امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لينوكس يا ويندوز ؟؟
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12

ha_60 نوشته است:البته در اینکه لینوکس بنزه که شکی نیست فقط مشکل اینجاست که گاز و دنده و تایر و ... اینها ندارهAmaze من که هر بار تصمیم گرفتم سوار این بنز بشم باهاش تا دم در خونه هم نتونستم برم آخه هم برنامه های تخصصی(منظورم برنامه هایی مثل 3DS Autocad Orcad proteus , ...) روش هست هم کلی زبان برنامه نویسی ویژوال داره همه هم یوزر فرند البته فقط نصفی از تنظیماتشون رو باید تو مد Text انجام بدی بد که میری به اینتر نت وصل بشی و از امنیت این بنز استفاده کنی می بینی برای نصب مودم باید تا اونور کره مریخ بری و برگردی تازه شاید نصب بشه می گی ولش کن یه MP3 گوش کنیم حد اقل خستگیمون در بره می بینی دو صفحه توضیح میده که نمی دونم چون کی کجاست ما نمی تونیم فایل های MP3 رو بخش کنیم دقیقا اینجاست که آدم می فهمه چه قدر خر شده Amaze
حالا هر کی راست میگه خداییش نصف کار های روزانه که تو ویندوز انجام میدیم رو می شه تو لینوکس انجام داد ؟ من که تقریبا 0 در صدش رو می تونم انجام بدم Amaze
ايول جدا كه راست مي گي هادي جان . در مورد مقاله كه از ماكروسافت بوده اشكان جان درست مي گه ولي ديگه قدرت اي اس پي دات نت و يا پيشرفت ويندوز سرور 2003 از نظر امنيتي بر همگان واضح و روشن مي باشد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ماكه هر بار اومديم با اين لينوكس را بياييم لينوكس با ما راه نيومد . واقعا حرف هادي جان درسته لينوكس اين قدر آدم رو سر يه كارايي مي پيچونه كه اصلا آدم قيد كامپيوترو لينوكس و اپن سورس و گنو و.... ميزنه.
من كه مفيد ترين كاري كه تونستم با لينوكس انجام بدهم بردن در مراحل يكي از بازي هاي اون بودAmaze Amaze Amaze Amaze Amaze
ولي جدا با همه اين ها از لينوكس بد جور خوشم مياد جدا محيط دلچسب تري نسبت به ويندوز داره و اگه بتونيم با هاش ارتباط برقرار كنيم بهترين دوست آدم ولي اگه نتونيم از دشمن خوني هم بدتر ميشه!!!
۱۸-فروردین-۱۳۸۴, ۲۲:۰۱:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #13

خوب مثل اينکه از اين مثال من هر کی هر چی خواست بيرون کشيد ولی من منظورم چيز ديگه بود
جدا از اين صحبتا اين مقاله در مورد سرور بود نه درباره با پی سی که تو خونه باهاش کار کنی
تازه از اون جنبه هم بخوای ببينی من خودم خيلی وقته که با لينوکس کار ميکنم و از اين ايرد ها که گفتيد
هيچ کدوم رو نداشتم تا حالا ، درسته واسه کسی که تمام عمرش با ويندوز کار کرده حتی نصب لينوکس هم
ميتونه سخت باشه چه برسه به دستوراتش، دوست عزيز هادی هم گفتن که کار های گرافيکی رو نميشه
باهاش انجام داد و خيلی از برنامه ها هم نيستن ، ولی اگه وارد بشی ميبينی که همه چی هست
فقط يه کم حوصله و علاقه ميخواد که بتونی ازش واقعاً استفاده کنی. ولی باز هم اگه نگاه کنی هيچ
ادمينی حاضر نيست لينوکس رو با ويندوز عوض کنه ( منظورم ادمين های وب سايت نبود ) مگه در موارد خاص
موفق باشيد

Root is not accessible
۱۹-فروردین-۱۳۸۴, ۰۸:۵۷:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #14

بله . دقيقا لينوكس سيستم عامليه كه خيلي از خصوصياتي رو كه توي ويندوز خود به خود كنترل ميشه به دست ادمين ميده ( همون جور كه آقا پوريا هم اشاره كردند ) براي همين يه كسي كه ميخواد به درون يه سيستم عامل دست ببره حتما لينوكس رو انتخاب مي كنه !
ويندوز هم بسيار كاربر پسند هستش و انواع لهو و لعب رو توش ميشه پيدا كرد و اجرا كرد ! Amaze Amaze Amaze Amaze
ويندوز به عنوان يه سيستم عامل همه كاره چيزي كم نداره و انواع امكانات مثل همون مولتي مديا و بازي و همچنين رابط گرافيكي قوي و ..... خيلي چيزهاي ديگه :roll:
همچنين قدرت لينوكس و آزادي عمل بيشتري كه شما توش دارين يه احساس قدرت رو به آدم تلقين مي كنه ! 8O اينم سيستم عامل بسيار خوبيه !

در آخر ؛ باز با باز ؛ كبوتر با كبوتر ؛ مي كند نميدونم چي چي حافظا !!!! 8O 8O 8O 8O 8O

هركي با هرچي حال ميكنه اصلا همونو نصب كنه ! آقاجان زوري كه نيست :twisted: :twisted:

ممنون از همه دوستان كه اينجا صحبت كردند ! :)
موفق باشيد :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۰۹:۴۷
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #15

PouriaAmid نوشته است:خوب مثل اينکه از اين مثال من هر کی هر چی خواست بيرون کشيد ولی من منظورم چيز ديگه بود
جدا از اين صحبتا اين مقاله در مورد سرور بود نه درباره با پی سی که تو خونه باهاش کار کنی
تازه از اون جنبه هم بخوای ببينی من خودم خيلی وقته که با لينوکس کار ميکنم و از اين ايرد ها که گفتيد
هيچ کدوم رو نداشتم تا حالا ، درسته واسه کسی که تمام عمرش با ويندوز کار کرده حتی نصب لينوکس هم
ميتونه سخت باشه چه برسه به دستوراتش، دوست عزيز هادی هم گفتن که کار های گرافيکی رو نميشه
باهاش انجام داد و خيلی از برنامه ها هم نيستن ، ولی اگه وارد بشی ميبينی که همه چی هست
فقط يه کم حوصله و علاقه ميخواد که بتونی ازش واقعاً استفاده کنی. ولی باز هم اگه نگاه کنی هيچ
ادمينی حاضر نيست لينوکس رو با ويندوز عوض کنه ( منظورم ادمين های وب سايت نبود ) مگه در موارد خاص
موفق باشيد
بابا ايول يك دست صدا نداره
اينم بدونيد فدورا 3 ديگه كومندش به كار نمي آد
اينقده سادس
با شعار هميشيگي سيخ سيخ بسوي لينوكس
تازه اگه يه فونت ملس گير بياري فارسي هم مي شه
وگرنه حروف (گچپژ) و حرف (ي)مورد دار مي شه
نصبش هم فارسي مي شه
۱۹-فروردین-۱۳۸۴, ۲۰:۱۰:۲۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #16

والا منم حرفي ندارم اين ويندوز كه ارث بابام نيست كه سنگش رو به سينه بزنم
سرور مرور هم ندارم بنابراين اون قسمتش رو نمي دونم
ولي يوزر فرند نيست من زماني كه GWBasic رو شروع کردم محیط خیلی اشغالی داشت نمی دونم دیدید یانه توی ادیتورش اصلا بالا یاپایین نمی شد بری ولی هنوز از بعضی از این کمپایلر های اوپن سورس لینوکس که فقط خط فرمان دارند بهتره باید با یه ادیتور دیگه بنویسی بعد بیای با این خط فرمان کمپایل کنی تازه OBJ می سازه باید لینک کنی و ... خدا برای گرگ بیابون نخواد خدا بیامرزه MASM و TASM رو اون ها هم همین طور بودن
خیلی از سازندگان سخت افزار لینوکس رو ساپورت نمی کنن چه برسه به نویسندگان نرم افزار که باید یه برنامه دیگه بنویسن
سرتون رو درد نیارم منم از ویندوز خوشم نمی یاد دوست دارم با یه سیستم عامل دیگه کار کنم ولی جای گزینی ویندوز با لینوکس به نظر من شدنی نیست(اگه کسی راه حلی داره من بدم نمی یاد امتحان کنم) فرض کنیم فارسی شد فرض کنیم با Office هم یه مقاله نوشتیم حالا چه چوری پرینتش کنیم ؟ اخه نه پرینترتون درایور برای لینوکس داره نه کسی توی بازار از افیس لینوکس استفاده می کنه تایپ ساده ترین کاریه که می شه با یه سیستم عامل انجام داد
به نظر شما جایگزینی ویندوز با لینوکس ممکنه؟ اگه ممکنه چه جوری؟چند سال دیگه؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۰-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۲۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #17

وقتي شما رو يه نفر نمي شناسه ولي شما مي شناسيش چي كار مي كني اسم مودم ديتا شينو شنيدي آيا ويندوز ساپورتش مي كنه الان فدورا را حت ساپورتش مي كنه من تابحال چيزي تو لينوكس نصب نكردم چه سخت افزار چه نرم افزار همه رو داره
البته يه پك دارد كه 4 سي ديش مال لينونكسه كه نرم افزار هايي نظير:پاور دي وي دي رو داره
۲۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۱:۱۴:۴۴
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #18

خب منم قصدم اين بود كه نظر شخصي ام رو بدم ومتاسفانه با سرور هاي تحت لينوكس يا ويندوز كار زيادي نكردم اما نظرم دقيقا نظر هادي جان هست لينوكس واقعا چيز متفاوتي با ويندوزه . اصلا به مينيكس و ردهت و فدورا و ..... نيست اصليت لينوكس به نوعي با ويندوز فرق ميكنه . من خيلي خيلي خواستم با محيط KDE كار كنم و با زبان هاي تحت لينوكس و حتي كليكس برنامه بنويسم اما اصلا با لينوكس راحت نيستم. حالا حتي اگه كل وو هم فارسي باشه و مجاني :idea:
ايد براي يه كاربر كه هنوز با ويندوز كار نكرده كار با لينوكس رو شروع كنه آسون باشه اما ما كه با ويندوز زندگي كرديم اصلا....
۲۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۱:۴۹:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #19

خودت مقتي مي خواستي مثلا دات نت ياد بگيري سختت نبود
خوب اينماولش سخته :wink:
۲۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۳:۲۵:۱۶
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #20

مفتي دات نت ياد نگرفتم يمين جون ولي ويندوز رو كه مفتي ياد گرفتم
اين زبان ها بحثشون با يه سيستم عامل فرق ميكنه. راستي من هوس كردم اين لينوكس فدورا 3 يا 4 رو نصب كنم اما طرف ما فقط ردهت لينوكس 9 پيدا ميشه كه خودم دارم. حالا مي خواستم بدونم اين فدورا 3 چيه با چه ملزومات هست و همچنين يه سايت آموزشي توپ هم در مورد لينوكس نياز دارم.+ پك نرم افزاري اون+نرم افزار كليكس+سالاد نوشابه !!!!!!(در كل يه پك لينوكس ) حالا شما اگه مي توني برام يه آدرسي نمايندگي در تهران پيدا كن تا شايد ما هم لينوكسي شديم
اميدوارم روزي بتونم با لينوكس كار كنم.
۲۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۳۸:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #21

محيط هاي كامندي خيلي محيطهاي كاربر پسندي نيستن (اصلا واسه كاربر معمولي مثل زهر ميمونه) .
محيط داس يه نمونه از محيطهاي كامندي هست و كاربر توش احساس راحتي نداشت .
مثلا برنامه به يه شركت ميدادي بعدش يه مشكل پيش ميومد كه نياز به مثلا يه كپي ساده داشت كاربر رو بايد از پشت تلفن بهش ميگفتي كپي كن(گلوت داغ ميكرد و چشات از حدقه در ميومد-بهش ميگفتي مثلا بزن Yes طرف ميگفت همچين دكمه اي روي كامپيوتر نيست!!!؟؟؟؟ 8O ) ولي همين محيط خفن براي كاربر يه محيط ايده‌آل براي برنامه نويسي هست چون دست كاملا بازه بازه بدون محدوديت.
اصلا محيط هاي كامندي خيلي براي آدمينها راحتتر از محيطهاي غير كامنديه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۱-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۴:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #22

گفتي ...خودت گفتي آي ملت
گفتي:دات نت مفتي نبود اما ويندوزو مفتي ياد گرفتم
خوب همون قدر تلاش كني همون قدر نتيجه مي گيري
بنابراين ويندوز=مفت Biggrin
بگو آره... اگه جايي گير نيووردي به من بگو تا مثل
گسترش برات بفرستم
مواد لازم:لينوكس فدورا3+لينوكس پك هما سافت
بدون پك هم خوبه مثلا خودش فلش داره آكروبات داره بيخود نيست3 تا سي ديه :roll: :wink: :wink: :arrow:
(اشكان جون ديگه شكلك نداشتي بزارم Biggrin Biggrin )
۲۱-فروردین-۱۳۸۴, ۲۲:۵۵:۵۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question مشكل با UPDATE ويندوز XP ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 1 2,684 ۳۰-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۳۱:۰۰
آخرین ارسال: h0x00i
  عدم قبول نكردن پسوورد براي ويندوز (كمك همي الان) sarv 13 17,533 ۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۴۷
آخرین ارسال: sarv
  (راهنمايى)آموزش نصب ويندوز se7en mvig 1 3,254 ۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۱۲:۵۳
آخرین ارسال: Loyal
  آشنايي با اسرار كرنل ويندوز (آموزشی) Salivan 0 3,002 ۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۴۹:۱۶
آخرین ارسال: Salivan
  پاك كردن ويندوز sarv 8 21,082 ۲۵-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۵۳:۰۹
آخرین ارسال: sarv
  ويندوز 7 device stage‌ و بازدهي بيشتر سخت‌افزار Mr.pRoGraMmer 2 3,938 ۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۴۲
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  ويندوز 7 Mr.pRoGraMmer 0 3,233 ۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۰۰:۵۲
  با وجود انتقادهاي بسيار، ويندوز 7 از سوي تحليلگران ستايش شد Mr.pRoGraMmer 0 2,668 ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۱۷
  كشف باگ جديد ويندوز توسط آشيانه a_persian_boy 1 2,906 ۱۲-آذر-۱۳۸۴, ۲۲:۱۱:۰۷
آخرین ارسال: a_persian_boy
  سورس ويندوز 2000 ha_60 7 6,226 ۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۱۷:۵۰
آخرین ارسال: Toxic_Program

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS