامه ای که قرار باشه تو نت بگذارم باید یه چیز درست حسابی باشه.
خب روشی که امیر آقا گفتن یه محدودیت هایی داره. روشی که من گفتم اون محدودیت ها رو نداره. میخواستم ببینم کدوم بهتره یا روش بهتری هم هست یا نه.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۱-آبان-۱۳۸۷, ۱۰:۵۸:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #17
میتونی از توابع SetWindowRgn برای تغییرحالت فورم و کنترلهات استفاده کنی و اونها رو به اشکال خاص در بیاری
۱۱-آبان-۱۳۸۷, ۱۱:۵۹:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #18
یه مثلا دکمه که با این گرد بشه خودتون ببینید چی میشه. مخصوصا توی حالت XP

میزان رای دشمن است!